|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
dziękuję, dziękuję
właśnie jem moje pierwsze south beachowe śniadanko (jajko na miękko, mozzarella, pomidor, ogórek - nic specjalnego ale w lodówce pustki) i popijam zieloną herbatkę. wstałam o 12.30 ![]() czekam na wiosnę, w końcu jakaś kasa za zdjęcia wpadnie, bo póki co modelki boją się mrozu i śniegu ![]() a ja sobie tak zamulam, do pracy nikt mnie nie chce, mam zajęcia dwa(!) razy w tygodniu i szlag mnie trafia że prócz licencjatu i nauki do matury nie robię nic konstruktywnego ![]() dobrze że już za 1,5 tyg rusza ten mój Błękitny Patrol ![]() aaaa dziewczyny! Wy planujecie wakacje nad morzem? bo jak będziecie w 3city albo okolicach to wiecie, wpadać!
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Bania
Jak dostaniesz tego grzyba to pochwal się a legginsy nie spadają Ci z dupy? bo ja właśnie tego sie obawiam, że robią się jak rajstopy i zlatuja w kroku :PDo konkursu nie dołączę, nie pasi mi
|
|
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
bożeee zrobiłam tylko pół bum buma i leje się ze mnie, mam nogi jak z waty, mroczki przed oczami, łeb pulsuje i nie dość że nie nadążam to ciągle się przewracam i tracę równowagę przy tym jego staniu na jednej nodze i machaniu w tą i w tą
![]() robię przerwy co chwilę to może dotrwam do końca treningu a jeszcze tummy tuck na dziś edit: i ch*j, @ i antybiotyk mi siły zabrały, zrobiłam tylko 20 minut
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2013-03-14 o 20:30 |
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie forsuj się, daj organizmowi wyzdrowieć i nabrać sił |
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i dietka pierwszy dzień zaliczony! miałam problem z obiadem, stanęło na smażonym szpinaku z jajkiem i cebulą, pycha
|
|
#4386 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba że Ty się zdecydujesz? Cytat:
a czemu??
|
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
szaruch - kuruj się
![]() a co do Bum Bum...pamiętam jak go robiłam pierwszy raz. wszystko mnie bolało, nogi jak z waty! dokładnie tak jak napisałaś! lało się ze mnie i przez kolejne 3 dni nie mogłam chodzić
|
#4388 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ty tam w ogole robisz? praca 10-18 wg mnie nie jest fajna. jak Ty to widzisz? cały dzień w pracy, co...? mimo tego, ze to tylko 8 godzin.Cytat:
![]() halucyny samoróby ![]() no ale poczytalam, i zrobilo mi sie wstyd, ze jeszcze go nie mam i ze w ogole nic o nim nie slyszalam. i mowie jej - sluuuchaj, to jakis superpopularna sprawa! jak ja moglam o tym nie wiedziec, jak mogla mnie ominac ta wiedza i w sumie beka z tego, a ona calkiem powaznie - sluchaj ania, nie przejmuj sie, nie mozna byc ze wszystkiego alfa i omega w kazdym badz razie - mam go Cytat:
a co z ta matura? poprawiasz biologie i idziesz na zoologie, dobrze pamietam? ale w klubie nie mamy zadnych fot, zdjecia dodajemy do albumow, ustawiamy je jako prywatne tak, zeby dostep do nich mieli tylko przyjaciele Cytat:
no i nie chcialam butow reeboka, bo ostatnio juz je kupilam i dosc szybko sie "rozczlapaly" . teraz jest duzo fajnych modeli butow do biegania, bardzo podoba mi sie model nike - dual fusion. niestety wersje kolorystyczne mnie nie zainteresowaly. moj wybor byl jednak jakby oczywisty, gdy zobaczylam tuz przed oczami ten model adidasa: ![]() zapłaciłam za nie niewiele ponad 200 zł, razem ze skarpetkami dla siebie i TZa zaplacilam 279 zł. Stanik i gacie bezszwowe kupiłam w takko, powiem wam, że zaje.bioza! piękne kolory, super materiał, rózne wzory do wyboru, a kosztują 25 zł a legginsy Aga kupilam za ok 50 zł, bo udalo mi sie dorwac jakas koncowke serii, kupilam z firmy 4 f spodnie do cwiczen z tej firmy, ale przed kolano, bylam bardzo zadowolona. takze ucieszylam sie, jak znalazlam swoj rozmiar w tej cenie.Masz racje, ze to bardzo motywuje ;D no i jak juz sie ubiore, to nie mam wymowki, musze cwiczyc i juz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2013-03-14 o 23:14 |
|||||||
|
|
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co nie planuje, ale wierze w to, ze uda mi sie skoczyc na pare dni i wtedy dam znac Cytat:
nieee mi nigdy sie tak nie zrobilo z legginsami chyba ze moze jakies ze sciagaczami na dole bylyby odpowiednie?
|
|
#4390 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najważniejsze to zacząć. Pierwszy tydzień jest tragedia a potem jakoś leci. Chyba się nie zdecyduję. Ale zdjęcia w najbliższym czasie wrzucę do albumu. Wstydzę się mojego okropnego sadła. Cytat:
Cytat:
Agnes jak zaczelas cwiczyc to stosowalas jakas specjalna diete? Ja wczoraj nie ćwiczyłam buuuuu.............Ale dziś nadrobię. Potem wkleję menu dzisiejsze bo Sara się obudziła
|
|
#4391 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj też spróbuję ale nie wiem czy zdążę, mam napięty dzień. Cytat:
![]() prawie trafiłaś - piszę biologię w ogóle pierwszy raz i idę na biologię zoologi juz nie ma ![]() drugi dzień SB rozpoczęty! a tak w ogóle to na blogu mam pana w sukience!
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
bania... zakochalam sie w tych butach
a co do ubran to tez sie rozejrze adusia nie jadlam slodkiego, nie pilam gazowanego, nie smazylam na oleju. duzo warzyw, owocow, woda, i ogolnie wybieralam zdrowe produkty
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Stanęłam teraz na wagę, tka od niechcenia bo co to za ważenie się po całym dniu jedzenia i w ciuchach. A tam ponad 2kg. mniej od początku marca
![]() Nie wiem, jakoś tak :P Jak teraz wyglądam to i tak większość dziewczyn widzi na fb. A jak dojdę do celu to sama się publicznie pochwalę milionem zdjęć jakoś tak nie mam ochoty na rywalizację dietową. Odchudzam się sobie sama w spokoju, a waga sobie powoli leci i niech sobie leci, byleby do wakacji zleciała nie mam parcia na szybkie schudnięcie :PCytat:
![]() Zajrzę do Takko, wieki tam nie byłam a mój różowy dres właśnie z takko pochodzi Mamy tv Panowie od kablówki przyszli w takich godzinach, że musiałam dać mamie klucze bo my byliśmy w pracy,a ktoś musiał być w chacie. Dzwonię z pracy zapytać czy wszystko ok, a mama mówi tak tak, ale tego garnka to Ci chyba nie doszoruje ![]() Byłam w Pepco. Kupiłam uroczą opaskę na gumce z kwiatem
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej miałaś już mniej pracy w domu Mi kiedyś koleżanka tak doszorowała kubek. To mój ulubiony i już niestety trochę się przebarwił. Ja sobie robię w nim herbatę i mówię "O kurde, ale mam czysty kubek, on sam się tak zrobił?", a ona "Nie, to ja go wyszorowałam" Gratuluję spadku! Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-15 o 20:53 |
|
|
|
|
#4395 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia, gratuluję utraty wagi
czekam na relacje z rańca Ja zakończyłam przed chwilą 4 dzień p90x godzinny trening nóg mnie zabił! nogi mam jak z waty! Jest ciężko, ale idzie mi to, cholera!! pękam z dumy!
|
#4396 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz oryginalne emu? w tym roku czailam sie na oryginalne, ostatecznie kupilam ukale, ale mysle, ze juz trzeba bylo dolozyc do tych standardowych. ale musze przyznac, ze chyba pierwszy raz w zyciu, w zimie nie zmarzly mi giry chyba chce miec dziecko, wiecie ![]() Cytat:
a istnieje jakas sensowna i zyciowa analogia pomiedzy poprzednim kierunkiem, a biologia? ![]() haha najbardziej zastanawiaja mnie te przypadkowe panienki w golfach :P kolega chyba wpadl im w oko i postanowily go zmacac ![]() zrobilam zabawe ktora mialas w poprzednim poscie; siegnelam po greya, bo zakurzony, ciagle lezy najblizej laptopa trafilam na jakis fragment o pejczu ![]() Cytat:
Cytat:
) ja tez wlasnie nie chodze do takko swietne sa. spodobaja Ci sie.Kefir z grzyba juz wyczarowalam, smakowal jak mleko pewnie zrobilam cos nie tak ;((Cytat:
maja cos fajnego? ja gubie opaski ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aga, cwiczysz codziennie?
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie zawsze wmawiam, że to mięśnie rosną od ćwiczeń A tak na powaznie, to mogła Ci się też woda zebrać w mięśniach. Za parę dni powinno przejść.Ja idę sobie zaraz oglądać "Seks w wielkim mieście". Wierzycie, że naprawdę istnieją takie kobiety jak one? Które mają 265361638532 partnerów seksualnych, ciągle rozbijają się po bankietach itp?Ej wiecie co, ogólnie tak się mówi, że na początku związku trzeba się dogadać, czy chce się mieć dzieci czy nie, żeby nie było potem zaskoczenia, że jedna strona nie chce dzieci, a druga chce i powstaje konflikt To jest chyba jedna z niedogadanych kwestii w moim związku. Moim zdaniem to się nie zawsze sprawdza. Jak ja mam w wieku 20 lat wiedzieć czy chcę mieć dzieci? Może za parę lat mi się zachce, ale nie mam żadnej gwarancji. Mój TŻ ma takie samo podejście. A tu się gada, że to musi być omówione z każdej strony. Poza tym nawet teraz możemy się zarzekać, że np. nie chcemy mieć dzieci, a za parę lat, któreś z nas zapragnie i te wszystkie ustalenia z początku związku szlag trafia. Co o tym sądzicie?
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-15 o 23:27 |
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to my! ![]() ![]() co do dzieci to moje zdanie jest identyczne do tego, które wyraziłaś pod koniec wypowiedzi. Wraz z wiekiem ewoluują nasze uczucia, emocje, potrzeby, instynkty, nie jestesmy w stanie stwierdzic czego bedziemy chcieli za kilka lat. tym bardziej takie ustalenia nie maja sensu gdy ma sie te 20 lat. no chyba, ze dla dziewczyny dziecko to kwestia lat 2-4, a dla faceta: 10-15 :P wtedy roznica jest spora no i faktycznie, zonk. wiec fajnie jest o tym pogadac, ale bez zadnego zarzekania sie, ze dzieci?! nigdy w zyciu! albo dzieci - jak najszybciej a z tym zdaniem, ktore napisalam, ze chce miec dzieci, to nie wiem, cos mi odbilo, na szczescie juz przeszlo;p
|
|
#4399 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z TŻem mam ten sam problem Kompletnie o siebie nie dba... tak żywieniowo. Teraz jest w rozjazdach więc ciężko mu się zdrowo odżywiać w hotelach... ale przez to że się w tygodniu mijamy albo w ogóle go nie ma, to nie mam go jak wyciągnąć na jakieś małe bieganie alko cokolwiek. Mi generalnie jakoś fizycznie nie przeszkadza że się zaokgrąglił, ale boję się o jego zdrowie :/ 30stka, dużo pali, wszędzie jeździ autem i jego dieta pozostawia wiele do życzenia. Idealny przepis na jakieś choróbsko :/Dalej Was nie nadrobiłam, bo nie mam czasu. Mam ostatnie starcie z promotorką i dzień w dzień wprowadzam poprawki... Nie chcę zapeszać, ale jest światełko w tunelu, szansa, że NIEDŁUGO będę to miała za sobą. Trzymajcie kciuki bo już z tym psychicznie nie ujeżdżam... baba się nad nami znęca :/ A poza tym u mnie w sumie całkiem nieźle Zafiksowałam się na zdrowym odżywaniu i treningach, korzystam z przepisów Jenelle Summers (siostra Szalinki) z FB - szybkie, proste i przepyszne posiłki. Zrobiłam nawet batoniki energetyczne własnej roboty ![]() ![]() ![]() Rili rili, tylko w zamrażarce wyglądają trochę, jakbym zamroziła kupę Muszę sobie kupić foremki do batoników
|
|
|
#4400 | |||
|
Zakorzenienie
|
"jak Ty masz swoją fioletową stronę, to ja też mogę mieć takie tajemnice" Cytat:
no a dietę - cięzko jest trzymać, w dzisiejszym, zabieganym świecie ![]() Gdzie wybieracie się na wakacje? ![]() Cytat:
masakra, przecież już w tamtym roku miała być obrona. co za babol Cytat:
te batony energetyczne mnie ciekawią, łatwo się je przyrządza? Kurczeu, mnie śnieg topnieje, wiosna simę zbliża fak :Pa teraz biorę się za sprzątanie, wypieprzam wszystko czego nie używam, myję wszzyyyystko
|
|
#4401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miała czego sprzątać to gary wyciągnęła Rano waga wskazywała tyle samo ![]() Cytat:
![]() Nic więcej nie wpadło mi w oko. Tylko gacie jeszcze kupiłam, z miękkiej koronki,lubię takie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Reeeelaks |
||||
|
|
|
#4402 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie tak jest jak babcia przyjeżdża - generalnie bardzo aktywna babka, jej spacery nie wyglądają tak jak większości kobiet w jej wieku, tzn z kościoła do sklepu i do domu ( ) - potrafi przejść całe Trójmiasto z buta ;o ostatnio do niej dzwonię, i mówi mi że aaa wraca sobie z Gdyni na piechotę do domu (do Gda, czyli jakieś 10-12km). ja się pytam: czemu ty idziesz na piechotę jak masz kolejkę? "a bo mi odbiło" ale do rzeczy jak przyjeżdża to wszystkie ręczniki, pościel i bluzki są poukładane kolorami w równą kosteczkę ![]() Cytat:
nie Cytat:
chyba pogodził się z faktem ;pCytat:
mój tak samo, ale fakt że on po prostu nie miałby czasu na siłownię. co do zdrowego żywienia do próbuję mu wytłumaczyć, że codziennie wieczorne jedzenie spaghetti (często to jego jedyny posiłek) nie jest zdrowe :P coś tam zrobił w tym kierunku, no i pali mniej niż kiedyś, tyle dobrze. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
a sfd jest fajne
|
|
#4403 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie to chyba nic nigdy tam nie kupilam, oprocz wlasnie rajstop no i ostatnio tego stanika. maja badziew ![]() dawno nie bylam, musze sie wybrac do pepco Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
W Pepco sa po ok.10zł. czarne rajtki z serduszkowym szwem z tyłu
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwone serduszka z tyłu chyba ze sa jeszcze czarne? oczywiscie jeszcze leza nieodpakowane, ciekawe czy zaloze :P
|
|
#4406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahaha... jeszcze się zdziwisz... czaisz? Na forum sfd same mądre rzeczy, dieta, treningi, testy, a tam chłopaki mają założony klub, gdzie opowiadają sobie o życiowych rozterkach Umarłabym W wakacje w tym roku Holandia (autem) + Turcja (z biura podrozy) (taaak, Karola jedzie gdzieś z biurem podróży. Nie wiem jeszcze jak się z tym czuję, ale jedziemy głównie dlatego że jedzie nasza ekipa i dla odmiany chcieliśmy się przejechać gdzieś ze znajomymi ). + Jeszcze majowka w gorach ![]() Batony energetyczne (musze jeszcze pokombinowac, bo takie miekkie wyszly... moze wiecej platkow?): Płatki owsiane błyskawiczne (ja wsypałam niecały kubek, chyba trochę mało) + 2 lyzki masła orzechowego + pół szklanki sosu jabłkowego (tak było w przepisie, ja zmiksowałam mus jabłkowy który miałam w słoiku, własnej roboty) + opakowanie koktajlu czekoladowego dieta light (tak w ramach oszustwa - zastępstwo dla shakeology). W przepisie jeszcze jest pół szklanki pb2 (to takie masło orzechowe w proszku, mozna dostac na ebayu.. ja nie mam)... stwierdziłam że może do następnych zmiksuje jakieś różne orzechy ![]() Też tak macie, że wydaje Wam się że zagranicą, np w Stanach jest o wieeeeeeeeeeele więcej takiego dietetycznego żarcia? Tylko czasem się zastanawiam ile w tym jest tego zdrowego jedzenia a ile chemii...
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola, te koktajle diety light są u mnie w aptece. Jeszcze zupki, batony. Nie dość, że drogie to jeszcze niedobre A Ty to pijesz czy tylko do tych batonów kupiłaś?Zrobilismy kurczaki ala kfc z frytkami, do tego cola i maraton serialowy w łóżku ale już czas się ogarnąć, wrócić na dobrą drogę żywienia :P Dzisiaj dzień lenia, jeszcze trochę na kompie, potem kąpiel i z powrotem do łóżka, z winem |
|
|
|
|
#4408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"chłopaki... klub ";D kto ich tam wie ;d Cytat:
Cytat:
nieeee ja mysle, ze polska JESZCZE jest mistrzem zdrowego, w miare nienafaszerowanego chemia jedzenia. polki w sklepach coraz bardziej zaopatrywane sa w "eko" zywnosc, ale tak jak piszesz - czy zdrowie =chemia...? Cytat:
te z serduszkami bede nosila do moich czerwono rozowych szpilek i jakiejs kiecuni )kup Monia. mysle ze zalozysz na jakas pijacka impreze fajny weekend! ja zaraz ide biegac, pozniej randka z kuba wojewodzkim i mozilem, a pozniej impreza z ewka, szwedowa i beata sadowska
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2013-03-16 o 19:30 |
||||
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
My nie biegamy, wiatr że mało głowy nie urwie,a w nocy ma być -15
nie dałabym rady, zniechęciłabym się i tyle by było:PTrudno, trzeba inaczej spalić kalorie
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

bo ja właśnie tego sie obawiam, że robią się jak rajstopy i zlatuja w kroku :P

Nie forsuj się, daj organizmowi wyzdrowieć i nabrać sił

praca 10-18 wg mnie nie jest fajna. jak Ty to widzisz? cały dzień w pracy, co...? mimo tego, ze to tylko 8 godzin.

Najważniejsze to zacząć. Pierwszy tydzień jest tragedia a potem jakoś leci. 

)
masakra, przecież już w tamtym roku miała być obrona. co za babol