kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 13:13   #4381
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

dziękuję, dziękuję
właśnie jem moje pierwsze south beachowe śniadanko (jajko na miękko, mozzarella, pomidor, ogórek - nic specjalnego ale w lodówce pustki) i popijam zieloną herbatkę. wstałam o 12.30
czekam na wiosnę, w końcu jakaś kasa za zdjęcia wpadnie, bo póki co modelki boją się mrozu i śniegu
a ja sobie tak zamulam, do pracy nikt mnie nie chce, mam zajęcia dwa(!) razy w tygodniu i szlag mnie trafia że prócz licencjatu i nauki do matury nie robię nic konstruktywnego
dobrze że już za 1,5 tyg rusza ten mój Błękitny Patrol
aaaa dziewczyny!
Wy planujecie wakacje nad morzem? bo jak będziecie w 3city albo okolicach to wiecie, wpadać!
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:10   #4382
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania
Jak dostaniesz tego grzyba to pochwal się
a legginsy nie spadają Ci z dupy? bo ja właśnie tego sie obawiam, że robią się jak rajstopy i zlatuja w kroku :P

Do konkursu nie dołączę, nie pasi mi
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:06   #4383
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

bożeee zrobiłam tylko pół bum buma i leje się ze mnie, mam nogi jak z waty, mroczki przed oczami, łeb pulsuje i nie dość że nie nadążam to ciągle się przewracam i tracę równowagę przy tym jego staniu na jednej nodze i machaniu w tą i w tą
robię przerwy co chwilę to może dotrwam do końca treningu
a jeszcze tummy tuck na dziś

edit: i ch*j, @ i antybiotyk mi siły zabrały, zrobiłam tylko 20 minut
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Edytowane przez Szaruch
Czas edycji: 2013-03-14 o 20:30
Stary 2013-03-14, 21:17   #4384
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
bożeee zrobiłam tylko pół bum buma i leje się ze mnie, mam nogi jak z waty, mroczki przed oczami, łeb pulsuje i nie dość że nie nadążam to ciągle się przewracam i tracę równowagę przy tym jego staniu na jednej nodze i machaniu w tą i w tą
robię przerwy co chwilę to może dotrwam do końca treningu
a jeszcze tummy tuck na dziś

edit: i ch*j, @ i antybiotyk mi siły zabrały, zrobiłam tylko 20 minut
Nie antybiotyki, tylko choroba Nie forsuj się, daj organizmowi wyzdrowieć i nabrać sił Ja po chorobie to mam problem z przejściem dłuższego dystansu, zaraz jestem dosłownie cała spocona.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 21:46   #4385
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Nie antybiotyki, tylko choroba Nie forsuj się, daj organizmowi wyzdrowieć i nabrać sił Ja po chorobie to mam problem z przejściem dłuższego dystansu, zaraz jestem dosłownie cała spocona.
w sumie ważne że zaczęłam w końcu cokolwiek robić
no i dietka pierwszy dzień zaliczony!
miałam problem z obiadem, stanęło na smażonym szpinaku z jajkiem i cebulą, pycha
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-03-14, 22:28   #4386
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:
jutro zaczynam south beach i ćwiczenia, choćby nie wiem co!
a jaką ustalamy nagrodę?
Ekhem, póki co jesteśmy chyba tylko my dwie...

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Brzmi ciekawie. Ale ja jestem największa No nic pomyślę
Chyba że Ty się zdecydujesz?

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bania
a legginsy nie spadają Ci z dupy? bo ja właśnie tego sie obawiam, że robią się jak rajstopy i zlatuja w kroku :P

Hihi, dobrze że piszesz wprost a czemu??

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 22:43   #4387
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

szaruch - kuruj się

a co do Bum Bum...pamiętam jak go robiłam pierwszy raz. wszystko mnie bolało, nogi jak z waty! dokładnie tak jak napisałaś!
lało się ze mnie i przez kolejne 3 dni nie mogłam chodzić

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 23:12   #4388
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość

No to co, kto chce startować?? wrzucamy świeże foty do albumów trzymając kartkę z datą 17.03.2013 do TEJ niedzieli Wcześniej niż niedziela się pewnie nie wyrobimy. I dajemy sobie czas do np. 26 kwietnia, przed majówką? Potem będziemy głosować (te co nie uczestniczą też mogą chyba głosować ), głosowanie jawne nie można głosować na siebie

Ja chodzę do pracy codziennie 10-18. Praca jest spoko, tylko pracuję kompletnie sama. Jestem jedna na całe Bielsko, trochę mi samotnie nie mam się do kogo odezwać...
spoko ;D może to nas zmotywuje, żeby się za siebie wziąć! super pomysł

a co Ty tam w ogole robisz? praca 10-18 wg mnie nie jest fajna. jak Ty to widzisz? cały dzień w pracy, co...? mimo tego, ze to tylko 8 godzin.
Cytat:
obożebożeboże PRZYPOMNIAŁAŚ MI!
kiedyś jak byłam z TŻ na piwie to poznałam jakiegoś jego dziwnego kumpla, gościu gadał i wyglądał jakby się urwał z innej galaktyki i obiecał mi że przyniesie mi takiego grzyba co z niego kefir będzie i ja nie wiedziałam jak się ten grzyb nazywa i potem w ogóle zapomniałam o kefirze! pamiętałam tylko że jakiś magiczny mleczny grzyb miałam dostać! muszę mu przypomnieć
hahahahahah dokładnie, jak ta moja koleżanka mi o nim opowiadała, to tak mysle, kuuurva wtf o co jej chodzi
halucyny samoróby

no ale poczytalam, i zrobilo mi sie wstyd, ze jeszcze go nie mam i ze w ogole nic o nim nie slyszalam. i mowie jej - sluuuchaj, to jakis superpopularna sprawa! jak ja moglam o tym nie wiedziec, jak mogla mnie ominac ta wiedza i w sumie beka z tego, a ona calkiem powaznie - sluchaj ania, nie przejmuj sie, nie mozna byc ze wszystkiego alfa i omega xD

w kazdym badz razie - mam go dostalam go zalanego mlekiem, w plastikowym pojemniczku - bo caly czas musi jesc! oczywiscie nie bylabym soba, gdybym nie wylala zawartosci pojemniczka do torebki teraz mam wqrwa na grzyba i mam nadzieje, ze nie zalagl mi sie w torebuni. zaraz do niego zajrze, i jesli okaże się, że wylecial z pojemnika razem z mlekiem, to zabije go metalowa lyzeczka, lub poloze na metalowy zlew (rekacja z metalem go zabija. magia, co? czuje sie jak gumis )

Cytat:
będę pewnie największa
tylko 26 kwietnia (moje urodziny btw )?! toż to tylko miesiąc z kawałkiem, mam wrażenie że wiele nie da rady zrobić przez ten czas. nie lepiej koniec maja? albo 17 maja (matura xD)

co do pozowania to chyba standard - przód, tył, bok.
aaaa i ja tu nie chcę wrzucać fot! jestem zbyt rozpoznawalna w necie :P
a w Klubie nie jestem
przestan, napewno nie, a nawet gdyby - przeciez jestesmy tu po to, zeby sie odchudzac (yy)
a co z ta matura? poprawiasz biologie i idziesz na zoologie, dobrze pamietam?

ale w klubie nie mamy zadnych fot, zdjecia dodajemy do albumow, ustawiamy je jako prywatne tak, zeby dostep do nich mieli tylko przyjaciele
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
z

gdzie kupowałaś i jakie? Ile zapłaciłaś za cały zestaw? pewnie sporo, co?
Pytam, bo chcę sobie sprawić taki zestawik
od razu się lepiej ćwiczy,nie? Ja kupiłam ostatnio różowy stanik i normalnie z radością go na siebie wkładam i lece włączyć ćwiczenia
wiesz co, nie az tak duzo jak sie spodziewalam. oczywiscie najwieksza inwestycja sa buty. ja nie nastawialam sie na zaden konkretny model, chcialam, zeby mi sie podobaly i byly lekkie a jednoczesnie stabilne :P
no i nie chcialam butow reeboka, bo ostatnio juz je kupilam i dosc szybko sie "rozczlapaly" .

teraz jest duzo fajnych modeli butow do biegania, bardzo podoba mi sie model nike - dual fusion. niestety wersje kolorystyczne mnie nie zainteresowaly.

moj wybor byl jednak jakby oczywisty, gdy zobaczylam tuz przed oczami ten model adidasa:

zapłaciłam za nie niewiele ponad 200 zł, razem ze skarpetkami dla siebie i TZa zaplacilam 279 zł.

Stanik i gacie bezszwowe kupiłam w takko, powiem wam, że zaje.bioza! piękne kolory, super materiał, rózne wzory do wyboru, a kosztują 25 zł dobrze trzymają piersi podczas ćwiczeń z tymze ja mam male, nie wiem jak poradza sobie z duzymi.

a legginsy Aga kupilam za ok 50 zł, bo udalo mi sie dorwac jakas koncowke serii, kupilam z firmy 4 f w tamtym roku kupilam "u Ciebie" spodnie do cwiczen z tej firmy, ale przed kolano, bylam bardzo zadowolona. takze ucieszylam sie, jak znalazlam swoj rozmiar w tej cenie.

Masz racje, ze to bardzo motywuje ;D no i jak juz sie ubiore, to nie mam wymowki, musze cwiczyc i juz wlasnie zaraz sie zabieram. ale mam taaaaaaaakie zakwasy ze nie wiem, czy dam rade, raczej zrobie cos delikatniejszego.
Cytat:
nie pytałaś, już Ci mówię przed ciążą miałam zwykłe, normalne ciało. bez zarysu mięśni.
nie ćwiczyłam dlatego nie było widać dosłownie nic.
dopiero po ciąży jak zaczełam robić porządne treningi cardio + siłowe efekty zaczęły wychodzić
kiedyś z udami nie miałam takiego problemu. wszystko zaczęło się po ciąży. Przytylam 22 kg i większość poszła w uda i pupę, dlatego mam sporo rozstępów
kurcze to tym bardziej naleza Ci sie brawa, imponujace, ze tak szyko udalo Ci sie osiagnac taka forme!

Cytat:
też lubię oglądać bodyrock ale póki co cieszę się moim p90x mimo,że mam zakwasy jak cholera!!
nie wiem czy dałabym radę opracować jakiś porządny trening. chyba jeszcze za mało wiem
a cwiczysz z bodyrock? ciekawa jestem, jakie jest zdanie na ich temat takiej weteranki jak Ty

Cytat:

ja dzisiaj zrobiłam 3 dzień! pękam z dumy myślałam,że odpadnę i się poddam...ale nie!
ja jeszcze nie robiłam tego jej treningu, ciężko aż tak?
Ja dostałam na ur. płytę ewki i robiłam skalpel II, jest niezły i męczący, ale niestety Ewka słabo motywuje podczas ćwiczeń... słowa, super, fajnie, ładnie już mnie nie cieszą
powiem Ci, ze jesli sie bardzo przykladam do jej cwiczen, to one naprawde potrafia wykonczyc :P tez uwazam, ze slabo motywuje, dlatego wylaczam glos, wlaczam swoja muzyke, i to daje mi niezlego kopa do cwiczen

Cytat:
3 miesiące mówisz. Super to do sierpnia będę laska jak pojadę na wakacje. Choć na majówkę też jadę nad morze to muszę się prezentować. No nic trzeba wziąć się w garść.
ale fajnie!

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2013-03-14 o 23:14
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 23:21   #4389
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wy planujecie wakacje nad morzem? bo jak będziecie w 3city albo okolicach to wiecie, wpadać!
jest meta!
poki co nie planuje, ale wierze w to, ze uda mi sie skoczyc na pare dni i wtedy dam znac
Cytat:
Bania

mam go ;D musze go ogarnac, trzeba zrobic mu jakis zabieg z sitkiem, kuuurdę :P

nieee mi nigdy sie tak nie zrobilo z legginsami ja uwielbiam legginsy, od zerowki drechow nie lubie, bo denerwuje mnie, ze lataja mi na dole
chyba ze moze jakies ze sciagaczami na dole bylyby odpowiednie?

Stary 2013-03-15, 10:32   #4390
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
w sumie ważne że zaczęłam w końcu cokolwiek robić
no i dietka pierwszy dzień zaliczony!
miałam problem z obiadem, stanęło na smażonym szpinaku z jajkiem i cebulą, pycha
Najważniejsze to zacząć. Pierwszy tydzień jest tragedia a potem jakoś leci.

Cytat:

Chyba że Ty się zdecydujesz?
Chyba się nie zdecyduję. Ale zdjęcia w najbliższym czasie wrzucę do albumu. Wstydzę się mojego okropnego sadła.

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
spoko ;D może to nas zmotywuje, żeby się za siebie wziąć! super pomysł

a co Ty tam w ogole robisz? praca 10-18 wg mnie nie jest fajna. jak Ty to widzisz? cały dzień w pracy, co...? mimo tego, ze to tylko 8 godzin.
Pracowałam od 10-18. Szczerze powiedziawszy nie fajnie. Tak naprawdę cały dzień stracony. Bo rano wstajesz zanim się wyszykujesz to już trzeba wychodzić. A jak wracasz to często już nic się nie chce.

no ale poczytalam, i zrobilo mi sie wstyd, ze jeszcze go nie mam i ze w ogole nic o nim nie slyszalam. i mowie jej - sluuuchaj, to jakis superpopularna sprawa! jak ja moglam o tym nie wiedziec, jak mogla mnie ominac ta wiedza i w sumie beka z tego, a ona calkiem powaznie - sluchaj ania, nie przejmuj sie, nie mozna byc ze wszystkiego alfa i omega xD

w kazdym badz razie - mam go dostalam go zalanego mlekiem, w plastikowym pojemniczku - bo caly czas musi jesc! oczywiscie nie bylabym soba, gdybym nie wylala zawartosci pojemniczka do torebki teraz mam wqrwa na grzyba i mam nadzieje, ze nie zalagl mi sie w torebuni. zaraz do niego zajrze, i jesli okaże się, że wylecial z pojemnika razem z mlekiem, to zabije go metalowa lyzeczka, lub poloze na metalowy zlew (rekacja z metalem go zabija. magia, co? czuje sie jak gumis )

Mój tata pił tego grzyba na trądzik różowaty. Nie wiem czy mu pomógł, on bierze tyle specyfików na ten trądzik że już nie wiem co mu pomaga, a co nie. Wiem że alkoholu pić nie może. Jak Sara się urodziła i otworzyli z tej okazji szampana z mojego ślubu to wypił pół lampki i wieczorem miał taki nos jakby całe życie denaturat pił i jeszcze na tym jakieś ropne krostki. Mówię wam tragiczny jest ten trądzik, a najgorsze że nie jest uleczalny

wiesz co, nie az tak duzo jak sie spodziewalam. oczywiscie najwieksza inwestycja sa buty. ja nie nastawialam sie na zaden konkretny model, chcialam, zeby mi sie podobaly i byly lekkie a jednoczesnie stabilne :P
no i nie chcialam butow reeboka, bo ostatnio juz je kupilam i dosc szybko sie "rozczlapaly" .

teraz jest duzo fajnych modeli butow do biegania, bardzo podoba mi sie model nike - dual fusion. niestety wersje kolorystyczne mnie nie zainteresowaly.

moj wybor byl jednak jakby oczywisty, gdy zobaczylam tuz przed oczami ten model adidasa:

zapłaciłam za nie niewiele ponad 200 zł, razem ze skarpetkami dla siebie i TZa zaplacilam 279 zł.

Stanik i gacie bezszwowe kupiłam w takko, powiem wam, że zaje.bioza! piękne kolory, super materiał, rózne wzory do wyboru, a kosztują 25 zł dobrze trzymają piersi podczas ćwiczeń z tymze ja mam male, nie wiem jak poradza sobie z duzymi.

a legginsy Aga kupilam za ok 50 zł, bo udalo mi sie dorwac jakas koncowke serii, kupilam z firmy 4 f w tamtym roku kupilam "u Ciebie" spodnie do cwiczen z tej firmy, ale przed kolano, bylam bardzo zadowolona. takze ucieszylam sie, jak znalazlam swoj rozmiar w tej cenie.

Śliczne buty Jeżeli zacznę tak na poważnie biegać to też jakieś sobie sprawię. Fajne są te staniki sportowe też muszę sobie sprawić bo w tych zwykłych tak średnio się ćwiczy.

Masz racje, ze to bardzo motywuje ;D no i jak juz sie ubiore, to nie mam wymowki, musze cwiczyc i juz wlasnie zaraz sie zabieram. ale mam taaaaaaaakie zakwasy ze nie wiem, czy dam rade, raczej zrobie cos delikatniejszego.
kurcze to tym bardziej naleza Ci sie brawa, imponujace, ze tak szyko udalo Ci sie osiagnac taka forme!

a cwiczysz z bodyrock? ciekawa jestem, jakie jest zdanie na ich temat takiej weteranki jak Ty

powiem Ci, ze jesli sie bardzo przykladam do jej cwiczen, to one naprawde potrafia wykonczyc :P tez uwazam, ze slabo motywuje, dlatego wylaczam glos, wlaczam swoja muzyke, i to daje mi niezlego kopa do cwiczen

ale fajnie!
No fajnie fajnie tylko czy dam radę. To prawda ewka potrafi wykończyć jak człowiek się przyłoży i fakt to jej dobrze, super, dasz rade irytuje mnie strasznie. Ja na uszy daję mp4 i spokój.

Cytat:
jest meta!
poki co nie planuje, ale wierze w to, ze uda mi sie skoczyc na pare dni i wtedy dam znac

mam go ;D musze go ogarnac, trzeba zrobic mu jakis zabieg z sitkiem, kuuurdę :P

nieee mi nigdy sie tak nie zrobilo z legginsami ja uwielbiam legginsy, od zerowki drechow nie lubie, bo denerwuje mnie, ze lataja mi na dole
chyba ze moze jakies ze sciagaczami na dole bylyby odpowiednie?
A co do legginsów to też uwielbiam i zawsze ćwiczę właśnie w leginsach bo nie spadają. A w drechach lubię wyskoczyć do sklepu. Do tego bluza na zamek, adidasy albo emu, szalik, bezrękawnik i nauszniki. Przez ramię torba sportowa, włosy w koczek i już gotowa. Zawszę chodzę tak na zakupy spożywcze bo mi wygodnie.

Agnes jak zaczelas cwiczyc to stosowalas jakas specjalna diete?

Ja wczoraj nie ćwiczyłam buuuuu.............

Ale dziś nadrobię. Potem wkleję menu dzisiejsze bo Sara się obudziła

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:05   #4391
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
szaruch - kuruj się

a co do Bum Bum...pamiętam jak go robiłam pierwszy raz. wszystko mnie bolało, nogi jak z waty! dokładnie tak jak napisałaś!
lało się ze mnie i przez kolejne 3 dni nie mogłam chodzić
no widzisz, ja zrobiłam pół i ledwo siadam :P
dzisiaj też spróbuję ale nie wiem czy zdążę, mam napięty dzień.

Cytat:

przestan, napewno nie, a nawet gdyby - przeciez jestesmy tu po to, zeby sie odchudzac (yy)
a co z ta matura? poprawiasz biologie i idziesz na zoologie, dobrze pamietam?
hahaha, bania otwiera torebkę za kilka tygodni a tam kefirowe grzybki, sztuk pięćdziesiąt

prawie trafiłaś - piszę biologię w ogóle pierwszy raz i idę na biologię zoologi juz nie ma

drugi dzień SB rozpoczęty!
a tak w ogóle to na blogu mam pana w sukience!
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-03-15, 13:54   #4392
agnesuk
Wtajemniczenie

bania... zakochalam sie w tych butach musze poszukac jakis fajnych
a co do ubran to tez sie rozejrze

adusia nie jadlam slodkiego, nie pilam gazowanego, nie smazylam na oleju. duzo warzyw, owocow, woda, i ogolnie wybieralam zdrowe produkty

Stary 2013-03-15, 19:42   #4393
moooniaaaa
Zakorzenienie

Stanęłam teraz na wagę, tka od niechcenia bo co to za ważenie się po całym dniu jedzenia i w ciuchach. A tam ponad 2kg. mniej od początku marca już nie mogę doczekać się porannego ważenia

Cytat:
Hihi, dobrze że piszesz wprost a czemu??
Nie wiem, jakoś tak :P
Jak teraz wyglądam to i tak większość dziewczyn widzi na fb. A jak dojdę do celu to sama się publicznie pochwalę milionem zdjęć jakoś tak nie mam ochoty na rywalizację dietową. Odchudzam się sobie sama w spokoju, a waga sobie powoli leci i niech sobie leci, byleby do wakacji zleciała nie mam parcia na szybkie schudnięcie :P

Cytat:
Jesteś jak czarodziejka albo wróżka! z grzybową torebką
Zajrzę do Takko, wieki tam nie byłam a mój różowy dres właśnie z takko pochodzi

Mamy tv od początku marca żyliśmy bez kablówki bo nasze osiedle zrezygnowało i trzeba było sobie załatwiać na własną rękę.
Panowie od kablówki przyszli w takich godzinach, że musiałam dać mamie klucze bo my byliśmy w pracy,a ktoś musiał być w chacie. Dzwonię z pracy zapytać czy wszystko ok, a mama mówi tak tak, ale tego garnka to Ci chyba nie doszoruje To my jej ciastka przygotowaliśmy, gazety, żeby się nie nudziła,a ona nam garnki szorowała

Byłam w Pepco. Kupiłam uroczą opaskę na gumce z kwiatem Myślałam, że będę w niej wyglądała jak dziwadło, ale nie, od razu się w niej zakochałam
Stary 2013-03-15, 20:41   #4394
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwonię z pracy zapytać czy wszystko ok, a mama mówi tak tak, ale tego garnka to Ci chyba nie doszoruje To my jej ciastka przygotowaliśmy, gazety, żeby się nie nudziła,a ona nam garnki szorowała
Haha, super mama Przynajmniej miałaś już mniej pracy w domu Mi kiedyś koleżanka tak doszorowała kubek. To mój ulubiony i już niestety trochę się przebarwił. Ja sobie robię w nim herbatę i mówię "O kurde, ale mam czysty kubek, on sam się tak zrobił?", a ona "Nie, to ja go wyszorowałam"

Gratuluję spadku!

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-03-15 o 20:53
Stary 2013-03-15, 21:36   #4395
agnesuk
Wtajemniczenie

Monia, gratuluję utraty wagi czekam na relacje z rańca

Ja zakończyłam przed chwilą 4 dzień p90x
godzinny trening nóg mnie zabił! nogi mam jak z waty!

Jest ciężko, ale idzie mi to, cholera!! pękam z dumy!

Stary 2013-03-15, 22:54   #4396
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

A co do legginsów to też uwielbiam i zawsze ćwiczę właśnie w leginsach bo nie spadają. A w drechach lubię wyskoczyć do sklepu. Do tego bluza na zamek, adidasy albo emu, szalik, bezrękawnik i nauszniki. Przez ramię torba sportowa, włosy w koczek i już gotowa. Zawszę chodzę tak na zakupy spożywcze bo mi wygodnie.

Agnes jak zaczelas cwiczyc to stosowalas jakas specjalna diete?

Ja wczoraj nie ćwiczyłam buuuuu.............

Ale dziś nadrobię. Potem wkleję menu dzisiejsze bo Sara się obudziła
a ja nieee, ja mam obsesję na punkcie wyglądu :P wkurza mnie to, ale nie umiem nad tym zapanować ;/
masz oryginalne emu?
w tym roku czailam sie na oryginalne, ostatecznie kupilam ukale, ale mysle, ze juz trzeba bylo dolozyc do tych standardowych. ale musze przyznac, ze chyba pierwszy raz w zyciu, w zimie nie zmarzly mi giry

chyba chce miec dziecko, wiecie
Cytat:
hahaha, bania otwiera torebkę za kilka tygodni a tam kefirowe grzybki, sztuk pięćdziesiąt
prawie trafiłaś - piszę biologię w ogóle pierwszy raz i idę na biologię zoologi juz nie ma
drugi dzień SB rozpoczęty!
a tak w ogóle to na blogu mam pana w sukience!
w tej torebce wszystko jest możliwe, to mogiła

a istnieje jakas sensowna i zyciowa analogia pomiedzy poprzednim kierunkiem, a biologia?

haha najbardziej zastanawiaja mnie te przypadkowe panienki w golfach :P kolega chyba wpadl im w oko i postanowily go zmacac
zrobilam zabawe ktora mialas w poprzednim poscie; siegnelam po greya, bo zakurzony, ciagle lezy najblizej laptopa trafilam na jakis fragment o pejczu

Cytat:
bania... zakochalam sie w tych butach musze poszukac jakis fajnych
a co do ubran to tez sie rozejrze

adusia nie jadlam slodkiego, nie pilam gazowanego, nie smazylam na oleju. duzo warzyw, owocow, woda, i ogolnie wybieralam zdrowe produkty
polecam, nie sa drogie jak na tego typu buty, a naprawde wygodne. no i rozooooowe
Cytat:
Stanęłam teraz na wagę, tka od niechcenia bo co to za ważenie się po całym dniu jedzenia i w ciuchach. A tam ponad 2kg. mniej od początku marca już nie mogę doczekać się porannego ważenia

Jesteś jak czarodziejka albo wróżka! z grzybową torebką
Zajrzę do Takko, wieki tam nie byłam a mój różowy dres właśnie z takko pochodzi
no co Ty?! zayebioza! ja z kolei trzymam diete od kilku dni, cwicze, a waze 2 kg wiecej (jestem dopiero co po okresie )

ja tez wlasnie nie chodze do takko weszlam po rajstopy, a stanikow nie dalo sie nie zauwazyc swietne sa. spodobaja Ci sie.

Kefir z grzyba juz wyczarowalam, smakowal jak mleko pewnie zrobilam cos nie tak ;((

Cytat:
Mamy tv od początku marca żyliśmy bez kablówki bo nasze osiedle zrezygnowało i trzeba było sobie załatwiać na własną rękę.
Panowie od kablówki przyszli w takich godzinach, że musiałam dać mamie klucze bo my byliśmy w pracy,a ktoś musiał być w chacie. Dzwonię z pracy zapytać czy wszystko ok, a mama mówi tak tak, ale tego garnka to Ci chyba nie doszoruje To my jej ciastka przygotowaliśmy, gazety, żeby się nie nudziła,a ona nam garnki szorowała

Byłam w Pepco. Kupiłam uroczą opaskę na gumce z kwiatem Myślałam, że będę w niej wyglądała jak dziwadło, ale nie, od razu się w niej zakochałam
rodzice sa niemozliwi :P

maja cos fajnego? ja gubie opaski
Cytat:
Haha, super mama Przynajmniej miałaś już mniej pracy w domu Mi kiedyś koleżanka tak doszorowała kubek. To mój ulubiony i już niestety trochę się przebarwił. Ja sobie robię w nim herbatę i mówię "O kurde, ale mam czysty kubek, on sam się tak zrobił?", a ona "Nie, to ja go wyszorowałam"

Gratuluję spadku!
czemu ja nie mam takich znajomych, tylko sama jestem taką znajomą
Cytat:

Ja zakończyłam przed chwilą 4 dzień p90x
godzinny trening nóg mnie zabił! nogi mam jak z waty!

Jest ciężko, ale idzie mi to, cholera!! pękam z dumy!
wooow my tez pekamy z dumy!
Aga, cwiczysz codziennie?

Stary 2013-03-15, 23:20   #4397
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
chyba chce miec dziecko, wiecie

no co Ty?! zayebioza! ja z kolei trzymam diete od kilku dni, cwicze, a waze 2 kg wiecej (jestem dopiero co po okresie )
O, a co to się stało, Bania?

Ja sobie zawsze wmawiam, że to mięśnie rosną od ćwiczeń A tak na powaznie, to mogła Ci się też woda zebrać w mięśniach. Za parę dni powinno przejść.

Ja idę sobie zaraz oglądać "Seks w wielkim mieście". Wierzycie, że naprawdę istnieją takie kobiety jak one? Które mają 265361638532 partnerów seksualnych, ciągle rozbijają się po bankietach itp?

Ej wiecie co, ogólnie tak się mówi, że na początku związku trzeba się dogadać, czy chce się mieć dzieci czy nie, żeby nie było potem zaskoczenia, że jedna strona nie chce dzieci, a druga chce i powstaje konflikt To jest chyba jedna z niedogadanych kwestii w moim związku. Moim zdaniem to się nie zawsze sprawdza. Jak ja mam w wieku 20 lat wiedzieć czy chcę mieć dzieci? Może za parę lat mi się zachce, ale nie mam żadnej gwarancji. Mój TŻ ma takie samo podejście. A tu się gada, że to musi być omówione z każdej strony. Poza tym nawet teraz możemy się zarzekać, że np. nie chcemy mieć dzieci, a za parę lat, któreś z nas zapragnie i te wszystkie ustalenia z początku związku szlag trafia. Co o tym sądzicie?

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-03-15 o 23:27
Stary 2013-03-15, 23:52   #4398
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
O, a co to się stało, Bania?

Ja sobie zawsze wmawiam, że to mięśnie rosną od ćwiczeń A tak na powaznie, to mogła Ci się też woda zebrać w mięśniach. Za parę dni powinno przejść.

Ja idę sobie zaraz oglądać "Seks w wielkim mieście". Wierzycie, że naprawdę istnieją takie kobiety jak one? Które mają 265361638532 partnerów seksualnych, ciągle rozbijają się po bankietach itp?

Ej wiecie co, ogólnie tak się mówi, że na początku związku trzeba się dogadać, czy chce się mieć dzieci czy nie, żeby nie było potem zaskoczenia, że jedna strona nie chce dzieci, a druga chce i powstaje konflikt To jest chyba jedna z niedogadanych kwestii w moim związku. Moim zdaniem to się nie zawsze sprawdza. Jak ja mam w wieku 20 lat wiedzieć czy chcę mieć dzieci? Może za parę lat mi się zachce, ale nie mam żadnej gwarancji. Mój TŻ ma takie samo podejście. A tu się gada, że to musi być omówione z każdej strony. Poza tym nawet teraz możemy się zarzekać, że np. nie chcemy mieć dzieci, a za parę lat, któreś z nas zapragnie i te wszystkie ustalenia z początku związku szlag trafia. Co o tym sądzicie?
istnieją, istnieją to my! tyaaaa

co do dzieci to moje zdanie jest identyczne do tego, które wyraziłaś pod koniec wypowiedzi. Wraz z wiekiem ewoluują nasze uczucia, emocje, potrzeby, instynkty, nie jestesmy w stanie stwierdzic czego bedziemy chcieli za kilka lat. tym bardziej takie ustalenia nie maja sensu gdy ma sie te 20 lat. no chyba, ze dla dziewczyny dziecko to kwestia lat 2-4, a dla faceta: 10-15 :P wtedy roznica jest spora no i faktycznie, zonk. wiec fajnie jest o tym pogadac, ale bez zadnego zarzekania sie, ze dzieci?! nigdy w zyciu! albo dzieci - jak najszybciej

a z tym zdaniem, ktore napisalam, ze chce miec dzieci, to nie wiem, cos mi odbilo, na szczescie juz przeszlo;p

Stary 2013-03-16, 09:23   #4399
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
TZ ma na plecach i ramionach, zrobiły mu się po treningach na siłowni, ale on uzywał mnóstwa kremów na rozstępy :P (na którymś z portali dla pakerow są elaboraty na ten temat, to wlasnie moj tz prowadzil badania i dzielil sie wrazeniami :P)
: cojest: To TŻ-ty też mają swój wizaż???

Cytat:
tż się trochę rozleniwił. ale jak widzi że ćwiczę, a on siedzi przy kompie ,to ciągle się przygląda i komentuje mój brzuch. to go najbardziej boli!! że mam brzuch 'lepszy' niż ON.
ale tłumaczę mu,że cieżko na to pracuję.. samo się nie robi.
Nie poczytałam dalej... ruszyłaś już z P90X? Dla mnie to jeszcze jakiś wyższy poziom wtajemniczenia... może kiedyś

Z TŻem mam ten sam problem Kompletnie o siebie nie dba... tak żywieniowo. Teraz jest w rozjazdach więc ciężko mu się zdrowo odżywiać w hotelach... ale przez to że się w tygodniu mijamy albo w ogóle go nie ma, to nie mam go jak wyciągnąć na jakieś małe bieganie alko cokolwiek. Mi generalnie jakoś fizycznie nie przeszkadza że się zaokgrąglił, ale boję się o jego zdrowie :/ 30stka, dużo pali, wszędzie jeździ autem i jego dieta pozostawia wiele do życzenia. Idealny przepis na jakieś choróbsko :/

Dalej Was nie nadrobiłam, bo nie mam czasu. Mam ostatnie starcie z promotorką i dzień w dzień wprowadzam poprawki... Nie chcę zapeszać, ale jest światełko w tunelu, szansa, że NIEDŁUGO będę to miała za sobą. Trzymajcie kciuki bo już z tym psychicznie nie ujeżdżam... baba się nad nami znęca :/

A poza tym u mnie w sumie całkiem nieźle Zafiksowałam się na zdrowym odżywaniu i treningach, korzystam z przepisów Jenelle Summers (siostra Szalinki) z FB - szybkie, proste i przepyszne posiłki. Zrobiłam nawet batoniki energetyczne własnej roboty Rili rili, tylko w zamrażarce wyglądają trochę, jakbym zamroziła kupę Muszę sobie kupić foremki do batoników

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:16   #4400
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
hahaha, on głównie na sfd buszuje, ale w tajemnicy przede mną też ma jakieś inne "jak Ty masz swoją fioletową stronę, to ja też mogę mieć takie tajemnice"

Cytat:
Z TŻem mam ten sam problem Kompletnie o siebie nie dba... tak żywieniowo. Teraz jest w rozjazdach więc ciężko mu się zdrowo odżywiać w hotelach... ale przez to że się w tygodniu mijamy albo w ogóle go nie ma, to nie mam go jak wyciągnąć na jakieś małe bieganie alko cokolwiek. Mi generalnie jakoś fizycznie nie przeszkadza że się zaokgrąglił, ale boję się o jego zdrowie :/ 30stka, dużo pali, wszędzie jeździ autem i jego dieta pozostawia wiele do życzenia. Idealny przepis na jakieś choróbsko :/
kurcze nie wiem co doradzić, faktycznie nie brzmi to za dobrze, może zaangażuj wspólnych znajomych, żeby wyciągnęli go na siłownię, jak już trochę uspokoi się jego tryb życia?

no a dietę - cięzko jest trzymać, w dzisiejszym, zabieganym świecie

Gdzie wybieracie się na wakacje?

Cytat:
Dalej Was nie nadrobiłam, bo nie mam czasu. Mam ostatnie starcie z promotorką i dzień w dzień wprowadzam poprawki... Nie chcę zapeszać, ale jest światełko w tunelu, szansa, że NIEDŁUGO będę to miała za sobą. Trzymajcie kciuki bo już z tym psychicznie nie ujeżdżam... baba się nad nami znęca :/
oooobozeboze współczuję Ci takich przygód, przez takie akcje odechciewa się studiowania, co masakra, przecież już w tamtym roku miała być obrona. co za babol
Cytat:
A poza tym u mnie w sumie całkiem nieźle Zafiksowałam się na zdrowym odżywaniu i treningach, korzystam z przepisów Jenelle Summers (siostra Szalinki) z FB - szybkie, proste i przepyszne posiłki. Zrobiłam nawet batoniki energetyczne własnej roboty Rili rili, tylko w zamrażarce wyglądają trochę, jakbym zamroziła kupę Muszę sobie kupić foremki do batoników
Super !
te batony energetyczne mnie ciekawią, łatwo się je przyrządza?

Kurczeu, mnie śnieg topnieje, wiosna simę zbliża fajnie jest zobaczyć słońce, ale powoli dociera do mnie, że kolejny raz, po założeniu spodenek nie będzie efektu: wwwwoooooooooow

fak :P

a teraz biorę się za sprzątanie, wypieprzam wszystko czego nie używam, myję wszzyyyystko muszę ogarnąć zaschnięte lakiery, to będzie trudne :P

Stary 2013-03-16, 13:00   #4401
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję spadku!
Tylko, że ja dzień wcześniej pucowałam chatę bo myślałam, że właściciele przyjadą z tymi od kablówki nie miała czego sprzątać to gary wyciągnęła

Cytat:
Monia, gratuluję utraty wagi czekam na relacje z rańca
Rano waga wskazywała tyle samo

Cytat:
ja tez wlasnie nie chodze do takko weszlam po rajstopy, a stanikow nie dalo sie nie zauwazyc swietne sa. spodobaja Ci sie.

maja cos fajnego? ja gubie opaski
To może się zmotywuję podjechac do Takko, u nas jest na kompletnym zadupiu, w "galerii",w której połowa lokali stoi pusta
Nic więcej nie wpadło mi w oko. Tylko gacie jeszcze kupiłam, z miękkiej koronki,lubię takie Były jakieś baleriny po 9.99: czerwone, jakby miętowe, granatowe i jakieś jeszcze. Ale nie chciało mi się przymierzać

Cytat:
Poza tym nawet teraz możemy się zarzekać, że np. nie chcemy mieć dzieci, a za parę lat, któreś z nas zapragnie i te wszystkie ustalenia z początku związku szlag trafia. Co o tym sądzicie?
Nooo nigdy nie wiadomo, kiedy nam odbije i poczujemy instynkt macierzyński :P tym bardziej jeśli chodzi o kobiety.

Cytat:
Wrzuć przepis

Reeeelaks
Stary 2013-03-16, 13:58   #4402
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:

u mnie tak jest jak babcia przyjeżdża - generalnie bardzo aktywna babka, jej spacery nie wyglądają tak jak większości kobiet w jej wieku, tzn z kościoła do sklepu i do domu () - potrafi przejść całe Trójmiasto z buta ;o ostatnio do niej dzwonię, i mówi mi że aaa wraca sobie z Gdyni na piechotę do domu (do Gda, czyli jakieś 10-12km). ja się pytam: czemu ty idziesz na piechotę jak masz kolejkę? "a bo mi odbiło"
ale do rzeczy jak przyjeżdża to wszystkie ręczniki, pościel i bluzki są poukładane kolorami w równą kosteczkę

Cytat:

a istnieje jakas sensowna i zyciowa analogia pomiedzy poprzednim kierunkiem, a biologia?
hahahahahaha
nie

Cytat:

hmmmm ja po prostu powiedziałam, że teraz ani mi się śni, żadnych bachorów, wolę koty, ale ostrzegam że koło 30stki może mi się zachcieć chyba pogodził się z faktem ;p

Cytat:

mój tak samo, ale fakt że on po prostu nie miałby czasu na siłownię. co do zdrowego żywienia do próbuję mu wytłumaczyć, że codziennie wieczorne jedzenie spaghetti (często to jego jedyny posiłek) nie jest zdrowe :P coś tam zrobił w tym kierunku, no i pali mniej niż kiedyś, tyle dobrze.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
hahaha, on głównie na sfd buszuje, ale w tajemnicy przede mną też ma jakieś inne "jak Ty masz swoją fioletową stronę, to ja też mogę mieć takie tajemnice"

a sfd jest fajne
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-03-16, 14:23   #4403
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że ja dzień wcześniej pucowałam chatę bo myślałam, że właściciele przyjadą z tymi od kablówki nie miała czego sprzątać to gary wyciągnęła
hahaha no nieźle ;D a ja bym sie wkurzyla, mam to po mojej matce, czesto klocila sie o to z moja babcia :P

Cytat:
To może się zmotywuję podjechac do Takko, u nas jest na kompletnym zadupiu, w "galerii",w której połowa lokali stoi pusta
Nic więcej nie wpadło mi w oko. Tylko gacie jeszcze kupiłam, z miękkiej koronki,lubię takie Były jakieś baleriny po 9.99: czerwone, jakby miętowe, granatowe i jakieś jeszcze. Ale nie chciało mi się przymierzać
no takko zawsze jest w jakis beznadziejnych miejscach w sumie to chyba nic nigdy tam nie kupilam, oprocz wlasnie rajstop no i ostatnio tego stanika. maja badziew

dawno nie bylam, musze sie wybrac do pepco tam tez zawsze kupuje rajstopy :P
Cytat:

Reeeelaks
faaaaaaaaaaaajnie, ja wzielam sie za porzadki, mam wszedzie kocie klaki! juz posprzatalam, a one i tak wszedzie lataja! musze porzadnie je wyczesac, ale poki co nie chce wystawiac ich na dwor, bo boje sie ze mi zwieja :P
Cytat:

u mnie tak jest jak babcia przyjeżdża - generalnie bardzo aktywna babka, jej spacery nie wyglądają tak jak większości kobiet w jej wieku, tzn z kościoła do sklepu i do domu () - potrafi przejść całe Trójmiasto z buta ;o ostatnio do niej dzwonię, i mówi mi że aaa wraca sobie z Gdyni na piechotę do domu (do Gda, czyli jakieś 10-12km). ja się pytam: czemu ty idziesz na piechotę jak masz kolejkę? "a bo mi odbiło"
ale do rzeczy jak przyjeżdża to wszystkie ręczniki, pościel i bluzki są poukładane kolorami w równą kosteczkę
moja tez ma takie misje
Cytat:

a sfd jest fajne
fajne, często czytam nawet czaiłam się, żeby wrzucić dziewczynom swój przypadek do analizy, ale się boję :P

Stary 2013-03-16, 14:30   #4404
moooniaaaa
Zakorzenienie

W Pepco sa po ok.10zł. czarne rajtki z serduszkowym szwem z tyłu ale nie kupiłam, sama nie wiem dlaczego
Stary 2013-03-16, 14:41   #4405
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
W Pepco sa po ok.10zł. czarne rajtki z serduszkowym szwem z tyłu ale nie kupiłam, sama nie wiem dlaczego
mam już czerwone serduszka z tyłu chyba ze sa jeszcze czarne?
oczywiscie jeszcze leza nieodpakowane, ciekawe czy zaloze :P

Stary 2013-03-16, 17:51   #4406
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

(...)

Gdzie wybieracie się na wakacje?

oooobozeboze współczuję Ci takich przygód, przez takie akcje odechciewa się studiowania, co masakra, przecież już w tamtym roku miała być obrona. co za babol

Super !
te batony energetyczne mnie ciekawią, łatwo się je przyrządza?

hahaha... jeszcze się zdziwisz... czaisz? Na forum sfd same mądre rzeczy, dieta, treningi, testy, a tam chłopaki mają założony klub, gdzie opowiadają sobie o życiowych rozterkach Umarłabym

W wakacje w tym roku Holandia (autem) + Turcja (z biura podrozy) (taaak, Karola jedzie gdzieś z biurem podróży. Nie wiem jeszcze jak się z tym czuję, ale jedziemy głównie dlatego że jedzie nasza ekipa i dla odmiany chcieliśmy się przejechać gdzieś ze znajomymi ). + Jeszcze majowka w gorach

Batony energetyczne (musze jeszcze pokombinowac, bo takie miekkie wyszly... moze wiecej platkow?):

Płatki owsiane błyskawiczne (ja wsypałam niecały kubek, chyba trochę mało) + 2 lyzki masła orzechowego + pół szklanki sosu jabłkowego (tak było w przepisie, ja zmiksowałam mus jabłkowy który miałam w słoiku, własnej roboty) + opakowanie koktajlu czekoladowego dieta light (tak w ramach oszustwa - zastępstwo dla shakeology).

W przepisie jeszcze jest pół szklanki pb2 (to takie masło orzechowe w proszku, mozna dostac na ebayu.. ja nie mam)... stwierdziłam że może do następnych zmiksuje jakieś różne orzechy

Też tak macie, że wydaje Wam się że zagranicą, np w Stanach jest o wieeeeeeeeeeele więcej takiego dietetycznego żarcia? Tylko czasem się zastanawiam ile w tym jest tego zdrowego jedzenia a ile chemii...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:55   #4407
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mam już czerwone serduszka z tyłu chyba ze sa jeszcze czarne?
oczywiscie jeszcze leza nieodpakowane, ciekawe czy zaloze :P
No właśnie czarne widziałam :P Chciałam wziąć, ale nie wiem do czego bym je założyła. Bo ja albo noszę wiosną i latem kiecki do gołych nóg albo zimą i jesienią 100den. Takie cienkie to chyba, że pończochy na jakieś wesele czy inna uroczystość gdzie nie zawsze można wyskoczyć z gołymi nogami. Ale może po nie wrócę, kuszą mnie :P

Karola
, te koktajle diety light są u mnie w aptece. Jeszcze zupki, batony. Nie dość, że drogie to jeszcze niedobre A Ty to pijesz czy tylko do tych batonów kupiłaś?

Zrobilismy kurczaki ala kfc z frytkami, do tego cola i maraton serialowy w łóżku ale już czas się ogarnąć, wrócić na dobrą drogę żywienia :P Dzisiaj dzień lenia, jeszcze trochę na kompie, potem kąpiel i z powrotem do łóżka, z winem
Stary 2013-03-16, 19:29   #4408
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha... jeszcze się zdziwisz... czaisz? Na forum sfd same mądre rzeczy, dieta, treningi, testy, a tam chłopaki mają założony klub, gdzie opowiadają sobie o życiowych rozterkach Umarłabym

"chłopaki... klub "
;D kto ich tam wie ;d
Cytat:
W wakacje w tym roku Holandia (autem) + Turcja (z biura podrozy) (taaak, Karola jedzie gdzieś z biurem podróży. Nie wiem jeszcze jak się z tym czuję, ale jedziemy głównie dlatego że jedzie nasza ekipa i dla odmiany chcieliśmy się przejechać gdzieś ze znajomymi ). + Jeszcze majowka w gorach
hahahah no faktycznie, Ciebie na wyjezdzie z biurem podrozy nie spodziewalabym sie tak samo jak mojego TZa bez biura podrozy ;D zawsze to jakas ewolucja ;P no nie wiem, nie wiem czy bedziecie zadowoleni, znajac wasze preferencje. zobaczymy, czy "nie wazne gdzie, wazne z kim" sprawdza sie zawsze, nawet w przypadku rasowych podroznikow
Cytat:
Batony energetyczne (musze jeszcze pokombinowac, bo takie miekkie wyszly... moze wiecej platkow?):

Płatki owsiane błyskawiczne (ja wsypałam niecały kubek, chyba trochę mało) + 2 lyzki masła orzechowego + pół szklanki sosu jabłkowego (tak było w przepisie, ja zmiksowałam mus jabłkowy który miałam w słoiku, własnej roboty) + opakowanie koktajlu czekoladowego dieta light (tak w ramach oszustwa - zastępstwo dla shakeology).

W przepisie jeszcze jest pół szklanki pb2 (to takie masło orzechowe w proszku, mozna dostac na ebayu.. ja nie mam)... stwierdziłam że może do następnych zmiksuje jakieś różne orzechy

Też tak macie, że wydaje Wam się że zagranicą, np w Stanach jest o wieeeeeeeeeeele więcej takiego dietetycznego żarcia? Tylko czasem się zastanawiam ile w tym jest tego zdrowego jedzenia a ile chemii...
czad! sprobuje zrobic, ale musze skombinowac te foremki do batonow

nieeee ja mysle, ze polska JESZCZE jest mistrzem zdrowego, w miare nienafaszerowanego chemia jedzenia. polki w sklepach coraz bardziej zaopatrywane sa w "eko" zywnosc, ale tak jak piszesz - czy zdrowie =chemia...?
Cytat:
No właśnie czarne widziałam :P Chciałam wziąć, ale nie wiem do czego bym je założyła. Bo ja albo noszę wiosną i latem kiecki do gołych nóg albo zimą i jesienią 100den. Takie cienkie to chyba, że pończochy na jakieś wesele czy inna uroczystość gdzie nie zawsze można wyskoczyć z gołymi nogami. Ale może po nie wrócę, kuszą mnie :P

Karola
, te koktajle diety light są u mnie w aptece. Jeszcze zupki, batony. Nie dość, że drogie to jeszcze niedobre A Ty to pijesz czy tylko do tych batonów kupiłaś?

Zrobilismy kurczaki ala kfc z frytkami, do tego cola i maraton serialowy w łóżku ale już czas się ogarnąć, wrócić na dobrą drogę żywienia :P Dzisiaj dzień lenia, jeszcze trochę na kompie, potem kąpiel i z powrotem do łóżka, z winem
no co Ty! ja uwielbiam rajtki ;D nawet w zimie ciagle chodze w rajstopach, no chyba ze muuuuusze zalozyc kurtke, wtedy wskakuje w dzinsy.
te z serduszkami bede nosila do moich czerwono rozowych szpilek i jakiejs kiecuni (tzn. pewnie raz je zaloze, zaciagne paznokciem i tyle bedzie z rajstop)

kup Monia. mysle ze zalozysz na jakas pijacka impreze

fajny weekend!
ja zaraz ide biegac, pozniej randka z kuba wojewodzkim i mozilem, a pozniej impreza z ewka, szwedowa i beata sadowska

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2013-03-16 o 19:30
Stary 2013-03-16, 19:34   #4409
moooniaaaa
Zakorzenienie

My nie biegamy, wiatr że mało głowy nie urwie,a w nocy ma być -15 nie dałabym rady, zniechęciłabym się i tyle by było:P

Trudno, trzeba inaczej spalić kalorie
Stary 2013-03-16, 19:42   #4410
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:

"chłopaki... klub "
moja dziewczyna wycisnęła więcej niż ja.. ;(

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości