Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 16:47   #931
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cześć

czarna- ulga, że jest wszystko ok. Martwiłam się. Oszczędzaj się.

matall- współczuję lekarza, ale z drugiej strony jak jest wszystko ok to nie ma czym się martwić. Ale chociaż powinien Ci dzidziusia na monitorze pokazać.

Ja na razie nie myślę o żadnych ubrankach- po pracy wracam o 18 i jedyne o czym myślę to zjeść obiad a potem to już spanie. Koleżanka do mnie zadzwoniła i pierwsze co to sama się zaoferowała, że pożyczy mi ubranek. Miło z jej strony

A dzisiaj wstałam pełna werwy, miałam posprzątać ale trochę się zakręciłam i osłabiło mnie. Mam nadzieję, że mój mąż jeszcze te 7 miesięcy będzie znosił- a tu jeszcze kot, a tu jeszcze coś widzę...

No i dzisiaj znów imprezka. Mam wielką ochotę się umalować ale moja twarz to zgroza .

Pozdrawiam

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:58   #932
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Cześć

czarna- ulga, że jest wszystko ok. Martwiłam się. Oszczędzaj się.

matall- współczuję lekarza, ale z drugiej strony jak jest wszystko ok to nie ma czym się martwić. Ale chociaż powinien Ci dzidziusia na monitorze pokazać.

Ja na razie nie myślę o żadnych ubrankach- po pracy wracam o 18 i jedyne o czym myślę to zjeść obiad a potem to już spanie. Koleżanka do mnie zadzwoniła i pierwsze co to sama się zaoferowała, że pożyczy mi ubranek. Miło z jej strony

A dzisiaj wstałam pełna werwy, miałam posprzątać ale trochę się zakręciłam i osłabiło mnie. Mam nadzieję, że mój mąż jeszcze te 7 miesięcy będzie znosił- a tu jeszcze kot, a tu jeszcze coś widzę...

No i dzisiaj znów imprezka. Mam wielką ochotę się umalować ale moja twarz to zgroza .

Pozdrawiam
ja tez o ubrankach nie myślę , bo mam po Adim i od siostry może dlatego.Jak będzie ciepło to sie dopiero dorwe do worków na strychu Przypuszczam ze gdybym odwiedzała jakiś inne sklepy niż spożywcze to niejedną wypłatę bym w nich zostawiła a że na dodtek zimno to mi się nie chce
Ja werwy do sprzątania nie miałam po wczorajszym dniu ale tz mnie wnerwił i cały dom już ogarnięty i nawet sałatka zrobiona.

Coś tu cicho dzisiaj
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:59   #933
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja bym chciała przytyć 10kg max ale nie wiem czy to możliwe
teraz się zważyłam i jestem 2kg mniej niż przed ciążą a jest 16tc
dzięki Tobie uspokajam się że ze mną też wszystko w porządku, bo moja waga stoi w miejscu, czasem była niższa niż przed ciążą, tyle że ja nie wymiotowałam, a po prostu może mam taką przemianę materii dobrą bo zawsze tak było, no mam taką nadzieję w poniedziałek jak gin mnie nie okrzyczy to będzie znaczyło że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, jestem trochę do tyłu z nadrabianiem... Jakieś 10 stron Dopiero w poniedziałek planuję do Was przysiąść ale póki co... Nie wiem czy któraś z Was już o tym pisała, ale na grouponie pojawił się taki gadżet
http://shopping.groupon.pl/d-1895798...or-tetna-plodu

Jeśli dobrze kojarzę to chyba zmienniczka coś podobnego kupiła? Może któraś się skusi Miłego weekendu
nie jestem przekonana już jakoś do tych gruponów, często z ciekawości sprawdzałam te ich rzeczy po ile są na allegro i czasem cena dużo niższa więc ładnie można się naciąć, te detektory chyba wczoraj czy przed wczoraj oglądałam na allegro właśnie i coś kojarzę że cena była niższa niż tu...

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Słońce tak pięknie świeci, a mi trochę smutno...dowiedziałam się ze dwie godziny temu, że moja babcia zmarła wczoraj wieczorem....taki Anioł...nie ma już tak dobrych ludzi, a przynajmniej niewielu....
A mojego kuzyna synek, Stasio, wcześniak, który urodził się ze swoją siostrzyczką bliźniaczką kilka dni temu dostał jakiegoś wylewu i jest zaintubowany ...maleństwa ogólnie mają pod górkę, bo urodziły się w 29 tygodniu, są i tak na wiele wad i problemów narażone, a teraz jeszcze ten wylew....
Czarna cieszę się, że wszystko ok po wizycie
Samba bidulko ty masz kamicę nerkową, że tak cię blokuje z sikaniem?pytam, bo mam spore braki, może pisałaś o tym, a nie trafiłam przy pobieżnym nadrabianiu. Ja łykam femisept uro, sytuacja z siuśkami poprawiła się po tym. A jak masz jakieś złogi w nerkach to staraj się nie leżeć na plecach, dużo pij i czasem weź nospę, może rozkurczy ci tam trochę i będzie ci łatwiej sikać.
Ladanseuse jak twój nosek?

A co do duphastonu i czasu jego odstawienia, to ja od tygodnia łykam już nie 2x tylko 1x dziennie aż do wykończenia opakowania, czyli jeszcze 1,5 tygodnia i koniec.
kurcze smutne z tymi dzieciaczkami ale 3mam kciuki poradzą sobie!!!!!

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wpadam tylko na chwile poinfomorwać że mnie nie będzie przez kilka dni, lecimy dziś do Dublina wracamy w środę wieczorem, wiec pewnie odezwę sie w czwartek
udanego wyjazdu
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:12   #934
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć Mamuśki

Podczytywałam Was od początku,ale obiecałam sobie,że odezwę się jak wszystko będzie ok po USG genetycznym.No i oto jestem Mam nadzieję,że nadal wszystko będzie dobrze tak jak teraz

Widzę,że Samba i jeszcze jedna z dziewczyn jest moją krajanką

Więc przedstawiam się i zaraz napiszę do Metallwear PW o dopisanie do listy.
Ania, 27 lat (skończyłam tydzień temu ), I ciąża, OM 15.12 a TP 22.09 (urodziny męża)

Miło mi!

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Samba, Czarna cieszę się,że u Was już lepiej

Dziewczyny razem z mężem mamy takie spostrzeżenia,że dużo piszecie o jedzeniu

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-03-16 o 17:10
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:18   #935
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Coś tu cicho dzisiaj
W soboty zawsze tak jest

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki

Podczytywałam Was od początku,ale obiecałam sobie,że odezwę się jak wszystko będzie ok po USG genetycznym.No i oto jestem Mam nadzieję,że nadal wszystko będzie dobrze tak jak teraz

Ania, 27 lat (skończyłam tydzień temu ), I ciąża, OM 15.12 a TP 22.09 (urodziny męża)

Miło mi!

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Witamy

A ja w końcu dzisiaj zafarbowałam włosy Miałam już takie odrosty że fe
Na razie mam mokre włosy. Mam nadzieję, że farba wyszła
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:33   #936
policzanka
Wtajemniczenie

t_89Myslałas juz moze o usg 3d/4d?Masz w planie zrobic?Mamy taki sam termin porodu wiec dlatego pytam.Ja chyba pojde w 20 tygodniu..

Witamy nową mamusie

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-03-16 o 17:35
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:35   #937
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

A ja maluję paznokcie na wiosenny seledyn . Zakupilam tez z wyprzedazy 2 koralowe bluzki, jedna do legginsow, druga do jeansow. Moze wiosne tym zwabię...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-03-16, 17:54   #938
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
A ja maluję paznokcie na wiosenny seledyn . Zakupilam tez z wyprzedazy 2 koralowe bluzki, jedna do legginsow, druga do jeansow. Moze wiosne tym zwabię...

A ja dzisiaj pomalowałam na jasny zielony Też taki wiosenny.
A co do zakupów, to sobie nic ostatnio nie kupiłam. Chciałabym jakąś tunikę do leginsów kupić ale żadna nie wpadła mi w oko.

A wiosna niech już przybywa. Bo normalnie ta pogoda jest taka dołująca.
Mam zamiar chodzić na długie spacery, ale po śniegu i w zimnie to mi się nie chce
Stary 2013-03-16, 17:57   #939
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
W soboty zawsze tak jest

Witamy

A ja w końcu dzisiaj zafarbowałam włosy Miałam już takie odrosty że fe
Na razie mam mokre włosy. Mam nadzieję, że farba wyszła
Ja też muszę coś zrobić z odrostami,ale fryzjerka proponuje mi ombre,żeby końcówki miały jak najbardziej zbliżony kolor do odrostów-chcę wrócić do jaśniejszych

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
t_89Myslałas juz moze o usg 3d/4d?Masz w planie zrobic?Mamy taki sam termin porodu wiec dlatego pytam.Ja chyba pojde w 20 tygodniu..

Witamy nową mamusie
A te usg 3d/4d są jakoś specjalnie płatne?Do nich jest potrzebny jakiś specjalny sprzęt?

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość

Uwielbiam kolorowe lakiery Seledyn jest boski.Ale póki chodzę do pracy to mogę pomarzyć o kolorach, jedynie jasne pastele wchodzą w grę

Metall
współczuję przejścia z lekarzem.
W tej klinice gdzie dzisiaj byłam na badaniu miałam przed sobą drugi monitor i świetnie wszystko widziałam-to jest super sprawa

Czas edycji: 2013-03-16 o 17:59
Stary 2013-03-16, 18:09   #940
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę coś zrobić z odrostami,ale fryzjerka proponuje mi ombre,żeby końcówki miały jak najbardziej zbliżony kolor do odrostów-chcę wrócić do jaśniejszych
Też chciałabym wrócić do swojego naturalnego koloru ale to chyba niemożliwe. Teraz farbuje na bardzo ciemny brąz, a wcześniej farbowałam na czarny. A mój naturalny odcień to blond. Farbuje włosy od gimnazjum i teraz odrosty mam takie jakby siwe (taki mysi kolor).
Myślałam o dekoloryzacji ale już i tak mam zniszczone włosy. I nie wiem co zrobić.
Pewnie ten mój czarny/ciemny brąz zostanie ze mna na wieki
Stary 2013-03-16, 18:11   #941
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

A te usg 3d/4d są jakoś specjalnie płatne?Do nich jest potrzebny jakiś specjalny sprzęt?

Z tego co wiem to usg3d/4d jest płatne a cena jest rozna w roznych miejscowosciach.U mnie np w Policach zyczą sobie za takie badanie 230zl.Sprzet napewno musi byc z funkcja 3d.Nie kazde usg jest wyposazone w te funkcje..Moj lekarz np posiada tylko standardowe usg..
Stary 2013-03-16, 18:39   #942
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mamuśki

Miło mi!

ooo witam krajankę a w jakiej czesci Niemiec mieszkasz??

kurde moj pecherz dalej nawala :P tzn moze za bardzo to przezywam i sie w to wczuwam... chcialabym aby leciala z niego niagara, a odcedzam jakby kartofelki...ale za to czesto...

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

bylismy dzisiaj z mezem ogladac wozki... masakra ile tego jest... nie wiem jak sie zdecydowac.... widzialam fajne Teutonie takie jakby z bialej skory - sliczne ale 700 euro ponad...

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Słońce tak pięknie świeci, a mi trochę smutno...dowiedziałam się ze dwie godziny temu, że moja babcia zmarła wczoraj wieczorem....taki Anioł...nie ma już tak dobrych ludzi, a przynajmniej niewielu....
A mojego kuzyna synek, Stasio, wcześniak, który urodził się ze swoją siostrzyczką bliźniaczką kilka dni temu dostał jakiegoś wylewu i jest zaintubowany ...maleństwa ogólnie mają pod górkę, bo urodziły się w 29 tygodniu, są i tak na wiele wad i problemów narażone, a teraz jeszcze ten wylew....
Czarna cieszę się, że wszystko ok po wizycie
Samba bidulko ty masz kamicę nerkową, że tak cię blokuje z sikaniem?pytam, bo mam spore braki, może pisałaś o tym, a nie trafiłam przy pobieżnym nadrabianiu. Ja łykam femisept uro, sytuacja z siuśkami poprawiła się po tym. A jak masz jakieś złogi w nerkach to staraj się nie leżeć na plecach, dużo pij i czasem weź nospę, może rozkurczy ci tam trochę i będzie ci łatwiej sikać.
Ladanseuse jak twój nosek?

A co do duphastonu i czasu jego odstawienia, to ja od tygodnia łykam już nie 2x tylko 1x dziennie aż do wykończenia opakowania, czyli jeszcze 1,5 tygodnia i koniec.
przykro mi z powodu babci i trzymam kciuki za dzieciaki

nie mam zadnych problemow z nerkami, nigdy nie mialam... teraz tez lekarz na usg sprawdzil obie nerki i wszystko jest w porzadku takze powiedzial ze nie wie dlaczego tak sie stalo...byc moze ucisk dziecka na pecherz... a poza tym mam tylozgiecie macicy i ponoc to tez moze miec wplyw (tak pisze w necie bo jak moj gin to uslyszal to tak jakby troche smiac sie zaczal wiec nie wiem czy bzdura totalna czy jak)

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wpadam tylko na chwile poinfomorwać że mnie nie będzie przez kilka dni, lecimy dziś do Dublina wracamy w środę wieczorem, wiec pewnie odezwę sie w czwartek
udanej wycieczki!
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:52   #943
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Też chciałabym wrócić do swojego naturalnego koloru ale to chyba niemożliwe. Teraz farbuje na bardzo ciemny brąz, a wcześniej farbowałam na czarny. A mój naturalny odcień to blond. Farbuje włosy od gimnazjum i teraz odrosty mam takie jakby siwe (taki mysi kolor).
Myślałam o dekoloryzacji ale już i tak mam zniszczone włosy. I nie wiem co zrobić.
Pewnie ten mój czarny/ciemny brąz zostanie ze mna na wieki
Ja mam ciemny blond a farbowałam na brąz.Teraz mam spore odrosty, które mnie wnerwiają,ale podobno końcówki chwycą to cieniowanie i różnica między odrostami a końcówkami będzie nieznaczna.

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to usg3d/4d jest płatne a cena jest rozna w roznych miejscowosciach.U mnie np w Policach zyczą sobie za takie badanie 230zl.Sprzet napewno musi byc z funkcja 3d.Nie kazde usg jest wyposazone w te funkcje..Moj lekarz np posiada tylko standardowe usg..
Moja ginka (pomimo,że jest specjalistką w swoim fachu) też na pewno nie ma 3d, więc będę musiała poszukać jakiegoś lekarza, który ma.
A w którym tygodniu wybieracie się na to usg?
Ja dzisiaj na genetycznym zażyczyłam sobie filmik

Samba miałam na myśli Twoją miejscowość rodzinną (bodajże) na południu Pl
Co do wózków to pomyśl o Hartanach-to niemiecka firma, mają super wózeczki.
My dzisiaj w Kato byliśmy oglądać właśnie Hartany i Teutonie, tę drugą firmę odrzuciliśmy głównie przez małe gondolki.Myślimy jeszcze nad Emmaljungą (widzieliśmy już i jeździliśmy,jest naprawdę super-zakochałam się w wersji z ekoskóry) i Bebecar (te niestety musimy oglądnąć w Wodzisławiu Śl. bo nigdzie bliżej nie ma).

Tak w ogóle to widzę tu kilka znajomych "twarzy"

m.a.r.t.a.-oczywiście moderatorka forum ślubnego na którym nadal wiszę
Kaśka87 i tancerka-Was też kojarzę z forum ślubnego Kaśka miałaś ślubik 3 tygodnie po mnie więc pewnie też PM2011?

Cotynato i Brydzia-zamówieniowy

Także tym fajniej być w doborowym towarzystwie

Czas edycji: 2013-03-16 o 18:58
Stary 2013-03-16, 18:59   #944
LaLoca
Zakorzenienie

Orientujecie się, czy w Galerii Krakowskiej jest H&M Mama? byliśmy dzisiaj w Bonarce i lipa. Jeden sklep dla ciężarówek Happymum i tyle :/ jeszcze w C&A było parę ciuszków, ale nic ciekawego.
Przy okazji pochwalę się, że obroniłam dzisiaj pracę dyplomową i kończę swoją edukację z wielką ulgą opiję się szklanką mleka z tej okazji
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:59   #945
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja ginka (pomimo,że jest specjalistką w swoim fachu) też na pewno nie ma 3d, więc będę musiała poszukać jakiegoś lekarza, który ma.
Ja wybiore sie gdzies w 20 tyg.Z tego co wyczytalam gdzies na necie jest to odpowiedni czas
Stary 2013-03-16, 19:00   #946
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam ciemny blond a farbowałam na brąz.Teraz mam spore odrosty, które mnie wnerwiają,ale podobno końcówki chwycą to cieniowanie i różnica między odrostami a końcówkami będzie nieznaczna.

Samba miałam na myśli Twoją miejscowość rodzinną (bodajże) na południu Pl
Co do wózków to pomyśl o Hartanach-to niemiecka firma, mają super wózeczki.
My dzisiaj w Kato byliśmy oglądać właśnie Hartany i Teutonie, tę drugą firmę odrzuciliśmy głównie przez małe gondolki.Myślimy jeszcze nad Emmaljungą (widzieliśmy już i jeździliśmy,jest naprawdę super-zakochałam się w wersji z ekoskóry) i Bebecar (te niestety musimy oglądnąć w Wodzisławiu Śl. bo nigdzie bliżej nie ma).
aaaa juz myslalam ze moze w Niemczech gdzies niedaleko mieszkasz no to witam krajanke z rodzinnych stron (bb to moje rodzinne miasto a dg meza)

a do jakiego lekarza chodzisz??

no wlasnie w tym sklepie co dzis bylismy to glownie Hartany i Teutonie... mnie sie bardziej Teutonie spodobaly ze wzgledu na oplywowy ksztalt gondolki, a tz stwierdzil ze Hartany maja fajne zawieszenie... jeszcze nam sie jakies BO1 spodobaly ale teraz czytam opinie ze kiepskie sa... ile z ciekawosci taka Teutonia czy Hartan w Polsce kosztuje? tu trzeba liczyc 600-700 euro za gondole + spacerowke... i w jakich sklepach bylas w katowicach? bo my w maju wybieramy sie do PL i wlasnie chcialabym odwiedzic jakis sklep z wozkami, bo prosciej nam sie bedzie dogadac co ma, czego nie ma, zwlaszcza ze jestesmy zieleni w tej kwestii i nawet nie wiemy o co pytac...
Stary 2013-03-16, 19:00   #947
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Orientujecie się, czy w Galerii Krakowskiej jest H&M Mama? byliśmy dzisiaj w Bonarce i lipa. Jeden sklep dla ciężarówek Happymum i tyle :/ jeszcze w C&A było parę ciuszków, ale nic ciekawego.
Przy okazji pochwalę się, że obroniłam dzisiaj pracę dyplomową i kończę swoją edukację z wielką ulgą opiję się szklanką mleka z tej okazji

Wow gratulacje!
Stary 2013-03-16, 19:03   #948
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
gratki
Stary 2013-03-16, 19:19   #949
butterfly20
Zakorzenienie

Samba

Właśnie jeśli chodzi o wygląd to Teutonie ładniejsze,ale Hartany mają lepszą amortyzację, są moim zdaniem bardziej zwrotne no i mają super przekładaną rączkę.
Nigdy nie podobały nam się wózki z kółkami o różnych wielkościach z przodu i tyłu, ale niestety tylko one mają skrętne kółka...Z drugiej strony jeśli nie ma skrętnych kół to podobno amortyzacja jest lepsza. Na moich górskich dróżkach to dość istotne. Wózek jest troszkę cięższy, ale dziecko ma lepszy komfort jazdy

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

LaLoca cześć i gratuluję

Dziewczyny chcę wstawić w podpis ten suwaczek z babystrology (link zastąpić tekstem) ale mi to nie wychodzi.Jak to zrobiłyście?

Czas edycji: 2013-03-16 o 20:32
Stary 2013-03-16, 19:26   #950
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
Samba dr Hryniewicz

Właśnie jeśli chodzi o wygląd to Teutonie ładniejsze,ale Hartany mają lepszą amortyzację, są moim zdaniem bardziej zwrotne no i mają super przekładaną rączkę.
Nigdy nie podobały nam się wózki z kółkami o różnych wielkościach z przodu i tyłu, ale niestety tylko one mają skrętne kółka...Z drugiej strony jeśli nie ma skrętnych kół to podobno amortyzacja jest lepsza. Na moich górskich dróżkach to dość istotne. Wózek jest troszkę cięższy, ale dziecko ma lepszy komfort jazdy

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

LaLoca cześć i gratuluję

Dziewczyny chcę wstawić w podpis ten suwaczek z babystrology (link zastąpić tekstem) ale mi to nie wychodzi.Jak to zrobiłyście?
to troche skomplikowane :P
przed nim musisz wpisac http://<br /> pozniej link od http<b...onczyc znakami

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>

Edytowane przez zmienniczka
Czas edycji: 2013-03-16 o 19:44
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:28   #951
butterfly20
Zakorzenienie

Dzięki

A jak wtedy wstawić jeszcze jakiś tekst zamiast linku?

Stary 2013-03-16, 19:41   #952
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki

A jak wtedy wstawić jeszcze jakiś tekst zamiast linku?

O ja tez z checia sie dowiem jak to zrobic
Stary 2013-03-16, 19:42   #953
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Super Bardzo się cieszę
Wycałuj Majeczkę od wizażowej cioci i życz Jej 100lat
Ojej,dziękujemy z całego serca!!!
Już po imprezce

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
no dzieki wielkie...w srode sie okaze czy to czasem nie blizniaki
no to chyba to mam
ale wam dobrze...ja to tyle wazylam przed ciaza

widzisz? nie tacy straszni ci lekarze w UK (no, prezynajmniej nie wszyscy )

wiesz pewnie o tym, ze ciezarne maja w UK leki za darmo?

nie, Kochana..nnie ja...ale sie przymierzalam
Angielscy są straszni,a ja byłam wczoraj w polskiej przychodn i dlatego jestem zadowolona. Co do leków- luteiny nie ma w anglii :/

Cytat:
Cześć Mamuśki

Miło mi!

Witaj u nas

My już po urodzinkach- jak sięgam pamięcią wstecz,to 2 lata temu o tym czasie męczyłam się jeszcze na porodówce...:mur :
Ogólnie jestem padnięta i ledwo na oczy widzę. Już się modliłam,żeby jak najszybciej poszli- wiem,jestem okropna
Jutro cały dzień szkoła,także mnie nie będzie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:47   #954
zmienniczka
Zadomowienie

kurde napisze wam na priv bo tu sie cos pieprzy

Stary 2013-03-16, 19:48   #955
teacherka
Zakorzenienie

Moje babystrology wyglada w podpisie tak: http://babystrology.com/tickers/baby...hockwave-flash
pamiętam że sporo usuwałam z tego linka podawanego. Możesz wpisać w wyszukiwarkę w naszym poprzednim wątku, dziewczyny tłumaczyły

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Łeeee myślałam że to cos da, ale chyba jednak nie...

http://babystrology.com/tickers/baby...hockwave-flash
dodałam spacje... ale to nic nie dąło, no to chyba jednak nie pomogę...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:56   #956
zmienniczka
Zadomowienie

napisalam zainteresowanym na priv jak to zrobic mam nadzieje ze pomoglam

Stary 2013-03-16, 19:57   #957
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
dzięki Tobie uspokajam się że ze mną też wszystko w porządku, bo moja waga stoi w miejscu, czasem była niższa niż przed ciążą, tyle że ja nie wymiotowałam, a po prostu może mam taką przemianę materii dobrą bo zawsze tak było, no mam taką nadzieję w poniedziałek jak gin mnie nie okrzyczy to będzie znaczyło że wszystko ok
mój na mnie nie krzyczał

Cytat:
Kaśka87 i tancerka-Was też kojarzę z forum ślubnego Kaśka miałaś ślubik 3 tygodnie po mnie więc pewnie też PM2011?
no właśnie też mi się skojarzyło, że byłaś pm11

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:59   #958
butterfly20
Zakorzenienie

Zmienniczka nie dostałam

Stary 2013-03-16, 20:06   #959
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
Zmienniczka nie dostałam
a teraz?

Stary 2013-03-16, 20:06   #960
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mamuśki

Miło mi!

hej witaj

Cytat:
W tej klinice gdzie dzisiaj byłam na badaniu miałam przed sobą drugi monitor i świetnie wszystko widziałam-to jest super sprawa
właśnie w mojej klinice jest to samo, Pan doktor sobie tam klika na tym sprzęcie i tam wszystko widzi a ja mam podgląd w wielkim telewizorze zwisającym z sufitu, super sprawa bo patrzę tylko przed siebie i widzę wszystko

zjadłam dzisiaj 2 obiady, jeden przy okazji zawiezienia paneli do domu TZ a drugi od mojej mamusi tata powiedział "Ty to sobie możesz.."
a teraz mam ochotę na coś ale nie wiem jeszcze dokładnie na co ale chyba coś słodkiego

Butterfly mówisz że dużo o jedzeniu piszemy??

La loca gratulacje
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości