|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XX
Cytat:
|
|
|
#3482 |
|
Wtajemniczenie
|
poszukiwania napy zaczlam od all
w pniedzialek pojde do la;etnika moze naprawi ale jakby ktoras miala z was zapas nap do takiej koszuli niepotrzebny to odkupie |
|
|
|
#3483 |
|
Konto usunięte
|
Mierzyłam 1 i 3 i tak:
Pierwsze jak na taka szpilę bardzo wygodne i świetnie wyglądają na nodze jednak nie kupiłam bo za duże i za szerokie (na szersza stopę) - rozmiarówka standardowa. Trzecie mierzyłam - rozmiarówka standardowa, zgrabnie na nogach wyglądają, jednak nie natrafiłam na parę która byłaby porządnie zrobiona, obklejone klejem - może ja miałam takie szczęście ![]() Jutro tym razem wybieram się do Zary do Sfery w Bielsku Białej - dawno mnie tam nie widzieli i luknę za butkami, może będa mieli coś z tych najnowszych
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak na nodze sie prezentują, chyba nikt zdjęcia nie wklejał?
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zadomowienie
|
bo wykupili, ale na bank były czarne widziałam w GB
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam te 3 i oddałam. Dla moich stóp niewygodne.
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;39806703]Mierzyłam 1 i 3 i tak:
Pierwsze jak na taka szpilę bardzo wygodne i świetnie wyglądają na nodze jednak nie kupiłam bo za duże i za szerokie (na szersza stopę) - rozmiarówka standardowa. Trzecie mierzyłam - rozmiarówka standardowa, zgrabnie na nogach wyglądają, jednak nie natrafiłam na parę która byłaby porządnie zrobiona, obklejone klejem - może ja miałam takie szczęście ![]() Jutro tym razem wybieram się do Zary do Sfery w Bielsku Białej - dawno mnie tam nie widzieli i luknę za butkami, może będa mieli coś z tych najnowszych [/QUOTE]Dziękuję za info oby w BB były buty w lepszym stanie |
|
|
|
#3488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsze jak na taka szpilę bardzo wygodne i świetnie wyglądają na nodze jednak nie kupiłam bo za duże i za szerokie (na szersza stopę) - rozmiarówka standardowa. Trzecie mierzyłam - rozmiarówka standardowa, zgrabnie na nogach wyglądają, jednak nie natrafiłam na parę która byłaby porządnie zrobiona, obklejone klejem - może ja miałam takie szczęście ![]() Jutro tym razem wybieram się do Zary do Sfery w Bielsku Białej - dawno mnie tam nie widzieli i luknę za butkami, może będa mieli coś z tych najnowszych [/QUOTE] |
|
|
|
|
#3489 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
chyba, ze na strone jeszcze nie dotarly
|
|
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam opowiem zdarzenie z wczoraj...
oddawałam tę żółtą sukienkę i te spodenki "jedwabne" z % - menadżerka obwąchiwała dokładnie sukienkę i szorty, wywróciła ubrania na lewą stronę, obwąchiwała pachy, pod światło podstawiała....no masakra jakaś a tę panią to najchętniej bym
|
|
#3494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, jeszcze pamiętam Kaszanka pisała, że u niej tylko czarne są i że Izie nie pomoże w zakupie![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() co za Babsko! jeszcze specjalnie oscentacyjnie to robiła przy Tobie, ale mnie takie zachowania dziwią choć przyznam szczerze, że jest jednak babka robi zakupy w Zarze, wygląda jak Pocahontas ale 60 lat później , ma białe długie kłaki i kupuje całe siaty ubrań a potem je oddaje nie kumam kobiety, ale wierzcie mi jakie te ekspedientki są dla niej miłe nigdy niczego nie wąchają itp. nie wiem jakie ona ma z nimi układy ale to podejrzana sprawa![]() |
||
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3496 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może miała coś nie tak z węchem Gabi przyznaj się, że chodzisz z papierowymi metkami kretynka jakaś..ja pewnie powiedziałabym jej coś .. ręce opadają
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2013-03-16 o 20:28 |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam że kiecka jeszcze nawet sklepem pachniała bo leżała w papierowej torbie aż dojrzałam do decyzji że oddaję, bo jednak za krótka ![]() w galerii, taka szara mysz, brzydka nieumalowana
|
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
O rany Gabi
W Zarze nie miałam nigdy problemu ze zwrotem ale miałam raz sytuacje ze Pani w Stradivariusie robiła wszystko zeby mi zwrotu płaszcza nie przyjac - tez miał metki. I raz dostałam "pouczenie" od chłopaka z Bershki, który mi zwrot przyjmował ze na przyszłość prosi by zwracać tam gdzie kupiłam bo oni tracą prowizje jak maja dużo zwrotów. Nie był miły ![]() Dziewczyny, mam taka spódnice http://moda.allegro.pl/zara-koronkow...071884419.html I teraz jest o rozmiar za duża. Co z tym zrobic by ja uratować? Pewnie nie da sie zwezic bo to koronka... |
|
|
|
#3502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok jeszcze jak rzeczy metki nie maja i podejrzanie wyglądają (ale bez przesady z tym obwąchiwaniem..może laska powinna zawód zmienić ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
to teraz Gabi wszystko wyszło na jaw
|
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3505 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale Cię potraktowali ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Poszłam ją sobie obejrzeć - z lewej strony jest suwak, więc spokojnie z prawej strony po prawym szwie można ją zwężyć
|
|||
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pomysl pokupujmy tony szmat w zarze i pojedzmy pooddawac do zary tam gdzie pani wacha moze straci wech a i przy okazji straci prowizje
![]() ![]() dobrze ze ci gabi dupska nie obwachala porownujac zapachy- przeciez nie kupujemy ciuchow z przeceny prosto z magazynu tylko takie co juz sa dobrze pomierzone i moga nawet miec jakies zapachy ja ponoc tez na moich spodniach zlosliwie sobie pieczatke z zary na dupie przybilam zeby je wymienic! Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-03-16 o 21:22 |
|
|
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
Witam po malej nieobecności, widzę ze mam sporo do nadrobienia
![]() Wczoraj i dziś byłam w Zarze, kupiłam ten czarny pasek z złota klamra torebkę z załącznika, okulary białe muchy które poszłam dziś oddać bo doszłam do wniosku ze jednak za duże, większości rzeczy które sobie upatrzyłam na stronie nie było ![]() Mierzyłam różowe spodnie cygaretki ale doszłam do wniosku ze kolor zbyt mocny jak dla mnie i kupiłam bardziej stonowana wersje w H&M. ´-Mam ochotę na białe asymetryczne spódnico-spodenki ale była tylko s która była duzo za duza, a xs brak, GABI czy Ty je mierzyłaś i xs była dobra na Ciebie bo się zastanawiam czy zamawiać online,a jesteś moich rozmiarów mniej więcej ![]() Co do pan ze sklepów to zauważyłam ze jak wyglądam ładnie i elegancko, lub jestem ubrana od stop do głów w Zare to do dooopy mi wchodzą, nawet ochroniarz przy drzwiach sie wita i zegna, jak cos potrzebuje to zadzwonią do innej zary, a jak wyglądam prosto i na luzie to traktują jak piąte kolo u wozu np gdy potrzebuje pomocy i trzeba sprawdzić cos na magazynie to słyszę to co wisi a jak prosze zeby zadzwonily i zapytały w innej Zarze to dostaje numer tel i sama mam sobie zadzwonićEdytowane przez Ansday Czas edycji: 2013-03-16 o 21:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

ciekawe jak na nodze sie prezentują, chyba nikt zdjęcia nie wklejał?

oby w BB były buty w lepszym stanie

chyba, ze na strone jeszcze nie dotarly
popatrzeć, poglądać
, jeszcze pamiętam Kaszanka pisała, że u niej tylko czarne są i że Izie nie pomoże w zakupie
, ma białe długie kłaki i kupuje całe siaty ubrań a potem je oddaje nie kumam kobiety, ale wierzcie mi jakie te ekspedientki są dla niej miłe nigdy niczego nie wąchają itp. nie wiem jakie ona ma z nimi układy ale to podejrzana sprawa
może miała coś nie tak z węchem 

to teraz Gabi wszystko wyszło na jaw
ale Cię potraktowali