Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 20:01   #2581
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Dziękuję My jakoś w maju może zaczniemy na kursy chodzić
Proszę my wstępnie planujemy czerwiec.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:04   #2582
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Równy rok i 5 miesięcy do ślubu

...a teraz uciekam pracę pisać

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:08   #2583
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

pogrzało, w sobotę o takiej godzinie? piwa się napij, a nie głupoty w głowie, pracę będzie pisać
ja swoją pisałam z pół roku i był to koszmar... w dodatku promotor cały miesiąc przed obroną był w Szwajcarii i nie odpowiadał na maile. Ze dwa czy trzy dni przed terminem złożenia pracy do dziekanatu odpowiedział mi, co mam zmienić w pracy ale wtedy miałam powera, żeby zdążyć
Ale poza tym był kochany

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:09   #2584
Tycikata
Wtajemniczenie

velika ja swoją już miałam oddać w zeszłym roku teraz nie ma zmiłuj, sobota czy nie, ja muszę pisać

serio uciekam już

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:11   #2585
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Są w Biedronce - nad pieczywem. Poniżej przepis na tortille: (mix sałat też kupiłam w biedronce)
Dzięęęęęęęki!! Jutrzejszy obiad już prawie gotowy, jeszcze tylko zakupy i robocizna

Kurczak, Wy już tak wcześnie zaczynacie lekcje tańca? My chyba się za to zabierzemy dopiero pod koniec roku, coby mieć na świeżo w głowach wszystkie kroki, bo kompletne z nas beztalencia. Ale tym się nie przejmujemy, bo uważamy, że cobyśmy nie zrobili to i tak będziemy TEGO dnia najpiękniejsi

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:13   #2586
velika
Winter is coming

ehh Tycikata to powodzenia, znam ten straszliwy ból
A ja dziś mam wszystko w rzyci i upiję się, o kinder bueno na tapecie

Stary 2013-03-16, 20:17   #2587
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
kinder bueno na tapecie
buuuu, a ja nie mogę ;(

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:21   #2588
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

My dzisiaj z Tz sie alkoholizujemy on piwem ja polonia mojito
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:21   #2589
moooniaaaa
Zakorzenienie

My na jakieś lekcje tańca myślimy wybrać się za rok, wykupić tak z 4-5 godzin i to wszystko Tż dobrze prowadzi, ale kilka rad profesjonalisty na pewno nam się przyda

Za m-c zaczynają się u nas nauki. A w domu bunt Tż, prawosławny, zostaje przy swojej wierze. Według proboszcza nauki powinien zrobić, a według różnych religijnych www - nie ma takiego przymusu. Dla mnie też byłoby na rękę nie chodzić bo ja mam zrobione i tylko poszłabym do kancelarii i poprosiła o potwierdzenie bo stare gdzieś wsadziłam. A tak, jak tż by chodził to i ja bym z nim musiała. Ehh zadzwonię w tygodniu do kancelarii i stanowczo zapytam, jakby co to powołam się na jakieś przepisy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:30   #2590
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
ehh Tycikata to powodzenia, znam ten straszliwy ból
A ja dziś mam wszystko w rzyci i upiję się, o kinder bueno na tapecie
a mnie TZ dzis wkurzyl
i spadam ze znajomymi na kebaba i tez mam wszystko w

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:34   #2591
Margolcia4111991
Raczkowanie

Lekcje są fajne, pod warunkiem, że się cokolwiek umie tańczyć. U nas to będzie ekstremalna improwizacja, ale stwierdziliśmy, że do rockowego utworu to nasze beztalencie wystarczy. Wczoraj zrobiliśmy próbkę na koncercie i fin. Na salę wchodzić będziemy razem z gośćmi polonezem - wystarczająco dużo kroków do zapamiętania.
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:43   #2592
velika
Winter is coming

U nas będzie przytulaniec do Nothing else matters, żadnych lekcji pewnie brać nie będziemy Ja jakoś tam umiem tańczyć, choć chodziłam jedynie na lekcje z belly dance i to krótko. Ale radzimy sobie na parkiecie, mimo braku kursów. Mój chłop jak trochę wypije to jest królem parkietu, więc nie mam się czego obawiać, a ja zawsze jestem królową parkietu, kocham tańczyć

Stary 2013-03-16, 20:44   #2593
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
My po ślubie będziemy mieć jedno wspólne konto. Nie widzę potrzeby rozdrabniania się z oddzielnymi kontami, bo rynek pracy jest jaki jest - możemy mieć pracę oboje, a czasem jedno, albo drugie, więc tak czy siak będziemy korzystać z jednego źródła wspólnych dochodów. Więc wszystkie zarobione przez nas pieniądze pójdą do wspólnej kasy - oczywiście większe wydatki będziemy ze sobą konsultować [COLOR="Silver"]
Zgadzam się z Tobą blondi
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość

Missmalezji a tak właściwie to czym się zajmujesz? Czyżby położna? Pytam, bo niedaleko do Twojego miasta mam, a jak już przyjdzie co do czego to fajnie byłoby mieć ten 'komfort' i rodzić "po ludzku"
Tak jest, jestem położną Narazie tylko z tytułu bo się jeszcze dokształcam ale coś tam już doświadczyłam i mam nadzieję za rok już pracować
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Margolcia4111991
myboyismine
garfieldek
dodaja
rom4ntyczk4
Kate Noir
Blondi2989
Tycikata
Veiovis
karoolecka
cikulada
magdalenka_w_86
kulbensikowa
aneczka25057
lupinka

Dziękuje kochane za życzenia Tak się pochwalę, że tżcik przyjechał dziś przed pracą bo miał na 14:00 i dostałam piękny bukiet róż i karte upominkową do H&M na karcie 200zł idę na zakupy W poniedziałek najszybciej was nadrobię o ile mi się uda
A ja

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

jest przeboska !

i Pani w salonie powiedziała cyt. "Och, wygląda Pani naprawdę, ZASKAKUJĄCO dobrze"

nie wiedziałam czy to komplement czy nie
i pytam tej babki a ona mówi, że trpchę się obawiała, że jestem za niska do takich ale ogólnie spoko

i najabrdziej podoba mi się ta coffie
Jejku jest cudoooownaaaa.... Dla mnie taką poproszę tylko do ziemi..

Witam was kochane wten sobotni wieczór : Chyba zaraz skoczę sobie po jakieś zimne piwko...mm może lech shandy? Komu kupić?
Czy u was też zamiast emotek pokazują się jakieś obrazki? :[

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:58   #2594
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Czy u was też zamiast emotek pokazują się jakieś obrazki? :[
Ja emotki widzę

My też radzimy sobie na parkiecie, nawet całkiem nieźle, ale ja lubię tańczyć, a za bardzo okazji nie ma do tańca towarzyskiego (walce, fox-trot, rock&roll) i dlatego na kurs chcemy I odświerzyć umiejętności trochę A na koniec pomyślimy o lekcjach indywidualnych, chociaż to zobaczymy jak z kasą będziemy stać

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014

Edytowane przez little_zosh
Czas edycji: 2013-03-16 o 21:11
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 21:05   #2595
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Ja emotki widzę

My te z radzimy sobie na parkiecie, nawet całkiem nieźle, ale ja lubię tańczyć, a za bardzo okazji nie ma do tańca towarzyskiego (walce, fox-trot, rock&roll) i dlatego na kurs chcemy I odświerzyć umiejętności trochę A na koniec pomyślimy o lekcjach indywidualnych, chociaż to zobaczymy jak z kasą będziemy stać
Już są emotki, uf
Matko, my kompletnie nie potrafimy tańczyć.. a wątpię że uda mi się namówić tż-ta na kurs.. dałam mu zadanie, ma znaleźć nam piosenkę na 1 taniec zajmuje się muzyką w ramach hobby więc niech szuka

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-16 o 21:06
Stary 2013-03-16, 22:45   #2596
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
opowiesz cos wiecej bo sama sie zastanawiam nad pojsciem. dala ci ogolne porady co jeść czego nie czy raczej sztywna dieta?

Dała mi diete co i jak i o której porze przede wszystkim w kazdym posiłku maja byc węglowodany i białko. Jem 5 posiłków dziennie a co lepsze ostatni o 21-22 i powiem wam ze tak jak na to patrze to wcale mało na posiłek nie ma ) jestem mega zadowolona podobno 1 kilo w tydzien sie spada ))

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja kupiłam takie zwykłe masujące za 35 zł przesyłką, nie umiałam nawet kręcić wiec nie chciałam ryzykować ale skoro chcesz dobrze zainwestować to rozumiem

Kupiłam to samo i jestem mega zadowolona

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Równy rok i 5 miesięcy do ślubu

Ja tez odliczam ))
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:08   #2597
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam się wySPAmowana

Nadrobiłam, ale mogło mi coś umknąć

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa, to wpadnij po mnie po drodze, masz nie daleko
Kochana, za późno odczytałam! Tak byśmy zgarnęli po drodze

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
super
my tez musimy sie w koncu zebrac i podpisac ta umowe z zespolem, bo w koncu nam ich ktos sprzed nosa zgarnie
To do roboty Piękna! Za podpisywanie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
To gratuluję U Was też jest taka masakra z zespołami? W sumie trudniej znaleźć wolny zespół na 2014 niż lokal na wesele Chłopaki z zespołu z którym wczoraj podpisaliśmy umowę mają już cały 2015 zapchany, a nasz wrześniowy termin uchował im się przez pomyłkę.
Toście mieli szczęście!!! U mnie była masakra gdy poszukiwałam w grudniu 2012!!! Ale znalazłam moich i nie puszczę!

KaEs piękne kwiaty

A ja kupiłam sobie torebeczkę

I idę spać, bo są teściowie, więc od rana będziemy coś robić Dobrej nocki!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:22   #2598
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Kiedyś na wystawie widziałam, ale strasznie ciemna mi się wydawała. Taka wręcz brązowa (?). Chyba, że coffie jest jaśniejsza, a ja widziałam jakąś ciemniejszą wersję.

Ja się obawiam, że mnie bardzo skróci (zwłaszcza nogi). Mam 172cm wzrostu, ale będę miała bardzo niskie buty i nagle mogę zostać bez nóg

Jesteś na nią zdecydowana? I czy masz zdjęcie?
może takie światło jakieś dziwne było bo ona nie jest taka ciemna
a ja mam 10cm mniej od Ciebie i wyglądałam całkiem nieźle

tylko inna sprawa że ja mam 9cm obcasa

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Boska ta sukienka

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić jaką Tż mi niespodziankę zrobił są cudowne

Mala Czarna - super! a masz jakieś zdj. z ukrycia?

Dziś już mnie nie będzie, udanego wieczoru
cudna niespodzianka
a zjdjęć nie mam ale w następny weekend idę z koleżankami do krakowskich salonów i wtedy może mi się uda zrobić

Cytat:
no to super, że wymarzona kiecka okazała się piękna również na żywo Bierzesz ją, czy jeszcze będziesz poszukiwać?
Ja dzisiaj od 5:30 na nogach, musiałam jechać do Poznania na zajęcia pisać "sprawdzian". Włączyłam turbo w rękach i napisałam 21 stron w 3 godziny, bo się spieszyłam na autobus powrotny. Ale wreszcie siedzę z drinkiem z rumu z colą w ręku i mogę trochę odpocząć A następne zajęcia dopiero za miesiąc ufff
A tortille z biedry są mega kiedyś sama smażyłam te placki, ale jak mogę mieć za 3 zł to szkoda roboty, bo trochę tego jest
ale jednak muszę jeszcze pomierzyć i czuje niedosyt

to miszcz jesteś jak takie wypracowanie machnęłaś w takim czasie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Jejku jest cudoooownaaaa.... Dla mnie taką poproszę tylko do ziemi..
[
proszę bardzo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 173414.8483.jpg (24,4 KB, 34 załadowań)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:30   #2599
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

proszę bardzo
oszalałam : love::l ove:

Stary 2013-03-16, 23:38   #2600
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
proszę bardzo
Nawet nie wiedziałam, że ta suknia jest też w takiej wersji Myślałam, że występuje ona jedynie w długości 7/8 a tu proszę, niespodzianka

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:47   #2601
kulbensikowa
Wtajemniczenie

HEJ

Ale dziś miałam przeboje. pijak uderzył mi w auto.... od 13 do 16 na policji... słoneczny dzień z tż stracony

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

mała, zazdroszczę mierzenia

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 00:27   #2602
ane3kaa
Zakorzenienie

mala_czarna_21 Śliczna ta twoja sukienka ))
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 00:36   #2603
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Ej.. też to mam ostatnio.
TŻ stwierdził, że to dlatego, że za dużo przy kompie siedze i się łokciami o stół opieram.

A mnie na serio pobolewają - oba i nie wiem o co chodzi.
Myślę, że to właśnie to...
ja mam to samo..bolą mnie łokcie i czasem jakby drętwieją?.. eh...trzeba by mniej czasu przed kompem spedzać...

My dzisiaj prawie cały dzień z dziećmi, ale na plus
Jutro urodziny najstarszego, chociaż mały dzisiaj miał gorączkę...jeśli będzie miał i jutro to zostaję z nim w domu...
nawet bym chciała ale niech będzie zdrowy, starczy tego chorowania

spadam spać, bo wczoraj też przed 3 spać szliśmy...

Do jutra dziewczyny!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:06   #2604
KaEs
Wtajemniczenie

Witam i zaraz uciekam korzystać ze słonecznego dnia

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
a z jakiej to okazji?
no właśnie bez żadnej okazji taka niespodzianka w szoku byłam, bo przecież niedawno dzień kobiet był ale jak z rana wstałam z podłym humorem, tak te kwiaty definitywnie poprawiły mi humor

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

a co do łokci... to ja nie opieram ich jak siedzę przy kompie, leże wygodnie wówczas na łóżku i bolą... może to jakoś reumatyczne jest?

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:15   #2605
misiadelko
BAN stały

Dziewczyny nie nadrabiam bo mam już słabo z limitem neta w tel. Jestem u rodziców. I pytanie czy któraś jest na bieżąco z pisaniem bizne?s planu?
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:00   #2606
kulbensikowa
Wtajemniczenie

dobry

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:13   #2607
monikkad
Wtajemniczenie

O, tez bym sie chetnie dowiedziala o biznes plan. Chociaz co prawda dopiero po slubie planuje zakladac dzialalnosc, ale juz sobie zbieram info. A co do kursow tanca to my zamierzamy sobie w przyszlym roky wykupuc 5 indywidualnych lekcji i nauczyc sie tanczyc pod nasza piosenke na pierwszy taniec, bo piosenka wybrana, a my kompletnie nie wiemy jak ja ugryzc. Ale takich ogolnych kursow tanca towarzyskuego to robic nie bedziemy. Nie tanczymy moze jak mistrzowie, ale wydaje mi sie, ze jest dobrze. Bardzo lubimy ze soba tanczyc, wiec nie czuje potrzeby, zeby chodzic z grupa i sie uczyc krokow.
Stary 2013-03-17, 10:49   #2608
velika
Winter is coming

Cytat:
cudna niespodzianka
a zjdjęć nie mam ale w następny weekend idę z koleżankami do krakowskich salonów i wtedy może mi się uda zrobić

ale jednak muszę jeszcze pomierzyć i czuje niedosyt

proszę bardzo
No mierz mierz, po co sobie odmawiać tej przyjemności Ale ta długa też mega

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
HEJ

Ale dziś miałam przeboje. pijak uderzył mi w auto.... od 13 do 16 na policji... słoneczny dzień z tż stracony
współczuję.
Ja na nogach od 7, zrobiłam sobie kąpiel i poranek dla urody, uwielbiam I od razu kac przeszedł

Stary 2013-03-17, 10:55   #2609
Mortadella
Raczkowanie

Cześć dziewczęta! Ile nadrabiania!

Muszębyć tutaj bardziej systematyczna!!
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:57   #2610
lupinka
Zadomowienie

witam się i uciekam, znowu dzień pełen różnych spraw do załatwienia wczoraj mieliśmy z TŻ oboje cały dzień dla siebie no ale oczywiście nie udało się z tego powodu napisać ani pół strony pracy

mała_czarna koniecznie zdaj relację z mierzenia w krakowskich salonach gdzie warto uderzać i jak było jak już się wybierzesz!
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości