Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 23:23   #1861
martusia15cc
Raczkowanie

Dot.: Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Znowu przestoj tutaj

Ja sie chyba narazie wypalilam Nie mam juz pomyslow, albo nie jestem do nich przekonana, ciezko mi cokolwiek zdecydowac
Musimy dobrac plytki do drugiej lazienki. W kabinie sa polozone takie plytki:Załącznik 5127052
Ale nie bedziemy dawac takich samych na reszte lazienki, glownie z powodu wysokiej ceny. Kompletnie nie wiem co do nich dobrac
Chyba najlepsze bylyby gladkie, matowe lub z polyskiem plytki w jakims neutralnym kolorze -co myslicie?

Sypialnia tez mnie meczy, ze jest taka...nijaka. Nie wiem co mam z nia zrobic
Wg mnie tak jak napisałaś jakieś proste, najlepiej jednolite płytki. Inaczej łatwo o efekt "napaciania"
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-26, 11:21   #1862
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

Gwiazdeczko, czy ja dobrze widzę, że nie które "bąbelki" są w lekko szarym kolorze? Może dobierz matowe, szare płytki? I żeby było inaczej od tej pierwszej łazienki, połóż je tylko do połowy wysokości, a resztę pomaluj? Ja mam tak w mojej łazience- prysznic wyłożony brązowymi płytkami (takimi samymi, jak w łazience dzieci), reszta płytki białe, matowe o chropowatej powierzchni (drobniuteńkie bąbelki, inne niż u Ciebie) a górę łazienki mam w turkusie.

U mnie, żeby było jeszcze bardziej "wesoło", córka wyrwała kawałek sciany w przedpokoju Zdejmowała kurtkę, uwieszając sie na haczyku, wyrywając go razem ze ścianą. I teraz jest dziura o średnicy ok. 6 cm.

Pies wygryzł drugą dziurę w dywanie- to samo piętro, inne miejsce

Z lepszych wiadomości- mam już żaluzje w dużym salonie i domówiłam sobie podnóżki do foteli z ikei (mały salon). W kuchni ozdobiłam sobie ścianę napisem "this kitchen is seasoned with love" i dwiema filiżankami kawy. Teraz chcę ozdobić sobie ścianę w salonie, kupić karnisze i firanki. I chyba to bedzie koniec narazie, bo zostanie jeszcze kuchnia, ale to już większy wydatek.
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 16:29   #1863
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
W kabinie tej drugiej czy pierwszej łazienki?
Może kup perłową farbę jeżeli to ma być w miejscach "suchych"?
Ewentualnie tak jak napisałaś...
Musze polozyc plytki chociazby za zlewem i obok toalety.
To druga lazienka- tam jest wlasnie prysznic, zlew i wc.

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Wg mnie tak jak napisałaś jakieś proste, najlepiej jednolite płytki. Inaczej łatwo o efekt "napaciania"
DOkladnie tego efektu sie obawiam
Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko, czy ja dobrze widzę, że nie które "bąbelki" są w lekko szarym kolorze? Może dobierz matowe, szare płytki? I żeby było inaczej od tej pierwszej łazienki, połóż je tylko do połowy wysokości, a resztę pomaluj? Ja mam tak w mojej łazience- prysznic wyłożony brązowymi płytkami (takimi samymi, jak w łazience dzieci), reszta płytki białe, matowe o chropowatej powierzchni (drobniuteńkie bąbelki, inne niż u Ciebie) a górę łazienki mam w turkusie.

U mnie, żeby było jeszcze bardziej "wesoło", córka wyrwała kawałek sciany w przedpokoju Zdejmowała kurtkę, uwieszając sie na haczyku, wyrywając go razem ze ścianą. I teraz jest dziura o średnicy ok. 6 cm.

Pies wygryzł drugą dziurę w dywanie- to samo piętro, inne miejsce

Z lepszych wiadomości- mam już żaluzje w dużym salonie i domówiłam sobie podnóżki do foteli z ikei (mały salon). W kuchni ozdobiłam sobie ścianę napisem "this kitchen is seasoned with love" i dwiema filiżankami kawy. Teraz chcę ozdobić sobie ścianę w salonie, kupić karnisze i firanki. I chyba to bedzie koniec narazie, bo zostanie jeszcze kuchnia, ale to już większy wydatek.
Wszystkie babelki sa biale Szukamy czegos wlasnie w szarym odcieniu albo brazie, ewentualnie kremowym. Wydawaloby sie, ze to prosta sprawa ale jednak nie

Fajnie, ze zaluzje u Ciebie juz wisza. Te podnozki do foteli tez kiedys mialam
KOniecznie pokaz zdjecie z tym napisem w kuchni -ja ciagle nie moge sie zdecydowac co z nasza kuchnia zrobic
Stary 2013-03-01, 01:31   #1864
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
Musze polozyc plytki chociazby za zlewem i obok toalety.
To druga lazienka- tam jest wlasnie prysznic, zlew i wc.

DOkladnie tego efektu sie obawiam

Wszystkie babelki sa biale Szukamy czegos wlasnie w szarym odcieniu albo brazie, ewentualnie kremowym. Wydawaloby sie, ze to prosta sprawa ale jednak nie

Fajnie, ze zaluzje u Ciebie juz wisza. Te podnozki do foteli tez kiedys mialam
KOniecznie pokaz zdjecie z tym napisem w kuchni -ja ciagle nie moge sie zdecydowac co z nasza kuchnia zrobic
Wiem coś o tym. Szukałam białych lub szarych płytek na podłogę i wydawałoby się, że nie ma nic prostszego, a okazała się jakaś masakra. Pare dni jeździłam po sklepach i nie mogłam znaleśc nic na moją wypaśną 3-metrową podłogę :p W końcu grypa mnie rozłożyła, a majster już robił łazienkę. Mąż sam więc wybrał, jak je zobaczyłam myślałam, że się popłacze... A teraz po tygodniu już się jakoś przyzwyczaiłam, położę dywanik i będzie git
Stary 2013-03-01, 17:27   #1865
basteja12
Raczkowanie

Dziewczyny chyba rzeczywiście przestój w remontach u Was.. nie było mnie ponad dwa tygodnie, a tu zaledwie niecałe 2 strony na forum doszły

Ja byłam teraz na wakacjach, więc z tych względów nic w mieszkaniu się nie działo, ale od teraz zamierzam od nowa "atakować "

Pokój synka prawie skończony, wrzucę fotkę po weekendzie jak prezentuje się na dzień dzisiejszy.. choć do ostatecznego końca jeszcze kliku detali brakuje

Głowię się nad sypialnią, bo jakoś w niej pusto i niejako.. a niby wszystko co ma być już jest zapewne też będę nudzić o rady

Pozdrowiona i miłego weekendu
basteja12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 12:41   #1866
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basteja12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba rzeczywiście przestój w remontach u Was.. nie było mnie ponad dwa tygodnie, a tu zaledwie niecałe 2 strony na forum doszły

Ja byłam teraz na wakacjach, więc z tych względów nic w mieszkaniu się nie działo, ale od teraz zamierzam od nowa "atakować "

Pokój synka prawie skończony, wrzucę fotkę po weekendzie jak prezentuje się na dzień dzisiejszy.. choć do ostatecznego końca jeszcze kliku detali brakuje

Głowię się nad sypialnią, bo jakoś w niej pusto i niejako.. a niby wszystko co ma być już jest zapewne też będę nudzić o rady

Pozdrowiona i miłego weekendu

Atakuj, atakuj, bo naprawde tu pusto ostatnio.
U mnie tez nic sie nie dzieje, bo wlasciwie wszystko juz skonczone, wiec nuda
Z sypialnia mam to samo, niby jest ok, ale tak wlasnie jakos ...nijako. Musze sie w koncu za nia wziasc
Stary 2013-03-06, 12:56   #1867
arnama
Zakorzenienie

Taaaaa u mnie przestój
Może coś dziś ruszy z łazienką

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 14:59   #1868
malaOlaa
Raczkowanie

Hej!
u nas fachowcy juz tydzień siedza-łazienka prawie na wykończeniu, podwieszony sufit w kuchni. Zostały jeszcze kafle na podłodze w przedpokoju i pas roboczy w kuchni oraz kafle na podłoge w kuchni. Jak bede tam w weekend to postaram sie zrobic zdjecia. Znow sen spedza mi z powiek kolor paneli (dab exclusive kronopol)... nie wiem jakie meble? Ca sadzicie o mniej wiecej takich? Chodzi mi tylko o kolor?
http://allegro.pl/komoda-hlnk26-y87-...031758352.html

czy isc np w strone całych białych np Ikea Hemnes? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20067829/

Chciałabym jedna szafke pod telewizor i do tego jakas komode, moze dwie. Myslalam tez o regale Expedit bo posiadamy duuuuzo ksiazek
Stary 2013-03-06, 15:01   #1869
201604190949
Konto usunięte

Ja mając do wyboru 'dowolny kolor drewna' vs 'białe' zawsze powiem 'białe'.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 15:39   #1870
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Hej!
u nas fachowcy juz tydzień siedza-łazienka prawie na wykończeniu, podwieszony sufit w kuchni. Zostały jeszcze kafle na podłodze w przedpokoju i pas roboczy w kuchni oraz kafle na podłoge w kuchni. Jak bede tam w weekend to postaram sie zrobic zdjecia. Znow sen spedza mi z powiek kolor paneli (dab exclusive kronopol)... nie wiem jakie meble? Ca sadzicie o mniej wiecej takich? Chodzi mi tylko o kolor?

czy isc np w strone całych białych np Ikea Hemnes? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20067829/

Chciałabym jedna szafke pod telewizor i do tego jakas komode, moze dwie. Myslalam tez o regale Expedit bo posiadamy duuuuzo ksiazek
Jak dla mnie Hemnes
Stary 2013-03-07, 16:18   #1871
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Ja mając do wyboru 'dowolny kolor drewna' vs 'białe' zawsze powiem 'białe'.
Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Jak dla mnie Hemnes

dziekuje a co sadzicie o polaczeniu hemnesa z tym regałem expedita?
Stary 2013-03-07, 17:14   #1872
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Hej!

Musisz przemyslec jaki efekt koncowy chcesz uzyskac. Czy bardziej nowoczesny wystroj, czy raczej np. styl skandynawski, zeby pozniej nie wyszedl z tego misz masz

Do tego bialy kolor mebli nie zawsze ma taki sam odcien w meblach z roznego zrodla, wiec mozesz miec problem z dobraniem takich samych- jesli bardzo zwracasz uwage na szczegoly
Stary 2013-03-08, 16:27   #1873
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Musisz przemyslec jaki efekt koncowy chcesz uzyskac. Czy bardziej nowoczesny wystroj, czy raczej np. styl skandynawski, zeby pozniej nie wyszedl z tego misz masz

Do tego bialy kolor mebli nie zawsze ma taki sam odcien w meblach z roznego zrodla, wiec mozesz miec problem z dobraniem takich samych- jesli bardzo zwracasz uwage na szczegoly

I tu jestem w kropce, bo podobają mi się zarówno wnetrza nowoczesne jak i te skandynawskie pytałam o polaczenie serii hemnes z expeditem, bo nie bylam juz wieki w Ikea (niestety mam 150km) i nie wiem jak one dokladnie na zywo wygladaja, ale z pewnoscia juz niedlugo sie wybiore i wtedy zobacze czy w ogole asuja do siebia. A moze jeszcze cos innego wpadnie mi w oko
Stary 2013-03-14, 16:25   #1874
lapinne
Zadomowienie

my tez nadal w trakcie remontu, ale meble juz dawno kupione.

do salonu hemnes calosciowo. tez mamy mnostwo ksiazek i to takic bardzo branzowych, z ktorych korzystamy na biezaco, ale nie spodobal mi sie zaden inny regal. wiec zdecydowalam sie na regal hemnes, witrynke przeszklona i witrynke z szufladami oraz polke laczaca i szafke na telewizor.

a do sypialni mamy lozko hemnes, ale komoda sie nigdzie nie zmiesci, bo mamy dwa kundle i one tez musza miec miejsce do kimania w sypialni. ubolewam nad brakiem miejsca na komode, wiec chociaz malutka komodke hemnesa sobie kupilam.

tyle ze dla mnie najladniejszy kolor serii hemnes to szarobrazowy i nigdy nie zdecydowalabym sie na biale meble. mam nadzieje, ze bedzie slicznie))

w sypialni oprocz tego planuje wieka szafe na cala sciane ze szkla lacobel z trzech kolorow i nie moge sie tego juz doczekac. ale zamntuja ja dopiero 20 marca.

u nas juz kilka miesiecy trwa remont...konkretna masakra))
lapinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 17:03   #1875
201604190949
Konto usunięte

A właśnie, bo były pytania o Hemnesa a ja zapomniałam napisać.

Hemnes jest wycofywany, można kupić tylko to co jest obecnie w sklepie i nie ma co liczyć na kupienie tego za jakiś czas! My po dwie witryny z szufladami jechaliśmy z Warszawy do Łodzi bo tam były najbliżej o_O
Stary 2013-03-14, 17:15   #1876
lapinne
Zadomowienie

Cytat:
A właśnie, bo były pytania o Hemnesa a ja zapomniałam napisać.

Hemnes jest wycofywany, można kupić tylko to co jest obecnie w sklepie i nie ma co liczyć na kupienie tego za jakiś czas! My po dwie witryny z szufladami jechaliśmy z Warszawy do Łodzi bo tam były najbliżej o_O
no my na wiesc o tym zapelnilismy dwa miesiace temu meblami piwnice, a lozko zamowilismy z katowic, bo juz nie bylo u nas w rozmiarze 180.

w miedzyczasie odkrylam, ze panele, ktore juz kupilismy nie pasuja do mebli i chcialam wymieniac hemnesa szarobrazowego na czarnobrazowego (ja jestem wrogiem bialych mebli), ale moj facet powiedzial, ze mowy nie ma, bo on jest wrogiem czarnobrazowych mebli z ikei, ktore sa raczej czarne niz brazowe i w ogole nie wygladaja jak drewno.

z rozpaczy musialam az isc do kfc)) szczegolnie, ze w komforcie nam powiedzieli, ze zwrotow nie ma. na szczescie moj facet zalatwil to jak mezczyzna i skusil komfort dodatkowa kasa, ktora wydame na te drugie panele, a przesiedlismy sie klase wyzej, bo z eggera na quickstep.

teraz juz tylko czekam az w poniedzialek poloza mi tego quickstepa i wreszcie bedzie za☠☠☠isscie))

moja bolaczka sa jeszcze sciany w przedpokoju, ktore wlasnie sie maluja i szczerze mowiac dygam sie jechac zobaczyc jak to wyszlo, bo moj tz wybral kolor...taka jakas dziwna zielen tikurilli z mieszalnika. do reszty mieszkania ja wybralam kolory, wiec wiadomo, zee jest pieknie))

wiec...sie remontuje,
Stary 2013-03-14, 17:37   #1877
201604190949
Konto usunięte

Szczerze mówiąc to ten szaro-brązowy kolor Hemnesa też u mnie przebija ich biały (a ja fanką białych zdecydowanie jestem ) ale mama nie dała się namówić
A kolor paneli jaki? Rzuciłabyś nazwą ^^ Albo ogólnie, najlepiej zdjęcia pokazała
Stary 2013-03-14, 18:30   #1878
iwona200
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy wiecie może jaką z gotowych farb uzyskam ziemny jaśniutki beż? Moja koleżanka ma taki w pokoju, mówi, że Śnieżka Barwy Natury tylko nie pamięta jaki odcień, a ja patrząc na próbniki nie mogę wyłapać jaki to kolor (wydają się ciepłe). Chodzi o taki delikatny beżyk z odrobinką szarości nawet.
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 18:50   #1879
lapinne
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze mówiąc to ten szaro-brązowy kolor Hemnesa też u mnie przebija ich biały (a ja fanką białych zdecydowanie jestem ) ale mama nie dała się namówić
A kolor paneli jaki? Rzuciłabyś nazwą ^^ Albo ogólnie, najlepiej zdjęcia pokazała
nie mam jak pokazac na razie fot, bo jeszcze nie leza na podlodze.

kolor jest ciemny, zeby nie bylo widac czarnego futra, a nazywa sie przewrotnie orzech bialy. wydaje mi sie, ze na bank orzech, a nie dab, ale w tej chwili reki nie dam sobie uciac, a sprawdzic nie mam jak.

do tego planuje rozowy dywan

jeszcze chcialam rozowe rolety, ale nie wiem, czy to nie przeginka i chyba sie na to nie odwaze

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wiecie może jaką z gotowych farb uzyskam ziemny jaśniutki beż? Moja koleżanka ma taki w pokoju, mówi, że Śnieżka Barwy Natury tylko nie pamięta jaki odcień, a ja patrząc na próbniki nie mogę wyłapać jaki to kolor (wydają się ciepłe). Chodzi o taki delikatny beżyk z odrobinką szarości nawet.
ja calkiem niedawno szukalam jasnego bezu do kuchni. tylko ze mi wlasnie zalezalo, zeby to byl taki idealny cieply bez bez domieszki szarosci. i znalazlam decoral jasny bez. kolor jest piekny, idealnie pasuje do mojej kuchni. ale samym decoralem nie polecam malowac.

w porownaniu z beckersem, ktorym malujemy reszte mieszkania, roznica na niekorzyc decoralu jest kolosalna.

jasie troche rozgladalam po tych bezach i z domieszka szarosci na pewno jest kolor dulux bezowy pled z serii kolory swiata. nie zdecydowalam sie na niego wlasnie dlatego, ze ma domieszke szarosci
Stary 2013-03-14, 18:59   #1880
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapinne Pokaż wiadomość
nie mam jak pokazac na razie fot, bo jeszcze nie leza na podlodze.

kolor jest ciemny, zeby nie bylo widac czarnego futra, a nazywa sie przewrotnie orzech bialy. wydaje mi sie, ze na bank orzech, a nie dab, ale w tej chwili reki nie dam sobie uciac, a sprawdzic nie mam jak.

do tego planuje rozowy dywan

jeszcze chcialam rozowe rolety, ale nie wiem, czy to nie przeginka i chyba sie na to nie odwaze

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

ja calkiem niedawno szukalam jasnego bezu do kuchni. tylko ze mi wlasnie zalezalo, zeby to byl taki idealny cieply bez bez domieszki szarosci. i znalazlam decoral jasny bez. kolor jest piekny, idealnie pasuje do mojej kuchni. ale samym decoralem nie polecam malowac.

w porownaniu z beckersem, ktorym malujemy reszte mieszkania, roznica na niekorzyc decoralu jest kolosalna.

jasie troche rozgladalam po tych bezach i z domieszka szarosci na pewno jest kolor dulux bezowy pled z serii kolory swiata. nie zdecydowalam sie na niego wlasnie dlatego, ze ma domieszke szarosci
Rzeczywiście ten beżowy pled jest ciekawy, dzięki za podpowiedź. Czegoś takiego właśnie szukam
Co do jakości farby to nie ma takiego znaczenia, bo mieszkanie wynajmowane i nie chce za dużo wydać na farbę

Według producenta wydajność tej farby to 14m2/l. Ściany będą prosto po gładzi to czy można wierzyć że 5l wystarczy mi na 2 pokoje i kuchnię (nieduże pomieszczenia)?

Edytowane przez iwona200
Czas edycji: 2013-03-14 o 19:13
Stary 2013-03-14, 19:06   #1881
lapinne
Zadomowienie

hahaha wiem duzo o bezowych kolorach farb))))

to moja lista:

Decoral
Kwitnaca magnolia
Bita smietana
Klasyczny alabaster
Krem waniliowy

Dulux
Bezowy pled
Delikatne ecru
Aromat wanilii

dobry risercz to podstawa remontu. szkoda, ze jak pojechalam do sklepu to kupilam po prostu JASNY BEZ))

Edytowane przez lapinne
Czas edycji: 2013-03-14 o 19:08
Stary 2013-03-14, 21:03   #1882
Keithlyn
Zadomowienie

Hej ! U nas też remont pełną parą, wpadam tu p poradę i myśle że bede tu częstą bywalczynią

Dziewczyny jakie ściany do salonu do tych mebli ?
http://www.forte.com.pl/meble/mebloscianka-atrm01b.html

myślałam o duluxie "stepy Bengalu " , chce uzyskać trochę nowoczesne wnętrze ale jednak przytulne

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 21:09   #1883
lapinne
Zadomowienie

takie troche szarawe sa te meble czy mi sie tylko wydaje?
Stary 2013-03-14, 21:30   #1884
Keithlyn
Zadomowienie

nie na żywo te drewniane elementy mają cieplejszy odcień

Stary 2013-03-14, 21:54   #1885
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Hej ! U nas też remont pełną parą, wpadam tu p poradę i myśle że bede tu częstą bywalczynią

Dziewczyny jakie ściany do salonu do tych mebli ?
http://www.forte.com.pl/meble/mebloscianka-atrm01b.html

myślałam o duluxie "stepy Bengalu " , chce uzyskać trochę nowoczesne wnętrze ale jednak przytulne
mnie się to połączenie w ogóle nie podoba, może tam gdzie będą stały meble zrób tło z żywszego, kontrastowego koloru a resztę pomaluj na przytulniejszy kolor?
eibhlin87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-15, 11:45   #1886
Keithlyn
Zadomowienie

Kupowałyście na allegro firanki ?
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę ?
Chciałabym proste, zwykłe, żadne koronkowe,
nie wiem tylko jak ten materiał się nazywa woal ??

Stary 2013-03-16, 09:39   #1887
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Kupowałyście na allegro firanki ?
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę ?
Chciałabym proste, zwykłe, żadne koronkowe,
nie wiem tylko jak ten materiał się nazywa woal ??
tak szukaj pod nazwą woal, masa tego jest, więc mozna kierować się komentarzami i cena tylko, bo wszytskie maja raczej taki sam skład. Nigdy nie zamawiałam choć wiele razy przeglądałam, ponieważ w Ikei znalazłam odpowiadając mi firanki, które za mb wyszly jeszcze taniej
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10070262/ to nie jest typowy woal, ale ok
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50109192/ tutaj zamawiałam czarne i to jest właśnie taki woal.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-16, 13:21   #1888
Keithlyn
Zadomowienie

o dziękuje będe szukać w takim razie woalu

Stary 2013-03-17, 10:04   #1889
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapinne Pokaż wiadomość
hahaha wiem duzo o bezowych kolorach farb))))

to moja lista:

Decoral
Kwitnaca magnolia
Bita smietana
Klasyczny alabaster
Krem waniliowy

Dulux
Bezowy pled
Delikatne ecru
Aromat wanilii

dobry risercz to podstawa remontu. szkoda, ze jak pojechalam do sklepu to kupilam po prostu JASNY BEZ))
Znalazłam chyba "swój" beż - Nobiles "jesień kamionkowa"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 159d472af53747afa60d37a2eb87f3ef.jpg (11,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesien kamionkowa 2.jpg (74,3 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesien kamionkowa.jpg (67,6 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez iwona200
Czas edycji: 2013-03-17 o 10:15
Stary 2013-03-17, 10:38   #1890
lapinne
Zadomowienie

u nas wszystko pomalowane...weszlam do domu i normalnie zachcialo mi sie plakac i wymiotowac jednoczesnie,

przedpokoj mial byc milym wnetrzem z zielonymi scianami, ciemnobrazowymi szafkami itd. a wyszlo tak, ze normalnie...zdrowi ludzie takich kolorow jak ta zielen nie widza na trzezwo. chyba tylko po kwasie jest to mozliwe. serio...

moj komentarz byl tylko jeden "TO musi zniknac". i wczrac caly dzien jezdzilismy za farbami. ostatecznie wybralismy szary z mieszalnika i moj facet mi powiedzial, ze teraz juz wyglada super i na pewno bede zadowolona, ale dygam sie jechac zobaczyc!!!

pozostale pokoje wyszly pieknie.
tak jak sobie wymarzylam.

jutro kladziemy panele. oby juz bez niespodzianek...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości