|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Motylku a tego w sumie to nigdy nie wiadomo
moim znajomym urodziła się córeczka co do dnia 14.02 a jakieś przeczucia do co płci?
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Motylku gratuluję widzę, że równowaga Zazdrośnic w ciąży będzie utrzymanaBYou - za Ciebie mocne kciuki
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a ja mam dzis WOLNE!!!! chyba posprzatam, moze ogarne PITa w koncu i bede leniuchowac
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesz się, Kasia, że między Wami wszystko się skończyło Po pierwsze to- moje wielkie gratulacje!!! A co do drugiego to tylko ja mam swój konkretny, wymarzony typ Żadne klasyczne modele-tak, jak myślałam- nie wpadły mi w oko. Nie moja bajka. I mnie i tżtowi podobały się te ,,średnie"; nie za skromne i niezbyt przesadzone. Ale generalnie albo ja jestem taka wybredna albo sklepy słabo zaopatrzone, bo do niczego mi się oczy specjalnie nie zaświeciły ![]() Wymarzony typ jest u mnie w mieście, dlatego jeszcze go nie mierzyłam. Boję się, że nie chciałabym wyjść bez niego D. też się on podoba ale nie wiem, czy bierze go pod uwagę bo pokazałam mu go tylko raz
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
piękne słonce u nas i znacznie lepiej niż wczoraj bo nie ma wiatru
![]() Cytat:
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w związkach zdarzają się dużo większe kryzysy niż to, że zachowanie tż wydaje Ci się dziwne... wtedy albo rozmowa, a jak rozmowa nic nie daje, to dać na wstrzymanie i pczekać na rozwój akcji... nie można mieć od razu w głowie rozpadu związku. trzeba walczyć, a nie się poddawać kasia, jakie szczęscie, że nie jesteś z tym debilem... Ty idź do kościoła dziękuj bogu ![]() a jak chce sobie pieprzyć życie to jego sprawa. współczuję chlopakowi głupoty, ale cóż, jego wybór u nas slońce piękne, ale 1 stopień i 24 km wiatru...
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-03-17 o 11:03 |
|
|
|
|
#607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My zbieramy każde miedziaki, od 1gr do 5 zł Najwięcej jest 2 złotówek ![]() A piwa wczoraj nie wypiliśmy, bo jakoś tak... padliśmy wieczorem o 22.30 ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() A co do TŻta... Ciężka sprawa, najgorzej jest właśnie jak druga osoba nie chce rozmawiać o tym, co się dzieje, albo co gorsza ona sama nie wie co się dzieje, to zazwyczaj zły znak Spróbuj nie drążyć tematu i parę dni po prostu zachowywać się jak gdyby nic się nie działo i zobacz, czy dalej jest tak samo. Nie drąż nic, nie zaczynaj rozmów tylko przejdź do porządku dziennego. Może się okaże, że to było tylko chwilowe, albo był zirytowany tym, że ciągle go męczysz "co jest", "Co się dzieje". ![]() Cytat:
Ohyda, muszę coś z nimi zrobić. Można robić coś na ramiona oprócz ćwiczeń, nie wiecie? ![]() A co do Twojego eks... Brak słów. Ale jak to zwykle bywa w życiu - ironia losu. Uciekał od odpowiedzialności, a jeszcze większa go dopadła. I dobrze mu tak. Niech sobie teraz radzi. Może chociaż ta dziewczyna jest w miarę ogarnięta i dziecko będzie miało chociaż normalną mamę ![]() O jaaa!!!! Gratulacje!!! Kolejny zazdrośnicowy dzieciaczek ![]() ![]() Czyli już wiemy kogo na następcę wybrała sobie Roszpunka ![]() Teraz czekamy na zastępcę dla Bulgotki, zostały tylko 3 miesiące na wybór odpowiedniego kandydata ![]() Jaki piękny, nastrajający pozytywnie dzień!! ![]() Mam nadzieję, że zaraz wszystko stopnieje i zima już w tym sezonie na stałe bye bye ![]() Szkoda tylko, że jeszcze tak zimno ![]() Śniło mi się dzisiaj, że rodziłam jakieś dziecko, które było chyba mulatem.
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do płci naprawdę nie mam żadnych przeczuć.Jestem jakaś wyrodna ![]() Dzięki ![]() Co do pierścionka to rozumiem, bo sama nie jestem fanką klasyków.No i ani mój pierścień ani obrączka z klasyką nie mają nic wspólnego. Smerf dzięki
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku może jakiś kolega dla Antosia
grunt żeby wszystko było dobrze![]() Jov ją średnio znam,ale oboje się do tego nie nadają.
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że jak widziałam Twój filmik z wesela to Twój ślubny image był idealny |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
jovi mi na ramiona pomogły ćwiczenia ze skalpela. może rob tak jak najka z hantelkami? albo hmmm... pompki ? no i siłownia na pewno by dużo zdziałała
motylku cc ze wględu na wadę wzroku? jaką masz? w ogole jakie masz cylindry? |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, no i nie ma Twojego pierścienia na blogu
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Gothka u mnie odwrotnie mi się marzy klasyka ![]() Kasia no to ex zaszalał ![]() wczoraj miałam 1 zmianę a po pracy poszłam do TŻta a dziś mam 2 zmianę
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się w zasadzie w niczym klasyka nie podoba
|
|
|
|
#616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do spaghetti koscioła to oni nawet w piatki tak jak katolicy poszczą to oni jedza spaghetti i popijaja piwem, a w łodzi powstał pierwszy kosciół i normalnie ludzie tom moga isc ;-) Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdroszcze![]() Cytat:
ja wczoraj ogladąłam i przezywałam jak wrocilismy z koncertów a tz spał![]() ogolnie super wieczór wczoraj tak się wyszalałam ze mi nogi chciały odpaść z bólu zespol tabu mnie powalił super piosenki zagrali w ogole bednarek mial grac i nie zaspiewał bo sie biedaczek poturbował w wypadku debil ![]() i odnowilismy wczoraj jedna fajna znajomosc ktora sie urwała nie wiadomo czemu ale przyszedł wyłumaczył sie wygadał i mi poprawił humor bo nie lubie jak sie znajomi rozsypuja bez powodu\a dzisiaj pieknie na dworze byłam juz dwa razy na spacerze
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja mi nie klasyczne
![]() każdy ma swój gust ![]() ale widzę że coś się rusza u was w kierunku przyklęku
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Ano
Brat dziś stwierdził, że on ma ADHD ![]() Oby w dobrą stronę ![]() Ale jest tak fajnie między nami teraz; miłość, poczucie bezpieczeństwa i wrażenie, że znamy się na wylot ale i tak chcemy poznawać się bardziej i bardziej...
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super ![]() U Nas też rozkwit nie dawni 4,5 roku minęło |
|
|
|
|
#620 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tż na pewno wie jak wygląda ten wymarzony, oni tylko udają, że dla nich to wszystkie są takie same a doskonale pamiętają co mówimy, co oglądamy o czym marzymy... Cytat:
Pogoda jest piękna tylko ten wiatr wszystko psuje... Cytat:
Widzę, że masz lepsze sny niż ja ![]() Wiem, że problem moich nóg siedzi w mojej głowie a rzeczywistość jest inna Nie naciskam go, wczoraj zapytałam się co jest grane, czy chce porozmawiać, stwierdził, że jest wszystko ok, więc powiedziałam mu, że jeśli będzie chciał rozmawiać to ma mi powiedzieć to pogadamy... Dobra uciekam uczyć się niemieckiego...
|
|
|
#621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
łosoś jest moją ulubioną rybą P. grillowanego robił na w oliwie, z czosnkiem, ziołami cytryną - pycha wyszedł. Z pieca polecam - w folii zrobić właśnie z masełkiem i czosnkiem ![]() Cytat:
Dobry ![]() imieniny u teściowej spoko - nie wypiłam ani kropli alkoholu, co wszyscy kwitowali tym, że to znak, że wreszcie weźmiemy ślub ale nie... wiecie, oni są dość religijni, to wujostwo - bardzo. No i on powiedział na przykład: "może starczy tego testowania się przed ślubem?". Jakoś to zbyliśmy, ale musiałam się ugryźć w język, by nie wejść w dyskusję o tym, że testować można pralkę, a nie ukochaną osobę. Ale byłam dzielna Rozśmieszyła mnie jedna sytuacja rodzice P. puścili w obieg album ze ślubu, na którym byli w sierpniu, na początku była dedykacja: "Dla kochanego ojca chrzestnego". Album trafił w ręce chrzestnej P., która go pyta: "Właśnie, chrześniak, też bym chciala taki album, wiesz", a luby: "Wujku, kup cioci" ", ciocia: "A zdjęcia ze ślubu?". na co ja: "Zrobimy taką przebierankową sesję, jak pani zależy" Ciocia: "A weźcie... ". Potem coś mówiłam o rodzicach P., że jedyni nie mają wnuków w tym towarzystwie, więc nie mogą o sobie powiedzieć "dziadostwo" (bo dziadkowie tak się nazwali całą grupą trzy pary dziadków tam siedziały ), a ten wujek: "Jak Ty mówisz dziewczyno, prawie dekadę z nim jesteś, pół dekady mieszkacie ze sobą, a Ty: 'Pan, Pani' o rodzicach P. mówisz - jak to brzmi w ogóle?" I moje ulubione. Zostaliśmy z wujostwem i chłopakiem siostry P. sami, G. (ten chłopak ) bawił się z kotem No i wujek coś tam powiedział do nas, że on się za nas weźmie, P. na to, że czeka, a wujek do G.: "A Ty nie udawaj, że się z kotkiem bawisz, Ciebie to też dotyczy" śmiesznie było jakoś byłam oazą spokoju i nic poza testowaniem mnie nie wkurzyło Ech, to tyle u mnie
|
|||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
oazo, podziwiam za ten spokój
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najka albo dzień wcześniej jak ciocia Magdusia
![]() Właśnie dostałam grilla na urodziny od rodziców (zażyczyłam sobie, bo jak będę mogła jeść mięsko to pewnie będę z niego często korzystać,nie będę smażyć). Noo spróbuję go zrobić tak jak pisałaś ![]() Cytat:
![]() Ale nasz Bąbel ma 5,3 cm, a 9 mm stópki więc z takimi girami może lepiej jak byłby chłopak Mój mąż ma stopę nr 46,więc wiecie![]() Cytat:
![]() Nie ma na stronie już tego pierścionka,ale są kolczyki (nota bene straszne ) więc on wygląda tak samo,tyle,że pierścionek.Jest fajny bo nic nie wystaje i nie haczy mi się o nic Topaz i brylanciki.http://wkruk.pl/product-pol-2308366-KOLCZYKI.html Cytat:
Na jednym oku mam -7, a na drugim -6 i w jednym mam lekki astygmatyzm.Jedni lekarze mówią,że przy takiej wadzie cc, a inni,że potrzebne badanie dna oka. Natomiast moja koleżanka mając trochę mniejszą wadę ode mnie była u dwóch lekarzy,obydwaj powiedzieli,że dno oka jest ok i może rodzić naturalnie...Szkoda tylko,że siatkówka jej się odkleiła i na jedno oko niemal straciła wzrok.Ja nie mam zamiaru być eksperymentem dla takich i dla własnego spokoju wolałabym mimo wszystko to cc. Moja ginka mówiła,że dużo zależy od metody parcia,ale skąd mam wiedzieć,jak mam przeć,żeby było ok?Dlatego poszukam lekarza, który uważa,że to wada wzroku wystarcza do cc...
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf gratuluje pracy
![]() Najka czyli ćwiczysz nie tylko ciało ale i umysła świnia łaziła po pokoju i chciała mi zeżreć gazetę - a to świnia jedna ![]() jak dobrze ze dziś niedziela w końcu można poleniuchować
|
|
#626 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
motylku to faktycznie nie ma co ryzykować...
ja sie ostatnio dowiedzialam, że mam bardzo duży astygmatyzm ciekawe czy to się kwalifikuje do cc... mam nadzieję, że nie bo chciałabym naturalnie rodzić
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku no z takim stopami to raczej mały mężczyzna
Ale będziecie chcieli wiedzieć wcześniej czy dopiero przy porodzie?
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl ale masz słodki podpis.
Jovi sukienka nie jest za skromna. Za to tak jak naj mam watpilwosci co do długości. |
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z dziewczynami - sukienka ladna ale moim zdaniem bardziej nadaje sie na letnie wyjscie do Pubu niz na wesele...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

moim znajomym urodziła się córeczka co do dnia
14.02

widzę, że równowaga Zazdrośnic w ciąży będzie utrzymana

i 24 km wiatru...

zazdroszcze
ja wczoraj ogladąłam i przezywałam jak wrocilismy z koncertów a tz spał