|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Aktualizacja:
Flachy: - Chanel, coco mademoiselle edp ok 18/35ml - Eau des merveilles ok 14ml/30ml (wymiana w imieniu koleżanki, która chciałaby w zamian najlepiej violet blond) - Yves Rocher - zima ok 50ml/60ml (rarytas pochodzący z miłej wymiany lecz niestety kolejny zapach wywołujący u mnie migrenę) - shiny creation, la perla ok 80ml (z kolejnej miłej wizażowej wymiany, próbowałam się przekonać, ale niestety na dłuższą metę zapach mnie męczy) - pure poison, dior ok 8/30ml Odlewki (wszystkie ze wspólnych zakupów albo z wizażowych wymian) - Musc ravageur ok 12ml - L'erbolario, dolcelisir ok 3, 3,5ml - Ysl, Opium ok 9ml - Ysl, Paris edp ok 6ml (bez atomizera) - Shalimar light ok 18ml - lancome, cuir de lancome ok 7ml - L lolita lempicka ok 7ml - fendi theorema leggero ok 6ml - Cioccolato mon amour, fondente extra, ok 4ml - miss dior ok 8ml, klasyczna wersja, po reformulacji Próbki: - Histoires des parfums 1969 1,5ml (z quality) - Serge Lutens, cedr, ok 2ml - Givenchy, hot couture, ok 2,5ml - Bond, broadway nite, ok 2ml (z quality) - Bond, nuits de noho, ok 2ml (z quality) Szukam - Eau de sisley 1, 2 i 3 - D&G The one - Miss dior eau fraiche - Vetiver tonka i rose ikebana (na spróbowanie) - chloe love eau florale (kilka mililitrów) - chance eau tendre (kilka mililitrów) Póki co nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ostatnio po większości zapachów boli mnie głowa więc ciężko będzie mnie skusić czymś z poza powyższej listy, ale próbować można
Edytowane przez aventino11 Czas edycji: 2013-03-18 o 12:56 |
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Czy miał ktoś okazję przetestować zapach LM Parfums Vol d'Hirondelle? Właśnie przeczytałem jego opis, a brzmi bardzo zachęcająco.
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
Oddam (probki fabryczne)
- Bvlgari - Mon Jasmin Noir - ok 1,4 ml - Prada Candy - 1,5 ml - Hypnotic Poison Sensuelle - ok 1 ml -Alien Luminescence - 1 ml - DK Black Cashmere - ok 1 ml Moge zrobic odlewke Reb'l Fleur. Szukam na sprobowanie: Lanvin, eclat d'arpege Generalnie mozna kusic, nie bede bardzo wybredna
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
oddam fiolki :
Armani Diamonds edp ok. 0.7 ml Azzaro Chrome Legend ok .1.5 ml Burberry London ok. 1.1 ml Burberry Brit Red ok. 1.8 ml Bvlgari BLV ok. 1.5 ml Bvlgari Jasmin Noir ok. 0.8 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Eden 3 ml Chantall Thomas Osez Moi 3 ml D&G Red Cap 3 ml Dior Jadore edp ok. 1 ml E.Lauder Youth Dew 3 ml Elie Saab ok.2.7 ml E.Pucci Vivara ok. 0,7 ml Escada Into the Blue 2 ml Escada Lily Chic ok. 2 ml Escada Marine Groove 2 ml Etro Messe de Minuit ok. 2.5 ml Fragonard Etoile perfumy ok. 2.5 ml Givenchy Ange ou Demon edp ok. 2 ml Guerlain Idylle edp ok. 0.9 ml H.Boss Deep Red ok. 1.8 ml J.Ch>Brosseau Jasmin-Lilas ok. 6 ml JPG Gaultier 2 ok. 1.8 ml John Varvatos Vintage ok. 3 ml Lancome- Attraction-0,7 ml Lancome La Vie Est Belle 3 ml Lancome Poeme 3 ml La perla -j'aime-0,7 ml L'Artisan- Tea for two ok. 09 ml L.Biagiotti Due Donna 2 ml Max Mara Le Parfum ok. 0.9 ml Paco Rabanne Black XS ok. 2.5 ml Penhaligon’s Malabah edp ok. 1.5 ml Perles de Lalique 3 ml Prada Amber edp 1,6 ml Rochas Eau de Rochas ok. 1.4 ml Ricarda M. Sweet Lady ok. 1.8 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml T.Mugler Angel la Rose ok. 2.2 ml T.Mugler Angel edp 0,7 ml Ungaro Apparition ok. 2 ml V.Westwood Boudoir (koniak) ok. 1 ml Versace Bright Crystal ok. 2.3 ml Versace Emotional Essence ok. 1.4 ml Odlewki: Balenciaga Rumba ok. 7 ml CK In2U ok. 8.5 ml CK One 5 ml CK Eternity ok. 4 ml Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Guerlain AA Gentiana 5 ml H.Rubinstein Wanted ok. 8 ml Vera Wang Princess Night ok. 10 ml oraz mogę odpsikać do 3 ml z moich flakonów : Roma, Osez Moi, Moschino Femme, Oriflame by Marcel, JPG Classique edp i edt, Fragile edt, D&G Red, La Perla edp, Kenzo Amour edp, Le Parfum, Flower edp, Jungle, Womanity, Alien edp, Juicy Couture edp, Couture Couture edp, Habanita, Poeme, Lolita edp, Beyonce Heat, EA Splendor, 5th Avenue, Perles de Lalique, Tesori d’Oriente Jasmin di Giava Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2013-03-18 o 05:56 |
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Do oddania
- ALEXANDER MCQUEEN KINGDOM EDP 25 ML oryginalna, w buteleczce-jajeczku, poj 25 ml, zużycie max. 5 ml - Micaleff Royal Muska - 14 ml - Etat Libre d'orange Noel au Balcon - 5 ml - Lubin Idole do Lubin - 9 ml - Givenchy Eudemoiselle - 9 ml - Cinema edp - 3 ml W zamian chętnie przyjmę np. Molecule 01. Można kusić innymi zapachami. Edytowane przez smash Czas edycji: 2013-03-17 o 16:05 |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Micaleff Royal Muska - 14 ml - Lubin Idole do Lubin - 9 ml
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie mam co prawda Molecule 01 ale mam 5 ml. Iso E-super a to właściwie to samo ![]() Może jeszcze coś cię zainteresuje w moim wątku - zapraszam
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ja z nietypową propozycją,
ale skoro jest na perfumach wątek o świecach i woskach zapachowych, to może i wymianka jakaś się ukręci ![]() chętnie wymienię tarty Yankee Candle : Sugared Apple River Valley Apple & Pine Needle Honey & Spice Black Cherry każdej jest połowa lub nieco więcej niż pół wymienię na coś innego pachnącego , niekoniecznie wosk
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znajdziesz coś u mnie za: Lubin Idole do Lubin - 9 ml Micaleff Royal Muska - 14 ml oddam fiolki : Armani Diamonds edp ok. 0.7 ml Azzaro Chrome Legend ok .1.5 ml Burberry London ok. 1.1 ml Burberry Brit Red ok. 1.8 ml Bvlgari BLV ok. 1.5 ml Bvlgari Jasmin Noir ok. 0.8 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Eden 3 ml Chantall Thomas Osez Moi 3 ml D&G Red Cap 3 ml Dior Jadore edp ok. 1 ml E.Lauder Youth Dew 3 ml Elie Saab ok.2.7 ml E.Pucci Vivara ok. 0,7 ml Escada Into the Blue 2 ml Escada Lily Chic ok. 2 ml Escada Marine Groove 2 ml Etro Messe de Minuit ok. 2.5 ml Fragonard Etoile perfumy ok. 2.5 ml Givenchy Ange ou Demon edp ok. 2 ml Guerlain Idylle edp ok. 0.9 ml H.Boss Deep Red ok. 1.8 ml J.Ch>Brosseau Jasmin-Lilas ok. 6 ml JPG Gaultier 2 ok. 1.8 ml John Varvatos Vintage ok. 3 ml Lancome- Attraction-0,7 ml Lancome La Vie Est Belle 3 ml Lancome Poeme 3 ml La perla -j'aime-0,7 ml L'Artisan- Tea for two ok. 09 ml L.Biagiotti Due Donna 2 ml Max Mara Le Parfum ok. 0.9 ml Paco Rabanne Black XS ok. 2.5 ml Penhaligon’s Malabah edp ok. 1.5 ml Perles de Lalique 3 ml Prada Amber edp 1,6 ml Rochas Eau de Rochas ok. 1.4 ml Ricarda M. Sweet Lady ok. 1.8 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml T.Mugler Angel la Rose ok. 2.2 ml T.Mugler Angel edp 0,7 ml Ungaro Apparition ok. 2 ml V.Westwood Boudoir (koniak) ok. 1 ml Versace Bright Crystal ok. 2.3 ml Versace Emotional Essence ok. 1.4 ml Odlewki: Balenciaga Rumba ok. 7 ml CK In2U ok. 8.5 ml CK One 5 ml CK Eternity ok. 4 ml Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Guerlain AA Gentiana 5 ml H.Rubinstein Wanted ok. 8 ml Vera Wang Princess Night ok. 10 ml oraz mogę odpsikać do 3 ml z moich flakonów : Roma, Osez Moi, Moschino Femme, Oriflame by Marcel, JPG Classique edp i edt, Fragile edt, D&G Red, La Perla edp, Kenzo Amour edp, Le Parfum, Flower edp, Jungle, Womanity, Alien edp, Juicy Couture edp, Couture Couture edp, Habanita, Poeme, Pamplelune, Lolita edp, Beyonce Heat, EA Splendor, 5th Avenue, Perles de Lalique, Tesori d’Oriente Jasmin di Giava Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2013-03-18 o 05:55 |
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuje odlewki na testy Armani Sensi
i do oddania mam Giorgio Armani Onde Vertige nowe 100 ml. jest kartonik w sumie raz psikniete ,a poszukuje Black Cashmere |
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienie pachnace drobiazgi:
- Arno Sorel - Mure z serii Solinotes 100ml nowa zafoliowana - Alterra - Secret Garden Vitalizing Spray 30ml (1 raz testowana) jest kartonik - Yves Rocher - Vanille/Vanilla EdT 20ml nowa |
|
|
|
#2299 |
|
Wtajemniczenie
|
a co byś chciała za MURE ?
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
A to moze ja nie bede odlewala tego, co mialam
![]() tylko Mure Ci posle? |
|
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
La perla -j'aime-0,7 ml Max Mara Le Parfum ok. 0.9 ml Dior Jadore edp ok. 1 ml La Perla edp 1 ml D&G Red 1 ml Poeme 2 ml Znajdziesz coś u mnie? Lista https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=10274 |
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze jedna flaszke na wykonczeniu, lece na PW
![]()
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wzięłabym od Ciebie Valentino Valentina 9 ml i jeszcze Chloe - Love 6 ml może D&G Red, Poeme i La Perla wzięłabyś po 3 ml? i jeszcze coś do tego żeby się ml zgadzały? Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2013-03-17 o 22:09 |
|
|
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
No nie bardzo bo chciałabym próbki na spróbowanie, a Poeme 2 ml mi w zupełności wystarczy na większe testy.
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Zajrzałam do obu i wiele dóbr ujrzałam,
a każde jedno dobro więcej warte niż te woski ![]() ale - napisałaś, że masz duzo próbek i żeby pytać to pytam, czy masz moze Timbuktu ? oraz czy ewentualnie wchodziłoby w grę zrobienie próbek z flakonów, które oferujesz na wymianę ?
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę zrobić próbki z niektorych flaszeczek
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a jeżeli wolisz oddać cały flakon, to możemy szukać u mnie czegoś więcej - tylko nie wiem, czy jesteś zainteresowana wymianą flakonu na próbki/odlewki/miniaturki , wodę termalną Avene , wodę perf. Yves Rocher Moment de Bonheur 30 ml + oczywiście te woski (te rzeczy w dowolnych kombinacjach wymiankowych) z zapachów, których poszukujesz w swoim wątku mam kilka - ale w grę wchodziłoby tylko zrobienie próbek do 2 ml oczywiście mam jeszcze szafę innych flakonów/miniatur/odlewek/próbek
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

odwdzięczę się czym chata bogata