|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#213 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no dobra, dziś tylko przelotem więc uciekam
http://www.jadlonomia.com/2013/02/we...kowcow-na.html zrobiłam parę dni temu, polecam, fajny jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#214 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Octem jabłkowym, cytryną? Coś tam dziewczyny pisały żeby z owocami mieszać, np. z jabłkiem.
|
|
|
|
|
#215 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno
![]() Idę zmyć Oil Medicę z włosów. Odkąd do Kallosa dodaję parę kropel keratyny i jedwabiu to mam super błyszczące włosy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz, widziałyście nowy font?
Jeśli klikniecie ten link, to powiedzcie co tam jest, bo ja się boję
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff - umyłam włosy, wymasowałam skórę głowy pod gorącym prysznicem i ciut mi lepiej. Żyć będę
![]() Kameno |
|
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzałam wczoraj Django - podobał mi się film, zważywszy że się wie o co chodziło twórcy, ale i aktorstwo smaczne :ekhem: no ale to jest cały czas ten Tarantinowski typ, ta kategoria filmów, raczej nie ma się co spodziewać bóg wie czego innego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-17 o 15:06 |
|
|
|
|
#221 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pozytywnie, lubię. A Christoph Wlatz znakomity. Cytat:
|
||
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry .
Znowu mi padło cytowanie, ikony i wszystko...no klatwa jakaś. Melk, TT działa. Fajnie się nią rozczeuje i szybko. Tylko do kręconych - falowanych wlosow podobno się nie nadaje bo prostuje. Red, też mnie do szału doprowadzają takie rady. Jedz wiecej, zacznij ćwiczyć. Bosz...no co ja korwać zrobie,że na mnie dziala jedzenie mniej a ćwiczenia juz nie. Zeby sfuść, musialąbym ćwiczyć chyba non stop a nie jestem pewna czy by mi to coś dalo. Zresztą....umięśnienie delikatne wraca mi w lato jak jestem cały czas w ruchu. A na większym mi nie zależy. Może zza kilka lat, jak tylek mi obwiśnie calkiem. Teraz jest ok. Ves , kurde no...nie chciałam bolu sprowokować... Dobra, ostatnie pytanie dentystyczne...Polly, Teziak, Ves, Murszafka? Help... Tak czytam w necie, że jedynek nie powinno sie leczyć kanalowo bo coś tam coś tam...może sie rozkruszyć, rozlamać, rozpaść i na wieki wiekow bez jedynki...no chyba że implant o ile sie da....no to jak jest dziurskoo a nie boli, a dentystka bedzie chciala mi to jednak kanalowo zrobić to nie zgadzać sie czy jak? Czy wypytać ją że może mi dac gwarancje,że mnie nie zostawi bez zęba? Jak rozlupie, odlupie to odbuduje jakoś nie? Czy niech oczyści delikatnie dziure i poprostu ją zalata ? Bosz...internet to zlo... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-17 o 15:14 |
|
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wtedy soda przed czy po ocm?
|
|
#225 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A co to OCM, bo kiedyś wiedziałam, ale zapomniałam
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, miło Cię znowu widzieć
![]() Ja maseczkę z sody tylko wodą spplukuję i nie narzekam. Można jakimś czymś pzremyć twarz po, na przyklad mydlem albo żelem do mycia twarzy i wystarczy ... |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że pewnie było, ale przegapiłam - jak się robi tą sodową maseczkę?
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Pin, no normalnie ;-)
Bierzesz sodę na dloń, mieszasz z odrobiną wody na paćkę i wmasowujesz w twarz. Zostawiasz na kilka minut i spłukujesz. Sody tak z lyżkę jakoś.. A w sumie po co zakwaszać skorę po sodzie, skoro soda ma chyba neutralne ph? To już chyba bardziej po maseczce aspirynowej? |
|
|
|
#229 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Albo stosunek białka do węgli. Albo coś w tym guście.Oprócz Soda 2 x tydz a OCM codziennie wieczorem.Mycie paszczy olejami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Podobno ma około 10, ja tam nie chemik. |
||
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aspiryna to kwas acetylosalicylowy ( chyba) więc po co zakwaszać ? Uzależniłam sie od głosu Cezika Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-17 o 15:47 |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info, niedługo zrobię eksperyment.
Zakwaszę płynem do karoli
|
|
|
|
#232 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja sodę zmyłam wodą, a potem hydrolatem oczarowym. Będę raz w tyg robić, może pomoże, może nie działa, może zaszkodzi
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Redzia no rosumię że oprócz
w sensie np po południu soda, wieczorem ocm czy najpierw wieczorem ocm a po nim soda a potem... co...? maseczki kremy i insze po ocm też nakładasz? znalazłam wontek z ocm przeczytam go na spokojnie ale to wieki zajmie i sie dopytuję bo coś chuopinie chciałam zapodać i poeksperymentować na nim i nie chce mu kuku zrobic a jemu się przyda i złuszczanie i oczyszczanie i fogle tylko kolejność żeby dobra była ![]() ja chyba jestem za murzynami z naturalną pielęgnacją - co to jest woda owsiankowa i pietruszkowa
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-03-17 o 16:06 |
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
O, a myślałam że nie...no to chyab faktycznie wypadaloby czymś wyrownać...chyba że woda wystarczy ...musze doczytać.
Cytat:
1. No juz doczytałam. To faktycznie wypadałoby jakoś zneutralizować . Macie rację. 2.A z aspiryną to fakt, nie wiem po co, zawsze splukiwalam wodą. I mialam sie dobrze...no i z sodą robie tak samo...tylko wodą i jest dobrze? Moze moja skora jest dziwna... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-17 o 16:23 |
|
|
|
|
#235 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Znaczy zamiast. Kremy zapodaję rano i wieczorem po ocm. Tzn. piszę przyszłościowo.
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#237 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Lepiej zaufać lekarzowi. Poza tym, ja akurat miałam jedynkę leczoną kanałowo, gdyż jakieś 20 lat temu wdała mi się w nią podstępna zgorzel (ząb nie bolał, tylko jak naciskałam przy nosie, to bolał korzeń, dziur nie było). Najpierw było kanałowe i normalna plomba i tak było przez wiele lat. Niestety zęby martwe z czasem ciemnieją, więc po latach wielu musiałam sobie porcelankę zafundować, żeby szarym uśmiechem nie straszyć.Było to dawno temu, medycyna i stomatologia gnają, jak szalone, ale przecież lekarz nie będzie Ci usuwał zęba -bo tak; nie leczyć też nie może... ![]() Ja wiem tylko jedno, jeśli nie będzie to jakaś siła wyższa, nie pójdę już do innego dentysty, niż "mój", który mnie od lat 20 leczy. No dobra, może krócej nieco. Mam do niego pełne zaufanie, gabinet ma kosmiczny wręcz, co 2 lata cały sprzęt wymienia, inwestuje w to, co robi. W Warszawie trafiłam niby do polecanej placówki i sami wiecie, co się działo... Z dentystą, jak z fryzjerem, dobrze mieć jednego ![]() Wracam do prasowanie -bo rysunek mnie wkurzył i go zostawiłam w cholerę.
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem...wiekszość w necie to ☠☠☠☠☠☠☠y albo ogólnie nakręcana histeria.... Ale jestem panikara... Ta co do niej idę ( z polecenia, podobno swietna) ma troszkę ponad 30 lat i teraz zaczynam myśleć czy nie za mloda...z drugiej strony, jak mloda to pewnie duzo ze szkoły pamięta...a jej mąż pracuje z nią razem i podobno też najlepszy chirurg szczękowo jakiś tam w okolicy...Generalnie nie trafilam jeszcz na negatywną opinię o nich...no chyba gorzej niż jest nie będzie,jak zacznie dłubać.. a jak sie okaże że może być gorzej to mi na sile nie będzie dlyubać tylko najpierw mi powie ![]() |
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wanilię kupuję tu i tu. W obu sklepach jest tanio, a jakość bardzo dobra. Plus mają tanie bakalie i wędzoną paprykę Jestem właśnie w trakcie produkcji ekstraktu. Zapowiada się,że będzie lepszy niż kupny o, a zamienisz oponkę na kawałek sernika z lemon curd?
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Idę ponadrabiać, ale szybko i krótko ![]() Fogle to znów się przejadłam ![]() A, i zobaczyłam zdjęcia Redzika na włosowym. Jakie nooooggggggiiiiiiiii! Jakie włosy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

że miałam wpaść i Wam pomachać... więc wpadam, macham 

Nie wiem, czy to nie halny daje do wiwatu, grrr.