|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Em-gratulacje
Alatienka-dobrze, ze juz jestes ![]() Marta-ladnie to tak do szkoly nie chodzic? (i kto to mowi? hehe)U mnie tydzien uplynal pod znakiem L E N I A !!! I czuje sie z tego powodu jak matol!!! Jestem na siebie pieronsko zlaa! No jestem chora, do szkoly jednak chodze, nie mialam zadnych spr ale powinnam sie uczyc biologii (matura.. ) ale tego jest conajmniej 13 stron druczkiem i jeszcze tak do bani napisane, ze mnie az targa.. Wrrr..No, to ja sie troche pouzalalam nad soba..Sorry Kochane mam pytanie i prosbe: czy ktoras z Was moglaby popatrzec za materialem w grochy? Obojetnie jaki, ale najlepiej to satyna.. Bylabym Wam szalenie wdzieczna A Em jeszcze pytanie do Ciebie- nie wiesz moze gdzie w Krakowie sa sklepy z materialami?
|
|
#9422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mature zdasz w przeciwienstwie do mnie ![]() dobra... spadywuje cwiczyc, bo troche dupsko trzeba rozruszac
|
|
#9423 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaa na pewno, ja nie do wujka to do Ciebue przyjadę ![]() Cytat:
wszystkie zdamy, bo przeciez jesteśmy superinteligentne, uczymy się na bieżąco, itp. ![]() Ja się mogę jutro w mojej dziurze popatrzeć za satyną w grochy Wróciłam z angielskiego i umieram... Nic mi się nie chce, a przede mną jeszcze tyle roboty |
|||
|
|
|
#9424 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#9425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko zdrowieje i zaczynam cwiczyc Cytat:
A biologia? Nie mialam co zdawac to zdaje biologie!! Ja je nie lubieee! Nie cierpie jej!!! No Wy-tak, zdacie Martus-dziekuje I nie przemeczaj sie tak kochana No to dobrze, ale sie malo udzielasz
|
|
|
#9426 |
|
Zadomowienie
|
Ten związek nie ma przyszłości ;p Ale powiedzmy, że się naumiałam.
W ogromnym skrócie: 1. Pogodziłam się z Łukaszem. 2. Poznałam kogoś nowego ![]() Dzia
|
#9427 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Alatienka to widzę że się układa. Fajnie że jesteś znów
![]() Em gratulacje ![]() A ja przyszłam tylko napisać że jutro będę jeździła po mieście i się booję łee Pierwszy raz na mieście, (biedny instruktor ) Dobranoc kochane
|
#9428 |
|
Zadomowienie
|
mathilda Dzia
|
|
|
|
#9429 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka-ooo ja!
No to piissz wszystko! mathilda-powodzenia
|
|
#9430 |
|
Zadomowienie
|
blaque
Jejku nie da rady Napiszę tylko, że umówiliśmy się na sobotę i... ach, nie mogę się doczekać!
|
|
|
|
#9431 |
|
Zakorzenienie
|
em kupilam taka czarno biala pume.. nie wiem jaka to jest, ma zwykla czarna nakretke i biale opakowanie
![]() blaque Ty mnie kobieto przerazasz tym, ze juz sie do matury uczysz ![]() przedstawienie bylo super (Prywatna Klinika)
|
#9432 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, przez kilkanaście godzin nie miałam neta, a czuję się, jakby to było parę tygodni, chyba jestem uzależniona
![]() tęskniłam ![]() Alatienka Blaque - co Ty za głupoty gadasz że nie zdasz matury - wszystkie zdamy! zobaczysz, i przestań mi się dołować uśmiech ![]() BTW ja też mam ostatnio takie myśli, o maturze z histy, jeszcze moja nauczycielka ciągle daje mi do zrozumienia, że nie zdam i w ogóle co myśli o moim zdawaniu matury z histy ![]() ![]() Blaque, a dlaczego zdajesz biologię, skoro jej tak nie lubisz? jesteś na biol-chemie? potrzebna Ci na studia? Może jednak zdecydujesz się na jakiś inny przedmiot ja, co już wielokrotnie pisałam, jestem na matfizie, a zdaję histę i WOS rozsz., sama sobie przerabiam materiał, zaczęłam niedawno i wcale nie jest to takie złe, tak obiektywne, bo chwile załamania są ![]()
|
#9433 |
|
Zadomowienie
|
ciekawa_świata
|
|
|
|
#9434 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka-ale z tym nowym , tak?
Ale napisz o nim cokolwiek!! Bo mnie ciekawosc rozwala babo okropna laylaaa-hehe tzn. tak-biologia(korki) no to chodze Na ang musze tez korki, bo gosc w szkole to wielki ekhm..pajac ktory nic nie umie..Taaa nie zdasz Proste, ze zdaszciekawa-tzn dawniej chcialam isc na AWF, wiec biologia jak najbardziej. Teraz nie mam kompletnie pojecia na co chce isc, co robic! Moze fizjoterapia, moze jakas administracja? Nie wiem Caly czas szukam, mysle, zastanawiam sie. A najgorsze jest to, ze nie jestem w jakims kierunku dobra. Nie jestem na 99% ukierunkowana na XXX.. A biologie zdaje bo nie mam co innego zdawac. Zreszta juz sie nastawilam na to, biore korki, a historii i WOSu nie ruszam.. hehehe dziekuje za bicie Tylek boli, ale nic nie pomoglo na glowe(na nia to raczej juz nie ma rady, nic nie pomoze ) No mowie, ze Wy zdacie, zdacie
|
|
#9435 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienko - świetnie, że jesteś! I że dobrze u Ciebie. Podziel się jakimiś szczegółami, no! Bo widzisz, że nas wszystkie ciekawość zżera
![]() Zabrałam się dzisiaj z tatą, jak szedł biegać i uświadomiłam sobie, jaką mam niespecjalną kondycję po tej zimie. I do tego moje problemy ze ścięgnami Achillesa, masakra
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ma na imię Marcin, ma długie brązowe włosy Poznaliśmy się na koncercie Huntera, o którym Wam pisałam.Na razie to tyle
|
||
|
|
|
#9437 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było 6 osób na 26 heh Cytat:
Dzień wagarowicza a tu nam taką szopke odstawili grrr Z tym leniem to ostatnio złapał mnie tydzień temu ale walcze z nim jak tylko moge (a teraz zamiast walczyć siedze n wizażu )Zobaczysz z czasem leń zginie (przypomniała mi się reklama Dania tego serka z głodem )Czasami trzeba dać sobie troche luzu A mature kochana zdasz!!!!!!! (I KTO TO MÓWI) U mnie też będzie problem z angielskim i to duży bo moa nauczycielka jest beznadziejna Jak można wiedzieć,co masz zamiar robić z tym materialem?? Cytat:
Nie dobra!! Masz tak nie mysleć!! Cytat:
Zgadzam się w pełni z tym co napisałaś. Kochana rozumiem...ehh u mnie dzisiaj też ciężki dzień i mam ,,małego lenia" ale jakoś dasz rade Cytat:
Czarną pume ma mój brat i jest boska Mojemu TŻ-towi kupiłam ostatnio pomarańczowego adidasa którego koocham!! (ogólnie uwielbiam męskie zapachy)
|
|||||
|
|
|
#9438 |
|
Zakorzenienie
|
blaque moj gosc od ang tez jest hmm.. dosc ekscentryczny (dlugie wlosy, metal
, wyglada wlasciwie jak uczen), pol godziny lekcji to gadanie o biezacych sprawach i wydarzeniach albo "a slyszeliscie dowcip o..". lubie go.. ale na 1 lekcji robimy gora 2 zadania z cwiczen, poziom jest mega-niski.. jest dobrym nauczycielem, potrafi wytlumaczyc itp, ale podejscie do przedmiotu ma o wiele za luzne, uczniow traktuje wlasciwie jak kumpli..dlatego w sobote wstaje o 7 i biegne na angielski wiem, ze podstawowa z ang zdalabym bardzo dobrze, rozszerzona raczej srednio, chyba ze sie wezme do nauki.. nie wiem co lepsze..
|
#9439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie jeżeli o maturę z czegokolwiek się martwię, to o angielski. Znaczy zdać zdam raczej na pewno, ale z wynikiem może być różnie.
Matematyka w sumie też wątpliwa, ale muszę, MUSZĘ ją zdać, i to co najmniej przyzwoicie. Nie dopuszczam innego rozwiązania heh. A Dzień Wagarowicza? Ja siedziałam w domu, do szkoły przyszły 4 osoby, nauczycielka ich zjechała że sobie nie umieją czasu zorganizować A teraz spadam spać, bo jutro znów na siódmą.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9440 |
|
Wtajemniczenie
|
Alatienka fajnie masz...
Oby tak dalej! ![]() Blaque oczywiście, że się nie urażam(co za słowo Mathilda tylko nikogo nie rozjeżdżaj Fuksjaa pisz tu coś, bo czasami to wątpię normalnie w Twoje istnienie ![]() Marta miło, że popierasz moje podejście do sprawy matury ![]() Krówka zapomniałam przedtem, udanej imprezy ![]() i jeszcze raz Alatienka ładny av, taki radosny ![]() Jak na razie napisałam tylkoartykuł i scenariusz, no a teraz zaraz biorę się za geografię Muszę się przyznać, że jeszcze w międzyczasie stworzyłam dla koleżanek parę historyjek, które normalnie podiegły pod erotyczne
|
|
|
|
#9441 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ah, ah, znowu nie poszłam do pracy. Do szkoły mam na 10, więc się lenię. Fajnie tak. ![]() Ja chcę wiooosnę!!
|
|
|
#9442 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#9443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę jedak przestawić sie na takie podejście jak Ty, bo mi sie wydaje, ze sie zatęsknie na smierć. Ale to pewnie teraz mi sie tak wydaje ![]() Tylko tak piszesz, ale ja na prawde zapraszam Może połączyć wizytę u wujka, z wizytą u mnie i...na plaży ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko tak straszą, zebyście mieli nauczkę![]() Cytat:
![]() Dzisiaj nie idę do szkoły, a wlasciewie ide, ale tylko na sprawdzian z geografii, zeby nie mieć zaległośći Będe sprzątac, gotować, robic zakupy i sie pindrzyć![]() Dlatego musze już spadać, bo mam duuużo roboty. Moja mama kupiła nam smieszne czaeczki, gwizdki i balony ![]() Wkleje jutro zdjęcia już po. Aha!I u mnie też jest wiosennie! Tak pięknie, swieci słoneczko, cieplutko, fajniuśko
|
|
|
#9444 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny Wy napewno zdacie mature!! ja nie zdam ;p bo nawet nie wiem gdzie chce isc i co chce zdawac!!! to jest straszne, bo ja zupelnie nie wiem
i jeszcze jestem w klasie o takim profilu ze.. tzn klasa jezykowa - co są jezyki rozszerzone - no to ok zdaje rozszerzony ang, ale samego ang zdawac nie bede i na filologie sie nie wybieram a jesli chce zdawac cokolwiek to tez musze sama material przerabiac i juz dawno powinnam zaczac.. zebym tylko wiedziala co.. jestem tym tak strasznie poddołowana ze masakra.. ![]() Ale tu u Was w tym watku super atmosfera panuje moge sie tu wkradac czesciej?? ![]() Alatienko - pamietam Twoj wątek ciesze sie ze sprawy sie dobrze układaja i zycze powodzenia btw super avek ![]() a u mnie znow szaruga i deszcz leje, jakas taka kratkowana ta pogoda hehe 3majcie sie
|
#9445 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest wstrętnie, szaro i pada.
Dzień miał być fajny, jak narazie jest gorszy, niż się spodziewałam. I ogólnie dupa... /jak nie mogłam to przepraszam/ No ale przynajmniej dostałam 5 z matematyki za konkurs... Dobra, nieważne, jak dzisiaj mecz pójdzie dobrze [czyt.: jak wygrają], to całe zło tego świata nie będzie mnie dotyczyło. Oby...
Choose life.' |
|
|
|
#9446 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
A ja co? A ja zdaję poszerzoną geografię. Mam zamiar sama przerobić cały materiał. Jeśli ja dam radę, to Ty na pewno też!
|
|
|
#9447 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9448 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Jak dzisiaj jest denny dzień Wiedziałam, że dzisiaj wyniknie jakaś zadyma, no i tak się stało jakoś mnie to nawet nie rusza, idę zaraz z psem na ten deszcz, a później do pracy, czyli dzień z głowy
|
|
|
|
#9449 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Konsekwencje nasza wychowawczyni to zawsze wyciąga na matematyce. Cytat:
.Udanej imprezy Cytat:
.A wpadaj tak często jak tylko chcesz!!! Cytat:
Cytat:
Zasnęłam wczoraj o 22.00 w ubraniach i mimo to, że się kilka razy budziłam, to nie byłam w stanie się iść umyć, więc spałam dalej az do 6.00 rano. ![]() Jednak mój organizm potrzebował snu . A najlepsze jest to, że miałam się uczyć z fizyki, ale nic nie przeczytałam wczoraj, więc dziś poczytałam trochę w szkole, na fizyce zrobił niezapowiedzianą kartkówkę i dostałam 5/5 punktów . Dobrze, że się szybko uczę .
|
|
|
#9450 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem, cała i zdrowa i fajnie było i nikogo nie rozjechałam
A wiecie jaaaakie ciacho widziałam w Bielsku w ośrodku jak zapisywaliśmy sie na egzamin... mmmm heh miodzio.To tyle dobrych rzeczy............ Bo tak poza tym czuję się okropnie ale nie mogę o tym pisać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

(i kto to mowi?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

o kim zapomnialam-przepraszam
Pierwszy raz na mieście, (biedny instruktor

że nie zdasz matury - wszystkie zdamy! zobaczysz, i przestań mi się dołować 

Tylko tak straszą, zebyście mieli nauczkę