Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 14:43   #4441
ninka28
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Nineczko, w CM daja tylko do operacji flizelinowy fartuszek, bielizna wlasna i skarpetki mozesz miec coby stopki nie zmarzly, wez dresik rozpinany, to tylko doba , nie pokaz mody na wybiegu, nie warto wymyslac, ma byc wygodnie i milusio
wiem, wiem dziewczyny już pisały doktor tez mówił właśnie o rozpinanej koszuli a;e powiem szczerze że szukałam na allegro i nie ma całej rozpinanej i dlatego podpytuje co i jak najważniejsze żeby było wygodnie

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:46   #4442
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
wiem, wiem dziewczyny już pisały doktor tez mówił właśnie o rozpinanej koszuli a;e powiem szczerze że szukałam na allegro i nie ma całej rozpinanej i dlatego podpytuje co i jak najważniejsze żeby było wygodnie
a jaka koszula Ciebie interesuje? do spania? ja znalazlam fakne szlafroczki na zamek, z welurku, przed kolanko, jesli chcesz podesle linka
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:12   #4443
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiejsze słońce za oknem mobilizuje mnie do poprawy wyglądu swojego ciała i nie mówię tu o piersiach
Planuję schudnąć, bo mi się przytyło odkąd nie ćwiczę. Po operacji tylko siedzę w domu i się obżeram, a to już 6 tygodni i widać efekt w postaci tłuszczu

Wrzuciłam fotki cycków i dla odmiany tyłem, żebyście zobaczyły i może poradziły jakieś fajne ćwiczenia. Chodzi mi głównie o nogi, pośladki oraz o BOCZKI I DÓŁ PLECÓW! Nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz... szkoda gadać.

Zapraszam do albumu "Różne"
michalinko a może bieganie bardzo dużo daje i pracują wszystkie mięśnie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
a jaka koszula Ciebie interesuje? do spania? ja znalazlam fakne szlafroczki na zamek, z welurku, przed kolanko, jesli chcesz podesle linka
chętnie, ja szukam cała żeby się rozpinałam ale nie mogę takiej znaleźć

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:24   #4444
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, dzisiejsze słońce za oknem mobilizuje mnie do poprawy wyglądu swojego ciała i nie mówię tu o piersiach
Planuję schudnąć, bo mi się przytyło odkąd nie ćwiczę. Po operacji tylko siedzę w domu i się obżeram, a to już 6 tygodni i widać efekt w postaci tłuszczu

Wrzuciłam fotki cycków i dla odmiany tyłem, żebyście zobaczyły i może poradziły jakieś fajne ćwiczenia. Chodzi mi głównie o nogi, pośladki oraz o BOCZKI I DÓŁ PLECÓW! Nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz... szkoda gadać.

hm ja mialam po op podobnie walsnie plecy ,boki i jeszcez brzuch to wszystko do tego siedzenia...wrrr ale nie pociesze CiE JAK JESTES 6 TYG PO OP to chyba za wiele nie mozesz ja moglam wtedy rower ,basen i brzuszki ale zeby klaty nie obciazac

ja juz bedziesz mogla cwiczyc polecam przysiady fajne dzialaja na pupe a robie dopiero od 1 marca ale codziennie ,no i skakanka moj faworyt ale to dluga droga dla Ciebie do tych mozliwosci

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dziewczyny a czy stroje calzedonii mozna kupic wnecie??bo nie moglam znalezc
szukam takiego kostiumu kapielowego przepaska u gory i majty najlepiej sznurowane po bokach
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:24   #4445
tetka11
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to tetka11

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej ja jestem od dr ten stanik jest oka wlasciwie toppo okolo 6 tyg zmieniasz go na sportowy taki juz normalnymasz pod 2 miesnie wiec nie musisz miec mega podtrzymania
ja mam okragle 325 wzrost 163 waga 53przed nie mialam nic,ale i nie rodzilam
wizualnie wyszlo mi ja wiem??moze takie male c?jestem prawie 8 msc po operacjimam nadzieje ze troszke pomoglam

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

tetka i te moje 325 z zerowej wyjsciowkie to balony nie sa takze spookojnie
Dziękuję Kochana za odpowiedź ,mam mętlik w głowie...nigdy nie widziałam na żywo piersi po operacji więc ciężko mi ocenić czego mam się spodziewać. A od dr ES nawet zdjęć nie widziałam ona nie ma strony. mam nadzieję że tutaj zasłużę na to aby zobaczyć fotki dziewczyn przed i po. niedługo zrobię galerię mojej wyjściówki...echh...nędza
oczywiście bardzo mi pomogłaś pozdrawiam
tetka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:29   #4446
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hm ja mialam po op podobnie walsnie plecy ,boki i jeszcez brzuch to wszystko do tego siedzenia...wrrr ale nie pociesze CiE JAK JESTES 6 TYG PO OP to chyba za wiele nie mozesz ja moglam wtedy rower ,basen i brzuszki ale zeby klaty nie obciazac

ja juz bedziesz mogla cwiczyc polecam przysiady fajne dzialaja na pupe a robie dopiero od 1 marca ale codziennie ,no i skakanka moj faworyt ale to dluga droga dla Ciebie do tych mozliwosci

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dziewczyny a czy stroje calzedonii mozna kupic wnecie??bo nie moglam znalezc
szukam takiego kostiumu kapielowego przepaska u gory i majty najlepiej sznurowane po bokach
na allegro sa stroje z calzedoni
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:45   #4447
tetka11
Przyczajenie

Cytat:
Ja mam podobne wymiary do Ciebie, a implant 295, bo większe nie weszły, ale uważam, że są trochę małe. Bierz ile dają, 350 nie będzie wyglądać sztucznie
a Ty masz okrągłe, czy anatomy? ja myślałam o anatomach żeby wyglądały naturalnie, w końcu urodziłam 2 dzieci no i mam chyba więcej lat niż Wy(42) nie wiem czy to nie za późno na takie kuliste kształty. Co o tym myślicie dziewczynki?

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:

nie wiem czy już możesz , ale jeśli tak to polecam kółko hula hop, ja mam i jeśli się przyłożyć i ćwiczyć regularnie to bardzo ładnie można zgubić okolice od dolnej części tułowia do ud .Ja ćwiczę ok 40 minut co drugi dzień podczas filmu i udało mi się nie przytyc przez zimę jak to zawsze było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 16:02   #4448
Kachuula
Zadomowienie

Witam Was moje kochane
Piękny dzionek dzisiaj . Ja już po rodzinnym spacerku, obiadku w knajpie swoją droga nie za specjalnym Zachciało mi się iść w nowe miejsce a fujjjj. Teraz wszyscy polegli więc ja tez sobie odpoczne na wyrku z kawką i nadrobie co napisałyscie od wczoraj.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Amorcio a tak za pamięci jak twoje dziewczynki się czują? Starszej wysypka zniknęła?
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 16:05   #4449
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
michalinko a może bieganie bardzo dużo daje i pracują wszystkie mięśnie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

chętnie, ja szukam cała żeby się rozpinałam ale nie mogę takiej znaleźć
zobacz tutaj http://moda.allegro.pl/listing.php/s...tring=na+zamek
Stary 2013-03-17, 16:10   #4450
Kachuula
Zadomowienie

Wczoraj widziałam się z koleżanką i termin konsultacji u mojego doktorka ma na lipiec a ze ja planuje operacje na wrzesień to mamy plan zrobić w jednym czasie. Mam nadzieje ze zgodzą się zrobić nam operacje jednego dnia. Będzie mi raźniej i będzie z kim pogadać po
Stary 2013-03-17, 16:27   #4451
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam się z koleżanką i termin konsultacji u mojego doktorka ma na lipiec a ze ja planuje operacje na wrzesień to mamy plan zrobić w jednym czasie. Mam nadzieje ze zgodzą się zrobić nam operacje jednego dnia. Będzie mi raźniej i będzie z kim pogadać po
gartuluje ogladalam piatkowe sekrety chirurgi bo mnie zżerala ciekaowsc tej kobiety z tym brakiem biustu cialam zobaczyc efekty pracy
Dr.K.P. jak dla mnie to bardzo male piersi jej wkomponowal ja bym nie byla zadowolona ale ona miala za darmo

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-03-17 o 16:28
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 16:29   #4452
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Was moje kochane
Piękny dzionek dzisiaj . Ja już po rodzinnym spacerku, obiadku w knajpie swoją droga nie za specjalnym Zachciało mi się iść w nowe miejsce a fujjjj. Teraz wszyscy polegli więc ja tez sobie odpoczne na wyrku z kawką i nadrobie co napisałyscie od wczoraj.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Amorcio a tak za pamięci jak twoje dziewczynki się czują? Starszej wysypka zniknęła?
Kochana dziekuje za pamiec.nie zniknela ale sie zmienila, nadal brzydko wyglada, pije wapno, fenistil i d..pa blada ale mala chociaz zdrowsza i wlasnie trenuje samodzielne chodzenie a nawet probuje tanowac bo dopiero zaczyna jej sie podobac ta samodzielnosc
Stary 2013-03-17, 16:35   #4453
artystka01
Przyczajenie

Dziewczyny. Co wam zależy, ankieta jest anonimowa.zajmuje 3 minuty.

Proszę o pomoc.Ponawiam prośbę o wypełnienie ankiety, dotyczącej powiększenia piersi przez osoby które mają już powiększony biust albo są w trakcie podjęcia tej decyzji.Jeżeli się zdecydujecie proszę o kontakt prześlę ankietę. korci115@wp.pl Z góry bardzo dziękuję.

Wielkie dzięki,osobom, które ja wypełniły.
artystka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 16:51   #4454
artystka01
Przyczajenie

Dziewczyny. Co wam zależy ankieta jest anonimowa. Zajmuje 3minuty.

Proszę o pomoc.Ponawiam prośbę o wypełnienie ankiety, dotyczącej powiększenia piersi przez osoby które mają już powiększony biust albo są w trakcie podjęcia tej decyzji.Jeżeli się zdecydujecie proszę o kontakt prześlę ankietę. korci115@wp.pl Z góry bardzo dziękuję.
Dziękuję wszystkim którzy chcieli ja wypełnić.
artystka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:24   #4455
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Kochana dziekuje za pamiec.nie zniknela ale sie zmienila, nadal brzydko wyglada, pije wapno, fenistil i d..pa blada ale mala chociaz zdrowsza i wlasnie trenuje samodzielne chodzenie a nawet probuje tanowac bo dopiero zaczyna jej sie podobac ta samodzielnosc
Hehe mała tancereczka będzie i dobrze ze lepiej się czuje. Szkoda ze u starszej tak się ciągnie . Moja niunia dzisiaj w restauracji obiadu nie zjadla bo pani zabrała ja do kącika zabaw. Wróciła cała umazana bo farby dostała w swoje lapki. Takiego obiadu na luzie już dawno nie miałam . Ciekawe tylko czy ubranko dopiore bo wszystkie kolory tęczy na nim są ...

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
gartuluje ogladalam piatkowe sekrety chirurgi bo mnie zżerala ciekaowsc tej kobiety z tym brakiem biustu cialam zobaczyc efekty pracy
Dr.K.P. jak dla mnie to bardzo male piersi jej wkomponowal ja bym nie byla zadowolona ale ona miala za darmo
A ja z tych osób co na jakiś wielkich cycuchach nie zależy . Jestem raczej drobna osóbką i chce mieć takie w sam raz. Zobaczę co mi zaproponuje?

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-03-17 o 18:21

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 18:42   #4456
Saba08
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny po przerwie. Nic konstruktywnego nie mam do powiedzenia, więc tylko życzę Wam miłego wieczoru
Stary 2013-03-17, 18:48   #4457
Krystel13
Raczkowanie

Wpadam na chwilę i miłego wieczorka wszystkim życzę!!!

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
a Ty masz okrągłe, czy anatomy? ja myślałam o anatomach żeby wyglądały naturalnie, w końcu urodziłam 2 dzieci no i mam chyba więcej lat niż Wy(42) nie wiem czy to nie za późno na takie kuliste kształty. Co o tym myślicie dziewczynki?
Jestem w tym samym wieku i mam okrągłe. Uważam że akurat wiek ma najmniejsze znaczenie.

Od piątku jestem sama w domu.... tylko ja i zwierzyniec.... i jest booooosssskoooo!!! nikt nic ode mnie nie chce, nikt niczego nie szuka, nikt nie marudzi...............
Stary 2013-03-17, 19:03   #4458
Saba08
Zadomowienie

Heh to miłego wypoczynku Krystel ciesz się spokojem
Stary 2013-03-17, 19:20   #4459
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
prawie rówieśniczka ... ja mam 40 lat, 4 dzieci i okrąglaski

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość

Jestem w tym samym wieku i mam okrągłe. Uważam że akurat wiek ma najmniejsze znaczenie.

Od piątku jestem sama w domu.... tylko ja i zwierzyniec.... i jest booooosssskoooo!!! nikt nic ode mnie nie chce, nikt niczego nie szuka, nikt nie marudzi...............
ale zazdroszczę
ja przez kolejnych kiklanaście lat nie zostanę sama

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 19:53   #4460
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:

Jak ja Ci zazdroszczęBloga cisza, czas tylko dla siebie, i No właśnie nikt niczego nie szukaOdpoczywaj kochana
Stary 2013-03-17, 20:35   #4461
tetka11
Przyczajenie

Cytat:

cieszę się że nie jestem sama w tym wieku i jeszcze te okrąglaski..dziewczynki napiszcie czy nie wyglądaja sztucznie i jakie implanty macie? a jak dochodzici do siebie po operacji ?? zazdroszczę że macie to za sobą
Stary 2013-03-17, 21:40   #4462
Elminio
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, ja od ponad tyg mam zepsutego laptopa i tak go naprawiają, że w końcu mąż się nade mną zlitował i przywiózł mi zamiennik z pracy. Piszę bo muszę się wreszcie z kimś podzielić swoją radością!!!!!!! Mam już termin konsultacji u dr KP na 07. 08. mąż przestał marudzić i zgadza się na wszystko, niania zamówiona na październik - ma z nami zamieszkać na 3 miesiące Na mamę i rodzinę nie mam co liczyć, bo oni niestety nie rozumieją i nie akceptują mojej decyzji. Mimo wszystko nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru.

Kachuula,
chyba wybieramy się do tego samego lekarza, ja też jestem na etapie wybierania implantów, mam 170 cm i jestem raczej szczupła - zdjęcia w albumie, miałam wkleić nowe, ale niestety zostały na starym laptopie. Dzisiaj szukałam piersi idealnych, a kiedy już je znalazłam i pokazałam mężowi powiedział "nie są za małe?" masakra.... trudny wybór, ja chciałabym zdecydowanie anatomy, ale chyba zdam się na lekarza.

ściskam Was mocno, dobrej nocy
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 22:07   #4463
margo50100
Raczkowanie

Dobry wieczór, ja mam pytanie, czy to normalne że mi się obrzęk piersi powiekszył? to 3-cia doba... myślałam ze już schodzi bo brzuch mam taki jakiego nigdy!!!! nie miałam! wielki i pękaty....a tu jakby cycki się napompowały...
dajcie znać czy któras z Was też tak miała i czy to normalne czy mam się martwić?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
(...)
Krystell widzę że masz wolną chwilę zapraszam :cwa niak-okulary:
Stary 2013-03-17, 22:14   #4464
Kachuula
Zadomowienie

Margo witaj. Myśle ze musisz być dobrej myśli . No ja Ci niestety nie pomogę . Zadzwoń rano do lekarza i powiedz o swoich obawach. Pozdrawiam Cię serdecznie
Stary 2013-03-17, 22:19   #4465
tetka11
Przyczajenie

naczytałam się różnych zdań o moje p dr i jestem skołowana, mam nadzieję że uda mi się pogadać z kobietkami które operowała pani ES mnie ona kusi ale się jej boję . Dobrej nocy życzę wszystkim cycolinkom i trzymam kciuki za te które niebawem będą miały operację
Stary 2013-03-17, 22:20   #4466
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja od ponad tyg mam zepsutego laptopa i tak go naprawiają, że w końcu mąż się nade mną zlitował i przywiózł mi zamiennik z pracy. Piszę bo muszę się wreszcie z kimś podzielić swoją radością!!!!!!! Mam już termin konsultacji u dr KP na 07. 08. mąż przestał marudzić i zgadza się na wszystko, niania zamówiona na październik - ma z nami zamieszkać na 3 miesiące Na mamę i rodzinę nie mam co liczyć, bo oni niestety nie rozumieją i nie akceptują mojej decyzji. Mimo wszystko nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru.

Kachuula,
chyba wybieramy się do tego samego lekarza, ja też jestem na etapie wybierania implantów, mam 170 cm i jestem raczej szczupła - zdjęcia w albumie, miałam wkleić nowe, ale niestety zostały na starym laptopie. Dzisiaj szukałam piersi idealnych, a kiedy już je znalazłam i pokazałam mężowi powiedział "nie są za małe?" masakra.... trudny wybór, ja chciałabym zdecydowanie anatomy, ale chyba zdam się na lekarza.

ściskam Was mocno, dobrej nocy
Witaj, tak idę na konsultacje do tego samego lekarza. A termin operacji sobie tez zamówiłaś ze już masz nianię na październik? Przez program terminy są bardzo długie i cały czas się wydłuzaja ale powinnas się wyrobić na dzień dzisiejszy około 3 miesięcy.
Stary 2013-03-17, 22:26   #4467
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Margo witaj. Myśle ze musisz być dobrej myśli . No ja Ci niestety nie pomogę . Zadzwoń rano do lekarza i powiedz o swoich obawach. Pozdrawiam Cię serdecznie
Dziękuję , tak tak zadzwonie trudno lepiej zadać jedno pytanie za dużo niż za mało...

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Wrzuciłam zdjęcie moich trzydniowych cycuszków
Stary 2013-03-17, 22:27   #4468
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Dziękuję , tak tak zadzwonie trudno lepiej zadać jedno pytanie za dużo niż za mało...
Dzwon rano i daj znać . Jejku ja już siebie widzę jak będę panikowac i przed i po operacji czy wszystko ok. Taka panikara jestem
Margo byłam u Ciebie w albumie i szczeka mi opadła są śliczne, cudne i brak mi słów

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-03-17 o 22:34
Stary 2013-03-17, 22:35   #4469
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Dzwon rano i daj znać . Jejku ja już siebie widzę jak będę panikowac i przed i po operacji czy wszystko ok. Taka panikara jestem
Margo byłam u Ciebie w albumie i szczeka mi odpadła są śliczne, cudne i brak mi słów
Kochana nic mi nie mów, ja wrecz nie mogę uwierzyc ze przez to przeszłam. Siedząc w poczekalni miałam naprawde głupie myśli...
Potem na ostatecznej przymiarce, w toalecie i przed wejsciem nasale op... ja nie wiem jakim cudem ja stamtąd nie nawiałam

Ojej, serio? serio serio?!?! Patrzę na nie i jestem taka niepewna, jedyne co im mówię (jak taka jedna tutaj cycolinka, którą serdecznie pozdrawiam ) ze bedą piekne i będą! finito, basta!
Kachula dziękuję za miłe słowa

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-17 o 22:41
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 22:47   #4470
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Kochana nic mi nie mów, ja wrecz nie mogę uwierzyc ze przez to przeszłam. Siedząc w poczekalni miałam naprawde głupie myśli...
Potem na ostatecznej przymiarce, w toalecie i przed wejsciem nasale op... ja nie wiem jakim cudem ja stamtąd nie nawiałam

Ojej, serio? serio serio?!?! Patrzę na nie i jestem taka niepewna, jedyne co im mówię (jak taka jedna tutaj cycolinka, którą serdecznie pozdrawiam ) ze bedą piekne i będą! finito, basta!
Kachula dziękuję za miłe słowa
I są piękne i cudowne serioooooo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości