Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 11 25,58%
Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 4 9,30%
Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 9 20,93%
Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 17 39,53%
Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 2 4,65%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 18:25   #3361
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Okna na całej górze pootwierane, w sumie w cały domu to szybko wywietrzało. A w salonie mam cały czas otwarte także sytuacja opanowana, ja z maluchem dotleniona

U nas wczoraj wieczorem była siostra cioteczna Tż z narzeczonym prosic nas na ślub i wesele na 11 maja i zadzwonili że za 2 minuty bedą akurat sie kąpałam bo zaraz mielismy mieć innych gości ale jakos ogarnęliśmy.
ja szczerze mówiąc nie lubię takich "niespodzianek" teraz każdy ma telefon i nic by się nie stało jakby zadzwonili z 30 min przynajmnej wcześniej....

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:39   #3362
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Mój zapał ograniczył się tylko do uporządkowania pulpitu w lapku

Śliczne buciki A my daliśmy takie sandałki małej Idce, mojej przyszłej chrześnicy (prawdopodobnie)
ale śliczne

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Wstepnie mam typy imion dla drugiego urwisa...

Krystian lub Adrian

Jeszcze do przedyskutowania ale mam nadzieje ze przejdzie

Dalej wymiotuje moj maz mowi ze to przez nerwy maly daje mi znow popalic i kazal pic meliske
oba mi się podobają
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

stokrotka; to już lepiej z wątrobą?
rano lepiej bo nie boli ale jak przychodzi wieczór to znowu boli, jak dużo chodzę, schylam się i siedzę zgiętą to wieczorem strasznie dokucza, nie mogę się schylać a siedzieć muszę prawie na leżąco. No nic jakoś trzeba przeżyć jeszcze te kilka miesięcy ciąży
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
u nas też słoneczko, ale jakos mi dziś zimno w domu, zaraz się wybieramy na spacer, tż idzie na basen, a mnie się nie chce, wrócę do domu zrobić rosołek

wogóle jaką pobudkę dziś mężowi zaserwowałam, leże w łóżku, przytulam i czekam, aż się obudzi tż, a tu nagle coś mi cieknie ciepłego z nosa... krew wyskoczyłam z łóżka jak szalona, tż za mną, nie mogłam tej krwi zatamować tż mi robił jakieś okłady i przeszło. Ale wyglądałam jak zawodnik ksw normalnie. Pierwszy raz tak miałam.

a teraz mój mąż robi porządki oglądałam perfekcyjną panią domu i chyba się przejął i sam z siebie myje w kuchni suszarkę na naczynia, krajalnicę itp, on nigdy tego nie robił... czyżby go złapało wicie gniazda czy co
A ja siedzę na wizazu na jego komputerze i się lenię
o kurcze z tym krwawieniem z nosa to nie dobrze, mój mąż wieczorem tez dostał krwotoku i całą pościel zabrudził krwią. Fajnie, ze mąż tak sprząta

Cytat:
Ja jutro musze jechać kupić ze dwa jakieś cyckonosze, tylko nie wiem jakie bo teraz mam D i już mi się cycki z nich wylewają przed ciążą miałam C, a teraz D już za małe

Czy Was też czasami kłują piersi??? dzisiaj rano jak leżałam w lóżku to przez pewien czas kłuła mnie prawa pierś tak jakby mi ktoś intensywnie od środka szpilkę wbijał. Po paru minutach przestało
mnie czasami klują podobno kanaliki się na mleczko szykują. Co do staników to mi też z C na D urosły, miseczki są jeszcze dobre ale w obwodzie za ciasne, nawet jak przedłużki noszę

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:44   #3363
magolina
Wtajemniczenie

Zaglądam między reklamami

Tż musiał przyjechać ze szkoły bo okazało się że piec się zepsuł mam nadzieję, że uda sie go zrobić bo skąd tu kasy wziąc na nowy??

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Ja jutro idędo ginekologa i tak się zastanawiam, czy jak znowu będzie mnie ginka wysyłała na L4 to mam iść czy dalej upierać się przy pracowaniu
Kochana musisz to przemyśleć, czy masz ochotę i dasz radę jeszcze pracować, czy chciałabyś juz odpocząć i skupić się na ciąży i sobie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39820554]No my też Szybko łóżko złożyliśmy, a reszta była w miarę ogarnięta. Tylko oczywiście mój głupi kot musiał nawalić do kuwety w momencie, gdy oni się zbierali i korzystali z łazienki [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
ja szczerze mówiąc nie lubię takich "niespodzianek" teraz każdy ma telefon i nic by się nie stało jakby zadzwonili z 30 min przynajmnej wcześniej....
No dokładnie. Tż powiedział, że gdyby nie to, że to bliska rodzina i mamy stały kontakt to powiedziałby że nas nie ma w domu
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:45   #3364
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

dżoan: właśnie coś mi tu mąż mówi, że w projekcie jest termin porodu wyznaczony przez ginekologa, a nie faktyczny... więc już w ogóle. Najlepsze że to ciągle tylko projekt, który nie został poddany głosowaniu.. i tak naprawdę nie mamy 100% pewności, że wejdzie we wrześniu w życie.
Serio? W tv tak o tym mówią jakby to było pewne.. No ciekawe..Ja już się nastawiłam, że będę z dzieckiem przez rok. Niech no mi tylko jeszcze coś zmienią

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:46   #3365
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja jem i czytam ale kompletnie nie mam siły nic pisać

zmogło mnie i dwie godziny miałam drzemki, a Tż jakieś przeboje ma z autem, bo mu się rozkraczyło i nie chciało zapalić. Jutro będzie wiadomo jak mechanik je weźmie.. Akurat na dniach mieliśmy je sprzedawać
Tak zazwyczaj bywa... Złośliwość rzeczy martwych...
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39820554]No my też Szybko łóżko złożyliśmy, a reszta była w miarę ogarnięta. Tylko oczywiście mój głupi kot musiał nawalić do kuwety w momencie, gdy oni się zbierali i korzystali z łazienki [/QUOTE]
Dlatego my mamy zamkniętą kuwetę
Tzn. tą z daszkiem
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ja też
Kiedyś znajomy się obraził bo mu powiedziałam, żeby nie przychodził
Bo dzwoni do mnie, że jest pod blokiem i czy może wejść na kawę- a ja w łóżku, w pidżamie, z tłustymi nieumytymi włosami i mnie zdenerwował i powiedziałam, żeby następnym razem zadzwonił jak z domu wyjdzie a nie jak pod blokiem stoi i już nie przychodzi
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mnie czasami klują podobno kanaliki się na mleczko szykują. Co do staników to mi też z C na D urosły, miseczki są jeszcze dobre ale w obwodzie za ciasne, nawet jak przedłużki noszę
To moje się nie szykują
A mnie obwód zmalał

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:49   #3366
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dlatego my mamy zamkniętą kuwetę
Tzn. tą z daszkiem
My się chyba też w końcu na taką zdecydujemy :/ Bo nie mam zamiaru wybierać dziecku z zębów ziarenek żwirku :/ A mój kot rozsypuje na pół mieszkania żwirek :/

Jak Wasz to przeżył? Chyba, że macie taką od początku...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:55   #3367
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
a ja słyszałam, że to już przegłosowane i dlatego jest taka afera. Prawo wchodzi 1 września, a zgodnie z ustawą kobiety które będą 1 wrzesnia na macierzyńskim mają automatycznie rawo do roku urlopu. Te, które rozpoczną dziś zakończą go 31 sierpnia, a te które jutro 1 września. Dlatego jest ta data 18 marca.
Cytat:
Serio? W tv tak o tym mówią jakby to było pewne.. No ciekawe..Ja już się nastawiłam, że będę z dzieckiem przez rok. Niech no mi tylko jeszcze coś zmienią
Nie jest ani pewne ani przegłosowane. Też jak patrzyłam wcześniej na necie to takie to pewne wszystko w artykułach, podnieta itd itd.. więc poprosiłam męża - jest po prawie, pracuje w sądzie i ma dostęp do Lexa, aby mi sprawdził szczegóły. Szczególnie że w kilku art. że 100% przez rok, potem że 80%, a potem że jak od rauz się nie zdecydujesz to 100% pół roku, a potem 60%. i generalnie miałam kilka wątpliwości i chciałam być pewna. I nagle się okazało, że dupka... ustawy nie ma. Jest tylko projekt, który jeszcze nie był głosowany. I tak naprawdę czekamy na wieści, bo w kwestii tacierzyńskiego też ma się zmienić - wydłużyć czas, ale nie może się pokrywać z macierzyńskim, czyli jakbym chciała aby przez pierwsze 2 tygodnie mąż był ze mną to musiałby brać urlop. A teraz może wziąć równocześnie.. i takie tam małe niuanse..

Cytat:
Okna na całej górze pootwierane, w sumie w cały domu to szybko wywietrzało. A w salonie mam cały czas otwarte także sytuacja opanowana, ja z maluchem dotleniona
to dobrze

Cytat:
rano lepiej bo nie boli ale jak przychodzi wieczór to znowu boli, jak dużo chodzę, schylam się i siedzę zgiętą to wieczorem strasznie dokucza, nie mogę się schylać a siedzieć muszę prawie na leżąco. No nic jakoś trzeba przeżyć jeszcze te kilka miesięcy ciąży
a byłaś z tym u lekarza?

oj ja też nie lubię takich wpadających za 2 min, pół godziny to min. i wtedy jak najbardziej.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-03-17 o 18:56
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:11   #3368
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39821036]My się chyba też w końcu na taką zdecydujemy :/ Bo nie mam zamiaru wybierać dziecku z zębów ziarenek żwirku :/ A mój kot rozsypuje na pół mieszkania żwirek :/

Jak Wasz to przeżył? Chyba, że macie taką od początku...[/QUOTE]

My mamy od początku, ale Młody i z tej kuwety potrafi wyjść ze żwirkiem, ale pewnie mniej niż z takiej normalnej, chociaż moja poprzednia kicia nic nie rozwalała

Ale moja siostra przyuczała swoją dorosłą kotkę do takiej kuwety to nie miała większych problemów
Tylko pierwszej nocy musiała ją wypuścić, bo biedny kot wszedł i nie umiał wyjść i miauczał strasznie...a potem to już było bezstresowo

Mały
Stary 2013-03-17, 19:11   #3369
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest ani pewne ani przegłosowane. Też jak patrzyłam wcześniej na necie to takie to pewne wszystko w artykułach, podnieta itd itd.. więc poprosiłam męża - jest po prawie, pracuje w sądzie i ma dostęp do Lexa, aby mi sprawdził szczegóły. Szczególnie że w kilku art. że 100% przez rok, potem że 80%, a potem że jak od rauz się nie zdecydujesz to 100% pół roku, a potem 60%. i generalnie miałam kilka wątpliwości i chciałam być pewna. I nagle się okazało, że dupka... ustawy nie ma. Jest tylko projekt, który jeszcze nie był głosowany. I tak naprawdę czekamy na wieści, bo w kwestii tacierzyńskiego też ma się zmienić - wydłużyć czas, ale nie może się pokrywać z macierzyńskim, czyli jakbym chciała aby przez pierwsze 2 tygodnie mąż był ze mną to musiałby brać urlop. A teraz może wziąć równocześnie.. i takie tam małe niuanse..
No to jestem w szoku. Byłam pewna, że to pewne. Co w takim razie z Panią, która jutro urodzi? Nie może zdeklarować, że pozostaje rok na macierzyńskim, bo żadnej ustawy nie ma. U nas wszystko jakoś tak nie po kolei się odbywa.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:16   #3370
Konto usunięte

Cytat:
My mamy od początku, ale Młody i z tej kuwety potrafi wyjść ze żwirkiem, ale pewnie mniej niż z takiej normalnej, chociaż moja poprzednia kicia nic nie rozwalała

Ale moja siostra przyuczała swoją dorosłą kotkę do takiej kuwety to nie miała większych problemów
Tylko pierwszej nocy musiała ją wypuścić, bo biedny kot wszedł i nie umiał wyjść i miauczał strasznie...a potem to już było bezstresowo
No to musimy zacząć myśleć nad tym :/

On też, nie dość, że rozsypuje żwirek na pół łazienki, to czasami włazi do kuwety dla zabawy, lepi sobie żwirek do łapek i wyłazi i potrząsa tymi łapkami np. w przedpokoju A ja odkurzam 2 razy dziennie za nim.....

Oglądałyście Ugotowanych?
Muszę przemyśleć rozwiązanie Macieja Zienia - telewizor w kibelku Może pokonałabym mój problem, gdybym się tak relaksowała na kibelku przy jakimś serialu
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:20   #3371
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39821526]No to musimy zacząć myśleć nad tym :/

On też, nie dość, że rozsypuje żwirek na pół łazienki, to czasami włazi do kuwety dla zabawy, lepi sobie żwirek do łapek i wyłazi i potrząsa tymi łapkami np. w przedpokoju A ja odkurzam 2 razy dziennie za nim.....

Muszę przemyśleć rozwiązanie Macieja Zienia - telewizor w kibelku Może pokonałabym mój problem, gdybym się tak relaksowała na kibelku przy jakimś serialu [/QUOTE]
Mój tak dla zabawy siada nad miską z wodą, wrzuca sobie do niej suchą karmę, a potem ją łowi tak, że całe ściany i wszystko w koło jest mokre

Hm... teściowa pilnuje dzieci i u tych Państwa też jest telewizor w łazience, także to nie tylko sławni i bogaci mają

Mały
Stary 2013-03-17, 19:28   #3372
Konto usunięte

Cytat:
Mój tak dla zabawy siada nad miską z wodą, wrzuca sobie do niej suchą karmę, a potem ją łowi tak, że całe ściany i wszystko w koło jest mokre

Hm... teściowa pilnuje dzieci i u tych Państwa też jest telewizor w łazience, także to nie tylko sławni i bogaci mają

To mój dostaje np. surowe mięso do miski (rzadko bo rzadko, ale jak obrabiam kuraka to mu wrzucę łaskawie), to on sobie je bierze i idzie konsumować centralnie na panele

Dobrze, że remont łazienki przede mną, wezmę to pod uwagę Relaksująca muzyczka, odgłosy natury i wszystko idzie gładko
Stary 2013-03-17, 19:36   #3373
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39821797]To mój dostaje np. surowe mięso do miski (rzadko bo rzadko, ale jak obrabiam kuraka to mu wrzucę łaskawie), to on sobie je bierze i idzie konsumować centralnie na panele

Dobrze, że remont łazienki przede mną, wezmę to pod uwagę Relaksująca muzyczka, odgłosy natury i wszystko idzie gładko [/QUOTE]
U nas i pies i kot przynoszą sobie jedzenie na dywan
Ostatnio kot sobie nawet "mokrą" karmę przyniósł więc mnie z nimi już nic nie zdziwi

Mały
Stary 2013-03-17, 19:37   #3374
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
To moje się nie szykują
A mnie obwód zmalał
jeszcze się zdążą przyszykować czyli schudłaś w tym miejscu

Cytat:
a byłaś z tym u lekarza?
byłam u rodzinnego i na usg jamy brzusznej i jest wszystko dobrze, jutro robię jeszcze z krwi próby wątrobowe i z wynikami idę do rodzinnego

Łukaszek
Stary 2013-03-17, 19:40   #3375
Konto usunięte

Cytat:
Ostatnio kot sobie nawet "mokrą" karmę przyniósł więc mnie z nimi już nic nie zdziwi
Ja to mam dwojakie uczucia w stosunku do kota.
Dużo mi niszczy, drapie tapicerowane meble, dzisiaj mi obdrapał drzwi:/, jak go zamknęliśmy w pokoju - przyszli znajomi, a on od razu wszystkich obskakuje i włazi na stół, co mnie irytuje, nie umiemy czasami w spokoju zjeść obiadu, bo ciśnie ten łepek wszędzie, ten wszędobylski żwirek, no i jak czasami wymiotuje to na pół mieszkania.
Ale...... on jest taki słodki, kochany, zawsze się przytuli, ogólnie jest mega przymilny, zero agresji, ,śpi z nami zawsze przytulony.
Choć bywa z nim ciężko, to nie wyobrażam sobie życia i domu bez niego...
Stary 2013-03-17, 19:51   #3376
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
byłam u rodzinnego i na usg jamy brzusznej i jest wszystko dobrze, jutro robię jeszcze z krwi próby wątrobowe i z wynikami idę do rodzinnego

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39822034]Ja to mam dwojakie uczucia w stosunku do kota.
Dużo mi niszczy, drapie tapicerowane meble, dzisiaj mi obdrapał drzwi:/, jak go zamknęliśmy w pokoju - przyszli znajomi, a on od razu wszystkich obskakuje i włazi na stół, co mnie irytuje, nie umiemy czasami w spokoju zjeść obiadu, bo ciśnie ten łepek wszędzie, ten wszędobylski żwirek, no i jak czasami wymiotuje to na pół mieszkania.
Ale...... on jest taki słodki, kochany, zawsze się przytuli, ogólnie jest mega przymilny, zero agresji, ,śpi z nami zawsze przytulony.
Choć bywa z nim ciężko, to nie wyobrażam sobie życia i domu bez niego...[/QUOTE]
Ja mam porównanie z moim poprzednim kotem to niebo a ziemia
Tamten był do rany przyłóż, a ten to szatan wcielony
W ogóle jest niewychowany i wychować się go nie da... jak go wyrzucą drzwiami to wchodzi oknem
Najbardziej mnie denerwuje to łażenie po stole i wyciąganie petów z popielniczki jak Tż zapomni zamknąć

Ale my od dawna mamy postanowione, że jeśli Dziecko będzie miało alergię to prędzej oddamy dziecko niż zwierzęta

Mały
Stary 2013-03-17, 19:55   #3377
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam porównanie z moim poprzednim kotem to niebo a ziemia
Tamten był do rany przyłóż, a ten to szatan wcielony
W ogóle jest niewychowany i wychować się go nie da... jak go wyrzucą drzwiami to wchodzi oknem
Najbardziej mnie denerwuje to łażenie po stole i wyciąganie petów z popielniczki jak Tż zapomni zamknąć

Ale my od dawna mamy postanowione, że jeśli Dziecko będzie miało alergię to prędzej oddamy dziecko niż zwierzęta
Ja w ogóle nie zakładam takiego scenariusza
Nasz mały będzie zdrowy i będzie się bawił z kociakiem. Może go utemperuje. A swoją drogą to może wtedy kot się trochę uspokoi, jak zobaczy, że nie jest pępkiem świata. Bo o jakieś napady zazdrości go nie podejrzewam.

Jutro jadę do endo, ciekawe, co mi powie.

Poza tym nie mogę siedzieć w fotelu :/
To miejsce jakoś wzmaga skurcze, nie wiem czemu.
Mogę leżeć, siedzieć na wersalce, chodzić, ale jak tylko usiądę na fotelu, mam skurcze co 15 minut :/ A jest mi tu w miarę wygodnie......
Stary 2013-03-17, 20:00   #3378
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39822321]
Mogę leżeć, siedzieć na wersalce, chodzić, ale jak tylko usiądę na fotelu, mam skurcze co 15 minut :/ A jest mi tu w miarę wygodnie......[/QUOTE]
Lepiej na tym fotelu usiądź dopiero w dniu terminu
A teraz pozostaje wersalka

Mały
Stary 2013-03-17, 20:07   #3379
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
No to ładnie To nasze polskie prawo zawsze od d..y strony robione..

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39821526]
Muszę przemyśleć rozwiązanie Macieja Zienia - telewizor w kibelku Może pokonałabym mój problem, gdybym się tak relaksowała na kibelku przy jakimś serialu [/QUOTE] Widziałam Deska na d...e by się mogła odcisnąć

Cytat:
Cytat:
W sumie to się nie dziwię teraz, że Mietkowi kary wymyślasz

Cytat:
W takim razie za prawidłowe wyniki próby wątrobowej!

Stary 2013-03-17, 20:11   #3380
surka
Zakorzenienie

Ja uciekam, muszę się odpicować na jutrzejszą randkę

Słodkich snów
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:17   #3381
dzoan
Zakorzenienie

Ja też uciekam na "Must be.." i później paciu

Spokojnej nocy

Stary 2013-03-17, 20:23   #3382
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki
ale macie pomysły
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39822321]J

Jutro jadę do endo, ciekawe, co mi powie.

Mogę leżeć, siedzieć na wersalce, chodzić, ale jak tylko usiądę na fotelu, mam skurcze co 15 minut :/ A jest mi tu w miarę wygodnie......[/QUOTE]
to lepiej omijaj ten fotel, a ciekawe czemu tak masz, dziwne

Cytat:
W takim razie za prawidłowe wyniki próby wątrobowej!
dzięki

nic mi się jakoś nie chce, sama nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobić

Łukaszek
Stary 2013-03-17, 20:24   #3383
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
No to jestem w szoku. Byłam pewna, że to pewne. Co w takim razie z Panią, która jutro urodzi? Nie może zdeklarować, że pozostaje rok na macierzyńskim, bo żadnej ustawy nie ma. U nas wszystko jakoś tak nie po kolei się odbywa.
ja tez byłam, bo wydawało mi sie to takie pewne. Już też kadrową pytałam i potwierdzała, bo np chciałabym wiedzieć, czy decydując się na macierzyński mogę już zadeklarować że chcę rok (80%), skoro ustawa wchodzi dopiero od września (a termin mam na 5 lipca przecież:P) czy wchodzę na pół (100%), a potem mogę sobie dobrać kolejne pół (60%). Generalnie mam trochę znaków zapytania...

Cytat:
3mam kciuki, aby bylo ok.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39822321]

to przed porodem tam siadaj

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:28   #3384
Konto usunięte

Cytat:
Lepiej na tym fotelu usiądź dopiero w dniu terminu
A teraz pozostaje wersalka

Cytat:
Widziałam Deska na d...e by się mogła odcisnąć
Widocznie Maciej Zień sobie z tym radzi :P
Ciekawe, co tam ogląda, pewnie konkurencję jak mu kiepsko idzie :P

Cytat:
to lepiej omijaj ten fotel, a ciekawe czemu tak masz, dziwne
Cytat:
to przed porodem tam siadaj
No sama nie wiem, czemu
I tak zamieniamy meble, więc może następny fotel okaże się lepszy
Stary 2013-03-17, 20:31   #3385
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej! Ale jestem zmęczona, nic mi się nie chce...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:33   #3386
magdalennne
Wtajemniczenie

Byliśmy z TŻ na spacerku Troszkę zimno, ale dzięki słoneczku całkiem przyjemnie Fajnie tak z nim połazić za łapę

I chyba podjęłam decyzję w sprawie naszego majowego wesela. Od początku zakładałam, że na niego pójdziemy, ale raczej jednak zrezygnujemy. I górę wzięły sprawy finansowe.... Zaczyna mi się robić ciężko, więc raczej zabawa do samego rana odpada, a wiadomo, że jak się zdecydujemy pojechać nawet na obiad i deser to prezent trzeba dać. I mi szkoda Jakby człowiek się wybawił, to wiadomo inne podejście. Dlatego prawdopodobnie pojedziemy tylko do Kościoła.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39822034]Ja to mam dwojakie uczucia w stosunku do kota.
Choć bywa z nim ciężko, to nie wyobrażam sobie życia i domu bez niego...[/QUOTE]

Mam drugiego kota i póki co żaden nic mi nie zniszczył... No poza choinką, którą musiałam rozebrać po 2 dniach, po codziennie był na czubku, a wszystkie bombki na podłodze Żwirek z kuwety niestety też rozsypuje, a najlepsze, że kiedyś zdarzyło mu się nie trafić i zrobić obok Ale to tylko raz.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:34   #3387
fiazo
Zakorzenienie

witam drogie panie

pół dnia spędziłam dziś u koleżanki... wszyscy pili % tylko nie ja, ale jakoś dziwne bo mi nie przeszkadzało, za to się objadłam sałatkami i pysznym ciastem.

wracam jutro do pracy po 2 tygodniach nieobecności, ja nie chce

oraz mam jutro wizytę o 15, pierwszy raz idę z tż ciekawe jak będzie reagował na dzidzie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:34   #3388
Margosia__
Zakorzenienie

Oglądam sobie teraz tych ugotowanych (ale jestem dopiero na deserze u Potockiej) i tak sobie słodzą, że hej
Normalnie by zwykła galaretka z wiśniami nie zrobiła furory, a tam wszyscy chwalą

Mały
Stary 2013-03-17, 20:45   #3389
madi82
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39821526]No to musimy zacząć myśleć nad tym :/

Muszę przemyśleć rozwiązanie Macieja Zienia - telewizor w kibelku Może pokonałabym mój problem, gdybym się tak relaksowała na kibelku przy jakimś serialu [/QUOTE]

oglądałąm i się upewniłam w kwestii, że Wędzikowska jest tylko łądna...bo jej zachowanie samo za siebie mówiło....

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:45   #3390
idzia111
Zakorzenienie

Rwa kulszowa daje mi już konkretnie ... ledwo się poruszam
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości