|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 |
|
11 | 25,58% |
| Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
4 | 9,30% |
| Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
9 | 20,93% |
| Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
17 | 39,53% |
| Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
2 | 4,65% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8
Witam z rańca
Poniedziałek w pracy... buuuuu...! Zupełnie nie chce mi się rano wstawać chce jak oglądam prognozę pogody. Miała być już wiosna ![]() No i dopada mnie jakieś zmartwienie finansowe..brakuje mi getrów i tunik do nich, żeby tyłek zasłonić, butów na wiosnę, przejściowych jakiś, bo choćby dni były już ciepłe, to jednak wychodząc po 5 z domu będzie piz..ć jeszcze długo.. jakiegoś przejściowego płaszczyka, bo ten, w którym chodziłam w zeszłym roku był bardzo dopasowany i na pewno już go nie dopnę. A i jeszcze chciałam jakieś drobne prezenciki na Zająca rodzince dać. No..i to na razie na tyle A skąd wziąć kasę jak się jeszcze mężowi sezon tynkarski nie rozwinął A tylu rzeczy sobie już odmawiamy, byle tylko kolejny miesiąc przeleciał i bliżej do odkucia się było ![]() Przepraszam za marudzenie z rana ![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- A no i witam się w zakończonym 21. i rozpoczynającym się 22. tygodniu ciąży ![]() Wczoraj przed snem Lol dość mocno wierzgał i mężowi udało się poczuć 2 mocne kopnięcia
|
|
|
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć dziś mam zastrzyk energii po wczorajszym kryzysie emocjonalnym Ech z tymi finansami to raczej nie przeskoczymy... A na zajączka to ja preferuję tylko kinder jaja )Zawsze mi mówi, że myślała, że jak będzie mieć dorosłe wnuki to nie będzie musiała im jajek po ogródku ukrywać, ale co to za święta bez kinder jaja?---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
dla Lola i dla męża za wytrwałość ![]() A teraz idę w końcu z psem
|
|
#3423 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8
Dzień dobry!
Nadrobiłam ten wasz spam i mam nadzieje być teraz na bieżąco Zbieram się zaraz robić śniadanie i do dentysty. ..mam nadzieję, że nie skończy się kanałówką.. ![]() Dziś muszę wykorzystać męża mojego bo ma wolne i do ikei go wyciagne pooglądać jakieś komody, bo mała ma już tyle szmat a wszystko leży w siatach ![]()
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i ode mnie!
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39823974]Nie, na pewno nie Nie wiem, pewnie coś jest z tą pozycją nie tak, może jakoś napinam te mięśnie..[/QUOTE]a może na jakisś żyłach stoi? Przestawiałaś? chociaż do mnie najbardziej pozycja siedzenia przemawia. Cytat:
Cytat:
ja zaraz lecę na krew, głodna jestem a tu na czczo.. do tego okazało sie że endo mam dzisiaj a nie jutro.. dobrze że sprawdziłam...dzoan: też mi się nie chce ( gratki tygodnia!miłego wam życze!
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy to nawet kinder jaja są sporym wydatkiem
[/QUOTE] karolajn1987 powodzenia u dentysty My mamy w Ikei upatrzoną szafę i komody, to kolejne ważne rzeczy do kupienia przed urodzinami dzidziola.. i jeszcze łóżko małżeńskie.. masakra ile tego..
|
|
|
|
#3426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Cytat:
Dobrze, że wszystko udało się tak pięknie. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cytat:
No 14 miejsce. Całkiem nieźle
|
||
|
|
|
#3427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz oglądnę zdjęcia w klubie ![]() Cytat:
jestem i ja! Jesteś wielka, że przygotowałaś taką listę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana!
witam w 23 tygodniu witam w 6 miesiącu !!!! wow ))i jeszcze jestem gadułą numer 10! załapałam się na pierwszą dziesiątkę
|
|
|
|
#3429 |
|
Rozeznanie
|
Hey witam się w słoneczny i chłodny poranek.
![]() Rozpoczynamy dzisiaj 22 tydzień, teraz to już z górki. Karolajn1887: Wszystkiego naj ![]() P/S Co jecie dzisiaj na śniadanie, bo głodna się robię a nie mam pomysłów.
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wpadłam tylko się przywitać i zmykam się szykować do lekarza, choróbsko nie ustąpiło a i pojawił się wczoraj paskudny kaszel. Dobrze przynajmniej że gorączka się nie pojawiła. Witam się już w 26 tygodniu!!!
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję wejścia w nowy miesiąc Ja nadal w 5 kibluję |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Leci czas nie? Pamiętam jak spotkałyśmy się na wąku staraczek, a tu już 6 miesiąc ![]() Kolejne gratulacje |
|
|
|
#3433 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje dla wszystkich mam rozpoczynających nowe tygodnie
![]() |
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
ja szykuję się do pracy, kanapki robię herbatkę popijam i tak mi się nie chce od rana.
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
brawo brawo ![]() Cytat:
![]() Daj znać po lekarzu.. |
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj wieczorem dostałam bardzo mocnego kopniaczka. chyba najmocniejszego do tej pory, jeden silny kop.
aż normalnie się wystraszyłam. haha |
|
|
|
#3438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak rano fajnie, glowa nie boli ![]() za wizyte, za Was i WSZYSTKIE WIZYTUJACE DZIS!Cytat:
Cytat:
Moje dziewczyny maja po jednym chrzestnym z rodziny (mojej ) i po jednym sposrod przyjaciol (naszych wspolnych, ale tez bardziej moich, tzn. dluzej). I co? Mojego brata i kuzyna ledwo kojarza jak przez mgle, a chrzestni-przyjaciele sa u nas minimum dwa razy w miesiacu. Oczywiscie ze brata i kuzyna wzielismy, ze tak powiem, z definicji i obowiazku. Ostatni raz, bo widze, ze to pomylka jakas ![]() Lilo dostanie takich chrzestnych, jakich sama bym sobie zyczyla miec Ja jestem ogolnie wywrotowa i antyrodzinna, ale rozumiem, ze ktos moze miec blizsze kontakty z krewnymi - wtedy ok. No ale brac kogokolwiek badz, bo akurat nikogo innego w danej rodzinie odpowiedniego nie ma - poraaaazka Cytat:
![]() DZIEN DOBRY tak w ogole Prasowalam wczoraj do 19 - na dzis nic szczegolnego w planach, poza tym, ze mam wielki wor rzeczy do zszycia/ zacerowania/ przerobienia. Zaraz robie przelew za materac Mothercare A potem MOZE odpale maszyne do szycia, wielki debiut ![]() Tez sie zastanawiam, gdzie Czarowniczka nam zaginela Pamietam, ze cos miala zalatwiac na miescie jednego dnia i potem juz sie nie odezwala do nas
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-03-18 o 08:16 |
||||
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wszystkie dzisiaj świętują nowe tygodnie.
|
|
|
|
#3440 |
|
Rozeznanie
|
Jutro ostatni dzień cekolowania piwnicy
![]() Postanowiliśmy z mężem nic sobie nie kupować na zająca, ale za to dokupiliśmy kilka rybek do akwarium aby je troszkę ożywić. ![]() Święta w tym roku skromniejsze, nie chce za dużo wydawać w końcu trzeba kupił łóżeczko i inne potrzebne rzeczy dla maluszka
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia na wizytach, jak wrócę z pracy czekam na fotki!!
dozobaczenia! |
|
|
|
#3443 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech Wam słoneczko świeci całe życieCytat:
ja sobie odstawiłam omleta z serem, szynką i pomidorkiem gratulacje
|
|
#3444 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale u Ciebie Margosiu wychodzi zależność kto powinien piastować to stanowisko..... i ja bym nie patrzyła na Chrzestnicę skoro ma to w nosku... Cytat:
![]() ![]() ![]() Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i gratuluję rozpoczętych nowych tygodni
|
||||
|
|
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry !!!
melduje że do pracy dotarłam, piję herbatę i idę nadrabiać, co wczoraj straciłam
|
|
#3446 |
|
Rozeznanie
|
Ijee mam 35 miejsce ^^ ładny wynik
![]() Tak się zastanawiam że moje życie to idealny scenariusz dla tych tanich programów "Dlaczego ja" " Trudne sprawy" ciekawe ile płacą ? ![]() Uwaga o mojej mamie-rodzicielce będzie ![]() Wczoraj pojechałam z tż i byłym i Mariką do Silesii (kto nie wie takiej sporej wielkości centrum handlowe).Wracamy a tam patrze i coś mi w pokoju nie pasuje. Otóż okazuje się że pod naszą nieobecność moja matka przegrzebała nasze rzeczy, plecak TŻ tak samo (jakim prawem to ja nie wiem?!) i znalazła karte ciąży. Co się działo to chyba mogę pominąć bo pewnie dobrze się domyślacie. Gdyby nie tż to byłoby dużo gorzej ale to On z nią gadał, zostało na tym że jak były dostanie kase z ćwiczeń (na80% dziś) to jedziemy busem do wiedźmy odrazu a nie w piątek jak to miało być. Plan na potem: -u wiedźmy ok miesiąca -w tym czasie tż wpłaca tam w jakimś banku po 100zł, po miesiącu może wziąść kredo -bierzemy kredo i wynajmujemy coś na śląsku -Były podpisuje kontrakt na Zawodowego żołnierza (zawód jego marzeń) i będzie podawał małą (dostaniemy dodatek 900zł na dziecko) -jeśli się z nim dogadam na ten dodatek nie robię mu alimentów bo to wysarczająca suma na dziecko by była. -nie powinien robić z tym kłopotu bo sam będzie w trzy dupy kasy tam zarabiał. Myślicie że polsat by kupił moją historię?
|
|
|
|
#3447 |
|
Rozeznanie
|
Omlet? Brzmi kusząco, ale samemu nie chcę się robić. Chyba śniadanie będzie na winie (co się nawinie z lodówki). Może ogarnę dzisiaj szafy i szafki? Wy tak pięknie pracujecie dziewczyny, że jak otwieram swoje szafy to wstyd. Może nie mam takiego bałaganu jak w programie Perfekcyjna Pani Domu, ale porządek by się przydał
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Widzisz...mówiłyśmy wspomnij mamie....no ale nic Twoje życie...oby się ułożyło... PS. Faktycznie może skontaktuj się z Polsatem bedziesz miała kasę ze scenariusza:P
|
||
|
|
|
#3449 |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to dzień dobry
![]() kolejny słoneczny dzień, tylko jeszcze parę kresek więcej by się przydało ![]() z moich ambitnych planów na dziś - zrobić ciacho (cały weekend za mną chodzi słodkie, a tu tylko paluszki ![]() zobaczymy ile zadań z listy uda mi się odhaczyć
|
#3450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Shestiger, będzie dobrze. Na pewno wszystko się ułoży, chociaż przyznam, że trochę zagmatwane to twoje życie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

chce jak oglądam prognozę pogody. Miała być już wiosna 
A skąd wziąć kasę jak się jeszcze mężowi sezon tynkarski nie rozwinął
A tylu rzeczy sobie już odmawiamy, byle tylko kolejny miesiąc przeleciał i bliżej do odkucia się było 

)Zawsze mi mówi, że myślała, że jak będzie mieć dorosłe wnuki to nie będzie musiała im jajek po ogródku ukrywać, ale co to za święta bez kinder jaja?
dla Lola i

zaraz idę do mycia i spać, bo rano mam dentystę ....

za wizyte, za Was i WSZYSTKIE WIZYTUJACE DZIS!
Pamietam, ze cos miala zalatwiac na miescie jednego dnia i potem juz sie nie odezwala do nas 
Omlet? Brzmi kusząco, ale samemu nie chcę się robić. Chyba śniadanie będzie na winie (co się nawinie z lodówki).