|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Witam się
Króliczku ja tak rano normalnie nie funkcjonuje podziwiam, że dajesz radę cały dzień chodziłabym nieprzytomna ![]() cały weekend leniuchowałam, a teraz trzeba się zabrać ostro do pracy... Dziewczyny pamiętam, że Wy macie jakieś swoje tablice/stronki z inspiracjami... tez chciałabym coś takiego założyć, bo za bardzo zaśmiecam kompa gdzie najlepiej założyć?
|
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Witam z rana
![]() Spędziliśmy z Tż super weekend wybraliśmy obrączki, kupiłam buciki TAKIE no i wogóle super było.....
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze robię jakieś stąd http://iamnotevenhere.blogspot.com/search/label/Muffiny. Moje ulubione to potrójnie czekoladowe i czekoladowo-bananowe
|
|
#2764 |
|
BAN stały
|
Boże, do lekarza takie kolejki (a chodzę prywatnie), że dopiero na 16-tą mnie przyjmie :/ Gdybym nie potrzebowala zwolnienia za sobotę to bym wcale nie szła, bo już prawie zdrowa jestem...
|
|
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serdecznie polecam! piekę je na każdą okazję, są proste jak metr sznurka ![]() Witam was w pięknie słoneczny poranek, uciekam układać włoski, z psem na spacer i na uczelnię! |
|
|
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
weekend bardzo szybko zleciał Wczoraj z Tż oglądaliśmy wyposażenie do kuchni i tak sobie planowaliśmy co byśmy chcieli i jak Tylko niestety wszystko jest uzależnione od rodziny Tż i uregulowania stanu domu |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ale piszecie ![]() niestety nie popisze za duzo, bo musze naskrobac 20 konspektow, takze nawet do pracy mgr nie zajrze pewnie a takiego lenia mam po weekendzie, straszne
|
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć cześć
ja dzisiaj wstałam o 4 rano bo spałam u TŻ a on wstawał tak wcześnie do pracy, no ale opłacało się z nim spędzić noc ![]() pisałyście o włosach....dla mnie to dość drażliwy temat... ![]() mam bardzo cieniutkie włoski, ale kiedyś miałam ich baaardzo dużo. no ale przez problemy hormonalne straciłam ich ponad połowę. Mam prześwity na czubku głowy, ciężko jest mi się z tym pogodzić, włosy muszę czesać tylko na bok, bo wtedy jeszcze przedziałek wygląda "znośnie". No i widać, że mam rzadziutkie włoski ![]() Moje włosy z natury są puszyste, i niby jak je umyję to właśnie to dodaje im takiej sztucznej "objętości", ale pod koniec dnia już mam przyklapnięte i widać wtedy jakie są naprawdę. Zeszłam już całkowicie z cieniowania, żeby wyglądało, że jest ich więcej. Obecnie noszę je lekko za ramiona, i w tej długości wyglądają nawet ok. Chciałabym je zapuścić do ślubu, ale boję się, że nie będzie to ładnie wyglądało na rzadkich i cienkich włosach Poza tym, im dłuższe mam włosy tym bardziej są obciążone i mi wypadają. jak je skróciłam to mają się lepiej. Dodatkowo moje końcówki mają tendencję do kruszenia się. Włosów nie farbuję już 3 lata, prostuję je od święta, nie suszę. Dbam o nie jak mogę - oleje, maseczki itp (oj ten wizaż )Martwię się, jaką ja sobie zrobię fryzurę do ślubu bo ja przecież nie mam już z czego sobie zrobić fryzurę...siedzę na wątku gdzie dziewczyny walczą z łysieniem, piję jakieś różne dziwactwa, walczę żeby to zatrzymać, ale boję się najgorszego....... Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę....
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-03-18 o 10:46 |
|
|
|
#2769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może warto wybrac się do dermatologa i endokrynologa? uregulować hormony, sprawdzić stan skory głowy, dobrać odpowiednie specyfiki. nawet z cienkich włosków da się zrobić coś ładnego, musisz tylko znaleźć dobrą fryzjerkę lub fryzjera głowa do góry! ![]() Dziewcyzny,okazuje się że w moim mieście już porezerwowoane terminy fotografów, musimy się szybko decydować.. mam swojego faworyta,ale oceńcie bardziej obiektywnym okiem ![]() http://www.dreamstudio.co/ http://www.martynapstrucha.pl/ http://romanjagodzinski.com/ http://swietliste.pl/ |
|
|
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
KaEs dziękuję
Cytat:
![]() http://zszywka.pl/u/kaskaskas/slub-658274.html na razie skromnie ![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam od mojej nowej pani gin Nie mogę uwierzyć, że istnieją tacy fajni lekarze Babka jest rewelacyjna. Wcześniej chodziłam do starego zgreda w moim mieście (bo jak szybko coś potrzebowałam to nigdy nie było kolejek) zawsze miałam traumę po takiej wizycie ![]() misiadelko, idzie jakoś usunąć dodany obrazek z szywki? Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-18 o 11:01 |
||
|
|
|
#2771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kate, musisz najechać myszką na obrazek i zrobić "nie lubię". i wtedy powinien usunać się obrazek chyba że są w folderze zszywki,to juz wtedy nie wiem
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
VELIKA , znasz sie na skladach? Ja wlasnie kupilam jakis eko szampon i chcialabym sie poradzic czy ma dobry sklad. Ja z wlosami tocze niekonczaca sie wojne. Raz wypadaja, raz sa suche, raz sie przetluszczaja. Teraz jestem na etapie dwoch ostatnich. Tez ciagle zmieniam szampony, ale od szamponu na przetluszczajace sie wlosy, mam coraz tlustrze:/ |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cały zeszły rok latałam od gina do derma, do endo...byłam odbijana między jednym a drugim specjalistą jak piłeczka..każdy ma swoją teorię, a co jest właściwe ![]() cały czas szukam przyczyny, i staram się tym juz nie załamywać, a pogodzić się, że taka już moja natura... nie jest lekko ale co zrobię, na włosach świat się nie kończy przecież.... ![]() najwyzej kupię se perukę i będę miała włosy takie jakie chcę ![]()
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazszywkowałam Cie
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam sie rano na bezrobocie
teraz tylko czekam na staż...
|
#2777 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za opinię
|
||
|
|
|
#2778 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
ale mnie dawno tutaj nie było... przeszło tydzień niestety nie dam rady Was nadrobić ![]() Cytat:
poka obrączki! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i tak samo wcześniej chodziłam do starego zgreda, który molestował moją koleżankę !
|
|
#2779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
Witam się zza biurka służbowego
![]() Powinnam nadrobić kilka stron, ale nie dam rady niestety... Ale widzę nowe twarze, więc witam nowe PM'ki!
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, zbieram opinie zbieram
|
|
|
|
#2782 | |
|
Wtajemniczenie
|
może zamiast czekać sama udaj się do miejsc gdzie chciałabyś odbyć staż. Wtedy oni wypełniając wniosek wskażą Ciebie. U nas tak się praktykuje najczęściej
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Spotkałaś się już z którymś? Może lepiej umówić się na spotkanie z każdym, obejrzeć albumy jakie mają, porozmawiać na temat zdjęć - ich podejścia, dowiedzieć się o oferte. Zobaczyć jak będziecie się dogadywać. To również jest ważne przynajmniej dla mnie. Obecnie jestem na etapie poszukiwania mechanika samochodowego i elektryka samochodowego
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-03-18 o 11:50 |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u na sjest juz problem, bo wiele fotografów ma porezerwowoane terminy. gorzej jak z salą
|
|
|
|
|
#2784 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() Kupiłam sobie fajną sukienkę za wesele
|
||
|
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mala_czarna_21 gratuluję zaklepania daty i godz. w kościele ![]() Rozmawiałyście o włosach... ja właśnie w tym tygodniu albo przyszłym idę obciąć się, a potem mama zrobi mi pasemka (z zawodu jest fryzjerką) może doradzicie mi co stosować, żeby włosy tak szybko się nie potkręcały? Marze o mega prostych włosach a jak wyprostuję prostownicą to po kilku godzinach są pofalowane misiadelko Ty masz super proste włosy, jak to robisz?
|
|
#2788 |
|
BAN stały
|
Ja Was też dziewczyny obserwuję
I zabieram się za przeglądanie, bo u mamy w pracy siedzę na kompie ![]() Waniliova, anka w bagażniku siedzi, bo jestem w szkole u mamy ![]() Ja się z takimi urodziłam :< I przez to nie mogę mieć mojej wymarzonej fryzury na wesele! ![]() Jest mega kloszowana, z bardzo grubego materiału, jasnoszara z czarną wstawką z tilu u góry (wiecie o co chodzi, że taki dekold niby w serduszko jest, ale przez tą szarą wstawkę jest aż po szyję) Nie umiem wytłumaczyć Szukam jakiejś podobej na all
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-03-18 o 12:09 |
|
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Witam się !
Uciekam zaraz po kawę bo mi ciśnienie spada, zaraz zasnę ![]() KaEs ja też polecam pinterest.com zszywkę też mam, ale jakoś tak.. oklepane to wszystko i bardzo dużo się powtarza ![]() moja tablica : http://pinterest.com/kapselek/ ![]() Wróciłam z uczelni, co za krowy tam pracują.. GDZIE JEST WIOSNA ?! ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Kasiulenkowo jeśli chcesz mega szybki i prosty przepis to polecam: http://nigella-ucztuje.blogspot.com/...cieszenie.html Jakiegoś ogromnego szału nie robią, ale ja już doszłam do takiej wprawy, ze robię je w 18 min (łącznie z pieczeniem)
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-03-18 o 12:11 |
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sukienka z opisu cudna ![]() Cytat:
a co do uczelni to ja mojej też mam serdecznie dość chyba go trochę polubiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

( stosowałam szampony bez silikonu ale strasznie przesuszył mi skóre głowy 

Wczoraj z Tż oglądaliśmy wyposażenie do kuchni i tak sobie planowaliśmy co byśmy chcieli i jak

bo ja przecież nie mam już z czego sobie zrobić fryzurę...

niestety nie dam rady Was nadrobić
!