|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 |
|
11 | 25,58% |
| Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
4 | 9,30% |
| Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
9 | 20,93% |
| Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
17 | 39,53% |
| Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
2 | 4,65% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8
Ja sie jutro zważe bo teraz znowu jestem najedzona.I prawda wyjdzie na jaw
|
#3542 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie 25 i 7kg na plusie więc gonię Cię, ale za to brzuch mam większy ![]() Cytat:
oby mnie się to nie przytrafiło bo ona już nigdy nie wracała do swojej wagi z przed ciąży, tylko dodatkowe kg zostawały i póxniej dochodziły tylko nowe. Bez jak słodko - kojarzy mi się z ciastkami bezami ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
się należą, że tak się ładnie Tobą opiekuje i się stara. Mykam dziewczyny do pracy bo sama się nie zrobi, a będę miała powód do dumy jak trochę popracuje. Kręgosłup mnie dziś boli, to siedzenie po 8h jest wykańczające, nieustanna niewygodność
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
sarna405 gratuluję ruchów dzidziola
![]() czarownica1 wreszcie się odezwałaś..nawet ślepa ja zauważyłam, że Cię brak i gratuluję 24 tyg! ![]() katarzynkajg ![]() Ewusia709 my kupiliśmy do tej pory 1 szafę z ikei..białą wys. na 2,3m, na szer. 1,5, gł. ok 0,37m...3 drzwiowa i same półki daliśmy.. świetna jest i masa ciuchów wchodzi i za 1 tys, wiec myślę, ze to b.dobra cena chcielibyśmy dokupić z tej serii drugą, głębszą i na wieszaki, tylko szerokość na metr już wystarczy..też coś koło 1 tys wyjdzie Neni a bo jakoś zapamiętałam sobie, że Ty tydzień do przodu..a skoro piszesz, że już 6 miesiąc, to już wiem, że za tydzień też w niego depnę gratki I idź na spacerek, a później wracaj do nas ![]() Margosia wyglądasz zdrowo? hmmm..można to odczytywać dwuznacznie..1) mam błyszczące włosy, ładną cerę, świetne kształty mimo brzuszka, 2) dobrze się odżywiam (czyt. dużo jem) i to procentuje na sylwetce ![]() katarzynkajg przyjaciółka w ciąży przytyła jakieś 20kg i teraz po niecałych 2 tyg od porodu mówiła, ze zostało jej 9kg do zrzucenia..a widzi na wadze, że póki co z każdym tygodniem 1kg mniej..damy radę ![]() enlevee no właśnie nasze auto też w tym miesiącu pochłonęło najpierw 600zł, zmiana dowodu, bo nie ma miejsca na pieczątkę to kolejne 90zł, jeszcze przegląd do 20 trzeba zrobić, i znowu kasa..nawet nie chcę wiedzieć ile
|
|
|
|
#3544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co w tym dziwnego
Cytat:
![]() Ciekawe czy Dotkaaa zaczęła w końcu tyć Cytat:
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Mój baniak w klubie
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam i póki co nie zdejmuję, bo mi strasznie łyso bez niego ... Lekarz nic nie mówi, a mi nie przeszkadza. Ale myślę, że gdzieś za miesiąc trzeba będzie wyjąć.
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Baniak=brzuchool
baniak-nazwa mego Tż-a
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadz. że nei nadużywasz imienia BEZ i nei jestes na niego czesto zła
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam już 10 kg na plus
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Rozeznanie
|
Głowa mnie rozbolała i chyba se dzisiaj odpuszczę
|
#3551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mała już naprawdę dobrze, że się zdecydowałaś na to L4 bo widzę, że Ci coraz ciężej! Cytat:
MASAKRA! ja też nie, ale mój Tż ogólnie dziwny jest Cytat:
![]() Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||||
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Ide sie ubrać.Mam małą stertkę do prasowania i nie chce zeby urosła.Machnę ja i czekam na sąsiadke az na kawke wbije
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS.En....Dopisz mi proszę na 1 stronę ... imię WITEK (nie Witold, bo mi się nei podoba )---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Neni a teściowa jest chudzinką czy nie...5 kg tylko..WOW!!!! |
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
malaczarnakejt a to mały cwaniak..pilnuje 'posiadłości' i przestrzeni wokół siebie
enlevee za wizytę u pulmunologa do 16 na pewno dasz radę się wyrobić..wierzymy w Ciebie czarownica1 czekoladzisko a teściowa kochana za tę specjalną szarlotkę ![]() Margosia spoko u nas też z chrzestnymi nie będzie łatwo..Wiem, że na pewno mojego brata chcemy, ale z chrzestną gorzej.. chciałabym jedną z przyjaciółek, bo bardzo blisko z nią i jej mężem (też przyjacielem) jesteśmy, ale jest też druga przyjaciółka, która też by się nadawała, tyle że właśnie do tej pierwszej mimo wszystko nam bliżej.. Ale tak jakoś kiedyś między sobą gadałyśmy, że jak jedna będzie świadkową na ślubie, to druga chrzestną pierwszego dziecka i tak by wypadało teraz, że ta druga powinna być chrzestną..tak jak i ta pierwsza bierze mnie do swojego dziecka, bo ta druga była świadkową.. zakapowałyście? |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze 5 i może wyjdą Ci trojaczki ?
![]() Przypomniałyście mi, że też mam prasowanie... ale tylko jedno pranie to nie wiem czy opłaca mi się deskę rozkładać
|
#3556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z całego serca gratuluję ! |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To też macie zagwostkę ![]() Moja sis też nie mogła być świadkowa, bo nie była pełnoletnia ![]() No i teraz jeszcze być może chrzestną nie zostanie... He he he... chyba muszę Tż czegoś dosypać do herbaty a potem mu wmówić różne dziwne rzeczy
|
|
#3558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witek dopisany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc nie pytałam raz jeszcze żeby przypadkiem nie odpowiedział "TAK"
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||
|
|
|
#3559 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja chyba też poprasuję. |
||||
|
|
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chudzinką nie jest, ale jak na swój wiek bardzo ładną ma figurę Ale ona wymiotowała za każdym razem do 5tego miesiąca, więc myślę, że to o to chodzi. Albo opcja nr 2-chce mnie zdołować ![]() Cytat:
![]() Też idę sprzątać. Spodnie ciążówki ubrałam i czuję, że to mój koniec
|
||
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za Witka...wkońcu się przekonałam do tego imienia i inne mi już nie pasuje... |
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie dogoniłam najwyższą wagę jaką osiągnęłam w życiu
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam, że któraś robiła naleśniki ze szpinakiem i fetą
![]() mogę prosić o przepis w klubie?
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Heh to my kombi kupiliśmy 2 lata temu, jak jeszcze mowy nie było o potomstwie, raczej z myślą o naszym ciągłym podróżowaniu, aby się wszsytkie bagaże mieściły łacznie z deskami snowboardowymi ![]() U nas też teraz masa wydatków z autami, bo kupiliśmy dla mnie takiego gruchocika trochę i wiadomo, jak się kupi to trzeba zainwestować powymieniać podstawowe rzeczy, do tego rejestracja, ubezpieczenie... no i jeszcze trzeba mu kupić nowe opony na lato , a na dodatek nasz poczciwy fordzik na przeglądzie był i się okazało, że jakas guma w zawieszeniu poszła, więc on tez był w tamtym tygodniu na warsztacie. Ale zrobimy co trzeba zrobić w tych autach i mam nadzieje, ze jeździć będą bezkosztowo resztę roku Cytat:
![]()
|
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wcale jakieś nie trudne ![]() Cytat:
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć trochę martwi mnie to, że to takie popularne imię... Ja chciałam Tomek-też ładne i nie aż tak popularne. No ale ... mniejsza jestem-zostałam przegłosowana ![]() W sumie też mam chyba najpopularniejsze imię i jakoś mi to nie przeszkadza ![]() Będzie mąż-Jarek i syn-Jakub
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
WItam się w 24 tc
![]() moj maz pojechal na del i do piatku go nie bedzie juz od wczoraj mialam dola... ja juz nie wytrzymuje tego, caly czas jestem sama, czuje sie samotna ;( dzis pojade do przyjaciolki no ale wiadomo, ze to tylko na kilka godzin. Nie chce marudzic, kasa potrzebna, ale moj mozg wariuje
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ważyłam na początku 62 kg (tak około). teraz powyżej 77 kg już jest. Nigdy w życiu tyle nie ważyłam no ale nigdy wcześniej nie byłam tez w ciąży . Może i to sporo ale dowiedziałam się, że u mnie w rodzinie w ciąży większość kobiet to tak około 25 kg na plusie miało. Potem oczywiście poród, karmienie piersią, dieta i kilogramy same uciekają.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

Boczki trochę wciągło, rozmiar d*py bz., jedynie co, to jakiś dziwnie okrągły brzuch mam
a już później TYLKO w dół 
ehhhh... u mnie 23 tydzień i 8 kg na plusie 

oby mnie się to nie przytrafiło bo ona już nigdy nie wracała do swojej wagi z przed ciąży, tylko dodatkowe kg zostawały i póxniej dochodziły tylko nowe.
i za 1 tys, wiec myślę, ze to b.dobra cena

[COLOR="Silver"]
do 16 na pewno dasz radę się wyrobić..wierzymy w Ciebie
a teściowa kochana za tę specjalną szarlotkę
zaraz idę do mycia i spać, bo rano mam dentystę ....