|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
Cytat:
też się przymierzam do kupna. |
||
|
|
|
#1262 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Ja po obiedzie.
Tak późno dziś, bo byli u nas znajomi z zaproszeniem na ślub, mają 8 czerwca, a więc nie wiem, czy pójdziemy, a jak nie oboje, to na pewno wyślę TŻa To nasi dobrzy znajomi, więc byłoby mi trochę szkoda, no ale wiadomo, w czerwcu to się może wiele wydarzyć. A nawet nie myślę o stroju Jak za 150 lat wrócę do swojej figury sprzed pierwszej ciąży, to też sobie kupię taką kurtkę. Super Iza ta 1, nie ma ściągaczy na rękawach, mnie się bardzo podoba ![]() Widzę, że Tobie również nie podszedł lakier Oleski Jedna warstwa, choć cała posmużona, wygląda jeszcze, ale dwie - jakbym kupiła jakiś mega tani różowy lakier, strasznie. Kojarzy mi się z takim chamskim białym lakierem :/ Okropny, wtopa :/
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
na szczescie moj big cyc nie zawiodl (a tak szalalam... dwa dni bez dostawiania, w laktatorze max. 0,5 cm; potem karmienie z sonda i mleczarnie sie zapelnily
|
|
#1264 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39820189]Widzę, że Tobie również nie podszedł lakier Oleski
Jedna warstwa, choć cała posmużona, wygląda jeszcze, ale dwie - jakbym kupiła jakiś mega tani różowy lakier, strasznie. Kojarzy mi się z takim chamskim białym lakierem :/ Okropny, wtopa :/[/QUOTE]Oj strasznie mi nie podszedł Ale Blue lake jest o niebo lepszy.
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie tak ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
maxi
perse teŻ w tedy mamy wesele.... panika iza ta pierwsza mi się podoba bardZiej ja nie mam co kupować ciuchow bo będziemy rosnąć, tz już się śmieje ze mi brzuch wywalilo ....
|
#1268 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za paznokcie!!! Biedna Kasienka oby szybko i bezbolesnie poszlo. Moja tez ma 3,5 miesiąca i ciągle łapki w buzi i slinieinie, ale ja sie na żabki jeszcze nie nastawiam!!Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: za objawy!!! to tez były moja zaraz po zrobieniu testu!!!!Super!! Czekam na foty!!! Buziaki dla Kasieńki!!! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
A co Tu taka cisza od rana??
Komu kawy, komu herbaty a komu soku z pomarańczy....???? Laseczki wstawiam Wam łazienkę! Jeszcze surowa i kafle brudne...ale powoli widać efekt...jest nowoczesna i nie każdemu może sie podobać..
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
wow, do zamieszkania. kabina prysznicowa wielkosci mojej lazienki (a nie mamy malej
). uwielbiam skosy!!!
|
|
#1271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie kawy i to duzo a do teg gripex lazienka sliczna ja chyba pojde dospac. sobotnie popoludnie w wykonniu Marysi to bylo nic. wczoraj popoludnie marudzila, ale tak od 20.00 jak wloczyla syrene to po 22.00 dzwonilam po porade co mam z nia zrobic. Mloda tak sie darla, ze byla purpurowa, zanosila sie placzem i mila krotkie bezdechy, do tego twardy brzuch. nic nie pomagalo. kobieta, ktora odebrala moj telefon po spisaniu danych wyznaczyla mi wizyte djac mi czas na ojaz i ubranie sie. przy ubieraniu Marysi zwymiotowala. i co? mloda w samochodzie sie usokoila. lekarz ja obejrzal i prawdopodobnie byl to kolka jelitowa. ale napedzila nam strachu
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
measia- ale ta Marysia daje Ci popalić, będzie z niej pociecha
![]() kocurku- to nowoczesny i wielki salon kąpielowy nie łazienka
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubue skosz...ale pokoje goryej ustawne.. Ide robi kawusie..inke? Cytat:
Wszystko fajnie, ale sam daje ze ściera |
||
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to jest komfort mieszkania w domku
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
CZESC!!!
ale tu cisza ostatnio!! KOCUUUR!!!!!!!!!! jak z katalogu!!!!!!!!!!!!!!! i jakie rozmiary!!!!!!!!!!!!!!!!! MEASIA! Marysia widze daje do wiwatu, ale dobrze ze puscilo!! odsypiaj !!! |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka już na porodówce. Czekaja na super skurcze..mały waży 3900 wiec prosi o kciuki żeby ładnie wyszedł
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
ma dzisiaj jakiś niż....
eh- idę gotować zupę ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Lunka- przemy z Tobą ![]() czas leci niesamowicie....
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
koocurek matko jaka śliczna łazienka! zeberka u mnie też dziś niż....kiepsko się czuje, i zauważyłam ze te nogi to mnie bolą na zmianę pogody! za jakąś godzinke powinnam mieć w końcu kompa i mam nadzieję ze już będzie chodził bez zarzutu! lunka trzymam za Ciebie kciuki! dasz radę! już tak nie wiele dzieli Cię od szczęścia! monika a ty jak tam?
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lunka, cisnij!!!!!!! ciazowo?wlasnie wpierniczylam paczke biszkoptow. nawet nie wiem kiedy....
|
|
|
#1280 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem na etapie projektowania łazienki. O ile pokoje to był luzik, bo co - tu panele, tu farba i tyle, tak z łazienką się będę bawić I lubię sobie teraz oglądać i inspirować Ale my po 1 mamy tak jak Pani łazienkę rozmiaru Twojego prysznica z sauną A po 2 - chcę ją na ciemny fiolet. Będzie tak: pół łazienki zajmie mi kabina prysznicowa z dużym brodzikiem (taka jakby wanna z kabiną), potem umywalka, sedes zrobimy chyba wpuszczony w ścianę, lustro nad umywalką (bo obecnie mam obok i naprzeciwko kibla.... wymysł byłej lokatorki, jak siedzisz na kibelku, to sobie możesz popatrzeć na siebie.... no cud miód i orzeszki......). A cała reszta, gdzie się tylko da - szafki na kosmetyki, zamykane i z łatwymi do utrzymania w czystości frontami. Plus jeszcze grzejnik, ale ja mam taki żeberkowy poprzeczny jakby i w sobotę u dentysty widziałam idealny taki, jakbym chciała do siebie, coś jak to: tylko w macie. Tyle. Dziewczyny, które mają właśnie sedes w ścianie - ja się boję, że jak tam się coś wydarzy z hydrauliką, to będzie problem :/ Jak to jest u Was? Cytat:
Krok na krok ![]() Cytat:
A ja zaraz się zbieram i jadę do endo. Ciekawe, jak tam moje wyniki. Potem do miasta, kupię mięsko, pieczywo i Rossmann lub Hebe. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-03-18 o 11:31 |
|||
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Pani jak Ty się czujesz nie ciążowo
Dziwne uczucie jak przestałam czuć kopniaków w brzuchu.. A potem radość, że prześpię noc bez wstawania do wc A jak tam Tatuś w nowej roli ![]()
|
|
|
|
#1282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chcę śnieg!
Cytat:
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie dzis czuje kiepsko...i w dodatku sie obudziłam w nocy zakrwawiona..na szczescie krwia z nosa
![]() Perse... kibelek w ścianie jest ok. Faktycznie jak coś sie spierdzieli to trzeba rozwalac ![]() Co do kaloryfera to ja mam taki jak wkleiłaś ale tylko dodatkowo jako suszarka na ręcznik. Trzeba koniecznie obliczyć moc kaloryfera do kubatury łazienki. Inaczej będzie zimno.... Pani Daj zdjęcie Torreska
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Perse:
ja chciałam taki sedes (Geberit), ale stwierdziłam, że za bardzo mi się badzie kojarzył z WC w pracy i Centrach Handlowych
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kafle, biały montaż, robocizna ok 10 tyś. |
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko i jak dieta
U mnie szkoda pisaćWitajcie Aż mnie nachodzą myśli, żeby przerwaćByłam w Rossmanie i zaopatrzyłam Małego w słoiczki bo jest promocja i wyrobiłam w końcu kartę Rose ![]() Luna trzymam kciuki |
|
|
|
#1287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39831023]Tylko ja mam serio maleńką łazienkę.
Kiedyś Wam wrzucę zdjęcie zresztą i pokażę, jak chcę zrobić, może mi coś poradzicie [/QUOTE]No ale to podobnie wyjdzie - mierzyłam, bo też chciałam. Tą część za WC będziesz musiała i tak zabudować (no chyba że całkiem rozwalisz część ściany i odbudujesz z instalacją już w środku, o ile technicznie jest to możliwe), a to wyjdzie podobnie jak szerokość pojemnika ze spłuczką.
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Perse i jak się czujecie
Arturek aktywny jest![]() Jak czytam Twoje wpisy o chodzeniu na cmentarz to mi coraz bardziej wstyd i mam wyrzuty. Ja ostatnio byłam na wszystkich świętych Teraz żałuję, że pochowaliśmy go tak daleko |
|
|
|
#1290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję. Tak, rano strasznie mnie kopał, bo był głodny chyba Po śniadanku 3 kopniaczki i poszedł spać. Ogólnie czuję się dobrze, tylko czasami strasznie schizuję (ale tak w środku tylko, nie uzewnętrzniam się z tym). Boję się o to ciśnienie teraz, a tak poza tym to dobrze. Fiol ja mam na cmentarz 10 minut spacerkiem. Do babci na przykład mam całą wyprawę, bo to jest w innym mieście i jak tam jestem 3-4 razy do roku to jest OK - no niestety takie jest życie, że zajmują nas inne sprawy po pewnym czasie. Zresztą u Dawidka też jestem 1-2 razy w tygodniu, a na początku chodziłam codziennie i nie wyobrażałam sobie inaczej. Ale przyszła praca, potem ciąża, mrozy i nie było to możliwe. Dla mnie jest ważne, że grób jest czysty, nie ma jakichś starych wypalonych zniczy i że się świeci światełko. A modlę się za Synka i tak w domu i i tak myślę o nim codziennie. Nie muszę fizycznie tam być. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

To nasi dobrzy znajomi, więc byłoby mi trochę szkoda, no ale wiadomo, w czerwcu to się może wiele wydarzyć. A nawet nie myślę o stroju
Jedna warstwa, choć cała posmużona, wygląda jeszcze, ale dwie - jakbym kupiła jakiś mega tani różowy lakier, strasznie. Kojarzy mi się z takim chamskim białym lakierem :/ Okropny, wtopa :/

ja też tego często doświadczam

klask i:

Dziwne uczucie jak przestałam czuć kopniaków w brzuchu.. A potem radość, że prześpię noc bez wstawania do wc