TŻ płaci za striptiz dziewczynom z internetu.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 20:01   #1
panikotka
Przyczajenie

TŻ płaci za striptiz dziewczynom z internetu..

Drogie Wizażanki, mam już konto na wizażu ale chcę pozostać anonimowa, więc założyłam nowe,
Mam problem, jestem starsza o rok od mojego Tż (21l). Od pewnego czasu, dokładnie od grudnia kilka razy przyłapałam go na flirtowaniu z obcymi kobietami w internecie. Rozmowy te prowadził zawsze, gdy nie było mnie w pobliżu, ponadto wysyłał tym kobietom (ze wzajemnością) swoje nagie fotki. Ostatnio dowiedziałam się, że dwa razy zapłacił tym kobietom za striptiz na skype, nie duże kwoty, ale jednak.
Warto nadmienić, że jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, przez ten czas nigdy mu niczego nie odmawiałam, spełniałam wszystkie jego fantazje i zachcianki, jednak on od pewnego czasu stracił zainteresowanie seksem ze mną.
Nie chcę od niego odchodzić bo zależy mi na nim, jednak nie wiem co robić, wszystkie próby rozmowy z nim kończyły się tym, że na każde pytanie jakie mu zadawałam (szczególnie dla czego mi to robi) odpowiadał "nie wiem".
Liczę na jakieś mądre rady, pozdrawiam
panikotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:19   #2
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: TŻ płaci za striptiz dziewczynom z internetu..

Cytat:
Napisane przez panikotka Pokaż wiadomość
Drogie Wizażanki, mam już konto na wizażu ale chcę pozostać anonimowa, więc założyłam nowe,
Mam problem, jestem starsza o rok od mojego Tż (21l). Od pewnego czasu, dokładnie od grudnia kilka razy przyłapałam go na flirtowaniu z obcymi kobietami w internecie. Rozmowy te prowadził zawsze, gdy nie było mnie w pobliżu, ponadto wysyłał tym kobietom (ze wzajemnością) swoje nagie fotki. Ostatnio dowiedziałam się, że dwa razy zapłacił tym kobietom za striptiz na skype, nie duże kwoty, ale jednak.
Warto nadmienić, że jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, przez ten czas nigdy mu niczego nie odmawiałam, spełniałam wszystkie jego fantazje i zachcianki, jednak on od pewnego czasu stracił zainteresowanie seksem ze mną.
Nie chcę od niego odchodzić bo zależy mi na nim, jednak nie wiem co robić, wszystkie próby rozmowy z nim kończyły się tym, że na każde pytanie jakie mu zadawałam (szczególnie dla czego mi to robi) odpowiadał "nie wiem".
Według mnie facet do odstrzału, nie wiem nad czym tu się zastanawiać... Nie chce z Tobą gadać, nie interesujesz go pod względem seksualnym, woli zapłacić za wicie się przed kamerką obcym babom zamiast pobyć ze swoją kobietą, która nie ma oporów i daje mu wszystko, czego on chce. Palant i tyle. Jesteście ze sobą DOPIERO 2 lata. To jest jeszcze czas kiedy powinniście świata poza sobą nie widzieć, a on odwala take numery. Jeśli już teraz "wypalił" się i szuka wrażeń gdzieś indziej, to co Twoim zdaniem będzie dalej? Bo ja mam wrażenie, że jeszcze tylko chwila, a skype przestanie mu wystarczać. Według mnie na lepsze wyjdzie Ci jeśli zakończysz ten związek jak najszybciej.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:26   #3
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Od pewnego czasu, dokładnie od grudnia kilka razy przyłapałam go na flirtowaniu z obcymi kobietami w internecie. Rozmowy te prowadził zawsze, gdy nie było mnie w pobliżu, ponadto wysyłał tym kobietom (ze wzajemnością) swoje nagie fotki. Ostatnio dowiedziałam się, że dwa razy zapłacił tym kobietom za striptiz na skype
Super. Nie dość, że facet sobie bezkarnie flirtuje z innymi pannami, bawi się w jakieś sex-czaty, nagie fotki, striptizy, to jeszcze w domu ma taką, co spełnia każdą jego erotyczną zachciankę. No żyć nie umierać.

Nie stać cię na lepszego faceta? On cię w hooja robi, a ty mu jeszcze nadskakujesz, żeby w łóżku mu niczego nie brakowało. Dziewczyno, szanuj się, a nie zadowalasz faceta, który i tak woli inne laski od ciebie.
Jak nisko jeszcze upadniesz, żeby mu było dobrze?

Nie widzisz, że ty się ciągle poniżasz, on ciebie zresztą też, a on to ma jak w raju- seksowna, uległa panna w realu i dziesiątki innych na sex-czatach. Dla niego jesteś jedną z wielu.

Znajdź sobie takiego, dla którego będziesz jedyna. No, chyba, że pasuje ci rola, jaką teraz pełnisz w jego życiu.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:32   #4
201607110949
Konto usunięte

gdzieś Ty takiego chłoptasia wygrzebała? na śmietniku? nad czym się w ogóle zastanawiasz? toż to jeleń do odstrzału, natychmiastowego.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:37   #5
szprotka_
Zakorzenienie

nie wiedzieć to może jak wannę z hydromasażem naprawić, ale po co coś robi to musi wiedzieć. i nie ma innej opcji. chyba, że jest w jakimś stopniu opętany... ale to by wymagało umiejętności kręcenia głową o 360 stopni. także tego, miszczu głupich tekstów, a nie kandydat na TŻ'a.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:37   #6
201803290936
Konto usunięte

Ja nie wiem nad czym tu się można zastanawiać. Nawet gdyby był ostatnim mężczyzną na ziemi, to z kimś takim nie próbowałabym tworzyć związku. Z takim to można co najwyżej... w sumie nie wiem nawet co.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:38   #7
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Z takim to można co najwyżej... w sumie nie wiem nawet co.
Ja wiem, zarobić parę groszy na skype.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:44   #8
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Ja widzę pozytywy! Zapłacił za ten striptiz małe kwoty - znaczy, że jest oszczędny. Trzymaj się go, bo czasy ciężkie, a oszczędny TŻ to skarb!
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:44   #9
Rena
Zakorzenienie

a on rowniez uwaza, ze jestescie razem? Mieszkacie razem czy tylko spotkania? Kto je inicjuje? Nic nie rob w tym temacie, poczekaj chwile na jego inicjatywe a jak nie bedzie to po prostu znajomosc umrze smiercia naturalna. Nie mozesz tylko Ty tego ciagnac jak gosciu ewidetnie olewa.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:46   #10
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcesz odchodzić, a on nie chce zmieniać swoich nawyków.
Zostaje tylko zaakceptować.

Jakoś nie kupuje odpowiedzi "nie wiem". On bardzo dobrze wie. Ale jakby Ci powiedział, to po pierwsze musiałby wziąć odpowiedzialność za to, co świadomie zrobił (bo z tym nie wiem, to wychodzi na takiego bezwolnego dzieciaka, który o niczym nie decydował, ot, stało się), a po drugie, pewnie już by Ci na nim tak nie zależało.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:47   #11
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Jestes tak durna ze az mi Cie szkoda, serio. Pozwalaj sobie na to zeby facet Cie szamcil tylko potem nie przylaz tu i sie nie wyzalaj na misiaczka bo dziewczyny Cie wysmieja. Brak slow. A to ze piszesz z nowego konta to nic Ci nie da, latwo to mozna sprawdzic kto to pisze..
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 11:52   #12
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Jestes tak durna ze az mi Cie szkoda, serio. Pozwalaj sobie na to zeby facet Cie szamcil tylko potem nie przylaz tu i sie nie wyzalaj na misiaczka bo dziewczyny Cie wysmieja. Brak slow. A to ze piszesz z nowego konta to nic Ci nie da, latwo to mozna sprawdzic kto to pisze..
Kto, kto??
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 12:14   #13
panikotka
Przyczajenie

Cytat:
Hamuj się, bo cię zgłoszę, mogę sobie tu przyłazić tak często jak będę miała na to ochotę a Tobie nic do tego, nie wnosisz nic do rozmowy, to zachowaj swoje uwagi dla siebie. Śmiało, sprawdź moje inne konto, ciekawa jestem po co ci ta wiedza.

Odnośnie odpowiedzi innych dziewczyn, nie mieszkamy razem ale spędzamy ze sobą bardzo dużo czasu. Dopiero od nowego roku robi mi takie jazdy, wcześniej wszystko było dobrze.

jesienny_lisc, chyba masz rację, on zna odpowiedzi na wszystkie moje pytania, tylko nie chce mi ich udzielić, i pewnie ma powód
panikotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 12:15   #14
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Jak to nie chcesz od niego odchodzić? Pasuje ci, że płaci laskom za striptiz i wysyłam im swoje nagie fotki???
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 12:52   #15
Dziubka
Raczkowanie

O matko, nie wierzę.... Jak cię zdradzi to też nie będziesz chciała od niego odejść bo ci zależy? Dziewczyno, ale jemu nie zależy na tobie. Dla mnie samo notoryczne flirtowanie z laskami z internetu już by było wystarczającym powodem do rozstania. A tu jeszcze striptiz, nagie zdjęcia... Po co ci taki facet? Przecież on ciebie nie szanuje, ani ty siebie samej skoro nadal chcesz z nim być.
Dziubka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 13:04   #16
Amitri
Zadomowienie

Ja nie wiem od czego to zależy, że niektóre dziewczyny są takie bezwolne. W głowie mi się nie mieści, że można było napisać taki post
Stary 2013-03-18, 13:14   #17
ALL for LOVE
Zadomowienie

Tobie zależy na nim, jemu NIE ZALEŻY na Tobie. I nie mów, że jest inaczej, bo koleś w ogóle nie ma do Ciebie szacunku.
ALL for LOVE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 13:14   #18
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ja mam rozwiązanie. Skoro nie chcesz do rzucić, bo misio jest cudny to kup drugiego kompa, flirtuj z facetami z netu i też im płać drobne kwoty za striptiz. Będziecie mieli niezły ubaw jak potem sie będziecie wymieniać wrażeniami z Waszym upojnych nocy.
Myślę, ze to może uratować wasz związek, przynajmniej rozmawiać zaczniecie ze sobą.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 13:18   #19
booombelek
BAN stały

rece opadaja... uciekalabym od niego jak najdalej.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 13:30   #20
GhostInTheFog
Zadomowienie

GG do GhostInTheFog

Nie chcesz od niego odchodzic to nie odchodz! Kto Ci każe??
Tylko zastanawiam się po kijek zakładałaś wątek?? Myślisz, z dziewczyny doradzą Ci coś innego albo znajdą złotą receptę na to jak z takiego buraka, który 'nie wie' zrobić normalnego faceta??

Nie ogarniam, skad wysyp dziewczyn na forum, które zupełnie się nie szanują.
Stary 2013-03-18, 13:51   #21
natash88
Wtajemniczenie

Cytat:
- dołączasz do niego, i razem sobie oglądacie
- akceptujesz
- udajesz, że nic się nie dzieje i zapominasz

a przede wszystkim - zostawiasz go!

Nie wiem kto wmówił dziewczynom chore bajki o miłości (ponad wszystko) - z Disneya to wzięłaś? Płacą Ci za związek z nim? Jest tak świetny w łóżku jak Rocco, czy co? Uświadom mnie, co trzyma laski przy takich kuta*ach...

Zastanów się i sama sobie odpowiedz - jaka mogłaby być mądra rada - wg mnie wszystkie przeze mnie podane wyżej oprócz jednej wyboldowanej są głupie na maksa. Bo tu nie ma żadnych mądrych rad oprócz jednej.

Załamka Mam nadzieję, że nie udzielasz się w wątkach o związkach i nie radzisz innym dziewczynom, bo albo kłamiesz (i wymyślasz alternatywna pozytywną wersję Twojego związku i faceta), albo 'sprzedajesz' patologiczny obraz związku.

natash88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 14:42   #22
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Ręce opadają. Facet Cię zdradza, traktuje jak ścierkę do podłogi i nie szanuje, a Ty nie chcesz odejść? To po co ten wątek? Facet jest burakiem i Wizażanki go nie zmienią.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 14:58   #23
Cerveza_
Wtajemniczenie

Najlepsze jest to, że on nawet nie postępuje jak książkowy przykład `zakochanego` oszusta. Nie sprawia nawet pozorów takiego, któremu zależy. Inny by chociaż udawał i przepraszał, obiecywał poprawę, opowiadał niestworzone historie, a taki (przepraszam za wyrażenie) głupek powiedział, że `nie wie`dlaczego to robi, a Autorka się głowi, by misio ją dalej kochał i chciał się seksić. LITOŚCI. Przecież jemu nawet nie zależy i pokazuje to swoim `nie wiem`. Daje Ci świetną drogę do rozstania, bo nie masz dylematu. On nie prosi o wybaczenie. Zaraz Autorka będzie prosiła jego, bo może była do du.py w łóżku i rozumie misia.

Edytowane przez Cerveza_
Czas edycji: 2013-03-18 o 15:00
Cerveza_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 15:04   #24
sabbatha
Zakorzenienie

lepiej się przebadaj pod kątem chorób wenerycznych, skąd wiesz że ci rogów nie doprawia na żywo ;p

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 15:06   #25
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakby mój TŻ okazał się takim złamasem to najpierw bym go w necie pokusiła, a potem zrobiła mu pokaz na skype za grubą kasę Ale by miał minę
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 15:24   #26
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Jakby mój TŻ okazał się takim złamasem to najpierw bym go w necie pokusiła, a potem zrobiła mu pokaz na skype za grubą kasę Ale by miał minę
Ale autorka napisała, że były to nieduże kwoty! Więc może mu zrobić pokaz za nie wiem 20zł?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 15:35   #27
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Hamuj się, bo cię zgłoszę, mogę sobie tu przyłazić tak często jak będę miała na to ochotę a Tobie nic do tego, nie wnosisz nic do rozmowy, to zachowaj swoje uwagi dla siebie. Śmiało, sprawdź moje inne konto, ciekawa jestem po co ci ta wiedza.

Odnośnie odpowiedzi innych dziewczyn, nie mieszkamy razem ale spędzamy ze sobą bardzo dużo czasu. Dopiero od nowego roku robi mi takie jazdy, wcześniej wszystko było dobrze.

jesienny_lisc, chyba masz rację, on zna odpowiedzi na wszystkie moje pytania, tylko nie chce mi ich udzielić, i pewnie ma powód
Nie szanujesz sie i pogódź się z tym, że ja i kilka (jak nie wszystkie) dziewczyn ma takie samo zdanie.
Wisi mi ostrzeżenie jakieś na forum, szczerze mówiąc. W twarz powiedziałabym Ci to samo
Nie wiem po co tu przylazłaś, skoro pomocy nie chcesz? Skoro nie dociera do Ciebie, że powinnaś zostawić tego nic nie wartego idiotę? Czego od nas oczekujesz? Ze Ci będziemy klaskać, że masz taką miernotę przy sobie?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 15:45   #28
sabbatha
Zakorzenienie

swoja droga jakby kobieta to robiła to facet od razu by ją zostawił a kobiety to zaraz się łudzą, że gość się zmieni ;p

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 16:08   #29
_Mala_Czarna_
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Nie szanujesz sie i pogódź się z tym, że ja i kilka (jak nie wszystkie) dziewczyn ma takie samo zdanie.
Wisi mi ostrzeżenie jakieś na forum, szczerze mówiąc. W twarz powiedziałabym Ci to samo
Nie wiem po co tu przylazłaś, skoro pomocy nie chcesz? Skoro nie dociera do Ciebie, że powinnaś zostawić tego nic nie wartego idiotę? Czego od nas oczekujesz? Ze Ci będziemy klaskać, że masz taką miernotę przy sobie?

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Świetny pomysł
Jednak ja jakbym przyłapała swojego TŻeta na czymś takim to by przez rok szukał swoich zębów, nie wahałabym sie ani chwili i zostawiłabym drania od razu!

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
swoja droga jakby kobieta to robiła to facet od razu by ją zostawił a kobiety to zaraz się łudzą, że gość się zmieni ;p
Dokładnie facet się nie cacka tylko MY kobiety jesteśmy takie naiwne i łatwowierne. Ciągle łudzimy się, że będzie lepiej, a tak na prawdę nigdy nie będzie...
na maleńkich
nóżkach

Każda chwila spędzona z Tobą to szczęście, którego nie oddam nikomu!
14.02.13

_Mala_Czarna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 16:42   #30
littlepatience
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Według mnie facet do odstrzału, nie wiem nad czym tu się zastanawiać... Nie chce z Tobą gadać, nie interesujesz go pod względem seksualnym, woli zapłacić za wicie się przed kamerką obcym babom zamiast pobyć ze swoją kobietą, która nie ma oporów i daje mu wszystko, czego on chce. Palant i tyle. Jesteście ze sobą DOPIERO 2 lata. To jest jeszcze czas kiedy powinniście świata poza sobą nie widzieć, a on odwala take numery. Jeśli już teraz "wypalił" się i szuka wrażeń gdzieś indziej, to co Twoim zdaniem będzie dalej? Bo ja mam wrażenie, że jeszcze tylko chwila, a skype przestanie mu wystarczać. Według mnie na lepsze wyjdzie Ci jeśli zakończysz ten związek jak najszybciej.
O, to! A zwłaszcza pogrubione.
littlepatience jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości