|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
TŻ płaci za striptiz dziewczynom z internetu..
Drogie Wizażanki, mam już konto na wizażu ale chcę pozostać anonimowa, więc założyłam nowe,
Mam problem, jestem starsza o rok od mojego Tż (21l). Od pewnego czasu, dokładnie od grudnia kilka razy przyłapałam go na flirtowaniu z obcymi kobietami w internecie. Rozmowy te prowadził zawsze, gdy nie było mnie w pobliżu, ponadto wysyłał tym kobietom (ze wzajemnością) swoje nagie fotki. Ostatnio dowiedziałam się, że dwa razy zapłacił tym kobietom za striptiz na skype, nie duże kwoty, ale jednak. Warto nadmienić, że jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, przez ten czas nigdy mu niczego nie odmawiałam, spełniałam wszystkie jego fantazje i zachcianki, jednak on od pewnego czasu stracił zainteresowanie seksem ze mną. Nie chcę od niego odchodzić bo zależy mi na nim, jednak nie wiem co robić, wszystkie próby rozmowy z nim kończyły się tym, że na każde pytanie jakie mu zadawałam (szczególnie dla czego mi to robi) odpowiadał "nie wiem". Liczę na jakieś mądre rady, pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | ||
|
sissy that walk
|
Dot.: TŻ płaci za striptiz dziewczynom z internetu..
Cytat:
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie stać cię na lepszego faceta? On cię w hooja robi, a ty mu jeszcze nadskakujesz, żeby w łóżku mu niczego nie brakowało. Dziewczyno, szanuj się, a nie zadowalasz faceta, który i tak woli inne laski od ciebie. Jak nisko jeszcze upadniesz, żeby mu było dobrze? Nie widzisz, że ty się ciągle poniżasz, on ciebie zresztą też, a on to ma jak w raju- seksowna, uległa panna w realu i dziesiątki innych na sex-czatach. Dla niego jesteś jedną z wielu. Znajdź sobie takiego, dla którego będziesz jedyna. No, chyba, że pasuje ci rola, jaką teraz pełnisz w jego życiu.
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
gdzieś Ty takiego chłoptasia wygrzebała? na śmietniku? nad czym się w ogóle zastanawiasz? toż to jeleń do odstrzału, natychmiastowego.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedzieć to może jak wannę z hydromasażem naprawić, ale po co coś robi to musi wiedzieć. i nie ma innej opcji. chyba, że jest w jakimś stopniu opętany... ale to by wymagało umiejętności kręcenia głową o 360 stopni. także tego, miszczu głupich tekstów, a nie kandydat na TŻ'a.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem nad czym tu się można zastanawiać. Nawet gdyby był ostatnim mężczyzną na ziemi, to z kimś takim nie próbowałabym tworzyć związku. Z takim to można co najwyżej... w sumie nie wiem nawet co.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
sissy that walk
|
Ja wiem, zarobić parę groszy na skype.
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Ja widzę pozytywy! Zapłacił za ten striptiz małe kwoty - znaczy, że jest oszczędny. Trzymaj się go, bo czasy ciężkie, a oszczędny TŻ to skarb!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a on rowniez uwaza, ze jestescie razem? Mieszkacie razem czy tylko spotkania? Kto je inicjuje? Nic nie rob w tym temacie, poczekaj chwile na jego inicjatywe a jak nie bedzie to po prostu znajomosc umrze smiercia naturalna. Nie mozesz tylko Ty tego ciagnac jak gosciu ewidetnie olewa.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaje tylko zaakceptować. Jakoś nie kupuje odpowiedzi "nie wiem". On bardzo dobrze wie. Ale jakby Ci powiedział, to po pierwsze musiałby wziąć odpowiedzialność za to, co świadomie zrobił (bo z tym nie wiem, to wychodzi na takiego bezwolnego dzieciaka, który o niczym nie decydował, ot, stało się), a po drugie, pewnie już by Ci na nim tak nie zależało. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Jestes tak durna ze az mi Cie szkoda, serio. Pozwalaj sobie na to zeby facet Cie szamcil tylko potem nie przylaz tu i sie nie wyzalaj na misiaczka bo dziewczyny Cie wysmieja. Brak slow. A to ze piszesz z nowego konta to nic Ci nie da, latwo to mozna sprawdzic kto to pisze..
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Odnośnie odpowiedzi innych dziewczyn, nie mieszkamy razem ale spędzamy ze sobą bardzo dużo czasu. Dopiero od nowego roku robi mi takie jazdy, wcześniej wszystko było dobrze. jesienny_lisc, chyba masz rację, on zna odpowiedzi na wszystkie moje pytania, tylko nie chce mi ich udzielić, i pewnie ma powód
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Jak to nie chcesz od niego odchodzić? Pasuje ci, że płaci laskom za striptiz i wysyłam im swoje nagie fotki???
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
O matko, nie wierzę.... Jak cię zdradzi to też nie będziesz chciała od niego odejść bo ci zależy? Dziewczyno, ale jemu nie zależy na tobie. Dla mnie samo notoryczne flirtowanie z laskami z internetu już by było wystarczającym powodem do rozstania. A tu jeszcze striptiz, nagie zdjęcia... Po co ci taki facet? Przecież on ciebie nie szanuje, ani ty siebie samej skoro nadal chcesz z nim być.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem od czego to zależy, że niektóre dziewczyny są takie bezwolne. W głowie mi się nie mieści, że można było napisać taki post
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Tobie zależy na nim, jemu NIE ZALEŻY na Tobie. I nie mów, że jest inaczej, bo koleś w ogóle nie ma do Ciebie szacunku.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam rozwiązanie. Skoro nie chcesz do rzucić, bo misio jest cudny to kup drugiego kompa, flirtuj z facetami z netu i też im płać drobne kwoty za striptiz. Będziecie mieli niezły ubaw jak potem sie będziecie wymieniać wrażeniami z Waszym upojnych nocy.
Myślę, ze to może uratować wasz związek, przynajmniej rozmawiać zaczniecie ze sobą.
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
rece opadaja... uciekalabym od niego jak najdalej.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Nie chcesz od niego odchodzic to nie odchodz! Kto Ci każe??
Tylko zastanawiam się po kijek zakładałaś wątek?? Myślisz, z dziewczyny doradzą Ci coś innego albo znajdą złotą receptę na to jak z takiego buraka, który 'nie wie' zrobić normalnego faceta?? Nie ogarniam, skad wysyp dziewczyn na forum, które zupełnie się nie szanują.
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- akceptujesz - udajesz, że nic się nie dzieje i zapominasz a przede wszystkim - zostawiasz go! Nie wiem kto wmówił dziewczynom chore bajki o miłości (ponad wszystko) - z Disneya to wzięłaś? Płacą Ci za związek z nim? Jest tak świetny w łóżku jak Rocco, czy co? Uświadom mnie, co trzyma laski przy takich kuta*ach... Zastanów się i sama sobie odpowiedz - jaka mogłaby być mądra rada - wg mnie wszystkie przeze mnie podane wyżej oprócz jednej wyboldowanej są głupie na maksa. Bo tu nie ma żadnych mądrych rad oprócz jednej. Załamka Mam nadzieję, że nie udzielasz się w wątkach o związkach i nie radzisz innym dziewczynom, bo albo kłamiesz (i wymyślasz alternatywna pozytywną wersję Twojego związku i faceta), albo 'sprzedajesz' patologiczny obraz związku.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
nyan nyan ^^
|
Ręce opadają. Facet Cię zdradza, traktuje jak ścierkę do podłogi i nie szanuje, a Ty nie chcesz odejść? To po co ten wątek? Facet jest burakiem i Wizażanki go nie zmienią.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepsze jest to, że on nawet nie postępuje jak książkowy przykład `zakochanego` oszusta. Nie sprawia nawet pozorów takiego, któremu zależy. Inny by chociaż udawał i przepraszał, obiecywał poprawę, opowiadał niestworzone historie, a taki (przepraszam za wyrażenie) głupek powiedział, że `nie wie`dlaczego to robi, a Autorka się głowi, by misio ją dalej kochał i chciał się seksić. LITOŚCI. Przecież jemu nawet nie zależy i pokazuje to swoim `nie wiem`. Daje Ci świetną drogę do rozstania, bo nie masz dylematu. On nie prosi o wybaczenie. Zaraz Autorka będzie prosiła jego, bo może była do du.py w łóżku i rozumie misia.
RESET Edytowane przez Cerveza_ Czas edycji: 2013-03-18 o 15:00 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej się przebadaj pod kątem chorób wenerycznych, skąd wiesz że ci rogów nie doprawia na żywo ;p
|
|
|
|
|
#25 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Jakby mój TŻ okazał się takim złamasem to najpierw bym go w necie pokusiła, a potem zrobiła mu pokaz na skype za grubą kasę
Ale by miał minę
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wisi mi ostrzeżenie jakieś na forum, szczerze mówiąc. W twarz powiedziałabym Ci to samo ![]() Nie wiem po co tu przylazłaś, skoro pomocy nie chcesz? Skoro nie dociera do Ciebie, że powinnaś zostawić tego nic nie wartego idiotę? Czego od nas oczekujesz? Ze Ci będziemy klaskać, że masz taką miernotę przy sobie? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
swoja droga jakby kobieta to robiła to facet od razu by ją zostawił a kobiety to zaraz się łudzą, że gość się zmieni ;p
|
|
|
|
|
#29 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() Jednak ja jakbym przyłapała swojego TŻeta na czymś takim to by przez rok szukał swoich zębów, nie wahałabym sie ani chwili i zostawiłabym drania od razu! ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Dokładnie facet się nie cacka tylko MY kobiety jesteśmy takie naiwne i łatwowierne. Ciągle łudzimy się, że będzie lepiej, a tak na prawdę nigdy nie będzie...
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Mam nadzieję, że nie udzielasz się w wątkach o związkach i nie radzisz innym dziewczynom, bo albo kłamiesz (i wymyślasz alternatywna pozytywną wersję Twojego związku i faceta), albo 'sprzedajesz' patologiczny obraz związku.

Zapraszam