|
|
#4831 |
|
MUSEarka
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4833 |
|
MUSEarka
|
|
#4834 |
|
Przyczajenie
|
Moja jedyna i największa łóżkowa wpadka ma dziś 7lat (prawie 8) i chodzi do 2klasy szkoły podstawowej
|
|
|
|
#4835 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wyslane przez Tapatalk 2 Edit: @down : żadna koleżanka czlowieku, nick chyba mówi sam za siebie..
zmywam w wódce brud powagi.. Edytowane przez Opie Czas edycji: 2013-03-18 o 12:44 |
|
|
|
|
#4836 |
|
Przyczajenie
|
A ja z perspektywy czasu nie żałuję. Więc zbędne Twoje współczucie Koleżanko
|
|
|
|
#4837 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre wasze historie są fenomenalne
!
Edytowane przez effulla Czas edycji: 2013-03-12 o 03:47 |
|
|
|
#4840 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dobre pytanie... I odpowiedź ma znaczenie dla kwestii tego "nie żałowania".
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
kochałam się kiedyś z moim eks u niego w domu. wszyscy domownicy domu na dole byli, on ma pokój na górzę, więc postanowiliśmy się zabawiać
ale byłam tak głośno, że wszystko było słychać. aż mi wstyd było się pokazać później wszystkim na oczy. najgorsze, że tam jeszcze był 13letni brat mojego eks wszyscy się śmiali podobno z tego co eks mi mówił, a tata jego tylko powiedział ''chcesz się kochać, to trochę ciszej'' albo żeby nie w domu, bo brat wszystko słyszy kolejna sytuacja, to również byłam u eks. leżemy sobie w łóżku, oglądamy film, on nagle się na mnie kładzie i zaczyna mnie całować itd, a tu jego 13letni brat wchodzi ![]() mój pierwszy raz... gra wstępna - minetka i te sprawy na następny dzień dowiaduję się, że mój eks (inny) miał całą twarz we krwi ja nie zauważyłam, on też nie, bo ciemno było... i przez jakiś czas tak chodził, mam nadzieję, że nikt nie zauważył dopiero on się zczaił gdy poszedł do łazienki ![]() i sytuacja mojej koleżanki... kochała się z chłopakiem od tyłu i nagle jej telefon zadzwonił, siostra jej dzwoniła i odebrała (nie wiem czemu, tym bardziej w takim momencie, ale ponoć ważna sprawa) no i dobra, kochają się i ona nagle krzyczy ałaaaa! na co siostra co się stało, a ona, że się uderzyła
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-03-18 o 13:00 |
|
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
haahah
|
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
A moja taka aktualna
Może nie jakaś szałowa, ale ja miałam ubaw. xdChłopak zadowalał mnie oralnie, no to wiadomo ja od pasa w dół naga. Chłopak ubrany cały No i tak się bawimy i nagle słyszymy kroki na schodach i tyle co zdążyłam majtki do połowy naciągnąć i do pokoju mama, ze obiad TŻ czerwony, ja się obejmuje rękami i udaję, że coś tam pościel rozprostowuję, a jeszcze chłopak udaję, że się przeciąga, żeby mnie tam trochę zasłonić.Haha, nie zapomnę tego wrażenia, że siedzę z gołym tyłkiem, a mama jak gdyby nigdy nic stoi i coś do nas gada. |
|
|
|
#4845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
jak znam życie, mama wszystko widziała lub sie domyslila tylko dobrze to ukrywała
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę Zanim powiesz, zrozum, bądź Nigdy nie burz, buduj, twórz Smakuj, milcz, myśl i czuj Edytowane przez ania_z_wzgorza_marzen Czas edycji: 2013-03-18 o 19:53 |
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak popatrzyła, popatrzyła i coś pytała co robiliśmy, na co mój tż, że spaliśmy Ogółem myślałam, że padnę ze śmiechu, a TŻ spalił wielkiego buraka
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama ma klasę, że nie zwróciła uwagi
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej koleżance kiedyś podczas seksu spadła doniczka na głowę. Krew się polała, ona upadła, partnerowi opadł. Generalnie więcej strachu niż śmiechu.
|
|
|
|
#4850 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() Ona upadła, partnerowi opadł... |
|
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
To ja też coś opowiem
Może to nie jest typowa wpadka ale zabawna sytuacja ![]() Wracaliśmy z TŻ samochodem z Warszawy do domu. Nagle naszła nas ochota, więc zajechaliśmy do pobliskiego lasu. Zabawialiśmy się w samochodzie ale TŻ zaproponował żeby wyjść z samochodu. A że nigdy nie robiliśmy tego na masce samochodu więc z entuzjazmem się zgodziłam. No więc działamy na tej masce a tu nagle przechodzi sarna (jakieś 10 m od nas). Zatrzymała się i obserwowała co się dzieje. Niestety nie mogliśmy kontynuować zabawy, ponieważ nie mogłam wytrzymać ze śmiechu Aż wreszcie TŻ dał sobie spokój
|
#4852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....nie mogłaś wytrzymać ze śmiechu, partnerowi opadł.... ![]() ![]() Zabawna ta poprzednia sytuacja.... musiałam
|
|
#4853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4854 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4857 |
|
BAN stały
|
Skunki, a ja nadal czekam na Twoje wpadki:P Wesoło było.
|
|
|
|
#4858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to fajna masz mamę, moja by mnie ukrzyżowała ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę znowu wzbudzać burzy
Miałem jeszcze kilka komicznych sytuacji może nawet sporo, jednak nie do końca związanych z seksem i nie będę zaśmiecał wątku.Może kiedyś rozpisze się na jakimś blogu Chcąc nie chcąc "młodość" przebiegała pod znakiem parodii Gdzieś wyżej pisałem o tej akcji z kolegą "pedałem" tak a propo, kiedyś wracam do domu ze szkoły a mama do mnie mówi że ma kolegę pedała, ja pytam o co jej chodzi a ona: - Koś pukał do drzwi to otworzyłam patrze a to ten blondynek co często przychodzi do Ciebie - no i co? - mówi do mnie " cześć jest Skunki ? " ( po imieniu powiedział) - nie wiedziałam że skoro do Ciebie przychodzi to jesteśmy na "TY" hahah ten typ był właśnie taki nawiedzony zawieszał się często Jak go później zapytałem co to miało być to powiedział że myślał że to siostra otworzyła bo nie patrzył się dokładnie.Moja mama wcale młodo nie wyglądała bo była przeciętną kobietą 50l haha mózg Edytowane przez Skunki Czas edycji: 2013-03-25 o 22:24 |
|
|
|
#4860 |
|
Konto usunięte
|
Kolega miszcz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

!
aż mi wstyd było się pokazać później wszystkim na oczy. najgorsze, że tam jeszcze był 13letni brat mojego eks
ja nie zauważyłam, on też nie, bo ciemno było... i przez jakiś czas tak chodził, mam nadzieję, że nikt nie zauważył 

No i tak się bawimy i nagle słyszymy kroki na schodach i tyle co zdążyłam majtki do połowy naciągnąć i do pokoju mama, ze obiad
TŻ czerwony, ja się obejmuje rękami i udaję, że coś tam pościel rozprostowuję, a jeszcze chłopak udaję, że się przeciąga, żeby mnie tam trochę zasłonić.
jak znam życie, mama wszystko widziała lub sie domyslila tylko dobrze to ukrywała