|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: LUBLIN (i okolice)-wspólne zakupy! :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez aimra Czas edycji: 2013-03-17 o 21:44 |
||
|
|
|
#3542 |
|
Lady D.
|
ja jutro dam znac do do przypraw
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś chetny na zamówienie tu
http://aromatella.pl/p/76/599/granul...do-wnetrz.html lub tu http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=10071094 dużo rzeczy balea, alverde i innych niemieckich ja akurat ze wzgledu na olejki zapachowe chce zamawiać
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z allegro coś bym pewnie wzięła
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
Ja też z allegro może bym coś wzięła,ale kiedy robiłabyś to zamówienie?
|
|
|
|
#3546 |
|
CORELIPS
|
Zamawiam NATURALNE ESENCJE AROMATOWE u http://www.shop.ehause.eu/shop/index...naturalne-z-uk (asortyment na stronie mały ale oprócz tego co na stronie facet oferuje więcej i na prośbę wystawia) - wszystko sprowadza z UK, głównie z Morrisons, tutaj ciężko to znaleźć za takie grosze.
A więc jakie aromaty jeszcze mamy do wyboru: waniliowy, pomarańczowy, rumowy, cytrynowy, migdałowy, truskawkowy, malinowy, bananowy, kokosowy. Dajcie znać jakie aromaty chcecie - przesyłka jest TANIA bo wysyła z Polski! Chciałabym zamawiać w czwartek. Gama zastosowania jest szeroka bardzo, począwszy od wszelkich wyrobów kuchennych, po aromatyzowanie liści tytoniowych ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-18 o 06:13 |
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Tobie
Miałam tylko olejki kupić a znajac życie to coś z alverde albo balei przygarne i tak![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3548 |
|
CORELIPS
|
Rothokl, najmilsza, a Ty przypraw nie chcesz?!
Moje zamówienie u ehause.eu przyszło mi na myśl przez Twoją aromatellę, ale to coś zgoła innego, także nie będziesz miała konkurencji. Wieczorem dam znać czy dołączam do tego tego Twojego. Tymczasem na pokuszenie shop.ehause.eu przybywajcie. Z mojej strony już jest na 30pln bo mi się aromaty naturalne do tytoniu pokończyły, a nie mogę czystej złotej virginii palić, tak się przyzwyczaiłam. Przy okazji są to niezrównane esencje aromatyczne do kawy i owsianek. Przesyłka powyżej stówy free więc warto myślę coś wziąć sobie! |
|
|
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz zapasy przypraw na ruskiej zrobilam mialam stewie brac ale w sumie to nie wiem jak to dziala i jednak nie![]() a palenie trzeba rzucic to i aromaty nie beda potrzebne ;P. Kusicie mnie z tymi zakupami ze juz wyciagow na koncie nie chce sprawdzac, dobrze ze siedze w szkole na praktykach to mniej czasu na wydawanie
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Paczka z Polleny już u mnie
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, jak szybko
To kiedy można Ciebie łapać?
|
|
|
|
#3553 |
|
CORELIPS
|
Rotkohl
Ojjj nie rzucam - ani mi to budżetu nie szarpie, ani nikomu dymek nie przeszkadza, może moooooże dla kogoś kieeeeeedyś. Na tą chwilę nie planuję się wyrzec nikotynowego nałogu ![]() Dowiedziałam się właśnie, że otręby owsiane u jawo nie różnią się od Sante (http://jawo2008.pl/pl/p/Otreby-owsiane-1kg/133) biorę bez wahania! Ktoś to wstępnie był zainteresowany trzema kilogramami... ? Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-18 o 15:03 |
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
A może ktoś chętny na ubraniowe zakupy?
Planuję kupić legginsy od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22429281
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
te czarno białe kapitalne, ale ja już z ubraniami przedobrzyłam w tym miesiacu
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Zestawienie 'należności'
za ben nye banana pojemniczki.groszek, gasolna,malgorzatabb, silence, aimra zapłacone nadwyżki: maja774,86 karambajka 0,01 niedopłaty: biała: 0,21 golabek 0,95 brak wpłat: estelle 5,94 Złożyłam zamówienie za ben nye i nie wiem czemu w opcjach dostawy nagle koszt wysyłki sie zrobił 18.50 (print screen w załaczniku) prawdobodobnie przez jakieś ustawienia w dobieraniu dodatkowych rzeczy, wiec wnioskuje że to raczej spowodowane jest dobraniem tych dodatkowych rzeczy i teraz tą nadwyżkę za przesyłke myśle że najsprawiedliwiej byłoby podzielic na te osoby co dobierały coś oprócz pudru(pojemniczki klej), tym bardziej ze poprzednia część wysyłki(6zł czyli to co za sam puder miało być jest w puder wliczone juz przy obliczaniu kosztów przeze mnie ![]() w takim wypadku osoby dobierajace pojemniczki(lub klej ) groszek, silence, aimra, biała, gołabek, malgorzatabb, gasolina (7 osób) proszę o dopłate za przesyłke 12,50/7=1,78
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale napisałam do sprzedawcy i nagle wyszło, że wysyłka jednak 8zł kosztuje
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam juz
|
|
|
|
#3559 | ||
|
Lady D.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
wolę odłożyć i kupić jedną a lepszą rzecz niż 4 szmatki, oczywiście to tylko moja opinia.
|
||
|
|
|
#3560 |
|
CORELIPS
|
Karambajka, zgadzam się z bólem niestety.
Te legginsy są akurat całkiem niezłe gatunkowo ale a)za cienkie b)krótsze niż w opisie aukcji. Wystawiłam na allegro ![]() CHCIAŁABYM DZIŚ WIECZOREM ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE U jawo2008.pl ale wciąż nie udało się do dwóch stów dobić. Poczekam do dzisiejszego późnego wieczoru. Może ktoś się jeszcze skusi. Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-19 o 06:56 |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Ja brałam leggi ocieplane z zamówienie rajstopowego (nie mam teraz czasu szukać) i są bardzo fajne, grube, nie prześwitują, nie tracą koloru, nie mechacą się (a ja z tych wszytsko do pralki wrzucających) i są naprawdę dobrej długości- mam 176cm i są idealne
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#3562 | ||
|
Lady D.
|
Cytat:
cienkie, takie jakby luźne, szeleszczące aż, inne niż w opisie jakby miały materiał inny niż podany, nie tylko cm ale Ty nie zamawiałaś tych z przeszyciami, PRZED PIERWSZYM praniem mi się zmechaciły (a szanuję ubrania) no i rozeszły sę w kroku.. ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
mówię tylko, że ja jakoś tak trafiam
|
||
|
|
|
#3563 |
|
CORELIPS
|
to ładnie Ci się udało, ja mam 169, no i te od muleczet1 są za krótkie o dobre 10cm.
|
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
Polecam jawo
Właśnie przyszło moje zamówienie na 10 kilo w sumie i tylko jedna pomyłka Przyprawy wyglądają na dobre jakościowo.
|
|
|
|
#3565 |
|
CORELIPS
|
dziewczyny, już już już, dołączajcie bo warto
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłyscie już zamówienie z farmony? bo sie jakoś pogubiłam w tym wątku
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
BU już u mnie
Koło 20 napiszę gdzie mnie można jutro łapać
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3569 |
|
CORELIPS
|
golabek, zamawialam u muleczet1, te ala skórzane z technologią 3D
![]() Sprawa 1: Na wysyłkę u jawo2008 będziemy musiały się zrzucić, niestety. (chyba że do 23.00 dziś ktoś się jeszcze zdecyduje) Sprawa 2: Zamawiać będę aromaty naturalne spożywcze u http://www.shop.ehause.eu/shop/index...przyprawy-z-uk - bez alkoholu i sztucznych barwników, mają również w asortymencie barwniki - tylko muszę wiedzieć jakie Was ewentualnie interesują! Planuję w czw zamawiać wieczorem tak wstępnie, chyba, że ktoś by się śpieszył albo chciał wcześniej .Wysyłka prawdopodobnie będzie darmowa - ktoś reflektuje? Obecnie ma Paweł w ofercie aromaty tj. mięta, wanilia, migdał, pomarańcz. Na moją prośbę poszuka nam tez trochę owocowych, cappuccino, bergamotkę...... Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-19 o 21:49 |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
składam zamówienie na henne eld, ktoś chetny
?http://allegro.pl/henna-powder-eld-w...113677618.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.