Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 07:27   #1951
Gegee
Rozeznanie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Dzień dobry
Ale ładne słoneczko dzisiaj świeci
Właśnie próbuje się zwlec z łóżka, ale jakos mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
Prapid - dzieki za kciuki przydadza sie ) a za badania tyle powiedzieli tztowi.
Wlasnie sie szykuje wiec mam nadzeje ze zadnej dezercji nie bedzie

a 50 twarzy greya swietna ksiazka )
Ja też życzę powodzenia i trzymam kciuki za brak dezercji i pomyślność akcji a przypomnij proszę, po ilu cyklach zdecydowaliście się na badania? Mojemu jak ostatnio o tym przebaknelam to nie bardzo chciał...stwierdzil ze taka diagnostykę robi się dopiero po około roku starań

Koziemleko- zeby cytowac kilka postow na raz trzeba przy kazdym poscie kliknac srodkowy kwadracik, ten bez napisu cytuj lub odpowiedz, a przy ostatnim, jak juz chcesz pisac kwadracik cytuj mam nadzieje, ze zrozumiale napisalam

Miłego dnia dziewczynki

Edytowane przez Gegee
Czas edycji: 2013-03-18 o 07:31
Gegee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 07:59   #1952
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość

Koziemleko- zeby cytowac kilka postow na raz trzeba przy kazdym poscie kliknac srodkowy kwadracik, ten bez napisu cytuj lub odpowiedz, a przy ostatnim, jak juz chcesz pisac kwadracik cytuj mam nadzieje, ze zrozumiale napisalam

Miłego dnia dziewczynki
Dziękuję Prościzna
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:28   #1953
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry
Ale ładne słoneczko dzisiaj świeci
Właśnie próbuje się zwlec z łóżka, ale jakos mi się nie chce

Ja też życzę powodzenia i trzymam kciuki za brak dezercji i pomyślność akcji a przypomnij proszę, po ilu cyklach zdecydowaliście się na badania? Mojemu jak ostatnio o tym przebaknelam to nie bardzo chciał...stwierdzil ze taka diagnostykę robi się dopiero po około roku starań

Miłego dnia dziewczynki
eh w sumie to tak staramy sie od maja 2012r we wrzsesniu okazalo sie ze mam polipa w macicy i nie zajde w ciaze jak nie usune w grudniu zabieg i po zabiegu 3c staran zaczxynamy ale moj nowy gin mowi ze trzeba liczyc ze od maja 2012r wiec mam nadzieje ze jak u tz-ta wyjdzie ok to mnie wysle na badania

eh trzeba smigac do pracy ale mi sie niechce takie ladne sloneczko ze fajnie by bylo psa na spacer zabrac a tu nici życze milego i pieknego dnia
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:30   #1954
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
eh w sumie to tak staramy sie od maja 2012r we wrzsesniu okazalo sie ze mam polipa w macicy i nie zajde w ciaze jak nie usune w grudniu zabieg i po zabiegu 3c staran zaczxynamy ale moj nowy gin mowi ze trzeba liczyc ze od maja 2012r wiec mam nadzieje ze jak u tz-ta wyjdzie ok to mnie wysle na badania

eh trzeba smigac do pracy ale mi sie niechce takie ladne sloneczko ze fajnie by bylo psa na spacer zabrac a tu nici życze milego i pieknego dnia
Na spacer to i ja bym się chętnie przeszła..najlepiej jeszcze z mężem

W zasadzie to nak byś tylko 3cs miala za sobą..skoro wcześniej był polip, który uniemożliwiał..ale przynajmniej macie skierowanie na badania. W większości przypadkow nie chca nigdzie kierować przed upływem roku

W każdym razie trzymam kciuki żeby wyniki były ok dawaj znac co i jak

Edytowane przez Gegee
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:34
Stary 2013-03-18, 11:54   #1955
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Na spacer to i ja bym się chętnie przeszła..najlepiej jeszcze z mężem

W zasadzie to nak byś tylko 3cs miala za sobą..skoro wcześniej był polip, który uniemożliwiał..ale przynajmniej macie skierowanie na badania. W większości przypadkow nie chca nigdzie kierować przed upływem roku

W każdym razie trzymam kciuki żeby wyniki były ok dawaj znac co i jak
W większości lekarzy mówi, że jeśli po roku intensywnych starań czyli co 2 dni przez 12 miesięcy nie ma rezultatów to dopiero robi się badania.
Każda z Nas myślałam, że zajście w ciąże to jak kupno nowej pary butów, ale niestety realia się inne i trzeba brać to na klatę i działać
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 12:07   #1956
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Witam z rana
Hm... pewnie się skompromituje ale cóż, muszę zapytać Jak wy to robicie, że robicie kilka cytatów na raz? Bo ja umiem tylko jeden No i wiecie, dlatego mało cytuję.
Też bym sobie gdzieś robiła wykres gdybym mierzyła dokładnie temperaturę. A ja rano nie mam na to czasu i niby mierzę ale albo za krótko albo muszę wstać i dopiero jak wrócę to mierzę. No więc wiecie
Ale mam problem z temperaturą. Mam już 17 dzień cyklu. Temperatura mi skacze jak szalona nie wiem nawet czy miałam już owulację czy nie. Chociaż piękny śluz płodny miałam hmm... chyba we wtorek. I od tamtej pory mierzę temperaturę bo myślałam , że będzie owu. A ona skacze raz mam 37,0 potem znowu 36,6 (to moja podstawowa). Dziś zmierzyłam tak jak trzeba przed wstaniem z łóżka i wgl i miałam 36,8. Do tego od trzech dni bardzo bolą mnie piersi.
Uznać , że owulacja już była? No i ten ból piersi. Gdzieś czytałam, że to mogą być zaburzenia hormonalne.
Nie ogarniam

Też chciałam sobie kupić "50 twarzy Greya" ale się waham. No wiecie
Witam sie
ja też nie umiem kilku cytatów na raz

wydaje mi się ze jezeli masz juz 36,8 to chyba owulka była, to są już wyższe temperatury

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 16:16   #1957
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
PRADIP ZAZDROSZCZĘ TEJ WANNY, MY NARAZIE NIE MOZEMY SOBIE NA TO POZWOLIC, ALE JAK ZROBIMY SWOJA ŁAZIENKĘ TO NAPEWNO
Powiem nieskromnie że każdy kto zagląda do naszej łązienki nam jej zazdrosci a walka o nią była zacieta tzn ja koniecznie chciałam wannę a maż prysznic no i wyszła wanna z zabudową 1,40x1,40 cm
Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
ehgm ehgm, w ovufriend za każdą zaproszoną "koleżankę" dostaje się 10 punktow, 10 lub 20 punktów za udostepniony wykres, 100 punktów to przedluzony darmowy abonament o miesiac

kolezanka moze byc prawdziwa, ale moze byc tez z serwisu gdzie zaklada sie tymczasowe maile polecam. oni tego w zaden sposob nie weryfikuja.

Pradip, ja tu gadu gadu, ale starania odfajkowane
No to dobrze że starania pełna parą idą dzięki za wyjaśnienie z ovu a mogłabyś napisać coś więcej o tych tymczasowych meilach (może być na prv)
Cytat:
Witam z rana
Hm... pewnie się skompromituje ale cóż, muszę zapytać Jak wy to robicie, że robicie kilka cytatów na raz? Bo ja umiem tylko jeden No i wiecie, dlatego mało cytuję.
Też bym sobie gdzieś robiła wykres gdybym mierzyła dokładnie temperaturę. A ja rano nie mam na to czasu i niby mierzę ale albo za krótko albo muszę wstać i dopiero jak wrócę to mierzę. No więc wiecie
Ale mam problem z temperaturą. Mam już 17 dzień cyklu. Temperatura mi skacze jak szalona nie wiem nawet czy miałam już owulację czy nie. Chociaż piękny śluz płodny miałam hmm... chyba we wtorek. I od tamtej pory mierzę temperaturę bo myślałam , że będzie owu. A ona skacze raz mam 37,0 potem znowu 36,6 (to moja podstawowa). Dziś zmierzyłam tak jak trzeba przed wstaniem z łóżka i wgl i miałam 36,8. Do tego od trzech dni bardzo bolą mnie piersi.
Uznać , że owulacja już była? No i ten ból piersi. Gdzieś czytałam, że to mogą być zaburzenia hormonalne.
Nie ogarniam

Gegee już Ci odpowiedziałą z cytowaniem wiec nie bede powtarzać a co do temperatury to niestety tylko regularne mierzenie może dać nam jakiś pogląd. Ja od kilku dni mierze miedzy 6:30 a 7:30 i albo jest już za duże wahanie albo termometr mi się popsuł bo ciągle mi wychodzi 36,43 a dziś nawet 36,38
Cytat:
Witam sie
a to jednak powtórzę po Gegee pomiędzy odp a cytuj jest jeszcze jeden kwadracik który trzeba zaznaczyć i z tego co mi się wydaje cytuje do 10 wypowiedzi
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 16:32   #1958
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
W większości lekarzy mówi, że jeśli po roku intensywnych starań czyli co 2 dni przez 12 miesięcy nie ma rezultatów to dopiero robi się badania.
Każda z Nas myślałam, że zajście w ciąże to jak kupno nowej pary butów, ale niestety realia się inne i trzeba brać to na klatę i działać
No to nie pozostaje nic innego jak działać

Ale tu dzisiaj cisza.... wszystkie się chyba gdzieś powynosiły

Madziusia - jak tam Twoje tajemnicze sprawy? mam nadzieję, że jutro już nam zdradzisz co i jak

Pradip - udało Wam się zadziałać z dachem? my wybraliśmy projekt domu i będziemy adaptować pod pozwolenie na budowę.. szkoda tylko, że tak mało mam czasu, bo chętnie bym się tym porządnie zajęła.
Stary 2013-03-18, 17:33   #1959
Pradip
Zakorzenienie

Gegee - Spotkaliśmy się z architektem i wyszło że fizycznych przeciwwskazań do budowy nie ma ale będą spore problemy z papierologią a Wy kiedy zaczynacie działać z pozwoleniami?
Stary 2013-03-18, 17:46   #1960
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Gegee - Spotkaliśmy się z architektem i wyszło że fizycznych przeciwwskazań do budowy nie ma ale będą spore problemy z papierologią a Wy kiedy zaczynacie działać z pozwoleniami?
Jak dobrze pójdzie to pewnie do końca kwietnia zejdzie się z adaptacja projektu. Chciałabym najpóźniej w maju, żebyśmy złożyli wniosek o pozwolenie na budowę. Wszystko w zasadzie juz mamy oprócz projektu w adaptacji

Papierkologia niestety ogromna...ale jak Ty jesteś na miejscu to moze sprawnie pójdzie nam dużo czasu zajmują same spotkania z architekt...trzeba tam jeździć, a wiadomo ciągle czasu nie ma
Stary 2013-03-18, 18:13   #1961
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:

Współczuje takich powikłań. Ale pewnie już wszystko ok i szybko zaskoczysz. Oczywiście tego życzę A jak wykryłaś tego polipa? Przy normalnym badaniu ginekologicznym czy jakieś specjalne badania miałaś?

Cytat:
Niby rok mamy się starać, ale chyba mało która para potrafi wytrzymać rok w niepewności Nawet jak się jest zdrowym i płodnym to pewnie stres robi swoje

Cytat:
Witam sie

wydaje mi się ze jezeli masz juz 36,8 to chyba owulka była, to są już wyższe temperatury
A ja już umiem cytować. Oto mój pierwszy raz
No niby mam te 36,8 ale żeby skakała? Raz wysoka, raz niska eh..

Cytat:
Jak dobrze pójdzie to pewnie do końca kwietnia zejdzie się z adaptacja projektu. Chciałabym najpóźniej w maju, żebyśmy złożyli wniosek o pozwolenie na budowę. Wszystko w zasadzie juz mamy oprócz projektu w adaptacji

Papierkologia niestety ogromna...ale jak Ty jesteś na miejscu to moze sprawnie pójdzie nam dużo czasu zajmują same spotkania z architekt...trzeba tam jeździć, a wiadomo ciągle czasu nie ma
Zazdroszczę, my mieszkamy u teściów i kredyt na mieszkanie chcemy wziąć dopiero po ślubie czyli za dwa lata. Długa droga przed nami Na razie nas nie stać na kredyt bo ja kończę w tym roku licencjat. Jutro mam kolokwium właśnie i zamiast się uczyć zastanawiam się co tam na wizażu
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 18:20   #1962
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Niech Wam wszystko z górki idzie
z nami jest ciężka sprawa bo wielu dokumentów nie mamy m.im odbioru poprzedniej budowy...
Cytat:
Jutro mam kolokwium właśnie i zamiast się uczyć zastanawiam się co tam na wizażu
Gratuluję udanego cytowania i trzymam kciuki za kolokwium l
Stary 2013-03-18, 18:34   #1963
PPPatinka
Rozeznanie

witam sie po pracy

Polip zostal wykryty przy badaniu usg dopochwowym.

TZ byl na badaniu no i lipa bo jak oddal Pani probke okazalo sie ze zabarwienie spermy jest brunatne i Pani powiedziala zeby poszedl do lekarza bo to oznacza jakis stan zaplalny i nawet nie wziela probki do badan bo nie beda wiarygodne kurde zawsze cos zarejestrowalam Tz do lekarza na czwartek i ciekawe co powie i czy to cos powaznego czy tylko jakies leki zobaczymy ale juz wsciekla jestem bo juz wiem ze ten cykl do bani i nic nie bedzie z tego a jeszcze nie widomo jak dlugo potrwa leczenie
Stary 2013-03-18, 19:02   #1964
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Współczuje takich powikłań. Ale pewnie już wszystko ok i szybko zaskoczysz. Oczywiście tego życzę A jak wykryłaś tego polipa? Przy normalnym badaniu ginekologicznym czy jakieś specjalne badania miałaś?

Niby rok mamy się starać, ale chyba mało która para potrafi wytrzymać rok w niepewności Nawet jak się jest zdrowym i płodnym to pewnie stres robi swoje

A ja już umiem cytować. Oto mój pierwszy raz
No niby mam te 36,8 ale żeby skakała? Raz wysoka, raz niska eh..

Zazdroszczę, my mieszkamy u teściów i kredyt na mieszkanie chcemy wziąć dopiero po ślubie czyli za dwa lata. Długa droga przed nami Na razie nas nie stać na kredyt bo ja kończę w tym roku licencjat. Jutro mam kolokwium właśnie i zamiast się uczyć zastanawiam się co tam na wizażu
Do nauki i powodzenia

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
witam sie po pracy

TZ byl na badaniu no i lipa bo jak oddal Pani probke okazalo sie ze zabarwienie spermy jest brunatne i Pani powiedziala zeby poszedl do lekarza bo to oznacza jakis stan zaplalny i nawet nie wziela probki do badan bo nie beda wiarygodne kurde zawsze cos zarejestrowalam Tz do lekarza na czwartek i ciekawe co powie i czy to cos powaznego czy tylko jakies leki zobaczymy ale juz wsciekla jestem bo juz wiem ze ten cykl do bani i nic nie bedzie z tego a jeszcze nie widomo jak dlugo potrwa leczenie
przykro mi ze tak wyszło... Ale moze to leczenie nie będzie w cale takie długie i szybko się z tym uporacie

Edytowane przez Gegee
Czas edycji: 2013-03-18 o 19:04
Stary 2013-03-18, 19:47   #1965
justiii87
Zakorzenienie

Gegee - pokaż który projekt domu wybraliście? Bo Ja uwielbiam oglądać projekty i marzyc po cichu :P

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
witam sie po pracy

Nie denerwuj się tylko ciesz się, że mąż w końcu się zmobilizował i wybrał się na badania. Teraz przynajmniej wiecie,że trzeba udać się do lekarza i zobaczyć co się dzieje. 3-mam kciuki za czwartkową wizytę oby zakończyła się dobrymi nowinami
Stary 2013-03-18, 20:00   #1966
ag9
Zadomowienie

Cytat:
mam e-booki mogę Ci podesłać jak chcesz...
ag9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:29   #1967
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
witam sie po pracy

o kurcze... ale dobrze że mąż zmobilizowany do lekarza, dobrzę że wiecie o co chodzi powodzenia

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-18, 21:34   #1968
sylwusia0411
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Ja tak szybko w ciąże nie zajde poniewaz jak bylam u lekarza to powiedzial mi ,ze nie pekaja mi pecherzyki i wtedy jak bylam to mialam na prawym jajniku 22mm teraz czekam na @ i zaczynam monitoring cykli i leczenie.
Jedynie ze stał sie cud i moze jestem w ciazy ale sie nie nakrecam ;/
Obwiniam sie ze przez 4 cylke to moja wina ze nie moge zajsc w ciaze a moj maz tego nie rozumie i mowi ze bedzie ok jak bede sie leczyc ;/
pozrowionka
sylwusia0411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:51   #1969
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Gegee - pokaż który projekt domu wybraliście? Bo Ja uwielbiam oglądać projekty i marzyc po cichu :P

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Nie denerwuj się tylko ciesz się, że mąż w końcu się zmobilizował i wybrał się na badania. Teraz przynajmniej wiecie,że trzeba udać się do lekarza i zobaczyć co się dzieje. 3-mam kciuki za czwartkową wizytę oby zakończyła się dobrymi nowinami
Projekt nazywa się z284, powinno Ci wyskoczyć jak wpiszesz w wyszukiwarkę

Dobranoc dziewczyny, ja juz odplywam a jutro ciężki dzień. Owocnej starankowej nocki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 06:07   #1970
PPPatinka
Rozeznanie

Dzieki dziewczyny za wsparcie ) dobrze ze mozna sie tak pozalic na niesprawiedliwosc losu i ze rozumiecie naprawde to sporo daje )

Ja mam nadzieje ze to nic powaznego i ze to moze od lekow ktore ostatnio Tz bral na kregoslup no ale zobaczymy co powiedza czy bedzie moze musial isc do specjalisty troche sioe martwie zeby nic mu nie bylo no ale do czwartku i tak trzeba czekac)
Stary 2013-03-19, 08:56   #1971
Gegee
Rozeznanie

Ale nas dzisiaj zasypało ja chcę już wiosnę dosyć mam tej zimy, śniegu i wiatrzyska okropnego...

Cytat:
Dzieki dziewczyny za wsparcie ) dobrze ze mozna sie tak pozalic na niesprawiedliwosc losu i ze rozumiecie naprawde to sporo daje )

Ja mam nadzieje ze to nic powaznego i ze to moze od lekow ktore ostatnio Tz bral na kregoslup no ale zobaczymy co powiedza czy bedzie moze musial isc do specjalisty troche sioe martwie zeby nic mu nie bylo no ale do czwartku i tak trzeba czekac)
Po to przecież wszytskie jesteśmy będzie dobrze, nie ma co się chyba na zapas martwić... może tak jak mówisz, to tylko kwestia leków. Trzymam kciuki zatem za czwartkową wizytę

Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja tak szybko w ciąże nie zajde poniewaz jak bylam u lekarza to powiedzial mi ,ze nie pekaja mi pecherzyki i wtedy jak bylam to mialam na prawym jajniku 22mm teraz czekam na @ i zaczynam monitoring cykli i leczenie.
Obwiniam sie ze przez 4 cylke to moja wina ze nie moge zajsc w ciaze a moj maz tego nie rozumie i mowi ze bedzie ok jak bede sie leczyc ;/
pozrowionka
Nie możesz obwiniać siebie... tak to już czasem bywa, niestety coraz częściej, ale to nie jest przecież Twoja wina dobrze, że przynajmniej wiadomo już w czym leży problem i można zastosować jakieś leczenie. Po lekach będzie już ok i na pewno szybko zajdziesz...

U mnie niby wszystko w porządku, badania ok a i tak póki co nie wychodzi.. właśnie, zapomniałam Wam napisać, że w piątek dodatkowo się wściekłam, bo moja gin się rozchorowała i musiała wszystkie wizyty odwołać... tak więc na usg nie byłam i monitoring będzie można zrobić dopiero w następnym cyklu to była kara za to, że przeszło mi przez myśl, żeby to wszytsko olać sprawa sama się wyjaśniła... ale teraz jestem zła, bo miesiąc muszę czekać... ehhh...

Miłego dnia dziewczyny odzywajcie się trochę
Stary 2013-03-19, 11:08   #1972
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Ja chcę Mogę poprosić o przesłanie?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:

Dobranoc dziewczyny, ja juz odplywam a jutro ciężki dzień. Owocnej starankowej nocki
ale cudowny !!! Przepiękny wybraliście dom!!!!
Stary 2013-03-19, 11:39   #1973
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Ja chcę Mogę poprosić o przesłanie?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

ale cudowny !!! Przepiękny wybraliście dom!!!!
Dziękuję przejrzeliśmy setki projektów i wcale łatwo nie było wybrać, ale na szczęście to już na nami. Szczerze jednak przyznam, że ni mogę doczekać się wykańczania wnętrzn, uwielbiam takie tematy

z kilka lat jednak pewnie jeszcze poczekam

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie ovufriend. Czy można "wchodzić" na czyjś profil i śledzić czyjś wykres? czy tylko dopiero po udostępnieniu tak ogólnie jest to możliwe? Zalogowałam się wczoraj pierwszy raz od września i chyba trzeba będzie zacząć prowadzić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 11:42   #1974
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość

moge też? plisss.... mam ochote się czymś zajć, poczytać, więc ja przyjme w nieskończonej ilości...
ma któraś Cobena?? też mnie kusi żeby kupić ale kaska mi się ulatnia
samochód mamy w naprawie - może kosztować nawet 4tys zła jestem, bo to całkim nowy samochód a my nie mamy tyle kasy, zastanawiam ię czy go nie sprzedać w cholere, kupić coś tańszego i jeszcze by nam zostało pieniędzy już sama nie wiem...

Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
pozrowionka
on tego nie rozumie bo nie uważa że to Twoja wina zresztą ja też tak nie uważam bo to nie Twoja wina - postanowiłaś: pęcherzyki nie pękajcie!!?? wiadomo że nie
teraz uż wiecie jaki jest problem

Cytat:

szczerze mówiąc to nie wydaje mi się że to od leków. ale zakażenie stref intymnych to nic nadzwyczajnego - każda z nas to na bank nie raz miała to czemu miało by to facetów ominąć?
zresztą ja nie widziałm jeszcze żeby facet przed chwytaniem sprzętu do sikania mył rece wiec infekcje są całkiem prawdopodobne. nie przejmuj się - dostanie leki i będzie oki

właśnie oddałam zdjęcia ze ślubu do wywołania... rany ale mam opóźnienie tylko ponad pół roku

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 11:58   #1975
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:

ale piękny dom wybraliście

witakm u mnie zima jak ta lala, masakra jakasś

dobrze że trzymałyście kciuki przydały się! od jutra idę do pracy narazie tak na pomoc bo to znajoma prowadzi sklep odzieżowy a później jak będzie kaska na staż to mnie weźmie, byłam dziś trochę się rozeznac i sie bardzo ciesze że wyjdę wreszcie z domu

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Dziękuję przejrzeliśmy setki projektów i wcale łatwo nie było wybrać, ale na szczęście to już na nami. Szczerze jednak przyznam, że ni mogę doczekać się wykańczania wnętrzn, uwielbiam takie tematy

z kilka lat jednak pewnie jeszcze poczekam

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie ovufriend. Czy można "wchodzić" na czyjś profil i śledzić czyjś wykres? czy tylko dopiero po udostępnieniu tak ogólnie jest to możliwe? Zalogowałam się wczoraj pierwszy raz od września i chyba trzeba będzie zacząć prowadzić
jeżeli ktoś udostępnił to mozesz oglądac czyjest , w prawym górym rogu w zakładce społecznośc klikasz wykresy na tablicy, albo jeżeli znasz czyjs konkretny nick to po nicku go szukasz.

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-03-19, 12:04   #1976
Gegee
Rozeznanie

Madziusia -GRATULUJĘ kl aski:
Super, że udało Ci się coś znaleźć, no i że są perspektywy na przyszłość. Widać, że bardzo chciałaś wyjść z domu i coś porobić, tak więc ogromne gratulacje i buziaki
Stary 2013-03-19, 12:25   #1977
benetta
Zadomowienie

Cytat:

dobrze że trzymałyście kciuki przydały się! od jutra idę do pracy narazie tak na pomoc bo to znajoma prowadzi sklep odzieżowy a później jak będzie kaska na staż to mnie weźmie, byłam dziś trochę się rozeznac i sie bardzo ciesze że wyjdę wreszcie z domu [COLOR="Silver"]
GRATULUJE

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Stary 2013-03-19, 12:49   #1978
gawa
Rozeznanie

Dziewczyny po jutrze powinnam mieć okres i zastanawiam się czy nie zrobić dzisiaj testu, bo trochę się nie mogę doczekać. Aczkolwiek wydaje mi się że tym razem też nic z tego bo zupełnie nic nie odczuwam, ani piersi nie powiększone, nie bolą , żadnych "wyjątkowych" objawów. I delikatnie pobolewał mnie brzuch jak na okres zawsze.
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 14:12   #1979
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Dziewczyny po jutrze powinnam mieć okres i zastanawiam się czy nie zrobić dzisiaj testu, bo trochę się nie mogę doczekać. Aczkolwiek wydaje mi się że tym razem też nic z tego bo zupełnie nic nie odczuwam, ani piersi nie powiększone, nie bolą , żadnych "wyjątkowych" objawów. I delikatnie pobolewał mnie brzuch jak na okres zawsze.

moja droga nie rób - i tak zobaczysz I a to dla tego że nie z porannego moczu no i mimo wszystko przed okresem.

Ja też nie robie, dałam rade w czwartek sobie zatestujemy
ale ja też nie czuje niczego innego niż zawsze ale mimo wszystko gdzieś w w głowie siedzi nadzieja bo wyjeżdżam z domu a dopiero teraz do mnie dotarło że powinnam wziąć "pieluchy"

Stary 2013-03-19, 14:26   #1980
gawa
Rozeznanie

Kurde to jutro kupie jakiś test i w czwartek rano zrobię. Trochę się niepokoje bo w święta jedziemy na wczasy i nie wiem jak się mam nastawić. Wolałabym wiedzieć wcześniej czy to będą wakacje bez % czy też z. Wydaje się że to tylko 2 dni jeszcze muszę poczekać ale niecierpliwa jestem

Benetta widzę że zaręczyłaś się w dzień mojego ślubu Więc nie tylko @ mamy zgodnie

Edytowane przez gawa
Czas edycji: 2013-03-19 o 14:28
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości