![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() Ja przy jednym pachne mlekiem i.dzieckiem jak to ostatnio Tz.stwierdził i też oczy podkrazone i na tylku dres ![]()
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wchodze w dział dziecko-odzież wpisuje rozmiar od 62 do 68 i plec chlopiec i czatuje na aukcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Świetne ubranka dziewczyny
![]() ![]() Powinnam spać i odpoczywać póki jest taka możliwość ale nie umiem chcieć spać na zawołanie ![]()
#2134 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-03-18 o 20:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wchodze w dział dziecko-odzież wpisuje rozmiar od 62 do 68 i plec chlopiec i czatuje na konczące sie aukcje ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- DJERBA- widze Cie ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Bokeh- tu masz przykład http://allegro.pl/next-sukienka-i-pl...095395036.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wpisuje daną firme i przedział rozmiarowy ![]() Ja musiałam spać w ciągu dnia w pierwszym tygodniu hani, a teraz juz sie przyzwyczaiłam i nie zasnęła bym w ciagu dnia ![]() dziecko mi zasnęło jak kamień... i nie wiem czy ją budzić na kapanie.... ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- http://allegro.pl/cudny-komplet-dla-...098039286.html ![]()
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Aaaale mnie zmoglo
![]() Umylam malego po 19, karmilam na lezaco, juz mialm wstac, bo zasnal i... obudzilam sie przed chwila ![]() Witam nowa mame! Ja tez Gdansk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę, że zakupowe szaleństwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje wczorajsze zdobycze ![]() ostatnie bodziaki właśnie z Gapa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Konto usunięte
|
Onaella, ten środkowy zarąbisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
Motylku, witaj.
![]() Dziewczyny, mówicie, że Huggies mają zostać wycofane?! O nie! Moje ukochane zielone chusteczki!! ![]() ![]() ![]() Onaella, ja mam sporo ciuszków tej firmy dla małej. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-18 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39845956]Onaella, ten środkowy zarąbisty
![]() właśnie w tym komplecie dopiero przy zdjęciu zobaczyłam, że bluzeczka jest na stałe z bodziakami ![]() Cytat:
ja mam super spodnie w paseczki podwijane i właśnie pajacyki. A i kilka sweterków się znajdzie, takie idealne na małego eleganta ![]() ![]() ![]() w ogóle to muszę przystopować z kupowaniem rzeczy dla Małego ![]() ![]() Edytowane przez onaella Czas edycji: 2013-03-18 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Czemu ta perfekcyjna pani domu leci tak pozno? Kurcze lubie to a pewnie ledwo do konca dotrwam, spaaaaac
![]()
#2143 |
Zakorzenienie
|
Ooo, oby! Bo wg mnie te chusteczki są najlepsze, kurczę, używałam ostatnio Pampersów Baby Fresh, mieliśmy 6pak, starczył na długo, ale... Mam w tej chwili bardzo przesuszone ręce, bo non stop je myję mydłem antybakteryjnym Dettol (przez tego liszajca, na szczęście już mi zszedł), które nie jest zbyt delikatne dla dłoni, no i aż mi popękały w niektórych miejscach i nie mam czasu o nie zadbać - któregoś dnia chciałam je wytrzeć, bo miałam całe w mleku, no i wzięłam tę chusteczkę pampersową - ale mnie zapiekły!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Black, dettol z niebieskiego pudelka?
![]() Masakra dla moich dloni, brrr..... Ostatnio mam problem z przesuszajaca sie skora, zreszta chyba nie ja jedna, ale dwa dni temu byla masakra - mialam na twarzy i dloniach tak sciagnieta skore ze szok, po posmarowaniu kremem myslalam, ze dlonie i twarz mi wypali, tak szczypalo ![]()
#2145 |
Raczkowanie
|
To może i ja bym mogła się do Was przyłączyć... co prawda pisałam tu chyba w pierwszej czy drugiej części na poczekalni ale potem niestety z czasem u mnie krucho i przestałam być na bierząco.
Jestem podwójną mamą Laury urodzonej 18 stycznia 2013 I Julki urodzonej 24 czerwca 2011 . przygarniecie mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Lady, nie, ja Dettola w niebieskim pudełku nie miałam akurat.
![]() ![]() ![]() A co do skóry, to ja też mam masakrę - wiór dosłownie, zwłaszcza na czole. ![]() Aga, jasne, witamy! - powiedz coś więcej o sobie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zadomowienie
|
hejka dziewczyny ale lecicie gaduly .. zazdroszcze wam ze tyle czasu macie ...
ja mam wlasnie atak kolki zolciowej ... jezuuu umieram pogotowie juz bylo. ale dali jedynie paracetamol dozylnie i nospe bo kp ... marze o ketanolu ... super ze 10 stron mialam do nadrobienia bo tak bardzo o bolu nie myslalam ... tosty dzis zjadlam z zoltym serem i po tym ta kolka bo tluste .... teraz leze z poducha elektryczna i czekam az przejdzie ... nie wiem jak ja mala nakarmie jak 1 pozycja jak na plecach leze na plasko .. w innej bol nie do opisania ... modle sie zeby blanka obudzila sie jak zawsze ok 3 nie o 24 jak wczoraj .. Nawijko wpisz mi kp ... witam nowe mamusie .. trzymam kciuki za dzieciaczki ktore sa w szpitalu ..
#2148 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mnie to jestem z okolic Limanowej , mam 26 lat,. I cały wolny czas spędzam z dzieciaczkami a w między czasie daje korepetycje, i studiuję podyplomowo fizykę. I tak jak moje poprzedniczki które tu pisały pachnę mlekiem i średnio do poludnia chodze w piżamie (jakoś nie mam czasu sie nawet przebrać) poto żeby po poludniu przebrać się w jakiś rozciągnięty dres
![]() Laurkę urodziłam 18 stycznia cc i jest cudownym dzieciaczkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to by było na tyle o nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39839567]A jest taki?
![]() Mnie się w sumie ludzie kojarzą z bardzo poukładanymi/pedantycznymi i bardzo...intymnie nieśmiałymi, że tak to ujmę. O, pruderia to może dobre słowo? [/QUOTE] Poukladani i pedantyczni ok, ale nie zgodze sie niesmialoscia i pruderia. Tak to tylko wyglada, jesli nie weszlo sie do ich kregow, mimo wszystko hermetycznie zakmnietych. Wakame masz pewnie takie co, to przed jedzeniem trzeba woda zalsc na kilka minut. Wiec przygotowujesz glony i pozniej je przez chwile podsmazasz na oleju sezamowym. Pozniej dolewasz wody i w najprostszej wersji wrzucasz puszke np makreli w sosie wlasnym (rybe i sos rowniez). Zagotowac i troche przyprawic sola do smaku. Mozna zamiast puszki wrzucic ugotowane uprzednio mieso ryby. A zupe miso robie tak: najpierw przygotowuje wywar z glonow konbu i ryby katsuo, jak mi sie nie chce to z proszku. Na 2 osoby zwykle uzywam 0,5l wywaru. Kiedy jest gotowy wrzucam warzywa i gotuje przez chwile. Tuz przed podaniem rozpuszczam ok 1 lyzke stolowa miso i zdejmuje z ognia. Polecam wersje z cebula i wakame. Oczywiscie wakame nie gotujesz, tylko zalewasz zupa w miseczce. Oczywiscie mozna ze wszystkiego zupe miso zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Rozeznanie
|
Witam nowe mamusie! Rośnie nam grono
![]() Rany patrzę za okno a tam kupa śniegu!! Weźcie mnie stąd, ja chcę już chustę, wiosnę i ciepełko! W zeszłym roku to już na rolkach śmigałam ![]() Mały śpi a my oczywiście z tż oglądamy jakieś bzdury na YT, masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Yellow, o tak, niech ta zima idzie sobie już w ☠☠☠☠ę jeża.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zadomowienie
|
A ja wlasnie siedze i patrze jak Tz karmi Mala butla, bo sciagnelam sobie z rana, zeby zobaczyc ile zjada...no i juz pewnie poszlo ze 100 ml, a Niunia dalej ciagnie
![]() Wazy juz 4400 ![]() ![]() I witam Nowe Mamutki ![]() Jak dlugo po pobudce nocnej Wasze maluchy nie spia?jak szybko udaje Wam sie je ululac do snu??
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2013-03-19 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Ewa, moja zje, odbekniemy, przebieram ją i od razu zasypia.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Zadomowienie
|
No to szybciutko, nam sie schodzi z godzinke, ale musimy teraz gluty wyciagac przez ten katar...
Ale uwaga, moja Mala dostala o 1 butle mojego mleka, ze 140 ml i spi od 2 do 7 bez przerwy ![]()
#2155 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ktora mi wykrakala wstawanie do Mlodego co godzine?
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Aska wspolczuje!!! Biedna ![]() Swoja droga jak mialam tez te napady (3mi sie w ciazy zdarzyly) to moj ginekolog powiedzial, ze bol jest porownywalny do bolu porodowego ![]() ![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Kurczę, dla mnie bólu porodowego nie da się porównać do niczego.
![]() ![]() ![]() ![]() Aśka, biedactwo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Witam nowe mamusie,fajnie,że jest nas co raz więcej a nie co raz mniej ![]() Moja Królewna nie śpi od 5 ![]() ![]() Co do miłości matczynej i ojcowskiej. Moja Blanka to ewidentnie córusia tatusia. Jak patrzę jak się Nią zajmuje, to czuję się rozanielona ![]() Pisałyście o przyszłych dziewczynach/chłopakach naszych pociech. Mój TŻ powiedział, że musi odkładać na wieeeeeelką dubeltówkę, żeby wystrzelać każdego kto się zbliży do Jego córci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Ja mam na razie lajtowe podejście do tych kwestii - może dlatego, że sama zaczęłam być z moim TŻem, jak miałam 15 lat...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() ![]() Ja sie do tej pory dziwie, jak wytrzymalam ten bol porodowy ![]() I jak go stamtad wypchnelam ![]() Ale Maly nas z rana zasypal taka gadka i takimi usmiechami, ze serce roooooooosnie!!! ![]()
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.