|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
sporo tych zestawow cwiczen
jezeli chce zgubic maks 3 kg, a głownie to ujedrnic sie i popodnosic to ktory powinnam wybrac? na przegladanie kazdego i czytanie setek komentarzy i opinii nie bardzo mam czas![]() zyś pokaż nam ombre agg, fajny
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane życzę Wam wszystkiego co najlepsze z okazji naszego święta
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
po weekendzie postaram się pokazać
boteraz jestem u rodzicówhttp://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...pic1/54730.jpg tą środkową
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Rany... a ja chyba jednak przerobię się na blondynkę... mam ochotę na zmiany na wiosnę ;D tym bardziej, że mam niebieskie oczy i blada karnację.. i przy ciemnych musze się mocniej malowac, aż czasem wydaje mi sie ze mam tapete ;/ ale bez tego jestem niewyraźna ;P
tylko nie wiem czy mam iść w blond, jakiś miodowy czy raczej w brązy ale jasne... kurde no.
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za chiny pekinu nie umiem zrobic jakiegos w miare zdj. nic nie wychodzi mi przy tej pogodzie, a aparat mam zwyklutki ;/
|
|
#816 | |||
|
zawsze mam racje
|
zyskowa: co z tą listą do dm?
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
A ta z granatem nie wraca. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
A bez pompki lepsze były na wyjazdy np. Bo owszem zamknąć to można, ale samo się też może odkręcić. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy jedziesz? ja bym chciała jakiś olejek do włosów i może jakiś szampon/odżywkę/maskę, a kompletnie nie wiem co mają dobrego
|
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie tak się zastanawiam...
nie wiem czy np. takie te pierwsze to w sumie mój naturalny kolor taki mam czy iść w ciemniejsze brązy.. np. takie orzechowe...sama nie wiem
|
|
#819 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Teraz byłam, ale to tak dość spontanicznie. Ciężko mi doradzić, bo każde włosy coś innego lubią. Ja lubię odżywki alverde- z hibiskusem, morela i z amarantusem (ta ma dużo gliceryny to będzie się podobać fankom isany babassu) Z szamponów lubię alverde migdał argan czy balei z rozmarynem. No i olejki oczywiście- różany, z porzeczką (ten z porzeczką w de wycofany, ale w Czechach jak był tak jest) Niestety wycofali też dobre rzeczy np maskę 2 minutową balei, no nie wycofali ale zmienili wersję na słabszą. Musiałabyś na blogach popatrzeć, np u siempre-la-belleza ona pisze o rzeczach z dm, czy megilounge. Ja jeszcze kupiłam kosmetyki dla dzieci Jakiś łagodny szampon i takie tam. Ale jeszcze nie testowałam, więc się nie wypowiem. Płyn do kąpieli, balsam o zapachu lawendy. Co poradzę, że dzieci mają takie fajne kosmetyki Za to w rossmanie już nie było isany babassu
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam się przy kawce, jak dobrze, że nie muszę dzisiaj nigdzie iść, bo pogoda okropna, cały dzień będę leniuchować Tak marudziłam po ostatanim farbowaniu, że za ciemne ale później jak się przyzwyczaiłam to mi się spodobało, znowu zrobiłam 8.1 tylko tym razem loreal preference (wiem wiem obiecałam zdjęcia, postaram się je w końcu zrobić ) Cytat:
Renatko przy gubieniu kg ważne jest odżywianie. Takich krótkich programów jest mnóstwo... a nie wolisz sobie wybrać kilka ćwiczeń, które lubisz na poszczególne partie mięśni i robić np w 3 seriach po 12-16 powtórzeń? Na pupę i nogi rewelacyjne są wypady i squat'y
|
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy lubie jakiekolwiek cwiczenia powiem tak: teoretycznie nie wyglądam źle, tymbardziej ubrana alee.. ciało po ciąży i przy braku cwiczen nie bedzie wygladało samo z siebie jak ciało modelki Nawet w sumie nie musze gubic zadnych kg, bo dobrze sie czuje sama ze sobą, w koncu tez jestem wysoka, ale ujedrnic sie troche musze ![]() Dalej nic nie ruszyłam w tej kwestii.. Młoda ma skok rozwojowy (teraz są na to piękne fachowe nazwy) i troche gorsze chwile przeżywamy
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprowadzanie zdrowszych odpowiedników, ja przez samo to, że troche zmieniłam odżywanie i trening zgubiłam ponad 5 kg. to najlepiej poszukaj sobie takich zestawów czy takich ćwiczeń do których nie będziesz musiałą się zmuszać dorzucam dwa kiedyś znalezione przykładowe treningi
|
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny macie jakies pomysly na fajnie wycieniowane bardzo dlugie wlosy? Moje siegaja ki do talii i sa rownej dlugosci i kysle nad cieniowaniem
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeśli już naprawdę chcesz... to może w trójkąt?
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja i tak je codziennie prostuje bo prostownica nadaje im gladkosci
W trojkat raczej bym nie chciala |
|
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie też miałam to zdjęcie wrzucić! Bardzo podoba mi się to cieniowanie ale bez grzywki
|
|
#828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() używałyście jakiś kosmetyków rosyjskich? już jakiś czas są modne a teraz i mnie zainteresowały ![]() znów pada śnieg ![]() tak bardzo chcę już wiosny ![]() weekend minął (a nawet dwa )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
najlepiej jak sobie jednak popatrzysz na te różne ćwiczenia i dobierzesz coś co jest akurat odpowiednie dla Twojej kondycji, ale też Ci się podoba
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam dobrego zdjęcia, ale obiecałam, że dam mam nadzieję, że na razie to wystarczy
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladne
A dziewczyny w maju iee na wesele. Moj tz bedzie mial nowy garnitur i ja tez bym chciala swietnie wygladac w koncu poznam jego cala rodzine. Myslalam nad ta sukienka http://allegro.pl/lipsy-vip-sukienka...082752154.html Wiem ze jest droga ale wychodze z zalozenia ze dobry garnitur tez duzo kosztuje tyle ze kobiety w nim nie chodza. Co myslicie o niej? Ladna i warta takich pieniedzy? |
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tygryska- no własnie wiem,ze trzeba sie poruszac. Ale ciagle cos ![]() a jeszcze taaakie ciała wklejasz.. ![]() zyskowa- narazie wystarczy, ale chcemy z buzia Fajne, mi sie bardzo podoba ombre
|
|
#832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A faceci garnitur mają do końca życia Cytat:
Wtedy widać lepiej Cytat:
A jak zaśnie to zawsze jakieś 20 minutek się znajdzie na ćwiczenia, najlepiej "dywanowe" by nie skakać
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKO.
![]() temat rzeka.. teraz spróbujemy wg ksiazki tracy hogg badz metody 3,5,7... duzo by pisac ![]() aktualnie jestem Wielbicielką Snu a nie piękna zdziadziałam po ciązy
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie nie jestem wielką fanką ombre, ale jak są tak faktycznie końcówki to mi się podoba Cytat:
![]() a Ty chyba nie będziesz chciała cały czas zakładać tą samą sukienkę?? bo nawet z innymi dodatkami będzie to jednak ta sama sukienka hehe Cytat:
![]() no chyba że się zaraz zdecydujesz na drugie dziecko
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę o grzywce
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio dość wcześnie idę spać, budzę się też wcześnie ale czasem chodzę taka nieprzytomna
drugie dziecko? dla małej zdecydowanie fajnie byłoby mieć rodzeństwo ![]() mnie też jakiś czas temu kusiła grzywka, ale ja wiem że bym ją zaraz spinała
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

jezeli chce zgubic maks 3 kg, a głownie to ujedrnic sie i popodnosic
to ktory powinnam wybrac? na przegladanie kazdego i czytanie setek komentarzy i opinii nie bardzo mam czas

to znaczy ja rozumiem, że za taki skład odpowiednio się płaci, ale wolałam poprzednią cenę, bo pompka za te kilka zł nie jest mi niezbędna

odcien nie jest jeszcze tym wymarzonym, ale grunt, że juz wlosy jasne