|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Zamienię Kenzo Amour 50ml Fuchsia Edition, bez dwóch psików
Kupione w perfumeria.pl Niestety zapach jednak mi nie nie końca podszedł, mimo wcześniejszych testów : ( W zamian szukam: (w pierwszej kolejności pogrubione) Addict Vanille Noire AoD Le Secret Elixir Organza EDP Bright Crystal Tresor Midnight Rose Parisienne EDP Acqua di Gioia Eaudemoiselle Amarige Allure EDP JPG Classique EDP Rose The One |
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2013-03-18 o 14:13 |
|
|
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja:
Flachy: - Chanel, coco mademoiselle edp ok 18/35ml - Eau des merveilles ok 14ml/30ml (wymiana w imieniu koleżanki, która chciałaby w zamian najlepiej violet blond) - Yves Rocher - zima ok 50ml/60ml (rarytas pochodzący z miłej wymiany lecz niestety kolejny zapach wywołujący u mnie migrenę) - shiny creation, la perla ok 80ml (z kolejnej miłej wizażowej wymiany, próbowałam się przekonać, ale niestety na dłuższą metę zapach mnie męczy) - pure poison, dior ok 8/30ml Odlewki (wszystkie ze wspólnych zakupów albo z wizażowych wymian) - Musc ravageur ok 12ml - L'erbolario, dolcelisir ok 3, 3,5ml - Ysl, Opium ok 9ml - Ysl, Paris edp ok 6ml (bez atomizera) - Shalimar light ok 18ml - lancome, cuir de lancome ok 7ml - L lolita lempicka ok 7ml - fendi theorema leggero ok 6ml - Cioccolato mon amour, fondente extra, ok 4ml - miss dior ok 8ml, klasyczna wersja, po reformulacji - dior star ok 7ml - dior me not ok 5ml - i love dior ok 3-4ml - diorissimo ok 3-4ml Próbki: - Histoires des parfums 1969 1,5ml (z quality) - Serge Lutens, cedr, ok 2ml - Givenchy, hot couture, ok 2,5ml - Bond, broadway nite, ok 2ml (z quality) - Bond, nuits de noho, ok 2ml (z quality) Szukam - Eau de sisley 1 - chanel, coco edp (do 10ml) - chanel, chance eau tendre - Vetiver tonka i rose ikebana (na spróbowanie) Póki co nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ostatnio po większości zapachów boli mnie głowa więc ciężko będzie mnie skusić czymś z poza powyższej listy, ale próbować można
Edytowane przez aventino11 Czas edycji: 2013-04-03 o 13:28 |
|
|
|
#2314 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Flaszki:
Emanuel Ungaro Desnuda 100ml - ubytek testowy odlewki: L'Artisan Safran Troublant - 7ml Marc Jacobs Fig - 20ml Byblos Fuoco - 19ml prosze odpisywac w watku wymiankowym, lub na PW szukam kadzidel, cynamonu, drewienka
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2013-03-18 o 20:46 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Elizko chetnie oddałabym Givenchy i Cineme za pedzel Ecotools |
||
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam próbek BIEHL Parfumskunstwerke
![]()
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle ile mogłabym oddać raczej by Cię nie satysfakcjonowało
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Na wymianę we flakonach:
Passion Dance Avon 50 ml - nowe Esprit Urban Nature 15 ml - nowe, folia Reveal Halle Berry ok. 8 ml Ricci Ricci Nina Ricci ok. 10 ml
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
nie tutaj....
|
#2322 |
|
Przyczajenie
|
NIEAKTUALNE
Wymienię Christian Dior J'adore EDP 30 ml. Nowe, zafoliowane, kupione w Douglas - nieudany walentynkowy prezent. Czekam na propozycje wymiany na inny zapach. Edytowane przez nutanuta Czas edycji: 2013-03-22 o 12:48 |
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Zamienię
Lolita Lempicka, Lolita Lempicka EDP 50ml bez max. 30 psiknięć kupione w perfumerii perfumesco.pl kartonik na życzenie zdjęcia Szukam za nią Burberry, The Beat EDP Burberry, Weekend YR, Voile d'Ambre oraz Kenzo Amour 50ml a szukam tego co na początku strony wypisałam Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2013-03-19 o 10:37 |
|
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się przypomnę
Do oddania mamOdlewki: Passenger cruise s.t.dupont ok 7 ml wspólne zakupy Demeter Tomato ok 9,5 ml z wymiany R.Lauren Notorious ok 2,4 ml w plastykowym atomku z wymiany Cristobal Balenciaga EDT męskie ok 5 ml zasoby własne CK One Summer 2012 ok 7,5 ml wspólne zakupy Midnight Poison ok 9,5 ml wspólne zakupy Demeter Pumpkin Pie ok 2 ml wymiana YSL Yvresse 12 ml bez dwóch psików wspólne zakupy Thierry Mugler Dis-Moi Miroir 4,5/5ml plastykowy atomek z wymiany Próbki: A atomizer Z zatyczka Próbeczki robione: Demeter Banana flambee ok 2,4 ml A Chantal Thomass Osez moi ok 2,4ml A x2 YR Fleur De Noel ok 1 ml A Oriflame Autumn walk in Toscany Z ok 1,7 ml Demeter ginger cookie ok 2 ml A Eternity CK edp ok 2ml Próbki firmowe: Gucci Guilty Black 2ml Z Guerlain La Petite robe noire 1ml A Balmya de Malmain ok1,4 ml A Versace Vanitas 1ml bez jednego psika Miss Dioredt 1ml John Richmond EDP ok1,1 ml Z Fun Water Drops edt ok 1,2 ml Z Bogner Bath&Body woman nr1 ok 1,2ml Z Gucci Accenti ok 0,5ml Z XX edt Hugo Boss ok3,5 Z razem w dwóch pojemniczkach Celine Dion Belong ok 1,1ml Z Kate Moss Vintage Muze ok 2ml Z Gucci Flora Gracious Tuberose ok 2,5 ml Shalima parfum initial leau ok 1ml Perfumy: Yves Rocher woda toaletowa pieczone jabłko w karmelu zostało ok 12 ml z 20 Oscar de la Renta Oscar miniatura ok 4ml Loccitane Rose 4 Reines mogę zrobic odlewkę do 10 ml,ale potrzebuje atomek ![]() Szukam każdej ilości Gucci Flora Gardenia oraz odlewek Flory mandarynki i niektórych Wodnych Alegorii ale jestem otwarta na inne propozycje ![]() |
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam pół królestwa za odlewkę/próbkę:
Premier Figuier Extreme Premier Figuier Philosykos ![]() ![]() ![]() wszystko z wątku w podpisie, a nawet więcej
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-03-19 o 14:55 |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam choć kropelki na testy:
Samsara ![]() chanel no. 19 jil sander sun ![]() Hermes ogródki escada cherry in the air feerie omnia green jade aquolina chocolovers różnych wariantów coolwater lutków miel de bois, fourreau noir, la fille de berlin Dune Oraz falkonów lub większych odlewek, chociaż wiem, że będzie trudno - nie mam nic specjalnego w zamian: Escentric 02 ![]() L'eau d'Issey Issey Miyake lolitek L`eau d`Minuit 2007 Fleur de Minuit i Illusions Noires Le Premier Parfum Eau de Minuit Lutków Gris Clair i Szpilkówna ( Fille en Aiguilles) W zamian odleję/oddam: olejek Iso E Super Aqua Allegoria Lavande Velours, Pamplelune, Herba Fresca Pani Walewska niebieskie GAP Close GAP Lavander Tea No.362 Escada: Ocean Lounge flakon ok. 13/30ml Island Kiss 2011, Moon Sparkle, Marine Groove Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete for her flakon ponad 90/100ml Acqua di Gioia klasyczna i wersja Satinee Lady Vengeance Juliette Has A Gun (mam tylko ~2ml) Yves Rocher: So Elixir Purple, Naturelle, Tendre Jasmin, Vanille Noire, Moment de Bonheur, kokos, kokos i ananas L de Lolita Jasmin di Giava Tesori d`Oriente Sensuelle Avon |
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Może próbas eo01 (tego OI-podobnego)?
![]() Zapraszam do przejrzenia moich flakonów, odlewek, próbek do oddania - w podpisie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2013-03-19 o 19:47 |
|
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
Oddam duuuzo (flacha bez kilku psików) L'Eau Froide Lutensa.
I duzo Marusi. Chetnie przygarne łyczka Szpilkówny, ewentualnie innych fajnych Lutków
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coolwater mam w wercji summer dive, frozen oraz freeze me.oddam za coś z tego co na niebiesko
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
* L'Or de Torrente edp ok. 60/100 ml nieaktualne
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2013-03-21 o 10:23 |
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam róży, czegoś różanego
.Ale raczej trwałego, nie typu mgiełka różana. Mam do wymiany kilka zapachów w wątku z podpisu, mogę jeszcze poszukać czegoś pachnącego w swojej szafce .
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię
![]() Ponad 25/50 ml Ange ou Demon EDP (lekko zmieniony kolor, co typowe dla tych perfum, ale zapach ofkors bez zarzutu) Nowe Arden Green Tea 30 ml Dior Midnight Poison nowa miniaturka (bez spreju) 5 ml Les Belles Ricci Delices d'Epices 25/30 ml Anyone? ![]() |
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj, proszę, do mojego wątku, może coś dla siebie znajdziesz |
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
-Avon, Be... Kissable, 50ml, bez kilku psików, ważne do 10.2011, zapach niezmieniony, brak kartonika -Avon, Celebre, 50ml, bez kilku psików, kartonik -Avon, Pur Blanca Blush, z 50ml ok. 18ml, brak kartonika, -Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Oriflame, Delight, ok. połowy z 50ml, mam z wymiany, zapach był ważny do lutego tamtego roku, dorzucę do wymiany, brak kartonika, -The Parfumer's Workshop, Tea Rose, 120ml, bez 2 psików, kartonik -Versace, Versus, mianiaturka, ok. 4/5ml, brak kartonika, -Yves Rocher, Un Matin au Jardin Argumes en Fleurs, kwiaty cytrusów, ok. 18/20ml, brak kartonika |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Rebelle Rihanna 10ml Alien Essence Absolue 5ml A Travers le Miroir Muglera 5ml za coś innego
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
A może ktoś mi ISO E Super by oddał za coś z wątku w podpisie? (plus Hypnotic Poison Odlewka, bo wymieniłam sie, a flakon już przybywa, więc mam nadmiar
)Próbki zamówiłam w Quality, ale za philosykos diptyque oddam naprawdę wiele, chociaż 0,5 ml
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.