|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Ale śnieg sypie
![]() Pieknie jest. Witam się i składam życzenia jubilatom ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
super![]() Padam na buźkę. I dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka |
||
|
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki w takim razie i czekamy na informacje
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im szybciej wprowadzimy dobre nawyki tym lepiej bo te przyzwyczajenia "starszaków" skądś się biorą Pewnie że butelką jest wygodniej, bo dziecko i okolice czyste pozostają, no ale chyba nie o to nam chodzi
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiam kciuki trzymam
|
|
|
|
#2650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem niestety co to szpital z małym dzieckiem i trzymam kciuki żebyście długo nie zabawiły |
|
|
|
|
#2651 |
|
Wtajemniczenie
|
weronika, a na pewni nie podawałas nic nowego? bo mój jeszcze też ma troszkę zaczerwieniony policzek, ale lepiej jest. chciałam na noc wprowadzić mm i po tym jeden policzek - czerwony i jakby polakierowany.
|
|
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
życzę zdrowia Giulii i sama o nie prosze, bo się okazuje, że drugie półrocze zaczynamy zapaleniem oskrzeli
Miki miał taki nieciekawy kaszel, ale nie za duży. jutro mieliśmy iść za szczepienie, więc by go zbadali, ale tz jak wrócił z pracy, stwierdzil, że pójdziemy dziś jeszcze prywatnie... no i masz ci los:-( nie ma gorączki, ale kaszle i co zwróciło wcześniej moja uwagę, że dużo dziś pił. pewnie gardło go boli:-( a tak się cieszyłam, że jakoś przebrniemy ta zimę bez chorób :-\Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
i ma to od soboty czy już wcześniej?
bo tak naprawdę to co Ci powie lekarz? jest na mm więc nie trzeba eliminować niczego z Twojej diety. Zapyta o nowości jedzeniowe i ewentualnie zmieni mleko... ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() zdrówka dla Was |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sobotę dostał buraka a w niedzielę wyskoczyło to zaczerwienienie ... ale to nie są jakieś krostki czy coś tylko takie jednolite zaczerwienienie całego niemalże policzka więc nie wiem czy to od jedzenia .
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() nie ma mnie ostatnio bo coś czasu mi brakuje. Codziennie sie gdzieś jeździ i ciężko Was nadrobić ![]() ale nadrobiłam wszystko ![]() życze dużo zdrówka dla maluszków,bo coś chorobowo troszkę tutaj .Dobranoc
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dziś jako pierwsza
u nas pobudka chwilę po 6.A za oknem tyle śniegu że hoho tej zimy jeszcze tyle nie było.
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
i u nas też śniegu tyle, że obawiam się że zima nam nie odpuści w tym roku chyba ![]() Miałam iść do miasta kupić sobie stanik do ślubu ale chyba sobie odpuszczę |
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej Polacy nie bedą narzekać że święta nie są białe
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry. Za chwile czeka mnie odsniezanie auta. Miotla pójdzie w ruch a co W niedziele zepsuła mu sie Zmywarka. Tosz to normalnie koniec swiata! Wczoraj moje ręce zastrpowaly ten cudowny wynalazek :p mam nadzieje ze pan który dzisiaj przyjedzie to ja od razu naprawi bo jak nie to będzie mi codziennie zmywal
|
|
|
|
#2661 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zbadają co to i szybciuko wyjdziecie! Cytat:
zdrówka! Cytat:
|
|||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc. Wczoraj już nie miałam wieczorem na nic siły. Tak strasznie u nas wieje, że glowa peka. Jasiu chyba też na to zareagował, bo jak zjadł o 22 to obudził się dopiero o 5.
Ten produkt z Lidla to jakiś z serii W5 i stosowałam go na świeżą plame, ale specjalnie zostawiła do dzisiaj pieluche, żeby sprawdzić czy z zaschniętym sobie poradzi. A marchewka będzie pojutrze to na pewno sprawdzę ![]() Kasiam trzymam kciuki za Gulie, żebyście tylko dostali jakieś leki/maści i zmykali do domu Weronika jak dzisiaj policzek Jasia?
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ![]() U Nas tyle śniegu,że tragedia i ciągle sypie śnieg mi bałwanka a cukru roztopi jak będę z koszyczkiem szła .Fabianek leży na macie a Gracjanek je serek .
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() U nas standardowo pobudka o 6 ![]() Potem piszczenie,krzyczenie,pie rdzenie ustami. Kasiam trzymam kciuki za niunię. Iwa no dobrze to podsumowałaś,w końcu święta będą białe. Asiulko mam nadzieję ze pan zmywarkę szybko naprawi. Zmykam na śniadanko.
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
aa i sie nie pochwaliłam
![]() Fabianek dzisiaj skończył 5 miesięcy dokładnie 23 min temu ![]() aż przypomniałam sobie jak to było wszystko
|
|
|
|
#2666 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
To i ja się nie wyłamię, nas też zasypało. Oczywiście drogowcy zaskoczeni i ulice nie odśnieżone. Jeździ się tragicznie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś standardowo spanie w lozeczku do 4, a od 4na cycu że mną w łóżku do 7. Od 7zabawa na całego.
Wszystkiego naj dla Fabianka Ladybeata no mala je raz dziennie 210ml mm 2. Od kiedy właśnie 2wprowadzilam kupy czarno-zieline. Mnie one az tak nie martwią, bo jak wcześniej mala była na pepti to tylko takie robiła. Tyle, że luźne, a teraz bobki Kurde myślałam, ze to przez miesko tak ja zatyka ale teraz 3dni bez mieska je zupki i dalej takie bobki. Mozliwe, że mm2jej tak kupke ukamienia? Kraven ja nie daje juz mm po obiadku tylko piciu(herbata/kompot), bo2,3h pozniej je deserek. Angus ze ładnie wyglądam i że teraz to widać jak schudlam(miałam jeansy z przed, przed ciąży) i lazil cały dzień mnie mierzyl i się slinil Kasiam zacisniete z całych sił
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/meglio-uniwersalny...053775136.html ja taniej place bo sama mam w sklepie... poszukajcie sobie u siebie alke w slepach chemicznych malych a nie marketach.... |
|
|
|
|
#2669 | ||
|
Wtajemniczenie
|
halo
Cytat:
![]() Cytat:
a czym wycierasz buźkę po karmieniu? |
||
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie w kolejny śnieżny dzień
![]() Trzymam kciuki za Giulię, obyście szybko wyszły... U nas wczoraj mała na noc raczyła wypić 50 ml, wiec do reszty dałam więcej kleiku i zjadła całość łyzeczką. Na koniec jej się odbiło i przy okazji poszedł piękny pawik dałam jej nurofen forte i spałą do rana. Rano zaczęła kichać i parskać, nie mogła oddychać, zakropiłam solą i odciągnęłam, nie wiem czy to katarowate czy reszta z wczorajszej kolacji jej zalegała w nosie bo oczywiście paw i nosem poszedł Synek katar ma ciut mniejszy, ale za to mi kaszleć zaczął tak sucho on też rano zjadł i spi dalej W międzyczasie przyszły mi spódnice na lato z bon prix - idealne
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

nic tylko sie cieszyć
czyli w kwietniu idziemy na ostatnie szczepienia 

wiem niestety co to szpital z małym dzieckiem i trzymam kciuki żebyście długo nie zabawiły 

zbadają co to i szybciuko wyjdziecie! 

dałam jej nurofen forte i spałą do rana. Rano zaczęła kichać i parskać, nie mogła oddychać, zakropiłam solą i odciągnęłam, nie wiem czy to katarowate czy reszta z wczorajszej kolacji jej zalegała w nosie bo oczywiście paw i nosem poszedł