|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Bryta i "loading"
x 8678967589046![]() Cytat:
Cytat:
Kubek jest obłędny. Chciałam Wam nawet wczoraj pokazać, ale nie mogłam się zalogować na wizaż NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- edit: Bed, nie będziesz gdzies niedługo w pobliżu Bełchatowa i sklepu kibica? Mam "małe" zamówienie Znaczy na serio małe Ale nie bardzo mi się usmiecha zamawiać ze strony, bo z tego co pamiętam za kuriera liczyli sobie jak za złoto -.----------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Arki! Widzę Cię! <celuje paluchem w twarz>
|
||
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudi się wczoraj do mnie odezwała i dała znać, że żyje
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
A po nas jakoś tego nie widać, nie?
![]() Co my takie strasznie zajęte ostatnio?
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem któraś sie odezwie..... ![]() nie mówiąc już o stałych nieobecnych ![]() zostałam ciocią
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
![]() A dokładnie to ciocią czy wujkiem? Jak się zwie dziecię?
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zróbcie z tym coś Praca i naŁuka :/ Łiiiii! Gratulacje!!! ![]() Kocham to ![]() Ja tam jestem dabyl ciocia i dabyl wujek Nie wspominając już o moim przyszywanym ciocio- wujostwie A właśnie. Nie pamietam, czy się chwaliłam. Na początku maja zostanę znowu przyszywaną ciocią, bo przyjaciółce się córka lęgnie. A na początku września kolejną przyszywaną ciocią, albo przyszywanym wujkiem, bo kumpela jeszcze nie wie co tam nosi
|
|
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Ty masz wolne, bo ten Twój cały czas gdzieś lata ![]() Ta. I to praca, w której odebrali nam internety ![]() Ja tylko wujkiem, bo drugi brat jeszcze za młody na dzieci (w tym roku 27 lat - no to przeca, nie? ) ^^O Ty, ależ Ci się mnożą Albo małej Kurce?
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to? Jak mogli?! Co Wy teraz tam robicie? No chyba nie pracujecie?! A propos pracy, to ja właśnie jestem na 3 miesięcznym wypowiedzeniu Macie może dla mnie jakis etacik we Wro? Właśnie sobie uświadomiłam, że w przyszłym roku tyle skończę I to jest zdecydowanie za wcześnie na dzieci Strach ich w domach zostawiać samych, bo za 9 miesięcy rodzą Yebłam przy małej Kurce ![]() A jeśli o odpowiedź chodzi, to... NIE! ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-03-19 o 10:19 |
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Pracujemy albo gadamy. Ja, jako że siedzę przy nowym stadionie i mam zazwyczaj pustki, noszę sobie dysk i filmy oglądam Ale to też dopiero od około tygodnia-dwóch, bo wcześniej miałam tam same stare laptopy, na których nawet playera żadnego nie było Więc czytałam. Ale serio, ciężko jest tak sobie zająć te 5h w tych warunkach Książka, film albo nauka. No chyba, że ktoś rysuje albo pisze wiersze ![]() No co Ty? Masz coś na oku, myślisz o czymś konkretnym? ![]() No we Wro zawsze się coś znajdzie, nawet u nas ![]() Jakie w przyszłym roku tyle skończysz, przecież masz w nicku Karola20 ![]() ![]() To jakaś reakcja na koniec świata czy prądu nie macie wieczorami? Spoko, spoko Ciekawam, co ten F1 zrobi
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! I tak bym chciała pracować ![]() Takich to na ASP, nie na stadion Na oku mam, ale wiesz jak to jest teraz z robotą :/ No i myslałam o czymś jeszcze, ale to takie tam, plany. pożyjemy, zobaczymy ![]() Mój eliksir młodości. Wiedziałam co robię z tą "20" w nicku |
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc właśnie ![]() To trzymam kciuki, coby wyszło dobrze ![]() Widzisz, a ja się zachłysnęłam tym, że jestem jedyna i nie pomyślałam o konsekwencjach...
|
|
|
#1392 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie robię aż takiego rozróżnienia
Kubuś ![]() Cytat:
współczuję mu reszty ciotek i wujków ![]() Cytat:
Cytat:
no co ty gadaszna stadionie? ![]() tam i tacy zawsze coś zdziałają
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
na poprawę humoru - dzisiaj w mojej szkole na przerwie
http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY Made my day Aż chyba włączę sobie "Love actually", mózg od nauki mi się lasuje ![]() Buahahah, mem z mojej szkoly, żałuję, ze nie miałam z nim historii, co za pocisk http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...86183219_n.jpg
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2013-03-19 o 22:43 |
|
|
|
|
#1394 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Bry
![]() Znowu przychodzę z zrzutami ![]() 1) Ja bym się bała ![]() 2) ![]() + gratis: x5686698
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2013-03-20 o 13:18 |
|
|
|
|
#1395 |
|
|
I jeszcze Wrona z Kłosem i ich wojenki na fb
|
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Arki ma jeszcze lepiej. do końca życia słit sikstin Aaaawww. Cudnie ![]() Ja mu najbardziej współczuję tej jednaj konkretnej <pokazuje palcem> ![]() Cytat:
Idealna aura na taki hit. PS: Kooocham tą piosenkę Kojarzy mi się z...No właśnie. Z "To właśnie miłość" <3 też sobie obejrzę dziś, a co ![]() Jak następnym razem mój brat cioteczny zapuści sobie "brodę" to wiem jak to skomentuję x 5856347856Jestem za! Jeśli trzeba podpisać jakąś petycję, to już szukam długopisu ![]() też myslałam, że to JJ ![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Taaaaakkkk. Lubię to!!! <3 ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Kłos vs. Wrona = ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
1)
widziałam2) o tak ![]() Cytat:
![]() dabyl haj fajv
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa. Nie chce mi sie drugi raz klepać tego samego
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2289 |
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Moja wielka miłość... w dalszym ciągu nie moja
![]() http://allegro.pl/spring-sale-zara-f...091638457.html Ale cena podbita ![]() Świetny ten zając i kwiatki
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2013-03-21 o 11:59 |
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze ![]() Sista, nie bocz się Nauczę Cię
|
|
|
|
|
|
#1401 | |||||||
|
|
Odp: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Dobry
![]() Ten śnieg w kulki sobie leci ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Ale w rejonach Energii nie bywam, bi wiecznie mi nie po drodze bo albo mam autobus zaraz po zajęciach, albo nie chce mi.się iść taki kawał Ale dla tego kubka chyba się poświęcę ![]() Cytat:
Ale staram sie, jak mogę... ![]() Gratuluję ![]() Ją też zostanę, ale to jeszcze świeża sprawa ![]() Cytat:
![]() Ja jestem zajęta tym co mój wypisuje na Tweetku, bo ostatnio bardzo się uzewnetrznił ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Płakałam, jak to po raz pierwszy zobaczyłam ![]() Cytat:
Zajac Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2013-03-21 o 13:35 |
|||||||
|
|
|
|
#1402 |
|
|
A mnie się nudzilo i zrobiłam sobie bling bling
![]() Niestety jakość kalkulatora ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Bed, patrze u ciebie to jeszcze święta
|
|
|
#1404 |
|
|
Sorry, ale nie mam jak zmienić ava.
Cały czas piszę z telefonu A tak w ogóle, to zaraz święta i nie ważne, że Wielkanoc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Och, śliczne ![]() A ja zamówiłam sobie w końcu farbki akrylowe i pędzelki i wczoraj było pierwsze malowanie ![]() Zaraz wrzucę do siebie i na paznokciowy Aaaaa. Avatar. A ja na tym zdjęciu paznokci szukam w tle jakiejś choinki nierozebranej jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Prosz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504122&page=44 ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Bąkuuuu!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Panie Michale ![]() 100 lat, spełnienia marzeń, zdrowia, zdrowia, zdrowia ![]() Pijemyyy!!! ![]() http://bi.gazeta.pl/im/1/5260/z5260721X.jpg
|
|
|
|
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Doniesiono mi, że zostałam przez Cię przyłapana to przyczłapałam się pokajać
![]() Cytat:
Najlepsze lata Cytat:
Ło, żesz ale przygrzałam wczoraj w palnik. Blee do teraz czuje alko w gardle Ale nie dość, że był 1 dzień wiosny to jeszcze urodziny jednego z lepszych kumpli z kina więc no Cza było. No i miałam Joaa do pilnowania i w razie co holowania na chawire. No i miałam doła więc postanowiłam go nie zakopać a zalać Zaiste zacny wieczór Grałyście kiedyś w 'I never'? Rodem z hamerykańskiego filmu? Wiecie, że to moża wygrać? Dziś sobie zrobiłam SPA. I babski wieczór i teraz siedze i pachnę A jutro po pracy pędem na Impelanki, szybciorem do chaty i kolejna biba
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
||
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...aign=FB_Ciacha
![]() To i trochę o nas, bo my też o dupach ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...aign=FB_Ciacha ![]() To i trochę o nas, bo my też o dupach ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję Ja zawsze ładnie stół ubieram. Wiem, że dla Was nie warto, bo podłoga lepsza A zające akurat nie są skomplikowane: http://www.youtube.com/watch?v=WQwhiHPY0Z8 Ja też. I z bratem próbowaliśmy Zmierzch oglądać, ale nam nie wyszło, bo się tak brechtaliśmy, że dzieci pobudziliśmy ![]() Pierwsze słyszę... Może za stara jestem Dobry pomysł. Też sobie dziś zrobię
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-03-23 o 09:39 |
|
|
|
|
|
#1408 | ||
|
|
Cytat:
Okokok ![]() Dziękuję Ja na początku też nie wiedziałam o co chodzi, potem paczę i: "A, av" Podziwiam, bo ja jakbym się za takie coś zabrała, to wyszłaby jedna wielka plama niż malunek BoNku, wszzzyyyystkiego co najlepsze!!! ![]() "Lekko" z poślizgiem, ale ten no... szczerze! ![]() Cytat:
![]() Urzekła mnie ta analiza ![]() Na mnie nie trzeba krzyczeć! ![]() Przeczytałam 'z brokatem' Mnie w ogóle nie jest chyba dane obejrzeć 'Zmierzch', bo TVN mi nie działał wczoraj wieczorem ![]() Też mam dzisiaj taki zamiar ![]() Bry ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- A i jeszcze coś... Moja dieta nie idzie na marne, bo 'już' jestem na - 5kg! ![]() Nie ma lepszego uczucia, jak wchodzę na wagę i widzę, że coś drga <3 ![]() I wchodzę już w moje jedne ukochane spodnie <3 Lovelovelove
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Tych -5kg zazdroszczę
moja dieta trwa zazwyczaj jeden dzień za to poszukuję ćwiczeń na nogi i na boczki,bo Tiff zaczyna mnie nudzić![]() Karola weeeeeź się już nie chwal paznokciami,bo zazdrość mi
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, widziałam na Fejsie. Gratuluję raz jeszcze i oby tak dalej ![]() Już wiecie z czym mi się skojarzyło, prawda ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

x 8678967589046

Tylko Ty masz wolne, bo ten Twój cały czas gdzieś lata 

jak to? Jak mogli?! Co Wy teraz tam robicie? No chyba nie pracujecie?!
Książka, film albo nauka. No chyba, że ktoś rysuje albo pisze wiersze 

Najlepsze lata
Ale nie dość, że był 1 dzień wiosny to jeszcze urodziny jednego z lepszych kumpli z kina więc no