|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
|
|||
| Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. |
|
5 | 10,64% |
| Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. |
|
1 | 2,13% |
| Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. |
|
1 | 2,13% |
| Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam |
|
7 | 14,89% |
| Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. |
|
0 | 0% |
| My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. |
|
0 | 0% |
| Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" |
|
0 | 0% |
| Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy |
|
26 | 55,32% |
| Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one |
|
1 | 2,13% |
| Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną |
|
6 | 12,77% |
| Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
hej
Zdrowka dla wszystkich dzieciakow brumku co do buntu dwulatka, to dolaczam do ciebie, tyle ze u mnie zaczal sie jakis miesiac temu i juz mam dosc ![]() marinka nawet na adaptacje pojdzie wam troszke kasy, ale to zawsze cos dla was i juz. Super i metraz tez spory. U nas tez remont, ale to kiedys opisze, bo teraz syzkuje sie do gina - trzymac kciuki za mlodego iwa twoje dziela
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
dziewczyny, przepadłam w tym bogu - http://mamamili.blogspot.com/search?...&by-date=false
Ale czaderskie są te kredki u góry...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, to ja też pokażę co robiłam cały wczorajszy wieczór. To już ostatni raz, dzisiaj założę bloga i nie będę Was już zamęczać
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
EVE
za wizyteIUSTYNA te spineczki sa boskie-gdyby tylko Martyna dała sobie załozyc. Chyba ze dla mnie Uwielbiam takie pierdółkiIW czapka Sowa cudna ![]() SCIO super Blog-na pewno bede zagladac A ja nadal czekam na zwrot podatku. Juz mam łózko wybrane. nic tylko nacisnac kup teraz. Tylko US nie chce mi dac na to pieniązków Oto łózeczko: http://allegro.pl/lozko-dla-dziecka-...085254737.html Bedzie w kolorze róz ![]() U nas nadal goraczka. na szczescie humor jej nie opuszcza. MY tez jestesmy chyba w fazie buntu dwulatka. Wszytsko jest na nie, wszytsko sama pluus mega płacz o pierdołe. Ja ja biore na przeczekanie po czym móie to co przytulisz sie do mamy? no i wtedy przychodzi taka zaryczana i zasmarkana No i próby bicia matki ewentualnie siebie tez sie zdarzaja ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Gdzie wy sie wszytskie podziewacie. Prawie nikogo nie ma na pasku. Widziałam tylko ANKE ![]() Przeciez pogoda taka beznadziejna Pewnie wszytskie w Biedronce siedzicie |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
myha albo szydełkują wszystkie
![]() Justa rewelka, mi z kokardkami się podobają najbardziej. Ale tamte też fajne. Masz taką włosiastą córkę, że możesz ją przyozdabiać każdego dnia inną mój też b. włosiasty, no ale - wiadomo - ze spinkami go nie widzę raczej. Chociaż wózek na lalki ma ![]() Iwa Ty to już całkiem złote ręce. Przepiękne...Podziwiam Twoje dzieła i za każdym razem jestem pod mega wrażeniem. cdn
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4476 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam!
Kolinaśliczne maleństwo Aż sie łezka w oku kręci-przytuliłabym takiego maluszka BrumekU nas namiot też rządzi my mamy auto. A nocnik-druga miłośc zaraz po lali![]() Nawet jak idziemy kogoś odwiedzic to sciaga kurtke i szuka łazienki zeby sprawdzić czy gospodarze posiadaja nocnik ![]() MarzenaMatko i córko-ile T masz talentów!!!!!!!!Piekna czapka!!!! Cytat:
Pokaz skarpetki ![]() AgulaI wąłsciciel kazał Wam sie wyprowadzic z dnia na dzien?????Oddał Wam za remont?Nie chce sie wierzyć...najwiekszy ból wynajmu...urzadzac, remontowac-czy odpuścic...Mam nadzieje, ze w koncu osiadziecie gdzies na dłuzej Cytat:
Cytat:
Cytat:
ŁOzeczko-biurko bombowe!!!!!!!! TelikNa stronie emela wymieniony jest nawet sklep w Olesnicy ale w nim pewnie jest taki wybór jak u nas w Sycowie-czyli jedna para w jednym kolorze....a szkoda bo chetnie bym przymierzyła. Nie wiem czy brac 22 na teraz czy 23![]() Bedziesz w Outlecie?Bo niby tam sa, ale nie kojarze czy tam jest Zdrowa Stopka-czy cos innego. Mamka dziekuje za przelew Solenizantka zadowolona? I przykro mi z powodu skazy
|
||||
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przeryczałam cały ranek.
Agatka wyciaga ręce a ja nie mogę jej wziąć, muszę prosić o pomoc ciągle. Nie mogę jej wziąć na spacer. Buuu... Cieszę się, że blog się spodobał. Mam nadzieję, że nie braknie mi zapału. Dziś wrzucę recenzje kolejnej moim zdaniem świetnej książki ![]() Justyna już pisałam na fejsie, że jak tylko będę miała co upinać u Agi to zostaje klientką. U nas bunt dwulatka też. "wsytko moje" cały dzień słychać, napady złości też mamy, ale radzę sobie, albo przytulając, albo ignorując, albo odwracając uwagę. |
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Scio super blog!
a dlaczego tak małą czcionką o nim napisałaś? ![]() Brumek Tymcio z misiami słodziutki ![]() Eve daj znać po wizycie! Marina o fajny blog. ciekawe czy z pastelami olejnymi by wyszło. mam sporo właśnie takich końcówek ![]() Myha Martyna na pewno dorośnie do spinek, kucyków, opasków etc. Hania w tym wieku to wszystko ściągała! teraz sama sobie wybiera co mam jej na głowie zapiąć ![]() Ala spinki nosi i sobie pozwala no, ale skoro starsza siostra ma to ona też musi ![]() zdróweczka! jak Wam przyjdzie łóżeczko to się pochwal zdjęciami ![]() Isia dziękuję na sówkę mnie Iustyna namówiła ![]() miałam i tak w planach, ale zamówione rzeczy mają pierwszeństwo, ale miałam chwilę to wydziergałam ![]() właśnie uszy przyszywam i finito ![]() Eve, Myha za zamówienie na pewno się nie obrażę
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Iwa no grubo się zastanawiam
![]() Justyna wszystkie bym kupiła, póki co nie mam dla kogo ![]() Brawo. |
|
|
|
#4480 |
|
Rozeznanie
|
Byłysmy z dziadkami w niedziele na imieninach u mojego chrzestnego Zbigniewa i jedlismy sernikowe cudo!!!!!!!
Przed chwila skonczyłam je robic-własnie sie piecze Polecam fanom toffi ![]() http://krystyna9.livejournal.com/11613.html I ja tez wracam z czapkami ![]() dwa miski i zyrafka-jesli ktos cos to priv
|
|
|
|
#4481 |
|
Wtajemniczenie
|
LILI mozesz dla mnie
a tak na powaznie to IUSTYNA zrób jakis cennik. Mnie kusza te czerwone ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ISIAOK wow
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Witam się z glutami po pas (apsik!)... a już myślałam, że mnie choróbsko ominie. Marina, fajnie że tż zmobilizował się i robi coś w kierunku stworzenia Wam lepszych warunków. Myślę, że komfort mieszkania będzie zupełnie inny pomimo tego, że dom ten sam. Powierzchnia imponująca, własna kuchnia, łazienka- zobaczysz będziesz zadowolona. ![]() Brumku, też mam takiego buntownika rzucającego rzeczami, tylko mi momentami wcale nie jest jej żal. Lili, i jak tam zęby? Nie bolą? Pamiętam, że mój brat to na początku same płynne rzeczy tylko jadł, no ale jak to kiedyś mi moja 3 letnia kuzynka powiedziała "chcesz być piękna, musisz cierpieć". Stronczku, ooo i Ciebie wciągnęło- to na początku zdaję się być czarną magią, ale jak załapiesz to jakoś idzie. ![]() Madziulka, Shira, zdrówka dla chłopaków. Jak się dzisiaj czują?Iwa, zdrówka dla Ciebie i Ali. Pytałaś wcześniej o kolor auta- czarny metalik, dobrze się prezentuje. Telik, Brumek, buziaki w guzioły chłopaków. Scio, no wreszcie - pochłonęłam wszystko na raz i czekam na więcej. A gdzie Dziubek, Natka? Stronczku i Ciebie malutko? Po piątym podejściu do opaski nareszcie uzyskałam zadowalający efekt- tadam.
Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2013-03-19 o 12:52 |
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaale cuda Po ile masz te misie? Przypomnij mi, bo chyba sie na misia skuszę Zarejestrowałam się na usg Zadzwoniłam z myślą o przyszłym tygodniu, a pani mi mówi że na jutro się miejsce zwolniło
|
|
|
#4486 |
|
Rozeznanie
|
MarzenaTo pewnie tż zajmuje sie teraz Toba tak jak Ty nim?
Zdrówka! Opaska nieziemska Hania lubi nosic czapki i opaski??????Ewka sciaga wszystko mam nadzieje, ze minieI też mi nie jest jej żal ![]() Tez jestescie zasypane sniegiem???????Nas musial dziadek ratowac nie mogłam otworzyc drzwi!Ewka ma sniegu po pachy!Na szczescie cieplutko wiec zaliczyłysmy juz dwa razy sankiI posiałysmy owies ![]() Dziekuje za mamine misiowe komplementy |
|
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzenko zdolniacha z Ciebie -
super opaska!zdrówka dla Ciebie! isia czapki super! szkoda, że mam cała masę wiosennych czapek, bo skusiłabym się na jakieś...ale tż by mnie z domu wygnał chyba. stanowczo za dużo na Hankę mi idzie pieniążków. na "moje" zachcianki dla niej of course justynka śliczne spineczki!!! kusi mnie kupić takie dla Hani, ale ona wszystko z głowy po minucie ściąga zrywa nawet można rzecz mam prośbę - możesz wrzucić zdjęcie spinek na włoskach Zuzki?? bo tak jakoś wielkościowo bym chciała zobaczyć, jak się prezentują. i pewnie się skuszę...te z kokardkami mnie urzekły |
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, ale Wy cuda wyczyniacie!!! ponawiam pytanie, GDZIE NATKA???
|
|
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zza krzaków podziwiam Wasze dzieła i chylę czoła
A ja z kolei zamiast pracować, przepadłam w blogu makoweczki ale ciiiiI przyszedł wczoraj do nas rowerek, padło na puky, Ala podekscytowana ale zarazem po "przejechaniu" kilku kroczków spanikowana, że musi panowac nad "maszyną" i zbiega z niego Ale śweitna sprawa i myśle, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej! Niech tylko ta zima sobie pójdzie precz!!!!!!!
|
|
|
|
#4490 |
|
Wtajemniczenie
|
ISAOK u nas ciagle pada
tez jestem ciakwa wielkosci tych spineczek-bo jak pisąłam myslałam o sobie
|
|
|
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
|
Myha poczekaj ze 2-3 dni, zrobię więcej, wrzucę na bloga i się dogadamy
Tu były same żywsze kolory, bo Patik w takich chciała. Jeszcze będę robić pastele, filc i wstążeczki. Zanim zacznę wystawiać, to cena przysłowiowy "piątak" za spinkę po znajomości ![]() Jakby ktoś, coś, jakieś specjalne życzenia, to zapraszam na PW
|
|
#4492 |
|
Rozeznanie
|
nastepny watek powinien sie nazywać
"wszystko na głowe Twojego smyka' |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
A kto powiedział, że spinki są tylko dla dzieci
![]() Justyna jak założysz bloga to może coś dla siebie wybiorę, pastele mi się podobają. Zrób coś dorosłego ![]() Marzena aaaaaaaaaaaaaa, sama nie wiem co mam Ci napisać! Ty zdolna bestio, czego się nie złapiesz to działa! ![]() Ja jestem leworęczna, nie wiem czy bym się umiała na szydełku/drutach odnaleźć. Dzięki, że pytasz Aparat już założony. Niekomfortowo się czuję z gębą pełną metalu ale tak jak piszesz, wszystko dla urody.Zjadłam właśnie zupę. I tak to jest, że jak człowiek nie może jeść to wtedy jest najbardziej głodny Babka ortodontka fajne. Zgodziła się na raty, dziś za wizytę nie płaciłam, szczoteczkę dała za darmo a widziałam, że na opakowaniu cena 25zł ![]() Ja jutro urządzam polowanie na Biedronkę, mam nadzieję, że coś mi się jeszcze ostało w co wątpię, u nas jedna biedronka na wiele, wiele okolicznych wsi
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie!
|
|
|
|
#4495 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ![]() Noc koszmarna, jak za starych dobrych czasów ![]() Cytat:
A jak teraz z mężem? To jakieś grypsko? Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak mały? Cytat:
![]() To pewnie zawód z reguły jest, że nocników nie ma ![]() Cytat:
On w ogóle jest słodki ![]() Cytat:
![]() Sernikiem kusisz. Wygląda fajnie, bo nietypowo. Od kiedy mam nowego robota, to ciągle bym piekła. Ale nie ma dla kogo ![]() Cytat:
![]() A mi go szkoda bardzo, bo wydaje mi się, że on się z tym bardziej męczy niż ja ![]() Opaska piękna - idealnie te kolory ze sobą grają Cytat:
Cytat:
I tak było dużo, a teraz od rana sypie znowu ![]() No właśnie ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- AAAA, zegar! W tych układankach jest zegar! Zaraz lecę do Biedrony
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2013-03-19 o 13:23 |
|||||||||
|
|
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
Justyna, naprawdę czad!
![]() Isia, tyaaaa zajmuje się... Do pracy poszedł, a my same się kisimy dalej w domu. No ale nie mogę narzekać, bo z samego rana robi nam zakupy na cały dzień i jak wczoraj wrócił to uśpił Hanię od niepamiętnych czasów. Misiowe czapy genialne ![]() Eve, Aania, kciuki za wizyty! ![]() Co do butów to jeszcze warto do CCC zajrzeć. Macałam te fioletowe buciki http://www.ccc.eu/pl/kids/ss13-lasocki/4 , lekkie, skórzane i cena bardzo przystępna bo 70 zł, a łudząco podobne do Ecco za 200 zł. http://allegro.pl/ecco-mimic-trzewik...038220567.html
Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2013-03-19 o 13:38 |
|
|
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
IW widziaąłm zdjecia myszkowej czapeczki
|
|
|
|
#4498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() BrumekTo juz kompletnie zrezygnowałas z ciasteczka do kawy?? Ja nie moge Ewka ma ta układanke z biedry z misiem...nie pasuje jej rozkleiła misiom wszystkie ubranka
|
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz znać, jak ten sernik wyjdzie i czy dużo roboty?
|
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
Spinki na Zuz - modelka dziś bez humoru i oburzona, że robię jej zdjęcia...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

zapraszam

12.06.2010

za wizyte
Pewnie wszytskie w Biedronce siedzicie