|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
![]() Cytat:
Ze mnie się instruktorzy śmieją, że powinnam robić prawko na ciężarowe, bo cały czas, nawet w miejscach, gdzie jest względnie równo, zaciągam ręczny Chociaż to i lepiej, bo egzaminatorzy potrafią doczepić się do każdej głupoty a przecież bezpieczeństwo na drodze jest rzeczą najważniejszą.
stoję z czarną słuchawką trzymam ją jak rewolwer i mówię do sygnału ZAJĘTE ZAJĘTE nie nie wcale nie musisz mnie kochać ale opleć mnie ogrzej jest upał przed chwila była rewolucja Mistrz Świetlicki jestem studentką!
|
||
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
oj to fakt
jak mi to powiedzieli ostatnio jak byłam w domu to z radości aż skakałam hehe noo i muszę byc lepsza od brata który zdał za 2 razem ;p |
|
|
|
#3755 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Krótko miałaś ten egzamin, faktycznie. Cytat:
Gratulację za teorię i oby się udało po świętach. Egzaminatorzy wypoczną i może będą mieli lepsze humory ![]() Cytat:
Ma znajomą, której dziadek obiecał samochód jak zda prawko za pierwszym
|
||||
|
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozostaje powiedzieć... szerokiej drogi |
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=NickBack;39858977]
Jasne, zapraszamy Gratulację za teorię i oby się udało po świętach. Egzaminatorzy wypoczną i może będą mieli lepsze humory ![]() Z tej teorii to się cieszę do dziś, zwłaszcza patrząc na to ile ludzi tego nie zdaje ;/ Mam właśnie taką nadzieję, będą rozleniwieni i może przez to nie będą błędów zauważać
|
|
|
|
#3758 |
|
Rozeznanie
|
Warunki pogodowe mialam nieciekawe. Duzo sniegu bylo. Zdawalam po 7 rano i jeszcze nie odsniezyli, na co zwrocil uwage egzaminator. W ogole ze mna nie rozmawial, jedynie jak juz bylam pod WORDem. Zyczyl mi szerokiej drogi i powodzenia
![]() ![]() Wam tez zycze powodzenia |
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
no warunki pogodowe nie sprzyjają niestety, wczoraj jak wracałam z pracy to taka była zadyma że szok
i zero przyczepności no ale powoli i dojechałam do domu
|
#3760 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Mam pytanie, tylko proszę o dobrą odpowiedz, ponieważ tydzien temu miałem egzamin teoretyczny, lecz niestety go nie zdałem, brakło i 5pkt, ale nurtuje mnie jedno pytanie które miałem i nikt nie moze mi na nie odpowiedzieć.
Czy jeżeli na chodniki idzie grupka dzieci, jeden z nich blisko krawężnika chodnika to czy kierujący pojazdem ma obowiązek oddalić się od tego krawężnika ? dodam ze jestem na drodze bez znaków poziomych, czyli na drodze i zbliżam się do mostu o zwężonych pasach ruchu. z góry dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
#3761 |
|
Przyczajenie
|
Witam. mam pytanie które miałem na egzaminie teoretycznym, i nie wiem czy zaznaczyłem dobrze czy nie, niestety nie zdałem i obawiam się ze znow bd miał to pytanie.
gory dziekuje Czy jeżeli na chodniku idą dzieci, jeden z nich blisko krawężnika chodnika, to czy kierujący pojazdem ma obowiązek oddalić się od tego kraweznika ? dodam ze jestem na drodze bez znaków poziomych czyli na drodze, i dojeżdżam do mostu o zwężonych pasach ruchu.
|
|
|
|
#3762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez zdaje 03.04 ![]() Zonawymarzona gratulacje ![]() Eh chyba sie umowie na jazdy i wezme z 5.. dawno nie jeżdziłąm dzisiaj jechałam do Warszawy z tz bosz wymijali w ostatniej chcwili kilka bylo sytuacji naprawde trudnych, zle warunki i stwierdziłam ze ja takiej pewnosci za kółkiemj nie mam oczywiscie jechałam jako pasazer.Boje sie zdawac |
|
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Mój egzamin zbliża się wielkimi krokami.. Jeszcze tylko 2 tygodnie, mam 3 kwietnia tak jak inne dziewczyny tutaj.. Mam nadzieję, że to bedzie nasz szczesliwy dzien
![]() Chociaż mam wrazenie ze tego nigdy nie zdam. Wszystko mnie po prostu dobija |
|
|
|
#3764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
duzo bierzez jazd?
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny z 3 kwietnia ; na pewno będzie dobrze
zdamy spokojnie i niedługo będziemy śmigać po drogach same
|
|
|
|
#3766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musi byc dobrze! Który raz zdajecie? |
|
|
|
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
wrona92 dzieki oby
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
na pewno
![]() crayon18 ; ja 1 raz, i oby jedyny
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Placu nie moge się doprosić nadal, mówił ze da mi w sobotę , wczoraj odwołał że na poniedziałek. W d... go mam, idę gdzie indziej prosić o plac.....znowu
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
I dobrze, że masz go gdzieś. Ważne, żebyś poćwiczyła plac, skoro chcesz, a nie robiła tylko to, co on Ci każe, a już potrafisz.
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia dla zdających niedługo
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
pendraiw ty to masz naprawdę pecha do tych instruktorów
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
noooo, tylko w łeb se szczelić
Wkońcu porwie komu auto i sama bedę się uczyć Ja mam diesla - górka nim to rozkosz za to suzukim to los szczęscia
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wręcz jak udał mi sie łuk na egzaminie to górką nic a nic sie nie stresowałam
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze na egzaminach na górce odmawiałam modlitwę brzmiącą: "nie zgaśnij nie zgaśnij nie zgaśnij, błaagam, nie zgaśnij!"
|
|
|
|
#3776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Zadomowienie
|
ja nie zdaje suzuki, ale moge napisac jak ja zawsze robie wzniesienie:
1. jak juz stoje na wzniesieniu z zaciagnietym recznym naciskam na pedal gazu zwiekszajac obroty silnika do 2000-2500 obrotow i TRZYMAM w takiej pozycji 2. reka na reczny 3. powoli puszczam sprzeglo, gdy obroty zaczynaja spadac spuszczam reczny i dodaje gazu mam nadzieje, ze komus sie przyda
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
ja robilam tak jak pewnie każdą z was uczyli tylko że ja za każdym razem wyczuwałam drganie i nie gasł mi
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|
#3779 | |||
|
Idealna Źona; )
|
NickBack;i Juste-trzyma kciuki za 9kwietnia
Cytat:
i trzymam kciukiCytat:
klas ki:![]() Cytat:
![]() za praktyke trzymam kciukicrayon18-za ciebie 3.04 tez trzymam kciuki a ja mam za Tydzien i juz sie stresuje.... ktos sie pytal czy bieze dodatkowe jazdy przed egzaminem.Ja zawsze biore 3 razy po 2h ostatnio tak bralam.a teraz wezme sobie 2razy po 2h bo mysle ze przez 2tyg.malo zapomnialam |
|||
|
|
|
#3780 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za słowa wsparcia i miłe przyjęcie
![]() Cytat:
Cytat:
Wiadomo, że nie byłabym zdolna do długiej wyprawy, no i pewnie miałabym momenty paniki na drodze, bo jednak wtedy jestem już zdana tylko na siebie, a nie na instruktora, który w razie czego zahamuje. Mimo to, jestem pewna swoich umiejętności. Gdy zaczynałam naukę jazdy, to ściskałam kierownicę tak mocno, że po trzech godzinach jazdy była mokra od moich spoconych ze zdenerwowania dłoni Kurcze, doczekam się tego telefonu od instruktora czy nie Czy tylko ja korzystam z innej szkoły jazdy, niż z tej, w której zaczynałam przygodę z prawkiem? (zwracam się głównie do dziewczyn, którym powinęła się noga na egzaminie/ach) Bo mój pierwszy instruktor okazał się być oszustem i chamem, który sprawił, że totalnie się załamałam i mało brakowało a bym się poddała. No bo jaki instruktor mówi swojej kursantce godzinę przed PIERWSZYM egzaminem: "no wiesz, pół roku szybko zleci. możesz się już przygotowywać do zdawania na nowych zasadach, skoro masz na to pieniądze. ale to twoje życie. nie każdy musi jeździć samochodem". Mobilizujące do tego stopnia, że chodziłam zapłakana po mieście z myślą, by nie wchodzić do WORDu i po prostu wrócić do domu. Po oblanym egzaminie przez dwa dni nie wychodziłam z łóżka. Panie M., bardzo dziękuję ![]() Już w Wielki Piątek! Aaaaa! Żadnego innego świątecznego prezentu nawet nie oczekuję. Proszę...
stoję z czarną słuchawką trzymam ją jak rewolwer i mówię do sygnału ZAJĘTE ZAJĘTE nie nie wcale nie musisz mnie kochać ale opleć mnie ogrzej jest upał przed chwila była rewolucja Mistrz Świetlicki jestem studentką!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

nie wazne który raz zdajesz, oby tym razem był zdany czego Ci zycze i bede trzymać kciuki 

, gratuluję

i zero przyczepności
no ale powoli i dojechałam do domu

klas ki:
Czy tylko ja korzystam z innej szkoły jazdy, niż z tej, w której zaczynałam przygodę z prawkiem? (zwracam się głównie do dziewczyn, którym powinęła się noga na egzaminie/ach)