|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuj się do zaleceń lekarki a na pewno wszystko będzie dobrze Leż, odpoczywaj i myśl pozytywnie |
|
|
|
|
#903 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rajstopki fajne w lidlu. Body akurat z Lidla i z Biedrony mnie odstraszyly. Z Lidla sie powyciagaly, a z Biedrony stracily napy...
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmowką się nie martw, tylko dużo leż. I oklaski za serducho. Mnie dzisiaj tak z jednej strony w w miednicy boli, że masakra. Mam nadzieję, że to nie rwa kulszowa.
Ślub 6 lipiec 2013 ![]() Kornel 24 październik 2013 Antoni 8 stycznia 2015 http://onaiich3.blogspot.com.es/ Edytowane przez misia332 Czas edycji: 2013-03-19 o 17:44 |
|
|
|
|
#905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ani ciśnienia mi nie zmierzyła, nie zważyła...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za dobre słowa. Przespałam się 3 godz i wstałam jakaś taka lepiej nastawiona. Jeśli nic nie będzie się działo to po prostu poczekam spokojnie do wizyty w przyszłym tyg i jak usłyszę serduszko to całkiem odetchnę
pocieszam się tym, że to było jednorazowe i lekko zabarwione. Marzę o tym aby to była jakaś grzybica Dzastino ale fajnie że serduszko już słyszałaś Trele piękny bobasek
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
[COLOR="Black"]Dzastino [/COLOR] to jestesmy w tym samym momencie
Mam rowniez na 29.10 Fajnie, ze widzialas serduszko!! JDa mam wizyte za tydzien...---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- eeee cos mi sie porobilo z komentarzem
|
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie! I ja się zapisałam w końcu do lekarza. Mam wizytę w piątek po południu. Ciekawe, czy będzie widać już serduszko? Jakoś bardzo się tego boję. Zastanawiam się czy ciąża nie jest starsza ostatni okres (4.02) miałam bardzo dziwny. A jeżeli zaszłam wcześniej? Po objawach porównując poprzednią toby się zgadzało. Zobaczymy..... Boję się tej wizyty jak małolata, będę miała problem z powiedzenie o niej rodzicom.
Zazdroszczę dziewczynom, które były już na pierwszym usg, wizycie. Pewnie jesteście spokojniejsze. Trele i Dzastino gratuluję i zazdroszczę |
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam bardzo ważne pytanie, czy taka wanna jest praktyczna ?
http://allegro.pl/wanienka-anatomicz...091719073.html ja mam wizyte w piatek rano znowu u innego lekarza i oby to byl wkoncu ten wlasciwy...
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno wszaystko będzie dobrze Nie denerwuj się i mśl pozytywnie Cytat:
![]() za wizytę i dobrego lekarza
|
||
|
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez mam odklejoną kosmówke na 22mm i leze non stop. wstaje max 4 razy dziennie. jakie dał Ci dawkowanie dupka? ja jadam 3 razy dziennie po 1 tab luteiny. z tego co czytalam to wiekszość z tego wychodzi wiec jestem dobrej myśli
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Koala przepraszam kochana,że tak otwarcie zapytam ale jak doczytałaś miałam wczoraj lekkie plamienie i zastanawiam się jak u CIebie było? Mocno plamiłaś i non stop czy też jednorazowo i lekko?
|
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wizytę! Jeślli chodzi o wanienkę to chyba moja siostra taką miała, albo bardzo podobną.. z tego co zauważyłam to jak już dzidzia była duża to i owszem, bo już się nie ślizgała w tej wanience tak jak druga córka w tej zwykłej. Bo maluszka i tak trzymasz pod główką więcchyba większej różnicy nie robi.. ale już takie sarsze co to samo chce sie pluskać ( jej córka w 4 miesiącu) to jak miała tak że mogła usiąść i chlaaaaaaaaaaapać do woli to cieszyła się i na sam widok wanienki była przeszczęśliwa a moja siostra nie musiała aż tak uważać ( czyli mogła się odwrócić i wziąć ręcznik bez obaw, czy oliwkę i inne naszykować )
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastin gratuluję serduszka, a kosmówka mam nadzieję nie narobi kłopotów. Trzymaj się
O wanience nie umiem się wypowiedzieć . |
|
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może też idz i sie dowiesz bo to raz dwa wszystko. przynajmiej mnie odrazu przyjeli i wszystko wraz z dojazdem trwalo moze godzine ![]() trzymam kciuki i mysle ze u Ciebie nie bedzie nic poważnego
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta dzisiaj. Masakra jakaś, dwie godziny w południe spałam. I nadal mi sie chce spać.
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#918 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Zrobiłam dzisiaj betę i wynik to 12850 czyli 7-8 tydzień LP ![]() wg moich wyliczeń powinien być 6 ![]() poza tym tak mi się śpieszyło do pracy, że po pobraniu krwi za krótko trzymałam przyciśnięty wacik i zalałam krwią pół laboratorium.... mam nauczkę na przyszłość![]() Dzastin super, że widziałaś serduszko ![]() uważaj na siebie ![]() Kasiunka na pewno wszystko będzie ok ale tak jak pisze Trele_Morele im wcześniej pójdziesz do lekarza tym szybciej się uspokoiszpozdrawiam wszystkie mamusie i brzuszki ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Ale wiem, że niektórzy byli zadowoleni z takiej wanienki
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez e.m.i.l.k.a Czas edycji: 2013-03-19 o 22:52 |
|
|
|
|
#919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też staram się być dobrej myśli, tym bardziej że na razie nie miałam żadnych plamień... Mi ginka zabroniła czegokolwiek czytać na ten temat w necie bo widziała że trochę się zestresowałam. Nie lubię cały czas leżeć ale jak trzeba to trzeba...Najgorsze że wizyta dopiero za 3 tygodnie Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za gratulację Ja już od 6 nie śpię... Wczoraj ginka zleciła mi badania i jednego nie mogę rozszyfrować... Kasiunka jak masz się stresować to idz prędzej do lekarza.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-03-20 o 06:58 |
||
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze wracając do wizyty mojej...Gin włączył aparature i mówi, ze Pęcherzyk jest o wiele za maly i pusty..zeszlam tam prawie :'(.po czym mówi ze przeprasza ale zrobił mi usg ginekologiczne a nie poloznicze.potem aparat sie zawiesil. Reset, robi od nowa.Tym razem pęcherzyk co do dnia zgodny z owulacja uff.. wierci wierci i nic nie widzi. Ale ja juz widziałam. Za chwilę on tez. Co prawda bardzo slabo ale był zarodek,z pikajacym punkcikiem.gwiazdka z nieba,duphaston ze względu na wcześniejsze problemy i dużo się oszczedzac. Poki co nadal leze chora, z wysokiej gorączki przeslam w kaszel i katar.i to mnie martwi bo też jest niebezpieczne dla dzidziolka. Core tatuś co rano wozi do babci zeby mi na glowe nie wchodziła. Jestem w 6t4d wg owulki. Termin koło 8.11
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdrówka życzę, leż i odpoczywaj
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
dzidziadziumdzia dobrze, że się wszystko wyjaśniło, to Ci lekarz narobił strachu. Dobrze, że wszystko jest ok, leż i zdrowiej.
Ja myślałam, że mi młdości już przeszły, a tu dzisiaj od rana na nowo. Wczoraj wieczorem znów mnie cycole tak bolały, że myślałam, że padnę. Jedyne co mogę zjeść to płatki kukurydziane i chrupki kukrydziane. Masakra.
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i on do mnie: myślałem, że zrobiłaś biednemu studentowi zakupy koala19 będzie dobrze! leż i odpoczywaj ![]() A ja mam jakieś dziwne obawy/lęki/depresję? Normalnie nie potrafię się na niczym skupić, cały czas myślę o tym że fasolka rośnie, a ja nie wiem czy będę miała na tyle finansów żeby ją godnie utrzymać.. że mogę stracić pracę, mój tak samo.. u niego jest jeszcze gorzej bo zwalniają co tydzień po 5 osób... no i jakoś tak. w sobotę tak ładnie słońce waliło, wybrałam się na zakupy. i jakoś tak humor mi się poprawił.. mąż kupił mi kobaltowe spodnie, koralową bluzkę i pomaranczowe trampki a teraz, zaś śnieg spadł, zimno, ponuro..:/ nie wiem co mam robić i przede wszystkim jak zmienić nastawienie!! Musiałam się wyżalić Przepraszam Jutro zaczynam 10 tydzień http://www.pregnology.com/ -< fajna stronka :d
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-03-20 o 10:16 |
|
|
|
|
#924 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt ![]() Dzastin, odpoczywaj a na pewno będzie ok, mojej siostrze też kosmówka się odklejała a po 2 tyg wszystko wróciło do normy. ![]() Listę wizyt można stworzyć, ja jestem codziennie na necie w pracy z tym że nie mam czasu żeby pisać, wchodzę tylko, aktualizuję listę i uciekam. Ryba, już poprawiłam błędy na 1 stronie. ![]() Mamuśki listopadowe- wpisywać się na listę proszę ![]() Buziaki dla Was Edytowane przez Pomadka2012 Czas edycji: 2013-03-20 o 10:04 |
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() I wcale ale to wcale nie jestem spokojniejsza po tej wizycie! ale ja już po przejściach jestem więc nic dziwnego...pomimo tego że gin uspokajał i mówił że wszystko jest ok i jak na ten tc to wszystkie wymiary prawidłowe i wynik bety również! ale i tak głowa swoje robi.... WAS WSZYSTKIE CYCKI BOLĄ???? a jakie masz te badania tam?? Cytat:
![]() a ostatnią @ kiedy miałaś?? ja się nie mogę połapać jak oni to wszystko liczą
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Agatkaa OM 28.01, ale owu była pozna, spozniona ok 4-5 dni.
I vice versa kochana !
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny! ja dzisiaj zaczynam 9 tydz, ale kiepsko się czuje, angina i zapalenie zatok nie odpuszczają i na dodatek strasznie mnie mdli, nic mi nie smakuje, najchętniej to nic bym nie jadła, bo wszystko albo śmierdzi, albo jest niedoprawione... ehhh... No i tak jak reszta martwię się tym, żeby z Maleństwem było wszystko dobrze, może po 12 tyg się trochę uspokoję, a tymczasem czekam do wizyty 28.03...
trzymajcie się ciepło ;-)
|
#928 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny chyba do Was dołączę. W 2010 urodziłam córcię i miałam tutaj ogromne wsparcie na ówczesnym wątku młodych mam do 23r.ż. Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki
Wychodzi na to, że jak wszystko się uda to pod koniec listopada do mojej córci dołączy jeszcze ktoś Jeszcze czeka nas wizyta u lekarza.
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no nie wiedziałam, że jesteś codziennie w takim razie jak to nie problem to zróbmy tą listę i może która jaki tydzień już ma? czy to za duży problem? Super że poprawiłaś dziękuję i przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;39873160]Dziewczyny chyba do Was dołączę. W 2010 urodziłam córcię i miałam tutaj ogromne wsparcie na ówczesnym wątku młodych mam do 23r.ż. Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki Wychodzi na to, że jak wszystko się uda to pod koniec listopada do mojej córci dołączy jeszcze ktoś Jeszcze czeka nas wizyta u lekarza.[/QUOTE]Witamy i zapraszamy
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mam wizytę 28.03
a co do tc to ja myślę że chyba nie ma potrzeby bo pewnie większość z Nas wstawi sobie w podpisie suwaczek więc jak się kliknie to będzie wiadomo kto w którym tc jest no ale to moje zdanie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

Leż, odpoczywaj i myśl pozytywnie

Na pewno wszaystko będzie dobrze 

mam nauczkę na przyszłość
wizytę mam za tydzień w czwartek ale chyba nie wytrzymam i poproszę o wizytę poza kolejnością...