![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Grzyby nie przenikają do pokarmu, położna mi mówiła.
Położna, która u mnie była uczy na tutejszym Uniwersytecie, więc jest douczona ![]()
Pierwszy kontakt: 04.02.09 ![]() Poznaliśmy się: 14.02.09 ![]() Jesteśmy razem: 22.03.09 ![]() Zaręczyny: 16.10.10 ![]() ![]() ![]() Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 ![]() Wojtek 14.10.2015 ![]() Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2013-03-19 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Hej. Kurcze dziewczyny Wy jak zwykle pędzicie jak petardy
![]() ![]() Na razie nie mam czasu nadrobić...może późnym wieczorem albo jutro dopiero ale do jutra to się znowu z 20 stron nazbiera ![]() ![]() Byłam z Darią dziś na szczepieniu na pneumokoki i bidulka strasznie płakała...i taka smutna dziś jest ![]() Edit:w sumie dziś mogłam Was nadrobić ale godzinke się zdrzemnąć poszłam bo padałam na pyszczek...Moja Daria od 3 w nocy co godzine się budziła ...a zasnęła jak zwykle dopiero o 00.30 !! Ma-sa-kra...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-19 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2348 | ||
Zadomowienie
|
O jaka muszka
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macie jakieś szybkie, doraźne sposoby na bolące bąki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jak widze, ze maluch mi sie zaczyna prezyc i pojekiwac to mu robie rowerek nozkami albo przyginam obydwie nozki zgiete do brzuszka i tak trzymam chwile. Czasem pomaga |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Deli, jakie piękne rzęsy ona ma!
![]() Moja niestety ma rzęsy po mnie, czyli proste, średniej długości, które bardzo ciężko podkręcić, a szkoda - bo mój TŻ ma taką firanę kilometrowych rzęs, że normalnie zazdroszczę mu z całego serca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie pytałam endo i pediatry to powiedzieli , że nic na razie niemusze robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Pierwsza samodzielna kapiel za mna, az sie spocilam z wrazenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Deli, ona wyglada jak laleczka!!!cudna jest
![]() Kurcze Maly plakusi strasznie, zmeczony jest okrutnie i ni cholery uspac sie go nie da, mysle, czy by wsadzic w chuste, w sumie co nam zostalo ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Nawijko gratelejszyn ![]()
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tutaj o rozwoju dzieciaczka tydzien po tygodniu https://mamotoja.pl/kalendarz_rozwoj...tml?cac_week=8 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tak jest od jakichś 3 tyg, po rozmowie dzisijeszej wydaje mi się że to przez zmęczenie ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
śliczna! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od urologa. I tak w jednej nerce mam piasek, który się wypłukuje, dlatego popuszczam i mam parcie silne na pęcherz, a w drugiej mam już złogi 5mm ma i albo wyjdzie bezboleśnie albo skończy się kolką nerkową (chyba tak to się nazywa). I przez to, że karmię piersią nic mi nie może dać, stwierdził, że te wyniki moczu co mam nie są jeszcze jakieś tragiczne i on nie widzi sensu dawać mi antybiotyk.
Co do furaginu to powiedział, że on nie poleca karmiącym piersią !!! Zaleca picie dużych ilości płynów i branie gorących kąpieli. I takim sposobem pozbyłam się z kieszenie 100 zł. ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- nomenklatura co tam u Ciebie ??? widzę Cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i to jak, hahahaha ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hohoho coraz więcej nas-mamusiek ![]() Bałam się że w odchowalni będzie nas coraz mniej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze TAKA dumna jestem z Siebie że dałam radę JĄ urodzić ![]() Idę nadrabiać dalej te 1000 stron ![]() ![]()
![]() |
#2359 |
Rozeznanie
|
Black, Naiwijko (bo chyba najbardziej w tym "siedzicie"
![]() Pytałam dzisiaj fryzjerki i powiedziała, że na włosy najgorzej działają Pantene i Taft, bo mają dużo silikonu w skłądzie. Prawda to? Ja Pantene uwielbiam, nie dość, że zapachy boskie, to jeszcze naprawdę wydawało mi się, że super na moje włosy działa. Za to dobre są Elseve, Garnier Fructis i Gliss Kur. I tu pytanko mam też. Bo Gliss Kur już kiedyś stosowałam i byłam bardzo zadowolona. I co byście doradziły? Nie chcę jakichś super regeneracji czy cuś, tylko po prostu na co dzień, żeby o włoski dbać przy kąpieli. ![]() ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-19 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Silver-powodzenia
![]() Tak! Moje kochane szczęście śpi sobie słodko także teraz ![]() Nawijko-moje gratulacje kochana ![]() Mój skarbek kocha się kąpać,wtedy uśmiech mu z buziuni nie schodzi ![]() ![]() Aha- wpisz u mnie mm na pierwszej stronie bo się nie określiłam jeszcze.
#2361 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
Mała, moja Pola też uwielbia kąpiele.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- I normalnie zauważyłam, że ona chyba bardziej lubi, jak ją sama kąpię, niż razem z tż. ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- W ogóle, to mnie naszła teraz taka refleksja. Jak Pola śmieje się na głos, to ja śmieję się razem z nią, ale aż mi się łzy w oczach pojawiają. To kurde takie słodkie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() NO! TO RESZTĘ DZIEWCZYNY DOPOWIEDZĄ ![]()
![]() |
#2364 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jesli chodzi o pierwsze uśmiechy i guganie ![]() ![]() ![]() kocham ten bezzębny uśmiech ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2366 |
Zadomowienie
|
Nikt nie ma inhalatora???
![]() A moja Mala po kapieli szaleje, kapiel super, ubieranie super, a jak przychodzi do wyjscia z lazienki to koszmar...krzyczy,wrzeszc zy, bierze cyca wypluwa, krztusi sie, pluje...masakra i jest nie do uspokojenia!!! Tz sie nia zajmuje teraz bo ja wysiadam...
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2013-03-19 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
nooooooo wezzzzzzz ;p
wisienka, wlasnie, dawaj fote! ![]()
![]() |
#2368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szampon jest zbyt krotko na wlosach, by mogl cokolwiek zdzialac. On jest jedynie od mycia, a odzywka/maska od odzywienia/nawilzenia. Zaraz, zaraz, o co pytasz? O szampony czy o odzywki? Bo wymienilas kilka firm, a nie wiem o jakim kosmetyku mowa ![]() Zarowno Pantene, jak i Elseve i GlissKury maja silikony. Z tym, ze silikony w szamponach sa kompletnie zbedne, za to w odzywkach przydatne, o ile nie ma ich oczywiscie zbyt duzo i pod warunkiem, ze nie sa to silikony trudnozmywalne (do tych pozytecznych nalezy np dimethicone lub amodimethicone). Wygladzaja one wlosy i daja wrazenie, ze wlosy sa w lepszym stanie niz w rzeczywistosci. Oczywiscie nie poprawiaja kondycji. Za to Fructisy sa bardzo w porzadku, szczegolnie sklady odzywek mocno sie poprawily ostatnimi czasy. Generalnie wiekszosc drogeryjnych kosmetykow do wlosow to niezle g... Najlepsze sa te najtansze, polskie firmy typu Barwa, Joanna, Eva Natura, Farmona, Malwa, BingoSpa. One zwykle nie zawieraja niepotrzebnych oblepiaczy. Z kolei ich minusem jest to, ze sa trudnodostepne. Cytat:
![]() Poczatkowo byl ryk, teraz juz sie nie drze, ale szybko traci cierpliwosc i trzeba sie uwijac ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-19 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
Kupiłam takiż oto szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-shampoo.html kolezanka poleciła, ja jestem z niego zadowolona Nawijko co myślisz?? dodam, że mam suchą skórę głowy, drapię, więc potrzebuję czegoś do codziennej pielęgnacji tym bardziej, że co dzień mam łój na głowie i bez mycia nie wychodzę z domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.