|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Misia trzymaj się Kochana.....
jeśli by się okazało że jednak chce wrócić to ja bym się w takiej sytuacji dwa razy zastanowiła czy chcę wrócić do takiego tchórza który nawet nie miał jaj powiedzieć o co chodzi Cytat:
|
|
|
#3212 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
smutne...Ja bym do niego poszła i stała pod drzwiami i waliła dopóki nie otworzy... |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ew. na działeczkę nad jeziorko
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
Kładę się, bo wstawałam o 3.45 dzisiaj ;/
|
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie weszłam na wizaż i nie wierzę w to co zobaczyłam... Misia nasza kochana jak Ty się w ogóle trzymasz?
Pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć |
|
|
|
#3218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w rożnych regionach daje się inaczej
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to przykre ale wydaje mi się, że to tylko jego decyzja o rozstaniu, że chciał odejść a zrobił to teraz bo jego rodzice mieli się wpakować w kredyt więc wolał to zrobić przed wzięciem kredytu. Skoro mieszkanie było już wybierane a on nagle zrezygnował, tylko to mi na myśl przychodzi. Obym się myliła i żebyście wszystko sobie wyjaśnili
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
myślałam że chodzi o płatniczą
bo mi się co chwilę zdarza i dzwonię zdesperowana do banku ![]() święta prawda Cytat:
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-19 o 21:50 |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli ktoś chce kogoś zostawić to zazwyczaj podejrzanie się zachowuje.. Z tego co Misia opowiadała to raczej między nimi grało.. Dlatego mój nos węszy tu osoby trzecie.. i nie mówię tu o jakiejś dziewczynie. Jeśli nie to, to może on boi się, że Misia będzie z nim nieszczęśliwa Też nie wiem co o tym myśleć... Misia okropnie Ci współczuję ! Trzymaj się ! ![]()
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
U mnie nic ciekawego poza tym, że nadchodzą chude dni, bo nie mogę za bardzo pracować przez sajgon na uczelni Już nie mogę się doczekać aż skończę te studia i znajdę normalną pracę. I za tydzień jedziemy do moich rodziców. Cytat:
misia, bardzo mi przykro.... Musisz się dowiedzieć co jest przyczyną całej tej sytuacji... Trzymaj się Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-03-19 o 21:59 |
||
|
|
|
#3224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to czytam to sytuacja podobna do mojej i jakby mi ktoś opowiedział taką sytuację to bym pomyślała że to Dominik mój eks mąż, że powtórzył z kimś innym to co zrobił ze mną, tylko że przed ślubem.
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-03-19 o 22:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3226 |
|
Rozeznanie
|
misia tak przecież nie można! Musi Ci powiedzieć dlaczego, wyjaśnienie się należy, a nie tak, bo tak
A jeszcze garnki chciał kupować... Szczerze, to w głowie mi sie coś takiego nie mieści...![]() Trzymaj się
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia, jakaś totalna abstrakcja !!! Kochana, jestem z Tobą i naprawdę współczuję Ci całym sercem tego, co teraz przeżywasz. Ja w takiej sytuacji chyba mimo wszystko nie byłabym wstanie "olać tego" tylko chciałabym poznać przyczynę. Uważam, że inaczej nie można, trzeba wiedzieć na czym się stoi. Łatwo mówić "ehh, co za głupek, nie ma sobie co o nim myśleć", ale nie jak się było po oświadczynach, kupowało mieszkanie i wpłaciło wszystkie weselne zaliczki !!! Musisz wiedzieć na czym stoisz i nie odpuszczaj tego tak. Okej, zgodzę się, że można dać kilka dni na przeczekanie, ale to trzeba wyjaśnić!
Wydaje mi się również, że rodzice są w to zamieszani. Na pewno tu chodzi o to mieszkanie (tzn. ja to obstawiam), może zdecydowali się jednak nie brać kredytu, coś mu nagadali. Coś z nimi musi być na rzeczy, a on mógł się przestraszyć. Btw. ijaa i agunineczka, tak napisałyście, że po 4 latach się rozstałyście z eksami. Nam z TŻ-tem pojutrze 4 lata stukają :P
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-03-19 o 22:29 |
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
nie mieści mi się to w głowie....
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie i TŻ też niedługo - za trochę ponad tydzień. ![]() Kąpiel zaliczona, jedzonko na jutro zrobione, pokręciłam hula hopem i padam. Dobrej nocy
|
|
|
#3230 |
|
BAN stały
|
TŻ właśnie wrócił z siłki, wiec spadam
|
|
|
|
#3231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc z jednej strony dopiero zakochanie może się kończyć, kiedy z drugiej, dajmy na to, już od 2 lat jest zaangażowanie w związek. No a tej jednej związek bez zakochania może nie odpowiadać
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam spać bo jutro rano muszę wstać i jadę 30km do siostry i idziemy na ciuchy
Tżcikowi wysłałam zdjęcie tych obrączek z informacją, że mi się właśnie takie podobają i czy zgodzi się na takie. Odpisał "pewnie " kochany jest wszystko co wymyśle związane ze ślubem to się godzi i to z radością Konkretnie nie chodzi o te ale mają być gładkie bez żadnego żłobienia, jak nasi rodzice mają tylko grubsze i muszą być błyszczące
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-03-19 o 22:49 |
|
|
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny ja nie mam takich przeżyć... zawsze to ja kończyłam niby związki. A z Tż jestem prawie 6 lat (w maju stuknie), poznałam go w 2lo więc co się dziwić
wcześniej przed Tż to był śmiech na sali, a nie związki... ja z kolei słyszałam, że kryzysy są po 7 latach za rok będzie 7, ale się nie martwię nawet czasu na kryzysy nie będzie ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kryzys w każdym czasie może nas dopaść Dobra mykam spać
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie kiedyś chłopak zdradził (a raczej zdradzał, bo to był długotrwały proces, kilka tygodni mnie oszukiwał, w końcu się przyznał w sylwestra o północy). Gówniarą wtedy byłam, 17 lat miałam, ale czułam się jakbym miała z 28 lat (nie wiem czemu akurat 28
ale pamiętam do dziś, że leżałam w łóżku w hotelu i płakałam, on spał na drugim boku, a ja sobie pomyślałam "Boże, czuję się jakbym miała 28 lat" do dziś pamiętam tę myśl :P). Przeżyłam to baaaardzo ciężko i nie życzę nikomu takich przeżyć. Byłam bardzo wrażliwą nastolatką, zresztą do teraz jestem wrażliwą (już nie nastolatką :P). Potem jeszcze byłam w jednym związku, ale rozstanie chociaż trochę bolało to jednak przebiegło dużo bardziej łagodnie, bo właściwie to zawsze byliśmy bardziej przyjaciółmi niż parą, dziś bardzo miło wspominam tego pana i z raz na ruski rok mamy nawet jakiś kontakt, do tego bardzo przyjaźnię się z dziewczyną z jego paczki, do tego stopnia, że zapraszam ją na mój ślub Były także różnawe epizody, które na miano związków nie zasługują, ale nigdy, przenigdy nikt mi nie powiedział "Słuchaj, będzie Ci lepiej beze mnie. Roztańmy się dla Twojego dobra". I koniec, zero wyjaśnienia. Na takiego tchórza nie trafiłam nigdy. I obym nigdy nie trafiła (tzn. oby TŻ nigdy się taki nie okazał). TŻ jest w ogóle inną bajeczką. Ma pierdyliard różnych wad, ale ufam mu bezgranicznie. Do tego stopnia, że aż się sama ostatnio zdziwiłam jak to możliwe, że ja, zawsze taka nieufna do świata, tak totalnie jemu ufam
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-03-19 o 23:04 |
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne, klasyczne
|
|
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My zaczęliśmy być ze sobą jak akurat kończyłam drugą gimnazjum, tż 1 liceum.. jeny ale gównażeria ![]() A tak wogóle to chętnie poszłabym spać, ale czekam do północy na rejestrację do promotorów na mgr.. super..
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
haha a nam właśnie stuknęly 4 lata 7marca...
ino czekać teraz aż mnie tż zostawi dla innej...albo ja jego dla innego
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-03-19 o 23:40 |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja w nim cały czas zakochana po uszy cieszę się jak głupia na każde spotkanie, szykuję niczym na randkę, mam motylki w brzuchu
|
|
|
|
|
#3240 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam się o poranku
Cytat:
Cytat:
haha ![]() Cytat:
Nieraz mówię zobacz znalazłam fajne (i tu wymieniam coś związanego ze ślubem), a On patrzy i mówi, że też mu się to podoba i pyta czy ma zadzwonić zapytać o cenę/dostępność itp. W ogóle w wielu kwestiach mamy zgodne zdanie i jeszcze o żadne wybory nie było kłótni i bardzo dużo też ze sobą rozmawiamy na temat przygotowań i naszych oczekiwań. Misia cały czas wierzę, że wszystko się jeszcze wyjaśni...
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-03-20 o 06:55 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

wczoraj Tycikata i Nati_kk mnie zmotywowały

zawsze się z TŻ zastanawiamy gdzie ludzie spędzają czas w wakacje np., jak nie mają plaży,morza itd 

Pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć 

Ile Wy dałybyście w takiej sytuacji? Wiem, że zależy to od wielu czynników, przede wszystkim sytuacji finansowej, chciałabym tylko poznać Wasze zdanie. Dodam tylko, może to nie istotny szczegół, że Tż będzie ich wiózł naszym samochodem...

Też nie wiem co o tym myśleć... 

więc z jednej strony dopiero zakochanie może się kończyć, kiedy z drugiej, dajmy na to, już od 2 lat jest zaangażowanie w związek. No a tej jednej związek bez zakochania może nie odpowiadać