|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
DAstinO- musi być dobrze. Leż i wypoczywaj. I proszę mi się tu nie stresować. Lunka- gratuluję pięknego synka
![]() ![]() Iza- wiem jak to jest nie mieć kasy na badania... Głowa do góry 9 cykli starania to nie jest jeszcze aż tak dużo... Właśnie. Proszę o wpisanie mi na 1 stronie, że to mój 15 cykl starań bo właśnie sobie dziś to wszystko ładnie policzyłam. I co... I nie poddaję się.
#4172 | ||||
Wtajemniczenie
|
no nie wiem... ale na to by wyglądało. Wizytę mam w czwartek wieczorem, więc jak mi wypisze skierowanie to ewentualnie ją spytam czy do szpitala będę mogła pójśc juz w piatek... bo bez sensu na noc w czwartek się tam pchać.
A podejrzewam, że nie będzie już chciała ryzykować żebym przez weekend była w domu, bo niby wód płodowych mam już trochę mało, więc pewnie będzie chciała żebym była pod ktg w szpiatlu monitorowana Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny to które z tych badań powinnam powtórzyć?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-19 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mokka w każdym razie czekamy... Lunka...przykro mi z powodu dziadka ![]() U mnie spadke formy...nie spie w nocy a w dzien chodze jak zoombie....jestem zmeczona, boli mnie głowa i mam wciaż zalepiony nos krwia... To sie poskarżyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że warto się kłuć i II wszystko Ci wynagrodzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Kamilku ![]() Cytat:
![]() Piękne kruszynki, takie małe maleństwa ![]() ![]() Isia nie zazdroszczę porodu, zresztą Lunce też nie. Ale zazdroszczę Brzdąców ![]() ![]() Cytat:
![]() jedno życie przychodzi na świat, drugie odchodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry wieczór ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-03-19 o 19:40 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki za życzenia. Mąż był dziś w USC i mała oficjalnie ma już akt urodzenia z imionami Lidia Elżbieta. Mówimy na nią Lidka aczkolwiek jeszcze mi się myli i juz raz powiedziałam na nią Aga, tak ma starsza.
Lunka - to faktycznie miałaś gorzej. Ja się cieszę, że mąż był przy mnie. Za dużo nie pomógł, bo co miał robić, ale sama jego obecność dużo dawała. Potem był taki moment, że zapomniałam o wszystkim, ból był wszędzie, otaczał i był obezwładniający. Była tylko ja i konieczność parcia. Wszystko minęło, gdy mała wyszła. Mokka - będę upierdliwa, ale teraz TY. Pojutrze czekamy na Filipka. dawaj laska, nie oszczędzaj się!!! Mąż gdzieś pojechał a czas myć małą ![]() Aaaa i koty! Chodzą wkoło małej zaciekawione. Często patrzą na nią jak leży ze mną w łóżku i nasłuchują. Już wczoraj ją obwąchały i spokojnie odeszły, nie było sykania czy prychania. Ale to był ich jedyny z nią kontakt, miałam ją na ręce a jedna po drugiej podeszły, powąchały główkę i odeszły. Zabawnie to wyglądało. Teraz czasami obserwują ale na dystans. Brzuch mam jak w 4-5 miesiącu. I jestem cała opuchnięta, stopy mam jak słoń i kostek nie widać. Podobno tak bywa, przejdzie po ok 2 tyg. Piersi się bardzo powiększyły, wyglądają jak silikony, twarde i pełne, hi hi. Linia na brzuchu ciągle jeszcze jest. No i przestaje boleć w kroku. Czyli coraz lepiej. Do jutra ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
dzisiaj miałam mieć USG na którym miała być sprawdzona przeziernosc karkowa, ale niestety dowiedziałam się, ze moje dziecko nie zyje.... Ciąża zatrzymała się na 10 tygodniu, a ja mam miec jutro zabieg... Jestem załamana i przerażona, czy któraś z Was, która to przeszła, mogłąby napisać jak taki zabieg wygląda? Na co mam się przygotować? Czy to boli? Czy dostawałyście jakieś środki na 'indukowanie poronienia'? Moze byc na prv.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucalowania dla malej slicznotki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4180 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
Luna Kamilek słodki
![]() Bardzo Ci współczuje z powodu śmierci dziadka Isia córcia też słodka tez taką chcę ![]() Dżastina gratki za wizytę i nie martw się leż i wypoczywaj ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Margot bardzo mi przykro trzymaj się kochana |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Luncia szczere wyrazy współczucia.... Mam nadzieję, że maleństwo ukoi twój ból...
Dzastin ty leż ile tylko możliwe a będzie ok ![]() ![]() Margot ale jak to... Jejku;( Trzymaj się kochana ![]()
#4185 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzwoniłam wczoraj do gina,mam nie robić żadnych badań.Mówił coś o regulacji przy takich cyklach.A ja jestem wściekła bo miałam już 3 miesiące regulacji dupkiek od 16-25 dc.Miałam dostać Clo i pewnie nie dostane ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana strasznie mi przykro... ![]() Ehh... człowiek w jednej chwili traci to co tak bardzo już pokochał... 3maj się i pisz do Nas jak tylko będziesz miała ochotę... ![]() A ja od 6 nie śpię... wrr... Izka poczekaj do wizyty,pogadaj z lekarzem i może wspólnie coś ustalicie ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-03-20 o 05:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na forum są dziewczyny, które przeszły przez to samo, pisz do nich jak będziesz miała potrzebę, myślę, że one Ciebie najlepiej zrozumieją. Trzymaj się kochana ![]() Cytat:
Witam się z rana ![]() W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala a we wtorek laparo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Rozeznanie
|
Szejda- przeżyjesz kochana. Po wszystkim poczujesz ulgę. Pomyśl sobie, że to tylko 3 dni. Pierwszego pijesz przeczyszczacze (aczkolwiek ja wolałam lewatywę x2- bo po tym płynie mało nie rzygnęłam...) Drugiego laparo- i jesteś na przeciwbólowych a trzeciego sobie ładnie wstajesz i mogą cię wypisać
Margot- bardzo mi przykro...
#4189 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Luna wyrazy wspolczucia z powodu smierci dziadka ![]() Szejda to trzymam kciuki za laparo. jeszcze troche i bedziesz to miala z glowy. Witam sie i ja i uciekam. Zajrze pozniej, jak sie ogarne, co zajmie mi pewnie troche czasu. Jakas dzis jestem nie teges....
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
Szejda będzie dobrze na laparo. Trzymam kciuki. Iza pogadaj z lekarzem najpierw, a się nie denerwuj. Sophia nie martw się, ja jestem codzień rano nie teges....
#4191 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ach, czego się nie zrobi dla dziudziusia.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Szejda trzymam kciuki za laparo
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
Izuś to może idź do tej kliniki
![]()
#4194 |
Zakorzenienie
|
margot... badz silna...
isia coz za zmiana ![]() ![]() ![]() luna przykro mi z powodu dziadka... a Wy kiedy wychodzicie do domku z malym? jak Twoj Tz sie czuje w roli tatusia? iza widze, ze masz za☠☠☠ista syt z lekarzami... powiedz, ze nie bedziesz nic brala na regulacje cyklu, bo to nic nie daje. ponadto regulowac mozna od poczatku, wywolujac owulacje, a nie od dupy strony, czekajac na nia, przyokazji byc moze calkiem ja blokowac i sztcznie @ wywolywac;/ powiedz, ze nie bedziesz dupka brac, poki nie dostaniesz nic na stymulacje, bo dupka, to Ty se mozesz gdzies wsadzic, skoro nic nie pomaga... szejda co prawda nigdy nie musialam przez to przechodzic, ale wierze, ze bedzie ok ![]() a ja dzis pierwszy dzien do pracy... no i mija juz tydzien...a za 6 dni mialam miec juz usg i zobaczyc serduszko... Edytowane przez santom Czas edycji: 2013-03-20 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chodze do poradni ginekoligicznej na NFZ i tam są lekarze, którzy też pracują w klinice leczenia niepłodności. Myślę, że trafiłam dobrze, bo zajmują się mną bardzo dobrze i mam nadzieję, że pod ich opieką uda mi się zafasolkować. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zadomowienie
|
margot bardzo mi przykro. ja miałam zabieg i naprawdę nie masz się czego obawiać. Zgłaszasz się na oddział, dostajesz kroplówę z usypiaczem i po ok 20 min jest po wszystkim. Mnie nie bolało jakoś specjalnie ot tak zwyczajnie jak na @. Krwawiłam przez tydzień a po 28 dniach przyszła normalna @. Najbardziej się bałam, że będzie mnie cipka (sorki) boleć ale wszystko TAM było ok.
Ból psychiczny jest o wiele gorszy. Trzymaj się kochana i pisz jak będziesz miała ochotę ![]() Lunka współczuję śmierci dziadka. Szejda ![]() Izuś a może warto wybrać się do kliniki albo prywatnie do jakiegoś gina, który w klinice też pracuje. Dzastin leż i się nie martw, kosmówka się szybko przyklei Elunka co u Ciebie? Mokka ![]() nie wiem co jeszcze miałam... całuje 'nasze' cudne maleństwa ![]()
#4197 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myśl o tym, że robisz to dla dzidzi.... ![]() Cytat:
Iza poczekaj na wizyte i powiedz lekarzowi o swoich wątpliwosciach i że nie chcesz juz czekać bo zbyt długo to trwa.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
kocurku a ruchy dzidzi Cię nie uspakajają chociaż troszkę???
santom ![]()
#4200 |
Zakorzenienie
|
Niby uspakajaja..ale nie czuje ich non stop...a chciałabym... ![]() Coś Wam opowiem: Dzieczyny na wątku mam pisały, ze dziecko sie może obrazić i nie kopać. Myślałam, ze to bajki...ale... Mój mąż w poniedziałek po pracy pojchal na spotkanie i wrócił w nocy jak już spałam. Nie przeczytał bajki dzidkowi na dobranoc. Wczoraj cąły dzien młody milczał...dostałam może 2 kopy słabe... Wieczorem jak Tż zaczął czytać baje to jakby cos w Niego wstąpiło.... Łobuzował jak szalony..... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.