|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987037 3]Dobry ![]() Hm... Yen... masz prześliczne paznokcie, ekstra malujesz i fotki zawsze takie... ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] dzień dobry ![]() dziękuję bardzo ![]() ![]() to nic, że się nie podoba - nie musi, ja rozumiem. ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987077 6] Topper cool breeze... Nie umiem go sfocić, ale sądząc po swatchach to nie jestem jedyna. A on się tak bosko skrzy, na niebiesko, fioletowo, zielono. A pod innym kątem albo na innym podkładzie robi się z kolei ceglasto pomarańczowy. Jest mega ![]() ooo.. wygląda super! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() A efekty- wypada mniej, ale na wiosnę mi i tak lecą włosy, więc ciężko ocenić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze zaniedbuje wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Viv, cudne pazurki
![]() co to za czerwień? Nef, bierz, jest cudna ![]() Śniegowa, jak chcesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie miksture robi? ![]() zainteresowalo mnie to ![]() ooo juz Martik mi dala odpowiedz, dzieki ![]() Dmka tak Wing ![]() Smoo ![]() a te dwa w srodku sa najladniejsze ![]()
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Ewalucja, dasz rade
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
wiem, zepsułam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Konto usunięte
|
No to jeszcze raz.
Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mieni się zielenią, błękitem i jasnym fioletem. Z kolei na jasnej bazie jest ceglasto pomarańczowy, wygląda trochę jak rybia łuska, choć pod odpowiednim kątem będzie się też mienił jak na bazie ciemnej. Swatche na bieli i czerni, oba pociągnięte cool breeze, zdjęcie łapie dwa kolory pod jednym kątem. Takie czary mary ![]() Dałam wcześniej specjalnie na takim czarnobiałym papierku ale w sumie mało widoczne to było. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2]No to jeszcze raz.
Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mieni się zielenią, błękitem i jasnym fioletem. Z kolei na jasnej bazie jest ceglasto pomarańczowy, wygląda trochę jak rybia łuska, choć pod odpowiednim kątem będzie się też mienił jak na bazie ciemnej. Swatche na bieli i czerni, oba pociągnięte cool breeze, zdjęcie łapie dwa kolory pod jednym kątem. Takie czary mary ![]() Dałam wcześniej specjalnie na takim czarnobiałym papierku ale w sumie mało widoczne to było. ![]() ale czad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Strażnik Wizażu
|
Dobra
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2]Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Swatche na bieli i czerni, oba pociągnięte cool breeze, zdjęcie łapie dwa kolory pod jednym kątem. Takie czary mary ![]() Normalnie medżik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
To jak chcesz, ja w piątek mogę tam być wiec jak będą to moge Ci kupić
Anula Ty tez się zastanow
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2]No to jeszcze raz. Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mieni się zielenią, błękitem i jasnym fioletem. Z kolei na jasnej bazie jest ceglasto pomarańczowy, wygląda trochę jak rybia łuska, choć pod odpowiednim kątem będzie się też mienił jak na bazie ciemnej. Swatche na bieli i czerni, oba pociągnięte cool breeze, zdjęcie łapie dwa kolory pod jednym kątem. Takie czary mary ![]() Dałam wcześniej specjalnie na takim czarnobiałym papierku ale w sumie mało widoczne to było. ![]() Ło! Ciekawe, bardzo ciekawe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |||
Zakorzenienie
|
heheheheh
![]() Cytat:
![]() Ojjj tak Preziu nam tu zrobi jesień średniowiecza jak zobaczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze system kamuflujący wyczarowały ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2] Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mieni się zielenią, błękitem i jasnym fioletem. Z kolei na jasnej bazie jest ceglasto pomarańczowy, wygląda trochę jak rybia łuska, choć pod odpowiednim kątem będzie się też mienił jak na bazie ciemnej. [/QUOTE]fajne to to... musze do swojej Natury zadzwonić czy już mają te nowości....
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2013-03-20 o 10:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Strażnik Wizażu
|
No teraz to mnie zdołowałaś
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
![]() Zobaczym ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeeeeju ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987178 8]Niet! ![]() ![]() No, nie spodziewałam się tego po Tobie, chlip! ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Jumpy 154, co prawda Jumpków już nie ma, ale akurat ten kolor ma odpowiednik w serii Bambinii ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2]No to jeszcze raz. Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mru mru mru ![]() Chyba muszę kupić bały lakier ![]()
![]() |
#2087 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | ||||||
Oby do wiosny
|
Nie pamiętasz snów?
Cytat:
Cytat:
![]() Taka biała.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2] Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() [/QUOTE] To jak 2 różne wygląda! Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |||
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987110 4]Heh... no nie zrobią... I jeszcze te standardowe, które mieli to wycofują...
![]() dokładnie, chociaż tych zwykłych to mi nie szkoda. Za to nie dorwałam hello holo przed wycofaniem, bo długo go nie było ![]() Cytat:
No te tez mi się podobają... ![]() ![]() ![]() ![]() już widzę są odp ![]() Cytat:
Niby co chwilę wyskakuje jakiś łagodny hit (tak jak bd dla mam, facelle itd) a;e za jakiś czas zawsze się okazuje że coś nie teges, no zgłupieć można ![]() no i ja bym dla mamy chciała coś łagodnego. Bo ma skłonność do łupieżu, a jednocześnie szybko się jej przetłuszczają. Ale po zwykłych drogeryjnych silikonach to nic dziwnego, dlatego pasowałoby coś co skórę uspokoi a włosów nie oblepi. Ja kocham barwę, ale to zioła to też mogą jej wysuszyć.. Cytat:
![]() Co do zapachu... niby rosół, ale ja zioła też czuję. Najpierw jak zrobiłam to trzymałam w temp pokojowej i czułam to trochę po aplikacji, ale później już nawet nie. Za to szybko się "zepsuło", o rany to był dopiero smród! nie do wytrzymania. Zrobiłam nowe i trzymam w lodówce. I teraz jest ok - zapach delikatny i mam wrażenie że dzięki lodówce mniej wyczuwalny. Teraz mi w ogóle nie przeszkadza (może też się przyzwyczaiłam, wiadomo) i dla mnie szybko znika. A co do picia to już zupełnie inna para kaloszy. Koniecznie trzeba poczytać, bo mocno wpływa na organizm. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2]No to jeszcze raz. Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mieni się zielenią, błękitem i jasnym fioletem. Z kolei na jasnej bazie jest ceglasto pomarańczowy, wygląda trochę jak rybia łuska, choć pod odpowiednim kątem będzie się też mienił jak na bazie ciemnej. Swatche na bieli i czerni, oba pociągnięte cool breeze, zdjęcie łapie dwa kolory pod jednym kątem. Takie czary mary ![]() Dałam wcześniej specjalnie na takim czarnobiałym papierku ale w sumie mało widoczne to było. ![]() takie coś to ja zdecydowanie na ciemnych lubię. ![]() Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2013-03-20 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() No niestety...choć w Krakowie dziś słońce zawitało ! Cytat:
3majcie kciuki żeby w drugim TK coś ciekawego było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | ||||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda, ze nie było holosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2092 | |||
szef wszystkich szefów
|
Przeładowałam posta grafiką
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co? Miss Conduct? ![]() ![]() ![]() Za późno ![]() ![]() Mój ukochany Miss Conduct ![]() Cytat:
![]() I jaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987037 3] ![]() Uwaga, podobno już tylko 10 dni a od 30 marca ocieplenie... 3 kwietnia ma być 17 stopni ![]() ![]() Miała któraś tą bazę pod lakier KOBO? Warto czy nie warto? [/QUOTE] Już mówili, że od 18 marca wiosna. I co? Już nie wierzę draniom ![]() Ja nie miałam ![]()
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też coś świta ![]() ja myję przeważnie 2 razy w tygodniu, ale po nocy nie czuję tego zapachu wcale. Może dlatego że na moich włosach w ogóle się zapachy nie trzymają np po odżywkach itp ![]() 3mam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2095 |
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3987203 2]No to jeszcze raz.
Essence, topper, nowość, nie limitka, Cool Breeze ![]() Mieni się zielenią, błękitem i jasnym fioletem. Z kolei na jasnej bazie jest ceglasto pomarańczowy, wygląda trochę jak rybia łuska, choć pod odpowiednim kątem będzie się też mienił jak na bazie ciemnej. Swatche na bieli i czerni, oba pociągnięte cool breeze, zdjęcie łapie dwa kolory pod jednym kątem. Takie czary mary ![]() Dałam wcześniej specjalnie na takim czarnobiałym papierku ale w sumie mało widoczne to było. ![]() Jakoś mnie wcześniej nie oczarował. Ale nawet mi się spodobał. Niestety póki nie uzbieram na Peaceful Opposition nie ma mowy o żadnym lakierze dla siebie. Ja jestem bardzo pokojowym zwierzęciem... ![]() ![]() ![]() ... dopóki się nie zdenerwuję ![]()
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sie wypytuje co? u mnie w pracy mieli panowie faze na takie wlasnie naczynka i przez rurke cos pili, nie pytalam co ale stwierdzilam, ze wlasnie herbate a z takich torebkowych to jeszcze cos polecasz? bo ja czlowiek herbaciany jestem od od jesieni do wiosny, latem sobie odpuszczam na rzecz wody Anula 35 zl za zestaw, wiec uwazam ze warto, moze nie sa aktualne z danej kolekcji, ale zawsze to cos gdzies w internecie widzialam za jedna sztuke 17 zl stwierdzilam, ze wole poczekac na to co przywioza w TK max a brokaty to jaka nazwa? pamietasz? jakies brokaty byly, ale kurcze jeden w zestawie byla taki rozwarstwiony Preziu ano szaleje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Także, no --- jeszcze przeżywam ![]() A te brokaty to Beyond The Mistletoe ![]() Anula, jak uda ci się je złapać to pamiętaj o mnie, pewnie przygarnę te co ci się pokryją, chyba że Martik przybędzie z M1 z wieściami, że stoi tam jeszcze pół półki glittów CC - wtedy wyślę kogoś po całość ![]()
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do Ciebie mam tel to w razie co będę się kontaktować ![]()
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o ile będa w Krakowie to podeślę którąś z koleżanek żeby dostać te Beyond The Mistletoe do domku na święta. A Anula chciała obojętne skąd żeby jej kupić i wysłac ![]() ![]() Ale możesz dawać znac jak jakieś inne cuda wianki, Orly czy coś ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2013-03-20 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Spaceroholiczka
|
smoothly - cieniowania nie widziałam dokładnie, ale bardzo podobają mi się Twoje paznokcie. SH jest genialny...
cooone - trzymam mocno kciuki za maleństwo! Śniegowa - pozwolisz, że zapiszę sobie gdzieś ten Sonol? ![]() Yenotek - a mnie się bardzo kolor podoba. Pilar - za Twoje futerko też trzymam kciuki! Agaszak - Bajt jest przeuroczy! bopp - pierwsze galaxy nails, które mi się podoba ![]() vivinn - śliczny żelek! Ewalucja - poradzisz sobie, kochana. Nie mam czasu często zaglądać. Jeżdżę po lekarzach, uczę się, itd. ![]() Zauważyłam, że strasznie szybko znów rosną mi paznokcie. Mamo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.