|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
ja napisałam ,że NIECHCIAŁABYM jaśniej
![]() dobrze jest coraz lepiej. apetyt ma nawet chyciła się dentystica ![]() spi w nocy ładnie. na spacery wychodzimy 3 x dziennie i załatwia się ładnie. spała znowu z moimi skarpetkami ale dziś nie owijając w bawełne i niepatrząc na nia chociaż leżała na nich, poprostu sięgnełam i wyciągnełam spod niej bez pytania czy mogę? i nawet niewerknęła bo się niespodziewała ,że się odważe bez pytania zabrać
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez jak sie boje czy mnie lolka nie dziabnie jak cos chce jej zabrac to tak z nagla to robie i nie patrze jej w oczy bo bym spękała jak robi taki złośliwy-sarni wzrok a na synkow juz nie warczy?
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jak był mały to miał takie akcje, że "mamlał" w pysku mojego kapcia. Zniszczył mi 5 par
|
|
#1774 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie dziś piękna pogoda, w końcu słoneczko ![]() Wszystkim z Was które chciały te linki zaraz wyślę pw Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Shizaxa ja 3 pary butów mam w zakładkach Spodobały mi się też miętowe balerinki tylko że jak na złość mają złoty czubek Może dołożą jakieś fajne butki do kwietnia ![]() Celowo nie mówiłam jaka to maska A więc uwaga uwaga- to organic banana mask firmy scandic ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- nine, bunny i renatka wysłałam Wam pw ![]() agatko fajnie że jesteś ![]() Idę ćwiczyć laseczki póki mój synio jest na spacerku z babcią
|
||||||
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
próbujemy się z nią bawić jej zabawkami w dawanie i odbieranie póki co werczy, ale reaguje juz na zostaw i postawie koło niej i koło mnie jej hamburgera i nierusza
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja miałam dzisiaj pierwszy raz sytuacje, gdzie baba robiła krzywdę swojemu psu i dosłownie nie wiedziałam co zrobić
![]() ![]() Stałam na przystanku z koleżanką, odprowadzałam ją i kręciła się stara baba, widać na oko, że miała coś poważnego z deklem... Na smyczy miała pieska, czarny, nieduży, chudy i trzęsący się, mogłam mu policzyć żebra no ale wiem, że niektóre psy mają taką budowę i tyle, chudy, ale nie wychudzony...No i była taka trochę namolna, najpierw do mnie mówi: -pani, o której autobus? -pani, za ile ten autobus? To jej sprawdziłam i odpowiedziałam. Później rozsiadła się na ławce przystankowej, tego psa tak pociągnęła smyczą, że biedny aż szyją wpadł na kant tej ławki zaczął się już tak trząść, że chciałam go dosłownie przytulić A ta baba do mnie: -pani, daj dwa złote albo złotówkę Nic nie odpowiedziałam, tylko się na nią spojrzałam takim wzrokiem, że się zamknęła, ale już się we mnie dosłownie zagotowało ![]() ![]() a ona jeszcze do mnie: -pani, jak myślisz, mi tabletki na ból głowy pomagają, a czemu jemu nie? (i wskazała na psiaka) Mnie już zatkało i nie wiedziałam czy dobrze zrozumiałam, miałam nadzieję, że się przesłyszałam ![]() Dalej ciągnie: -dałam mu chyba z tonę tabletek a on nic Ja już z taką wściekłością pytam czy ona oszalała, przecież to jest pies, zwierzę, a ona go faszeruje tabletkami!!! I pytam na co mu te tabletki durna dawała, a ona: widzisz jak się trzęsie - na nerwy! ![]() dziewczyny, przysięgam... Nie jestem agresywna czy coś, ale ledwo się powstrzymałam, żeby tej babie nie ☠☠☠nąć w łeb ![]() ![]() wydarłam się prawie na nią, że jemu jest zimno, że to ona ma sobie żreć te tabletki, a ona na to: MYŚLISZ? Chciałam coś zrobić, ale nie wiedziałam co. Stała babka na przystanku to tylko położyła mi rękę na ramię i pokręciła głową, bo wiedziała, że ta stara była nienormalna, że psycholka. Nie miałam pojęcia co zrobić, jedyne co mi przyszło do głowy to zadzwonić na policję, ale wsiadła do autobusu z tym psem, do tłoku, nawet go na ręce nie wzięła ani nic, więc niewiele myśląc, też wsiadłam (później oczywiście nie wiedziałam jak wrócić, bo wsiadłam pod domem). No ale później już mu nic nie robiła, więc jakbym zadzwoniła na policję to co by zrobili ![]() wróciłam do domu to się Mamie poryczałam
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-03-20 o 15:05 |
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc też bym nie wiedziała co zrobić. Szkoda pieska
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a wiecie laski jaki ja mam klopot z butami?
ex dziekuje za pw ze jedna stope mam 23.5cm a druga 23 ![]() i np wiekszosc czolenek musze brac 36 bo mi z pięty spadaja jak ide, tak klapią... a pozostale buty typu sportowe, botki, kozaki jak ma mi wejsc skarpeta to biore 37 ost kupilam w ccc z nowej kolekcji letnie sandalki to tez 36 ost wzielam, bo w 37 to mialam z 1,5 cm luki do tylnego paska i zle to wygladalo bo mi sie "pięta" zalamywala ![]() i np w letnich butach musze miec but na styk jesli chodzi o dlugosc, wrecz ze mi prawie paluszek lekko wystaje np peep toe buty, bo inaczej jak chce wiekszy rozmiar to mi noga lata i zawsze do konca nie wiem brac 36 czy 37?i biore 36 bo wierze ze sie rozchodza lekko i najczesciej jest ok ale w sklepie niezle sie namierze i nastresuje
|
#1779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daichman ma dla mnie zatwarde "piety" i zaraz mnie obciera ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tez ciagle zrem ale warzywa wiec moze nie ma takiej tragedii, ale cwiczyc tez przestałam i nawet teraz nie mam jak biegac przez ten cholerny snieg Cytat:
|
||||
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny, to normalne, zawsze jedna stopa jest ciut większa, tak samo jak cycek
nie jesteśmy symetryczni.Ja mam prawą większą stopę i lewy but zawsze leży idealnie, a prawy mnie troszkę ciśnie i tylko prawą stopę zawsze obcieram i mam bąble
|
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i widzac krzywde psa po prostu zapytalam- czy nam go nie sprzeda...troche sie targowala ale w koncu za 5zl odkupilam go i moja kumpelka go zatrzymala dla siebie pies byl schorowany, zaglodzony...ale wyszedl z tego.wiecej babska nie spotkalysmy juz- pozostaje mi wierzyc ze kolejnego psa nei wziela pewnei bym sie natknela na nia jakby wziela bo by z nim musiala wychodzic ![]() wiesz w twoim wypadku mogloby sie okazac ze kobieta leczy sie psychiatrycznie czy cos... ale prawo nei zabrania takim ludziom miec zwierzat. mysle ze policja nic by nei zrobila... ![]() szkoda tylko jak zwykle- zwierzecia bo pewnei do smierci bedzie cierpiec.
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
W weekend byłam u mamy i znalazłam foto włosów gdzie miałam chyba jedne z najdłuższych ( tu miałam ok 16 lat)
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze do tej mniejszej i mnie 2 cisnie wlasnie bo jak probowalam kilka razy kupic wieksze to potem pechowo sie rozchodzily i mi klapaly i poszly w smietnik
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie wyglądała na jakąś super biedną, w futrze była, ubrania nie zniszczone.Widać było, że ten pies się jej boi Boże, mam nadzieję, że wyrzygał te tabletki
|
|
|
|
|
#1785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam platformy do slubu ale przeciez to komedia bedzie ![]() błahahahhahahhaa ![]() Cytat:
Cytat:
Ja na szczescie wynajmuje "rudere" od mojej ciotki za 200zl + oplaty wiec tragedii nie ma,ale to tylko przejściówka wiec narzekać nie bede ![]() szczgolnie ,że stad ma 8 min piechota do pracy ![]() Ja Ci powtarzam ,że mam mieszkanie do sprzedania
|
|||
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle kilka pierwszych dni leży ten lewy w prawidłach i się rozciąga
|
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dlugosc wkladki w bucie ma byc zgodna z dlugoscia stopy czy ma byc wieksza np o cm?
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
kitka ja nie wiem po co tacy ludzie biorą psy. Pewnie sama nie ma na jedzenie, skoro prosiła o 2 zeta, albo przepija/przepala itp. Wątpię żeby o psa dbała
Policja też by jej nic nie zrobiła Szkoda mi takich piesków Paulina, ale fryzura Bunny też noszę 36 i do tego mam szczupłą stopę - i buty mi po bokach odstają. Poza tym ciężko o fajne buty w tym rozmiarze
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak teraz zastanawiam sie nad Alfa coraz bardziej i własnie nad 11,21 lub 11,11 ale bardzie mnie ciagnie do 11,21 ![]() i nie wiem czy ryzykowac na 9% czy na pewniaka robic na 12%
|
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet jakbym chciała dobrze to później miałabym mnóstwo nieprzyjemności ![]() Co do tych wkładek -też nigdy nie wiem, dlatego nie zamawiam butów przez neta
|
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nielubie takich ludzi ...wiem że są chorzy ale zwyczajnie się ich boje nigdy niewiadomo jak zareaguje taki człowiek u nas po okolicy chodzi taka babka ok40 lat i tak wszystkich wyzywa od k... h... i po☠☠☠... że szok wogóle się nie pierniczy .ale co takiej powiesz jak ona nienormalna tylko strach że jeszcze kogoś pobije i co wtedy
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Użyłam 12% i włosy gdzie nie było już rozjaśniacza wyszły takie złotawe. Te końce, które kiedyś fryzjerka rozjaśniała złapały na platynę. Mam włosy trudne do rozjaśnienia, ale i tak ta alfa z 12% radzi sobie najlepiej. Po wszystkich innych, które wypróbowałam miałam żółtego kurczaka- nawet po Majiblond l'oreala.
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiem co na to napisac, powaznie. I nie wiem co bym zrobiła, w takiej sytuacji... nawet nie chce sobie tego wyobrazac, bo zaraz bede ryczec ...
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jeszcze mieszkałam w bloku to przy ulicy obok mieszkała taka starsza chora psychicznie kobieta. Wyzywała każdego- od różnych ch.. ku... itp. Mieszkała na parterze i czasami wylewała na przechodniów brudną wodę, albo pluła.
Kto tam mieszkał to wiedział żeby omijać jej okno, ale ktoś z innej dzielnicy .....
|
#1795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?Cytat:
no przez tą pogodę się tak rozleniwiłam poza tym chyba od @ ciągle mi się chce jeść. Nie odczuwam w ogóle uczucia sytości masakra
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Lavia doszła już ta szczota?
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bunny Alfa 11,21 na 9 czy na 12 lepiej? |
||
|
|
|
#1798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi się spodobał odcień na tych dwóch pierwszych zdjęciach Ładnie ci wyszedł ten majrel naprawde ale ja stawiam na ombre raczej Jeśli chodzi o żółknięcie to polecam płukankę srebrną joanny mi pomaga jak widze że juz mi sie kolor ociepla
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie
No ja się tak przejechałam z tą rzeszowską hurtownią- cena w sklepie internetowym ok. 25, a jak poszłam do stacjonarnego to 35 zapłaciłam ZONK
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

jaśniej

wynajmowała nam babka mieszkanie ojca, który siedział za granicą no i teraz wraca 

dziewczyny, przysięgam... Nie jestem agresywna czy coś, ale ledwo się powstrzymałam, żeby tej babie nie ☠☠☠nąć w łeb 

no i nie wyglądała na jakąś super biedną, w futrze była, ubrania nie zniszczone.
lejowania, zabezpieczania itp niszczą się od tego koloryzowania) , zafarbować trochę jaśniej majirelem 10 1/2 może z oxy 6% albo zafarbowanie jakąś 'mniej niszczącą' farbą, chodziło mi po głowie tez przyciemnieni góry ala ombre. Zależy mi na zapuszczeniu włosów i wiem, że nie do twarzy mi w brązach i ciemniejszych. Mam problem z żółknięciem koloru ;/ Farbowanie zimnymi odcieniami daje efetk na 3 tyg max, afioletowy szampon prawie brak jakiegokolwiek efektu.Naprawdę nie wiem ;x