Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 17:30   #3211
abiblabla
Zakorzenienie

Dot.: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1363708123 zachorowałam totalnie na ten płaszcz ostatnio
fajny skąd?
Stary 2013-03-19, 17:39   #3212
zekori
Wtajemniczenie

Gadacie tyle o studiach i pracy, że poczułam się jak dzieciak z podstawówki. Sama zastanawiam się nad wyborem studiów- rozważam dietetykę i kosmetologię.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 18:43   #3213
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja też Ja już myslę o studiach ale narazie zastanawiam się nad miejscem gdzie chcę studiować.
Stary 2013-03-19, 18:51   #3214
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
fajny skąd?
Z SheInside, czyli dla mnie nieosiągalny http://www.sheinside.com/Wine-Red-Lo...-cat-1735.html

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 18:58   #3215
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Z SheInside, czyli dla mnie nieosiągalny http://www.sheinside.com/Wine-Red-Lo...-cat-1735.html
ekhym, no cóż, dla mnie też
Stary 2013-03-19, 19:20   #3216
Jigoku
Zakorzenienie

1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6a4ca8b20023bb894f4a06ca_large-.jpg (35,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12058_large.jpg (59,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m50lg4tQA41qzhsero1_400.jpg (24,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_meowuvAiz31qe2hddo1_500_large.jpg (52,0 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mf3beeIwMO1rrndj1o1_500_large.jpg (47,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfdg527oJG1qghuufo1_500_large.jpg (26,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mf4t633gDL1rw1dhto1_500_large.jpg (28,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mf6amhfPJ01qcnchfo1_500.jpg (40,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfc1ezlmEm1ri24bso1_500_large.jpg (73,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfc6zucJTN1qiybzdo1_500_large.jpg (64,5 KB, 67 załadowań)

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 19:21   #3217
Jigoku
Zakorzenienie

2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfeojueKS51rt9lzgo1_500.jpg (45,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mff5ogElA31qamnojo1_500.jpg (49,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mff88bXoq91s0jlkmo1_500_large.jpg (23,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mffk0sC31z1rm0gydo1_500.jpg (44,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfgq6wMImI1qamnojo1_500.jpg (60,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfhz0zbCXK1rkm9avo1_500_large.jpg (47,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfknp3X8s91rztc1jo1_500.jpg (50,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfloszWNtl1qbwiabo1_500_large.jpg (44,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfn6l7KHHs1qev1moo1_500_large.jpg (26,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfnrvfk8JQ1qfj0ndo1_500.jpg (44,1 KB, 34 załadowań)

książki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 19:23   #3218
Jigoku
Zakorzenienie

3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfqqotrZW81qae5tao1_500.jpg (51,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfrb7ofBT81qbwiabo1_500.jpg (20,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfu6b2L6Iq1qerbano1_500.jpg (26,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfvif8usOE1qe2hddo1_500.jpg (62,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfuaxaOOoP1qczispo1_500.jpg (46,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mfy7np0OXd1r44qrfo1_500_large.jpg (24,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg0dtq6puw1qbwiabo1_500.jpg (22,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg2fmhcpNn1rtx5nmo1_500_large.jpg (22,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg2go0yhom1rm2veco1_1280_large.jpg (39,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg2jgmyLNv1ql3qddo1_500.jpg (58,5 KB, 28 załadowań)

książki
Stary 2013-03-19, 19:23   #3219
Jigoku
Zakorzenienie

4
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg9dpu1Fqe1ri24bso1_500_large.jpg (85,3 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg9mnmeIi81rmd0emo1_500_large.jpg (31,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mg9rfmrh941rkrc64o1_500_large.jpg (33,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mgbplm1iWC1qd36rxo1_500_large.jpg (31,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mgbpluGJSx1qd36rxo1_500_large.jpg (18,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mgc4zt0a0I1qdf0hwo1_500_large.jpg (61,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mgd774ucx11ri24bso1_500_large.jpg (49,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mge1k8B3le1qamnojo1_500.jpg (34,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mge4ygaqpo1ru3k5bo1_500_large.jpg (28,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mgiebcST7t1s2zbcbo1_500_large.jpg (25,0 KB, 26 załadowań)

książki
Stary 2013-03-19, 20:20   #3220
201608160903
Konto usunięte

noo dziewczyny, u mnie w pracy wyprzedaż także się obłowiłam. dwie kurtki, piękna maxi na lato... cała siata ubrań
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 21:13   #3221
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xestrellax Pokaż wiadomość
Pracujesz w redakcji jakiejś gazety? Wow W życiu (gimnazjum/liceum) miałam 3 plany, nie licząc tych dziecięcych, kiedy to chciałam być policjantką lub archeologiem: albo dziennikarstwo/ albo architektura / albo resocjalizacja. Skończyłam na tym trzecim. Prawdopodobnie dokonałam najmniej przyszłościowego wyboru jaki można było, ale co tam

A żeby nie było tak zupełni OT, chciałam kupić, w sumie już w zeszłym roku, takie jak ja to mówię balerinki na koturnie, albo też nazywają to czółenkami na koturnie. Ale mam za szczupłe stopy chyba Wszystkie te buty są na mnie za szerokie. Kurde, nie lubię swoich stóp
To praca zdalna, umowa o dzieło, płacone za sprawdzony tekst. Siedzę więc sobie w domu i to robię. Wczoraj gazeta szła do druku i siedziałam do 1.30 w nocy, mailując ze składaczem.
Ważne, by robić, co się lubi. Nie każdy może być inżynierem. Ja jestem z wykształcenia polonistką ze specj. wydawniczą (nieukończoną, bo na skład książki nie chodziłam ze względu na Erasmusa, ale na dyplomie mam wypisane wszystkie inne przedmioty + praktyki). Teraz studiuję slawistykę z czeskim, specj. nauczycielska (przygotowanie do pracy szkolnej polonistki) i podyplomowo robię nauczanie polskiego jako obcego.
Wbrew temu, że tyle studiuję, nie marzy mi się tzw. kariera. Lubię się wyspać, smakować dzień, jeść powoli śniadanie, a pracować w nocy w zaciszu. Nie lubię klimatu biur, pracy z ludźmi. Wyjątkiem jest praca nauczyciela - wchodzenie w interakcję z młodymi ludźmi. Daje to dużo satysfakcji. Trzeba nieźle się nagłowić, by zaciekawić gimnazjalistów lekcją.
Dużo radości dają mi prace domowe poza gotowaniem. Nie nadaję się na businesswoman. Elastyczna praca na niepełen etat to marzenie me. Widać jestem anachroniczna. Pracując od 8 do 16, czułam się zagrożona. Gdy prowadziłam lekcje w szkole, byłam bardzo energiczna i uśmiechnięta, może dlatego, że to ja rządziłam w klasie. Chyba ze mnie taki typ, kota-samotnika. Choć z natury leniwa nie jestem, po prostu mam swój własny tryb życia.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 10:37   #3222
Solciuchna
Zakorzenienie

Kurteczka na wyprzedaży :
http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...0#BVRRWidgetID
Kliknęłam ją wczoraj
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 13:12   #3223
marcelkowa
Raczkowanie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1363708123 zachorowałam totalnie na ten płaszcz ostatnio
a spodnie gdzie można znaleźć?
Stary 2013-03-20, 13:27   #3224
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez marcelkowa Pokaż wiadomość
a spodnie gdzie można znaleźć?
Rzekomo na romwe.com

Ja ponownie zachwycam się stylem Olivii:
http://blog.oliviaemily.com/

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:07   #3225
xestrellax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ashira, Xestrellax Potrafię od ręki wymienić pierdylion swoich wad. Ale przynajmniej gust do ciuchów mamy świetny
I muzyczny!
Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Ja takich zadatków nie mam, jestem tego pewna Po prostu lubię mieć się czym zająć i nie mieć czasu na myślenie o bzdetach Jak zacznę trwonić czas na głupoty to potem ciężko jest mi znowu wejść na wysokie obroty :/
Dokładnie tak Na licencjacie co roku miałam mnóstwo zajęć, czasem 8-20, a do tego na 3 roku praca licencjacka i dawałam radę z dobrymi stopniami i ciekawą pracą A teraz...dno po prostu. Mało zajęć, a tak się rozleniwiłam, że za nic nie potrafię się zabrać i tylko bym z d.pą przed komputerem siedziała. Ale fakt, że zdrowie mnie tak dobija, że czasami przechodzę okresowe stany depresyjne chyba.

Ashira - mnie na ostatnim roku, w ostatnim semestrze uraczyli zajęciami w piątki. Oczywiście są to tylko jedne zajęcia, czyli trwają 1,5 h, a wychodzę z domu o 11 i wracam o 16.30. No kocham mój wydział po prostu Przez 4,5 roku miałam zawalone plany od pon. do czw., ale piątki zawsze wolne.

Cytat:
Napisane przez dominikahh Pokaż wiadomość
widzę że o studiach dużo ja jestem na pierwszym roku pracy socjalnej i mi sie podoba bardzo zastanawiam się nad Erasmusem, ale mam naprawdę mieszane odczucia... nie wiem co robić.

u Was też pada śnieg ? ja tu już w trampkach pomykałam, a dziś śniegu jak na święta.
Erasmus świetna sprawa, jeśli baaardzo dobrze znasz język. Mam teraz zajęcia z babką, która na moim wydziale zajmuje się Erasmusem, i ciągle powtarza, że nie mogą znaleźć chętnych. Ale jest to pewnie kwestia języka no i finansów, bo musisz się tam utrzymać. Stypendium to zwykle kwota 500 euro, czyli np. w Turcji się za to utrzymasz, ale już w UK raczej nie. Ona bardziej nawet niż wyjazd na normalne zajęcia polecała praktyki, i też mi się wydaje, że to lepsze rozwiązanie - mój kolega w ostatnim semestrze był w Finlandii i po powrocie niestety musiał wszystko nadrabiać i normalnie zdawać egzaminy, ba, nawet musiał zaliczać przedmiot, z którego my nie mieliśmy zaliczenia, bo umożliwiono nam w zamian udział w konferencji i napisanie z niej trzech sprawozdań,, no a skoro go na niej nie było, to cóż. Także ciężki żywot takiego Erasmusowicza po powrocie. Trzeba się zastanowić czy cię na tą przygodę stać językowo i finansowo, i czy warta jest ona nadrabiania potem w pędzie wszystkich zaległości.
Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
To praca zdalna, umowa o dzieło, płacone za sprawdzony tekst. Siedzę więc sobie w domu i to robię. Wczoraj gazeta szła do druku i siedziałam do 1.30 w nocy, mailując ze składaczem.
Ważne, by robić, co się lubi. Nie każdy może być inżynierem. Ja jestem z wykształcenia polonistką ze specj. wydawniczą (nieukończoną, bo na skład książki nie chodziłam ze względu na Erasmusa, ale na dyplomie mam wypisane wszystkie inne przedmioty + praktyki). Teraz studiuję slawistykę z czeskim, specj. nauczycielska (przygotowanie do pracy szkolnej polonistki) i podyplomowo robię nauczanie polskiego jako obcego.
Wbrew temu, że tyle studiuję, nie marzy mi się tzw. kariera. Lubię się wyspać, smakować dzień, jeść powoli śniadanie, a pracować w nocy w zaciszu. Nie lubię klimatu biur, pracy z ludźmi. Wyjątkiem jest praca nauczyciela - wchodzenie w interakcję z młodymi ludźmi. Daje to dużo satysfakcji. Trzeba nieźle się nagłowić, by zaciekawić gimnazjalistów lekcją.
Dużo radości dają mi prace domowe poza gotowaniem. Nie nadaję się na businesswoman. Elastyczna praca na niepełen etat to marzenie me. Widać jestem anachroniczna. Pracując od 8 do 16, czułam się zagrożona. Gdy prowadziłam lekcje w szkole, byłam bardzo energiczna i uśmiechnięta, może dlatego, że to ja rządziłam w klasie. Chyba ze mnie taki typ, kota-samotnika. Choć z natury leniwa nie jestem, po prostu mam swój własny tryb życia.
Uwielbiam pracę z dziećmi i młodzieżą, choć potrafią dowalić W sumie taka praca też wymaga pewnego poświęcenia, chociaż to zależy, w jakim miejscu się pracuje.

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1363708123 piękny płaszcz! W ogóle, kusicie tu takimi fajnymi stylizacjami, a moje kieszenie świecą pustkami. Kupię tylko buty, bo nie mam żadnych "przejściówek", i na tym się skończy

Edytowane przez xestrellax
Czas edycji: 2013-03-20 o 15:09
xestrellax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 15:13   #3226
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Kurteczka na wyprzedaży :
http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...0#BVRRWidgetID
Kliknęłam ją wczoraj
Świetna.

Kupuje któraś z Was polskie wydanie Harper`s Bazaar? Nabyłam dzisiaj nowy numer i jestem niezadowolona. Teksty to w większości przedruki, tak samo z okładką. Po pierwszej sesji z Małgosią Belą spodziewałam się czegoś więcej. Mamy w Polsce dopiero raczkującą, ale świetną scenę modową i mamy świetne kobiety, nadające się na okładkę.
Jedyne co mi się spodobało to artykuł o sposobach na figurę aniołków VS. Poczułam ponowną motywację do ćwiczeń i obiecałam sobie nie jeść tyle czekolady (pochłonęłam wczoraj 2 tabliczki).
Stary 2013-03-20, 15:16   #3227
RosemarieV
Rozeznanie

Cytat:
Rzekomo na romwe.com

Ja ponownie zachwycam się stylem Olivii:
http://blog.oliviaemily.com/
A mnie coś w niej irytuje.. Nie wiem, może wyraz twarzy czy coś.. W każdym razie, styl ma fajny, ale nie potrafię przeglądać jej zdjęć.
RosemarieV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:24   #3228
trupiegi
Zadomowienie

W końcu zaczęłam pisać pracę licencjacką. Ulżyło, bo już coś mam. Idę teraz do lumpeksu pobuszować, może znajdę coś rockowego, a potem udam się na seminarium spowiadać się z tego, co napisałam.
Solciuchna, spoko ramoneska.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:39   #3229
klatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosemarieV Pokaż wiadomość
A mnie coś w niej irytuje.. Nie wiem, może wyraz twarzy czy coś.. W każdym razie, styl ma fajny, ale nie potrafię przeglądać jej zdjęć.
Mam to samo. Irytująca jest. Na każdym zdjęciu tak samo sztucznie układa usta.

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 15:40   #3230
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I muzyczny!
No ba!

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Kupuje któraś z Was polskie wydanie Harper`s Bazaar? Nabyłam dzisiaj nowy numer i jestem niezadowolona. Teksty to w większości przedruki, tak samo z okładką. Po pierwszej sesji z Małgosią Belą spodziewałam się czegoś więcej. Mamy w Polsce dopiero raczkującą, ale świetną scenę modową i mamy świetne kobiety, nadające się na okładkę.
Jedyne co mi się spodobało to artykuł o sposobach na figurę aniołków VS. Poczułam ponowną motywację do ćwiczeń i obiecałam sobie nie jeść tyle czekolady (pochłonęłam wczoraj 2 tabliczki).
Nie kupuję, w ogóle nic nie kupuję
A jakie są sekrety Aniołków?

Cytat:
Nooo... typową pięknością nie jest (chociaż to właściwie na plus ), ma przylepiony do twarzy pseudo dziubek i masakruje sobie figurę legginsami podciągniętymi pod pachy. Ale podobają mi się jej włosy + jasna cera + makijaż + fajne dodatki i ogólnie ciuchy.

Stary 2013-03-20, 15:55   #3231
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też, ten wieczny dziubek ---> : *
ale ogólnie spoko
Stary 2013-03-20, 15:55   #3232
RosemarieV
Rozeznanie

Właśnie o ten dzióbek mi chodziło Chociaż teraz w sumie nie wiem, czy to 'wina' miny czy makijażu: http://3.bp.blogspot.com/-rU8LkfXynM...IMG_4497sm.jpg
I faktycznie, kojarzę kilka zdjęć na których ma 'legginsy podciągnięte pod pachy'

Btw, ślicznie wygląda w ciemnych włosach http://lookbook.nu/look/4193351-Morticia

A ta blogerka mi się w jakiś sposób kojarzy z Olivią, ale jej mimika denerwuje mnie jeszcze bardziej http://lookbook.nu/user/168381-Cosette-M

Edytowane przez RosemarieV
Czas edycji: 2013-03-20 o 16:03
RosemarieV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:57   #3233
Jigoku
Zakorzenienie

Olivia na samym początku, jak miała tylko konto na lookbooku, nie robiła takich min, praktycznie nie było widać jej twarzy, a teraz własnie robi jakieś dziwne miny i styl tez jej się zepsuł moim zdaniem

książki
Stary 2013-03-20, 16:10   #3234
xestrellax
Rozeznanie

Ta Oliwia to totalnie nie moja bajka... nawet ciężko mi się patrzy na te zdjęcia Nie lubię tak krzykliwego stylu i makijażu, jakby na siłę musiała zwracać na siebie uwagę. W sumie wiem ,że blogerki od tego są, żeby na siebie zwracać uwagę, ale można to robić lepiej. Mam nadzieję, że rozumiecie
Stary 2013-03-20, 16:14   #3235
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Właśnie o ten dzióbek mi chodziło Chociaż teraz w sumie nie wiem, czy to 'wina' miny czy makijażu: http://3.bp.blogspot.com/-rU8LkfXynM...IMG_4497sm.jpg
I faktycznie, kojarzę kilka zdjęć na których ma 'legginsy podciągnięte pod pachy'

A ta blogerka mi się w jakiś sposób kojarzy z Olivią, ale jej mimika denerwuje mnie jeszcze bardziej http://lookbook.nu/user/168381-Cosette-M
Faktycznie kwestia makijażu, ale wymyśliła
U Cosette osobiście nie widzę specyficznej mimiki tylko też makijaż zupełnie nie w moim guście.

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Olivia na samym początku, jak miała tylko konto na lookbooku, nie robiła takich min, praktycznie nie było widać jej twarzy, a teraz własnie robi jakieś dziwne miny i styl tez jej się zepsuł moim zdaniem
Jej styl podobał mi się i wcześniej, i teraz ale kiedyś miała więcej "ludziowych" zestawów

Cytat:
Ta Oliwia to totalnie nie moja bajka... nawet ciężko mi się patrzy na te zdjęcia Nie lubię tak krzykliwego stylu i makijażu, jakby na siłę musiała zwracać na siebie uwagę. W sumie wiem ,że blogerki od tego są, żeby na siebie zwracać uwagę, ale można to robić lepiej. Mam nadzieję, że rozumiecie
Rozumiemy (tzn. ja ) ale właśnie lubię wyróżnianie się w ten sposób (nie to żebym sama miała odwagę)

Stary 2013-03-20, 16:18   #3236
xestrellax
Rozeznanie

Cytat:
Rozumiemy (tzn. ja ) ale właśnie lubię wyróżnianie się w ten sposób (nie to żebym sama miała odwagę)
hehe, no właśnie, ja przyłożyłam do jej zestawów swoją miarę, miarę minimalistki i stąd opinia To tak jak z oglądaniem pokazów mody - wiele rzeczy może mi się podobać, ale w większości nigdy nie wyszłabym na ulicę.
Stary 2013-03-20, 17:06   #3237
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:

Btw, ślicznie wygląda w ciemnych włosach http://lookbook.nu/look/4193351-Morticia

to wine jej miny (robienia dziubka) a makijaż to po prostu podkreśla. a ta druga zupełnie mi się nie podoba, to ja już wolę oliwię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 17:21   #3238
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
hehe, no właśnie, ja przyłożyłam do jej zestawów swoją miarę, miarę minimalistki i stąd opinia To tak jak z oglądaniem pokazów mody - wiele rzeczy może mi się podobać, ale w większości nigdy nie wyszłabym na ulicę.
Ja w ogóle nie mam na oku blogerki/celebrytki, której ciuchy "kupuję" bez zastrzeżeń Większość jak na mój gust ubiera się zbyt dziwnie.

Stary 2013-03-20, 17:37   #3239
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie kupuję, w ogóle nic nie kupuję
A jakie są sekrety Aniołków?
Codziennie ćwiczenia, odpowiednia dieta (Aleksandra Lima, albo Miranda Kerr wcale nie je słodyczy) i tyle. Żadnych nadzwyczajnych sekretów nie było, niestety. Ale mają cudne figury i pozazdrościłam i biorę się za siebie.

Cytat:
Też nie lubię krzykliwego stylu na co dzień.
Wydaje mi się, że blogerki są od tego żeby pokazywać swoje ciuchy i to jak ubierają się na co dzień i 'od święta' (takie założenia miały chyba pierwsze szafiarki), a nie zwracać uwagę.
Stary 2013-03-20, 18:56   #3240
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
A ja własnie lubię oglądać blogi, których ubrania sama bym założyła na siebie - w końcu to ma być inspiracja
A ostatnio mam wrażenie, że blogi modowe zaczęły pełnić inną rolę... Chyba każda dziewczyna chce jakoś wyjątkowo zwrócić na siebie uwagę, zyskać sławę, no to wiadomo - najłatwiej szokując
Cytat:
Też nie lubię krzykliwego stylu na co dzień.
Wydaje mi się, że blogerki są od tego żeby pokazywać swoje ciuchy i to jak ubierają się na co dzień i 'od święta' (takie założenia miały chyba pierwsze szafiarki), a nie zwracać uwagę.
No właśnie

Cytat:
Codziennie ćwiczenia, odpowiednia dieta (Aleksandra Lima, albo Miranda Kerr wcale nie je słodyczy) i tyle. Żadnych nadzwyczajnych sekretów nie było, niestety. Ale mają cudne figury i pozazdrościłam i biorę się za siebie.
Hehehe, każdy spodziewa się nadzwyczajnych tricków jak być szczupłym nic nie robiąc A prawda jest taka, że szczupłe laski mają takie figury, bo ciężko na to pracują. (No, są jeszcze takie jak Dżoana Krupa, która chodzi odchudzać się do SPA za pomocą zabiegów, ale na to nas nie stać, zwykłych przeciętnie zarabiających śmiertelników ). Zawsze powtarzam, im szybciej dziewczyna zda sobie z tego sprawę, i przestanie szukać cudów tam gdzie ich nie ma, tym szybciej będzie miała realną szansę trwale schudnąć

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2013-03-20 o 18:57
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości