|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Intersujacy Kot
|
#422 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No, atakuje szyby, wypija wodę z garnków, grzebie nam w talerzach, włazi do szafy, zostawia wszędzie sierść, zrzuca ze stołu co się da- oczywiście wszystko robi cichaczem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#423 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witam z (nowymi) bułkami z marmoladą japkową. ciężki dzień wczorajszy za mną, ale jusz nie jestę skunksę - jestę nugatę i mam milionpińcet książek do przeczytania i papierową robotę do zrobienia co jusz mi się odechciała robić
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam co to marmolada do japy - jakaś nowa barowa nazwa na krem albo maseczkę na twarz czy co?...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-03-20 o 10:49 |
|
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#426 |
|
Piers do przodu
|
![]() No i mamy pierwszy dzień wiosny?? u mnie się to objawia białym g z nieba
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na szczescie nic z nieba nie pada ale za to to białe "G" jest po kostki na glebie i na dodatek lekko sie nadtapia wiec jest ciaplo-chlapla i buty po 3 krokach przemoknięte są.
A pozatym juz mi od tej pogody psychika siada. Własnie z pełnym zainteresowaniem słuchałam audycji o przycinaniu drzewek na wiosnę. Zaznaczam ze działki nie mam i zadnych perspektyw na to by ja miec czy musiec przycinac cokolwiek.
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Myśl, myśl, myśl
![]() ![]() Cytat:
Szczebelki ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie w kalendarzu jest napisane, że wiosna dopiero jutro ![]() Jeszcze ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#429 | ||
|
Nindżopesz
|
Hasło na dziś:
Który działa (złuszcza stare czerwone plamy po krostach) i kosztuje max 15 zł? |
||
|
|
|
#430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mój faworyt enzymatyczny z BU robi dobrze ale niestety za drogi jak na twoje wymogi bo po 15,50
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-20 o 12:54 |
|||
|
|
|
#431 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A on jest do samodzielnego wykonania? Bardzo skomplikowany? |
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierzesz trochę proszku dolewasz wody (ja dolewam np. zieloną cherbatę) by zrobić papkę i nakładasz na buziuchnę.
|
|
#433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Noooo, huraaaa ![]() ![]() Cytat:
Nie wiem nie posiadam już tej ozdoby ![]() ![]() Możliwe,że każdy po dluższym stosowaniu da se z tym radę, ale pewności nie mam... Poszło, spodziewaj się jutro . A wogle, to kocham moją pocztę. Jest malutka, lekko na zadupiu, ale babeczki świetne i wogle bezproblemowa. A dziś to przeszly same siebie. Kupuje koperty i na koniec pytanie - Coś jeszcze będzie? -Tak, kawa parzona bez cukru, bo pewnie z godzine tu posiedzę... Siadłam se w kaciku pryz stoliku, wypisuje druki, i nagle słyszę; - pani Justynko, kawę proszę ![]() Normalnie szczena mi opadła...w sumie dwie godziny spedzilam na poczcie i byly to strasznie miłe 2 h
|
|||
|
|
|
#434 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Panie na poczcie rządzą |
|
|
|
|
#435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie sama szukam - ale raczej pod hasłem kwasy - kuracja rozjaśniająca - Neostrata byłą debest ale nie stać mię Cytat:
ot używam żeby zużyć bo moze złuszcza jakieś miktoskopijne niewidoczne skórki, tak powierzchniowo, ale po zużyciu opak nie ma różnicy dla mnie - strata kasy - dobrze że niewielkiej
|
||||
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie to głowny problem zem cała zeskórkowana. Uff! Jak dobrze ze na mnie działa! Oczywiscie miałam swojego peelingowo-niedoskonałosciowego faworyta ale go wypollizowali
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Flo?
chyba, że Red też zainteresowana ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1714646/mebl...tesciowej.html
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
1. Nie ma za co, niech Ci służy lepiej niż mi
![]() 2. No kochane są ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bym zarabiała milion pinset sto osimset to bym sobie takie meble safundowała.
Fotel no. 1 jest
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy może cuś inneja jestem już tak czerwona że dziś wyszłam zatapetowana po całości korektorem ![]() ale ładnie wyszło - tylko że ja tego nienawidzę, nienawidzę tapety - i dlatego chcę jakoś pielęgnacją tą skórę rozjaśnić
|
|
|
|
|
#441 |
|
BAN stały
|
Odebrałam Covet!
Ma coś w sobie z "u cioci na imieninach", jeśli wiecie, jaki typ zapachu mam na myśli... Czy ktoś tam w ogóle czuje czekoladę i lawendę?? Bo ja bym bardzo chciała, ale jakoś nie mogę się doniuchać. Mimo wszystko, bardzo przyjemny, fajne urozmaicenie na wiosnę, jak już będzie. |
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obdarli krokodyla ze skóry toć to full ekskluzif, nietopsz nich na plastiku siedzi ![]() dobry przylazły moje odżywki białkowe, szok bo zamawiałam wczoraj i w końcu klikłam nową e-fujarkę
|
|
|
#443 | |||||
|
Panaroja
|
Znad naleśnikuf z japkami i bitou śmietanou
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
Cytat:
. Pani dentka załatwiła sprawę szybko i fachowo , a przygrywał nam Jim Morrison Riders on the Storm , więc na ile to możliwe było miło ![]() 2.dlatego nauka szkodzi i najszczęśliwsi są matoły ![]() 3. 1.nooo , niby taaak ![]() 2. oooo , nieeeeee , za nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. 3.nie umieu publicznie od publicznych cierpień jest małż ![]() do tego Śnieżka poczęstowała mnie wirusem i drapie mnie gardło i mnie telepie na cześć pierwszego dnia wiosny
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#444 | |||
|
Panaroja
|
) Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. trzeba było odmówić |
|
|
|
|
#446 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.nie wypadało ![]() ideu oglondać Asterixa u Brytów
|
|
|
|
#447 |
|
To ja :)
|
Jutro kalendarzowa
Zimno mi. I ledwo na oczy widzę, zaczął się koniec miesiąca....
|
#448 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad jajek na twardo i chleba razowego na miodzie
![]() U mnie ciągle pada śnieg, nie mogę przez to poleźć do paczkomatu po mój zapasik białka Co za pogoda
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Oprócz grzebania w sedesie 
Intersujacy Kot

u mnie się to objawia białym g z nieba

dobrze że masz kothy - byle nie grzały za bardzo