Krakowianki - XXII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 12:46   #1771
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki - XXII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do kiedy?
Eeeeee już prawie nic nie ma

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Na wszystkie produkty?
Nie, jakaś 1/5 asortymentu była jeszcze kilka h temu.

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Mignął mi mój nick, ale nie zrozumiałam - kto ma mój BBkrem? edit: dobra, już wiem. kasiencja, weź też mój, proszę
Aktualnie u mnie, ale przekażę w piatek kasiencji
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 13:23   #1772
kasiencja
Pani Buka

W czwartek będę, koło południa

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 13:28   #1773
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
W czwartek będę, koło południa
Jutro? OMG żebym nie zapomniała
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 13:51   #1774
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Źle pisze Najlepiej pod filtr nie kłaść nic, ewentualnie coś lekkiego typu serum z antyoksydantami. Ale wszystko, co nakładamy na filtr osłabia jego działanie.
Mowa o moim "cytacie"
W najnowszym Allure jest o tym artykuł.

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Ineso, filtr do twarzy zawsze dajemy na końcu, prawda? Najpierw krem, potem filtr? Tak zawsze robiłam, nawet tak w wątku "Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać" komuś napisałam, a tu nagle jakaś dziewczyna pisze coś zupełnie innego https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2596
Przecież Ineso powtórzyła moje słowa, więc o co Ci chodzi?

Tutaj filmik z wywodem Schulza na ten temat:

A tutaj tłumaczenie http://twoja-cera.blogspot.com/2013/...adac-jako.html
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.

Edytowane przez coldold
Czas edycji: 2013-03-20 o 13:53
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 13:58   #1775
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Albo: ,,Wróciłaś z urlopu? Nie widać."
Ja po prostu odpowiadam mrocznym głosem: ,,Słońce zabija".
Jak to czytałam to słyszałam w myślach Ciebie mówiącą to

Cytat:
zastanawiam się czemu wątek przymiera ostatnio. może dlatego, że pogoda powoduje, że wszystkie, podobnie jak ja, mają ochotę zasnąć i obudzić się gdy w końcu będzie naprawdę ciepło...
Mało zamówień, więc nie mamy o czym rozmawiać A już na pewno powiedziałaby tak te, które próbowały do nas dołączyć, ale przecież ciągle rozmawiamy o zakupach.

Cytat:
o, a w ogóle muszę się podzielić: ukręciłam sobie TO serum, dodając jeszcze olejek z drzewa herbacianego, i jestem mega zadowolona pewnie dla mazidłowych "speców" to żadne odkrycie jeśli chodzi o recepturę, ale od tamtej pory nie wyskoczył mi żaden pryszcz, nic się nie łuszczy, buzia nawilżona, jest super jeszcze przydałoby mi się coś na zaskórniki i przetłuszczanie (szczególnie na czole), ale chyba ciężko coś na to do końca poradzić.
suuuuper!
Jedyne co kręcę to HA + olej, na dłoni I mieszankę do OCM zrobiłam

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ok kochaniutkie - ja zaraz wyjeżdżam na egzamin
do zobaczenia w piątek
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
O
Hiper, ja byłam chętna kilka dni temu na Awanti, ale nie wiem co teraz mają.
Z moich 4 została tylko jedna Poznikały najfajniejsze

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 14:56   #1776
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39876896]Eeeeee już prawie nic nie ma
Nie, jakaś 1/5 asortymentu była jeszcze kilka h temu.[/QUOTE]
Trzeba było tak od razu.
Nie mam niestety w pracy czasu łazić po sklepach internetowych
Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Nie musisz się tak oburzać

Pewnie się Myszce serum z kremem pokręciło. Nie powinno się kłaść kremu pielęgnacyjnego pod filtr, ale serum nie osłabi jego działania.

Preferuję aplikację filtru bezpośrednio na skórę, ale jako bledzioch potwierdzam, że nałożenie na serum nie powoduje opalenizny. Nigdy się nie dowiem, czy przyspiesza pojawianie się zmarszczek
Stary 2013-03-20, 15:18   #1777
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba było tak od razu.
Nie mam niestety w pracy czasu łazić po sklepach internetowych

Nie musisz się tak oburzać

Pewnie się Myszce serum z kremem pokręciło. Nie powinno się kłaść kremu pielęgnacyjnego pod filtr, ale serum nie osłabi jego działania.

Preferuję aplikację filtru bezpośrednio na skórę, ale jako bledzioch potwierdzam, że nałożenie na serum nie powoduje opalenizny. Nigdy się nie dowiem, czy przyspiesza pojawianie się zmarszczek
spoko loko, nie oburzyłam się. Gdybym napisała "więc o co chodzi" bez "Ci" to już by inaczej brzmiało. Poza tym, jeśli coś mnie lekko poirytowało to fakt, że Myszka przyszła na ten wątek wkleiła mój post i nie zostawiła mi możliwości obrony mojego stanowiska, dodatkowo nie odezwała się już na rzeczonym wątku.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
Stary 2013-03-20, 15:49   #1778
cholernarejestracja
Copyraptor

Coldold, bo widocznie chciala zweryfikowac informacje u osoby ktora zna i ktorej ufa w kwestii kosmetycznej, to na pewno nie byl atak na Ciebie

Uwaga, na zywo z galerii krakowskiej! we flo jest obnizka -30 do -70 na caly asortyment, praktycznie bez wyjatku, jak tak sie rozejrzalam, ponoc likwidacja sklepu. Mnie akurat nic nie wpadlo w oko, niestety, ale moze jeszcze ktos darzy ten sklep taka miloscia jak ja
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:55   #1779
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Coldold, bo widocznie chciala zweryfikowac informacje u osoby ktora zna i ktorej ufa w kwestii kosmetycznej, to na pewno nie byl atak na Ciebie
Stary 2013-03-20, 16:21   #1780
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisała "Źle pisze ".
O nic mi nie chodzi Przecież Cie nie obraziłam ani nic
Wiem, że Ineso się na tym bardzo dobrze zna i chciałam zapytać jak to w końcu jest.

Cytat:
Nie pokręciło

Cytat:
spoko loko, nie oburzyłam się. Gdybym napisała "więc o co chodzi" bez "Ci" to już by inaczej brzmiało. Poza tym, jeśli coś mnie lekko poirytowało to fakt, że Myszka przyszła na ten wątek wkleiła mój post i nie zostawiła mi możliwości obrony mojego stanowiska, dodatkowo nie odezwała się już na rzeczonym wątku.
Nie przyszłam na ten wątek tylko uczestniczę w nim regularnie od roku. Miałam wątpliwości jak to w końcu jest z tym filtrem, więc o to zapytałam. Tyle.
pogrubione- W wątku "Wszystko co chcecie wiedzieć..."? Czytam go raz na jakiś czas, najczęściej po prostu ostatnią stronę, więc nie widziałam już Twojej odpowiedzi.

Cytat:
Dokładnie Teraz z tego wszystkiego to już nic nie wiem
Cytat:
Uwaga, na zywo z galerii krakowskiej! we flo jest obnizka -30 do -70 na caly asortyment, praktycznie bez wyjatku, jak tak sie rozejrzalam, ponoc likwidacja sklepu. Mnie akurat nic nie wpadlo w oko, niestety, ale moze jeszcze ktos darzy ten sklep taka miloscia jak ja
O nie, dlaczego teraz jak nie mam czasu tam jechać

Stary 2013-03-20, 16:26   #1781
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisała "Źle pisze ".
O nic mi nie chodzi Przecież Cie nie obraziłam ani nic
Wiem, że Ineso się na tym bardzo dobrze zna i chciałam zapytać jak to w końcu jest.
Nie wiem czemu napisała, że źle piszę. W końcu najpierw napisała, że źle piszę, a potem napisała, że lepiej nie nakładać nic. Z resztą na poparcie swoich słów wkleiłam źródła mojej wiedzy, nie uważam, że napisałam źle ale ja mam argumenty, a Ineso na razie nie poparła swoich racji. Żeby nie było, że tak strasznie zależy mi na wygranej dyskusji, po prostu używam filtrów od lat i śledzę wszystkie nowinki i doniesienia i zależy mi żeby wiedzieć dobrze.
Stary 2013-03-20, 18:33   #1782
kasiencja
Pani Buka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39877798]Jutro? OMG żebym nie zapomniała [/QUOTE]

czemu masz zapomnieć? w piątek też mogę, ale jutro wieczorem widzę się z Olą i zależy jej na tym, by jak najszybciej te rzeczy dostać

Cytat:
dzięki!

Stary 2013-03-20, 18:50   #1783
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
o, a w ogóle muszę się podzielić: ukręciłam sobie TO serum, dodając jeszcze olejek z drzewa herbacianego, i jestem mega zadowolona pewnie dla mazidłowych "speców" to żadne odkrycie jeśli chodzi o recepturę, ale od tamtej pory nie wyskoczył mi żaden pryszcz, nic się nie łuszczy, buzia nawilżona, jest super jeszcze przydałoby mi się coś na zaskórniki i przetłuszczanie (szczególnie na czole), ale chyba ciężko coś na to do końca poradzić.
Olej w postaci stałej trzeba najpierw rozpuścić w kąpieli wodnej i wtedy pomieszać z drugim olejem i olejkiem eterycznym - tylko tak można uzyskać jednorodną maź. O ile się nie mylę to konserwant jest tu zbędny (nie mówiąc już o tym, że powinna napisać jaki daje w takiej ilości, bo każdy dawkuje się inaczej) - konserwanty konserwują fazę wodną - a w tym serum wodny jest HA, który ma już w sobie konserwant. Olejów się nie konserwuje, bo się nie psują tylko utleniają, i tu potrzebna jest wit. E lub inny antyoksydant - ale jeśli używamy olejów, które nie mają w opisie, że trzeba w lodówce trzymać, to nie trzeba się tym martwić.
Takie sera nie są polecane jako gotowce, ponieważ w butelce nie da się zmieszać HA z fazą olejową i w zasadzie za każdym razem wyciskamy na dłoń mieszankę o innych proporcjach.
Żeby mieszanka działała bardziej regulująco, wybierz jakiś olej działający w tym kierunku.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39872321]
1) No to może otworzę do piątku, ogarnę w weekend (nie mam uczelni ) i zamówię w poniedziałek.
[/QUOTE]
Twoje zamówienia robią się równie ekspressowe co pociągi Intercity
Do poniedziałku wszystko zniknie, no ale jak innej opcji nie ma

Cytat:
Mowa o moim "cytacie"
W najnowszym Allure jest o tym artykuł.
Tutaj filmik z wywodem Schulza na ten temat:
A tutaj tłumaczenie http://twoja-cera.blogspot.com/2013/...adac-jako.html
Nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w polemikę i walkę o rację - zapytano mnie o zdanie, to odpowiedziałam.
Filmik Schulza znałam, ale to było jedyne źródło, które podawało wersję najpierw filtr, więc po prostu trzymałam/trzymam się wersji bardziej popularnej i obgadanej na cztery strony świata na biochemii. Przyznam, że nie wiem kim jest ten pan - ale sam fakt, że ma kanał na YT i tytuuje się lekarzem nie robi na mnie wrażenia. Wielokrotnie słyszałam bzdury od lekarzy.
Również stosuję tylko filtr, ewentualnie lekkie bezolejowe serum antyoksydacyjne pod i taką wersję doradzam. Jeśli ktoś nie może się obejść bez kremu to uważam, że lekka warstwa pod filtr jest lepsza, niż nad. Część filtru ,,działa" wewnątrz skóry, ale część na skórze - w takim razie jak na to nałożymy krem/podkład/puder to to nie ma znaczenia? To działanie nie zostanie osłabione przez reakcje, które mogą zajść między kosmetykami oraz fakt, że nakładając każdą kolejną warstwę trochę ścieramy poprzednią?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:56   #1784
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Olej w postaci stałej trzeba najpierw rozpuścić w kąpieli wodnej i wtedy pomieszać z drugim olejem i olejkiem eterycznym - tylko tak można uzyskać jednorodną maź. O ile się nie mylę to konserwant jest tu zbędny (nie mówiąc już o tym, że powinna napisać jaki daje w takiej ilości, bo każdy dawkuje się inaczej) - konserwanty konserwują fazę wodną - a w tym serum wodny jest HA, który ma już w sobie konserwant. Olejów się nie konserwuje, bo się nie psują tylko utleniają, i tu potrzebna jest wit. E lub inny antyoksydant - ale jeśli używamy olejów, które nie mają w opisie, że trzeba w lodówce trzymać, to nie trzeba się tym martwić.
Takie sera nie są polecane jako gotowce, ponieważ w butelce nie da się zmieszać HA z fazą olejową i w zasadzie za każdym razem wyciskamy na dłoń mieszankę o innych proporcjach.
Żeby mieszanka działała bardziej regulująco, wybierz jakiś olej działający w tym kierunku.
dzięki za opinię
to znaczy akurat ja zrobiłam ciut inaczej - przed zmieszaniem masło podgrzałam, że było bardziej płynne. a konserwantu nie dałam, bo nie miałam chciałam zobaczyć czy coś się złego stanie, a nic się nie stało.

aczkolwiek rzeczywiście może być coś w tym, że nie mamy do końca jednolitej mieszanki. muszę jednak przyznać, że oszczędza mi to czasu i daje niezłe efekty. nie wiem czego to zasługa.

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2013-03-20 o 18:58
Stary 2013-03-20, 19:03   #1785
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
dzięki za opinię
to znaczy akurat ja zrobiłam ciut inaczej - przed zmieszaniem masło podgrzałam, że było bardziej płynne. a konserwantu nie dałam, bo nie miałam chciałam zobaczyć czy coś się złego stanie, a nic się nie stało.

aczkolwiek rzeczywiście może być coś w tym, że nie mamy do końca jednolitej mieszanki. muszę jednak przyznać, że oszczędza mi to czasu i daje niezłe efekty. nie wiem czego to zasługa.
A to dla Ciebie takie uciążliwe mieć w jednej butelce mix olejowy, a w drugiej HA i nakładać każdorazowo na dłoń potrzebną ilość?
Ewentualnie gdybyś miała SLP z ZSK to mogłabyś dodać trochę, trochę hydrolatu i zrobiłoby Ci się super jednorodne mleczko
Stary 2013-03-20, 19:08   #1786
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czemu napisała, że źle piszę. W końcu najpierw napisała, że źle piszę, a potem napisała, że lepiej nie nakładać nic. Z resztą na poparcie swoich słów wkleiłam źródła mojej wiedzy, nie uważam, że napisałam źle ale ja mam argumenty, a Ineso na razie nie poparła swoich racji. Żeby nie było, że tak strasznie zależy mi na wygranej dyskusji, po prostu używam filtrów od lat i śledzę wszystkie nowinki i doniesienia i zależy mi żeby wiedzieć dobrze.
Ale przecież nikt nie wymagał od Ineso źródeł jej wiedzy

Cytat:

To oglądnij dopiero w poniedziałek

Stary 2013-03-20, 19:37   #1787
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie wiem czemu napisała, że źle piszę. W końcu najpierw napisała, że źle piszę, a potem napisała, że lepiej nie nakładać nic.
A tego też nie zrozumiałam. Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek Ineso zalecała użycie filtru na krem pielęgnacyjny czy podkład, raczej na lekką warstwę czegoś antyoksydacyjnego.

W mojej opinii nie napisałaś niczego niepoprawnego, aczkolwiek wiele kremów pielęgnacyjnych ma filtry (i to coraz wyższe i stabilniejsze) i jak określić taką kombinację - pod, nad, pomiędzy?
Cytat:
Z resztą na poparcie swoich słów wkleiłam źródła mojej wiedzy, nie uważam, że napisałam źle ale ja mam argumenty, a Ineso na razie nie poparła swoich racji.
Przyszłaś na ten wątek i nie znając Ineso podważasz jej stanowisko żądając materiałów dowodowych. Niech Ci wystarczy, że to nasza wątkowa biochemiczka, ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie, a dedykowane podforum zna na pamięć Nie palnęłaby jakiejś głupoty bez zastanowienia.

Granatowo - kupiłaś tę puchówkę? Ja niestety nie mam nikogo zaufanego w USA
Kupiłam dziś buty trekingowe! Cena mocno zabolała, więc jak przemokną w deszczyku, to osobiście sprzedawcę z PS natłukę nimi po głowie

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2013-03-20 o 19:40
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:48   #1788
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39872321]
2) Jak można Cię łapać? Mam na myśli cywilizowane miejsca, a nie Huta
[/QUOTE]
Zapomniałam się odnieść do tego. Skoro ja na Twoją niecywilizowaną wioskę tyle razy wiozłam tyłek, to możesz i Ty poczynić podobny wysiłek

Cytat:
To oglądnij dopiero w poniedziałek
Zrobiłam wczoraj listę
Cytat:
Napisane przez Malla
Przyszłaś na ten wątek i nie znając Ineso podważasz jej stanowisko żądając materiałów dowodowych. Niech Ci wystarczy, że to nasza wątkowa biochemiczka, ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie, a dedykowane podforum zna na pamięć Nie palnęłaby jakiejś głupoty bez zastanowienia.
Bardzo Wam dziękuję, że mnie tak solidarnie bronicie, ale z tą moją wiedzą trochę przesadzacie.
Stary 2013-03-20, 20:00   #1789
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze napisane

Cytat:
Zapomniałam się odnieść do tego. Skoro ja na Twoją niecywilizowaną wioskę tyle razy wiozłam tyłek, to możesz i Ty poczynić podobny wysiłek
Do Ciebie to przynajmniej da się dojechać z centrum bez przesiadki No i jednak nie mieszkasz na jakiś obrzeżach

Cytat:
Zrobiłam wczoraj listę
A ja tydzień temu

Cytat:
Bardzo Wam dziękuję, że mnie tak solidarnie bronicie, ale z tą moją wiedzą trochę przesadzacie.
Właśnie, ja też dziękuję
Nie przesadzamy

Stary 2013-03-20, 20:03   #1790
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
W Rossmanie, i pewnie w większości drogerii.
Krople nawilżające wybierz bez konserwantów.
Dziękuję Farmaceutka jak usłyszała, że chcę bez konserwantów to mocno się zdziwiła i aż zawołała dwie inne do pomocy Skończyło się na tym, że czytały opakowania i suma summarum wzięłam Hylo-comod niebieski.

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ok kochaniutkie - ja zaraz wyjeżdżam na egzamin
do zobaczenia w piątek
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Spróbuj zachować spokój i podejście, że jak nie tym razem to kolejnym się uda

Cytat:
Granatowo - kupiłaś tę puchówkę? Ja niestety nie mam nikogo zaufanego w USA
Kupiłam dziś buty trekingowe! Cena mocno zabolała, więc jak przemokną w deszczyku, to osobiście sprzedawcę z PS natłukę nimi po głowie
Jakie? Jakie?
Jeszcze nie, ale już jestem bardzo blisko Sprawa o tyle się dodatkowo skomplikowała, że przelew musi iść z karty, na której są zamieszczone dane obywatela USA, więc nasze karty kredytowe odpadają. Ale czekam na potwierdzenie kuzynki mojej koleżanki także jestem dobrej myśli

Ta wczorajsza konferencja znowu wytrąciła mnie z równowagi Czasem sama nie wiem co mam o tym myśleć

A! I w poniedziałek odebrałam tę książkę - http://lubimyczytac.pl/ksiazka/12782...czka-na-szczyt świetna!
Stary 2013-03-20, 20:29   #1791
Konto usunięte

Cytat:
czemu masz zapomnieć? w piątek też mogę, ale jutro wieczorem widzę się z Olą i zależy jej na tym, by jak najszybciej te rzeczy dostać
Spoko, już spakowałam wszystko. Zostaje u mnie tylko zamówienie OMD i Lenki, tak?

Cytat:
Cytat:
Jaka uszczypliwa...
Czyli że na wino zapraszasz?
Stary 2013-03-20, 20:31   #1792
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Dziękuję Farmaceutka jak usłyszała, że chcę bez konserwantów to mocno się zdziwiła i aż zawołała dwie inne do pomocy Skończyło się na tym, że czytały opakowania i suma summarum wzięłam Hylo-comod niebieski.
Ja już wielokrotnie w aptece sama czytałam składy, bo panie nie wiedziały W sumie najczęściej kupuję Hylo-Comod bo najtańszy z tych dobrych.
Miałam właśnie pisać, że dziś widziałam w Euroaptece promocję za 27zł.

Nie poszłaby któraś jutro na koncert? http://www.youtube.com/watch?v=o3V3SIoBw94 A jako support http://www.youtube.com/watch?v=UmJymuf-4g0
Stary 2013-03-20, 20:38   #1793
Konto usunięte

Cytat:
Nie poszłaby któraś jutro na koncert? http://www.youtube.com/watch?v=o3V3SIoBw94 A jako support http://www.youtube.com/watch?v=UmJymuf-4g0
Gdzie i o której?
Stary 2013-03-20, 20:38   #1794
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
A to dla Ciebie takie uciążliwe mieć w jednej butelce mix olejowy, a w drugiej HA i nakładać każdorazowo na dłoń potrzebną ilość?
Ewentualnie gdybyś miała SLP z ZSK to mogłabyś dodać trochę, trochę hydrolatu i zrobiłoby Ci się super jednorodne mleczko
ooo, nie mam, ale pomyślę o tym przy robieniu kolejnej porcji
bardzo uciążliwe nie, ale ja leniwa jestem

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39888095]Spoko, już spakowałam wszystko. Zostaje u mnie tylko zamówienie OMD i Lenki, tak?[/QUOTE]

tak, chyba że dziewczyny jeszcze teraz zmienią szybko zdanie
dotrę koło 12-12:30

Stary 2013-03-20, 20:41   #1795
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39888095]
Jaka uszczypliwa...
Czyli że na wino zapraszasz? [/QUOTE]

Skoro już się tak wpraszasz Tylko nie mam gdzie się w najbliższym czasie pozbyć tż

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39888363]Gdzie i o której?[/QUOTE]

http://www.fortykleparz.pl/JULIA_MAR...Basia,327.html
Stary 2013-03-20, 20:48   #1796
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
o ile gg to ma i widzisz dalszą możliwość przerzutu
do takiego małego klubu na Kurdwanowie, Studio 5.
Jak dalszą możliwość? Jak jesteście tak dobre to proszę przekażcie to między sobą, odebrałabym wszystko od Ciebie, może w piątek czy sobotę
Z fitnessem gratuluję, też bym gdzieś poszła

Cytat:
6^m, ale to przyjedź po to jakoś wkrótce, ok? Chciałabym już poodbierać i porozdawać wszystko
No dobra. Ale już zapomniałam gdzie to Blisko nowej pętli?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39872321]No to w zasadzie całe zamówienie BB mam przekazać kasiencji
[/QUOTE]
Przynajmniej nie musisz rozdzielać

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ola pouzgadniała, tylko Kasiencja jest nieogarnięta!

Jaki balsam?
A Ola to ogarnięta No zgłaszałaś się kiedyś po balsam rozświetlający, który mi nie podpasował przez zapach

Cytat:
i chyba jeszcze Zielonej?
i dla mnie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
18.30-20 .

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39877798]Jutro? OMG żebym nie zapomniała [/QUOTE]
A właśnie - a ten olejek z awokado dalej masz na zbyciu?

Cytat:
Dzięki Ci! Od kiedy dowiedziałam się, że do czerwca wszystkie Flo mają być zlikwidowane na bieżąco monitoruję oba w Krakowie, ale jeszcze nie wyczaiłam. W innych miastach ponoć było 50% na wszystko.
Widziałaś może tę serię romantyczną - białe serduszkowe szkatułki, ramki, lusterka? Nie wiesz o ile były przecenione?
Jutro tam jadę! Szkoda, że nie wiedziałam, że tam byłaś, wzięłabym zamówienie bo byłam niedaleko.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cholerka jak lubisz Flo to warto zaglądać bo ponoć mimo likwidacji mają dużo dostaw.

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2013-03-20 o 20:47
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:00   #1797
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
tak, chyba że dziewczyny jeszcze teraz zmienią szybko zdanie
dotrę koło 12-12:30
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39888095]Spoko, już spakowałam wszystko. Zostaje u mnie tylko zamówienie OMD i Lenki, tak?
[/QUOTE]
Ja zmieniłam zdanie
Kasiencja weź proszę moje zamówienie, odbiorę je od GG
Stary 2013-03-20, 21:14   #1798
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Dzięki Ci! Od kiedy dowiedziałam się, że do czerwca wszystkie Flo mają być zlikwidowane na bieżąco monitoruję oba w Krakowie, ale jeszcze nie wyczaiłam. W innych miastach ponoć było 50% na wszystko.
Widziałaś może tę serię romantyczną - białe serduszkowe szkatułki, ramki, lusterka? Nie wiesz o ile były przecenione?
Jutro tam jadę! Szkoda, że nie wiedziałam, że tam byłaś, wzięłabym zamówienie bo byłam niedaleko.
o, a czemu mają likwidować?

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja zmieniłam zdanie
Kasiencja weź proszę moje zamówienie, odbiorę je od GG

Stary 2013-03-20, 21:16   #1799
cholernarejestracja
Copyraptor

6^m, niestety nie wiem czy była ta seria romantyczna, nie zwróciłam uwagi, bo ja wszystko co w serduszka wycinam z postrzegania jutro będę w okolicach centrum wolna od ok. 13, mam wykład na Grodzkiej, będziesz w okolicy? Mogłybyśmy się wymienić. A ja mieszkam najbliżej przystanku Kuklińskiego, ew. Saska, nie wiem gdzie jest nowa pętla.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:22   #1800
kasiencja
Pani Buka

a w sumie całkiem prawdopodobne, że w Bonarce też jest wyprzedaż...
i szkoda, lubiłam ten sklep

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości