Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 15:46   #1111
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:48   #1112
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Będę teraz żarła same banany...
like a monkey

czy w Waszych lidlach były jakoś teraz (według gazetki od poniedziałku) formy na muffiny, takie metalowe? Chciałam kupić tą większą (na więcej niż 6 babeczek), ale TŻ był dziś i nie widział a ją kcem!
Stary 2013-03-20, 15:49   #1113
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-03-20, 15:52   #1114
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
tylko potem ktoś to przeczyta i pomyśli "hm, mąka i banany to zło, nie będę jeść", a to błąd
Bananki i mąka są the best

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Żeby Ci ten banan nie wsiąkł w biodra

Cytat:
like a monkey
No człowiek od małpy ponoć, nie ?

Cytat:
czy w Waszych lidlach były jakoś teraz (według gazetki od poniedziałku) formy na muffiny, takie metalowe? Chciałam kupić tą większą (na więcej niż 6 babeczek), ale TŻ był dziś i nie widział a ją kcem!
Nie widziałam kochanie...

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:54   #1115
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
tylko bez obrażania się czy coś

dzisiaj na śniadanko była owsianka z masłem orzechowym i kiwi, potem na pierwszych zajęciach kawa z mlekiem (mam zarąbisty kubek termiczny i teraz kawę noszę ze sobą, sasasa ), na II śniadanie nerkowce i migdały, jogurt naturalny i jabłko. Na obiad kanapka z serem, polędwicą, kiełkami rzodkiewki i papryka z fetą
Stary 2013-03-20, 15:57   #1116
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-03-20, 15:58   #1117
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
w gazetce widziałam metalowe. Przynajmniej na takie wyglądały, tym bardziej, że były czarne, a się czarnych silikonowych nie robi za 19,99.
Stary 2013-03-20, 15:59   #1118
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-03-20, 16:01   #1119
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Stary 2013-03-20, 16:05   #1120
Arschen
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem przeszczesliwa
Kto by pomyslał ze zwykły serek wiejski może tak cieszyć
Kupiłam serek wiejski light!!!:love :nareszcie i na dodatek POŁ kg Normalnie jak to zobaczyłam to padłam
teraz codziennie na śniadanko bedzie bez zadnych obaw stołował serek 2%
2 miesiace na to czekałam żeby łaskawie Polski sklep zaopatrzył sie w pikatnice light bo co chwile sie o niego pytałam Bóg mnie wysłuchał

a i dzisiaj bede po obiadku jadła ten deerek z bananem hihihi
zaraz ide do Lidla po banana i wiorki kokosowe ale bedzie uczta Zrobie Wam pozniej fote

a tak pozatym na śniadanko był Omlecik wielowarzywny i kawka
2Ś jabłko bo musiałam wyjść...
teraz wrociłam to zjadłam 2 placuszki z tunczyka bo zostały ze wczoraj
Na obiadek bedzie coś mięsnego

Pije 2litry wody dziennie
ćwicze
Arschen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 16:08   #1121
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-03-20, 16:14   #1122
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
jeżeli dożyje to wam pokaże Być może z rozkoszy i złego banana padnę i sie nie obudzę

Dziewczyny pytanie można szynke kurczak pieczony?innej nie było Pan mi powiedział ze chuda ale wiadomo faceci sie nie znają
chyba nie umre od takiej szynki?

ćwicze

Edytowane przez Arschen
Czas edycji: 2013-03-20 o 16:26
Stary 2013-03-20, 16:18   #1123
moooniek
Zakorzenienie

Ja dziś nieładnie jem, tzn. zgodnie z dietą, ale za mało, nie mam czasu przygotować sobie jakiegoś mięsa czy coś...
Stary 2013-03-20, 19:03   #1124
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem przeszczesliwa
Kto by pomyslał ze zwykły serek wiejski może tak cieszyć
Kupiłam serek wiejski light!!!:love :nareszcie i na dodatek POŁ kg Normalnie jak to zobaczyłam to padłam
teraz codziennie na śniadanko bedzie bez zadnych obaw stołował serek 2%
2 miesiace na to czekałam żeby łaskawie Polski sklep zaopatrzył sie w pikatnice light bo co chwile sie o niego pytałam Bóg mnie wysłuchał

zaraz ide do Lidla po banana i wiorki kokosowe ale bedzie uczta Zrobie Wam pozniej fote

A czemu nie chciałaś serka 5% jeść?

Konieeecznie pokaż zdjęcia bananaowego zła A koleżanka powiedziała mi, że mleko kokosowe można za jakieś 3 zł kupić w Biedno, muszę zobaczyć.

Cytat:
jeżeli dożyje to wam pokaże Być może z rozkoszy i złego banana padnę i sie nie obudzę

Dziewczyny pytanie można szynke kurczak pieczony?innej nie było Pan mi powiedział ze chuda ale wiadomo faceci sie nie znają
chyba nie umre od takiej szynki?

Myślę, że można. Albo nawet jeśli średnio można, to nie umrzesz na pewno Pan głupi nie jest, to, że jest mężczyzną nie znaczy, że się nie zna
Stary 2013-03-20, 19:08   #1125
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:

Tylko mówię
Lepiej już w ogóle nie jeść, a jak już to zrobić swoje...
A potasu nie możesz przyjmować z innych źródeł ?
Więcej potasu niż banan mają morele suszone, gdzieś ok. 4x więcej. A morele są dozwolone na SB...
Wiesz kochana, zrobisz jak zechcesz ale SB to SB i trzeba tych najważniejszych zasad przestrzegać jednak
W koncu przy komputerze to moge cytować!
Masło to ja jem przez was :P Dodaje łyzeczke do owsianki, a dzis zjadlam jeszcze jedną przed zumbą, żeby troche sie doładować. Zagryzłam orzechami włoskimi I jak juz pisalam z tego co wiem to kupne owoce suszone mają bardzo duzo cukru. Zapewne więcej niż ten banan. Dajmy, ze 4morele zastąpią mi banana, ale jak pokroje całego banana to akurat jeden kawałek+troche owsianki mi sie fajnie dzieli, a 4 morele to co? Owsianka sama w sobie nie jest słodka ani nic i ja potrzebuje czegos więcej do smaku
Tabletek brac nie chce, bo juz biore na włosy itp., a uwazam, ze witminy z posiłkow są najlepsze. Jeden banan mi nie zaszkodzi. A lepiej sie czuje, bo mialam teraz przerwe w jedzeniu i bóle kręgosłupa wrociły Więc chyba cos mi dawały...

Przeciez jedzenie jednego banana czy łyzki masła to chyba nie najwazniejsze zasady SB? Nie jestem super-ścisła w dietce, bo spokojnie mam czas, żeby zrzucic 5kg Tobie zajęło to 2 miesiące, wiec i mi spokojne sie uda w koncu, ale nie mam wielkiego parcia, bo chyba najgorzej nie wyglądam

Mi mama mowi tylko, ze stanęłam i że mogę jeszcze schudnąć. więc gratuluje skoro nawet mama zauwazyla to na pewno schudłas!

Furry Sue z kazdego spadku nalezy się cieszyc!

Cytat:
banany też są dozwolone kala pisałam z ladywithweapon i wiem, że musi przyjmować potas, a po bananach jej lepiej, więc niech je. Uzupełnia też z innych źródeł, oczywiście, ale banany można, o to mi chodzi. Poza tym banany są dobre dla osób wykonujących intensywny wysiłek fizyczny czy psychiczny, a ona ma maturę na głowie teraz
Oj nie przesadzać Wysiłek jest, bo tyram jak nigdy, ale dobrze mnie to przygotowuje do życia. Dzis to dopiero usiadłam w domu, bo wpadłam szybciej tylko ubrac dres i na zumbe! Ale jutro zostaje w domu, ale budzik właczam, wstaje i pisze prace...

A i mozna do mnie Lady- nawet polecam!

Cytat:
Treść usunięta
Do matury przygotowuje się cały rok, a nawet 3 lata. Nocek nie planuje zarywac, bo po 22 moj mozg przestaje pracowac ok i idzie w tryb "spimy" :P A uwazam, ze zawsze jest czas na zdrowe jedzonko Na studiach zapewne będzie inaczej, bo bedę siedziala i w bardzo krotkim czasie uczyla się tego co tutaj uczę się cały rok. Ale wszystko przed nami! Czekolady się wystrzegam jak szatana! Grzecznie herbatki ziołowe pije, ale był moment, że musialam sie wspomagac kawami, bo nie wyrabialam zupełnie.

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Zapytałam TŻa czy mogę kupić blender, to powiedział, zebym kupiła, to będzie miał do mielenia robaków na ryby

Kala (na kompie moge rozwinac temat :P) polecam ogolnie przygotowywac sobie owsianki wieczorem- rano płatki sa miekkie itp., tylko więcej mleka musisz uzyc, bo w nocy płatki prawie całe wciągają w siebie. Ja to takie pysznosci potrafiłam zrobic, ale przestalam, bo szybko przesadzam i moje owsianki to wielkie bomby kaloryczne Pamiętam jedną pyszną.... płatki,wiórki,aromat pomaranczowy,śliwka i żurawina suszona i to tak razem na budyniu.... po prostu niebo w gębie!
Własnie czytalam, ze jesli się chce miec kokosową to najlepiej zostawić z wiorkami na noc i jeszcze zalac mlekiem kokosowym.

Dziewczyny ja dzis w lidlu dorwalam nie mleko kokosowe, ale taki sok kokosowy, bez cukru oczywiscie :P chyba ponad 80% to sok z kokosa i potem cos tam jeszcze. Planuje dolewac do mleka

Cytat:
Mąka to zło? Nieee no chyba, że nie jesz w ogóle chleba, makaronu, nie używasz w ogóle mąki i masz taki pogląd ze względów zdrowotnych czy ideologicznych

jesz orzechy? One też są kaloryczne bardzo, nawet bardziej niż banan owoce suszone są tak samo słodkie i węglowodanowe jak banany. Nie ma co przesadzać, nie porównujcie bananów do jakiś batoników czy cukru, po których dupa rośnie
Ja bym powiedziala, ze wieczorem mogą tak działac :P Najgorzej siadac z miską owocow przed spaniem, bo to sam cukier wtedy, ale z rana dają dobra energie i witaminki
A to co podkresliłam to zawsze mowie o warzywach- nie bac się ich, bo to nie od nich wam tyłek rośnie

U mnie były metalowe Dzis juz zostały dwie na takie duże muffiny, a w poniedzialek byly jeszcze na 3 wielkosci. Ja się nie zdecydowalam, poniewaz cena tyłka nie urywala, a jeszcze nie wiem na ile bym to wykorzystala i czy nie znajde lepszych. Bo ja zawsze za nimi patrze i uwierz, ze w granicach tej ceny dostaniesz w większosci marketow Jedyne na to się załapałam to na podłuzna blaszke za 10zł, bo jak będe węgle wprowadzac to chyba chleb sobie własny upiekę i mi sie przyda

Arschen ale sobie dogadzasz tymi pysznosciami :P I jak tam deserek?

Neyra ja kupilam kalafiora i chyba jutro sobie puree, bo mnie zaciekawiło

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ja dziś nieładnie jem, tzn. zgodnie z dietą, ale za mało, nie mam czasu przygotować sobie jakiegoś mięsa czy coś...
Nie ma wymówek ja wczoraj bylam po 19 w domu, a na dzis uszykowalam sobie sałatke i obiad do szkoly :P Po prostu wystrzegaj się wszystkiego co zabrionione- ja zawsze mam w lodowce jedzonko, ktore moge wykorzystac jak nie mam czasu nic innego jesc.

Hahaha Ale wam wiadomosc pierdzielnełam Kochane

Czekoladko wywołuje cię! Do dietki marsz!

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

http://kotlet.tv/mleczko-kokosowe tutaj przepis na mleko Jak widac nie jest trudne

A i ja tez znalazlam przepis na masło orzechowe, ale w moim nie ma zadnej oliwy. W sumie to potrzebuje prazonych orzeszkow ziemnych (ja lubie posolone :P) i je dobrze zmiksowac- nic więcej Więc na pewno kiedys zrobie
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:12   #1126
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ahhhhh, lubię perwery takie

Cytat:
Bóg mnie wysłuchał
Nie Bóg tylko sprzedawca... hihihiii
Super kochana że dostałaś

Cytat:
Dawaj fotę koniecznie
Ja w piątek zrobię sobie

Cytat:
Treść usunięta
Widzę, że moja nazwa się przyjęła

A ja po turbo jestem, i dziś po prostu PA-DA-ŁAM
Masakra jakaś to była...
Ale to uczucie po to naprawdę "błogostan" i endorfinki szaleją

Stary 2013-03-20, 19:18   #1127
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość

Nie ma wymówek ja wczoraj bylam po 19 w domu, a na dzis uszykowalam sobie sałatke i obiad do szkoly :P Po prostu wystrzegaj się wszystkiego co zabrionione- ja zawsze mam w lodowce jedzonko, ktore moge wykorzystac jak nie mam czasu nic innego jesc.
Nie jem tego, co zabronione
jadłam dziś jajecznicę i sałatkę, sałatkę i 200ml jogurtu naturalnego i kostke twarogu z cynamonem, sałatki było baaaardzo dużo, ale to mnie nie tłumaczy. Jutro na obiad będzie już mięsko
Stary 2013-03-20, 19:30   #1128
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden banan mi nie zaszkodzi. A lepiej sie czuje, bo mialam teraz przerwe w jedzeniu i bóle kręgosłupa wrociły Więc chyba cos mi dawały...

Przeciez jedzenie jednego banana czy łyzki masła to chyba nie najwazniejsze zasady SB?
Kochana moja jedz te banany codziennie i na zdrowie Ci
Jak tak dobrze działają i do tego jeszcze masz spadki, więc nic dodać, a ująć wcale

Cytat:
Kala (na kompie moge rozwinac temat :P) polecam ogolnie przygotowywac sobie owsianki wieczorem- rano płatki sa miekkie itp., tylko więcej mleka musisz uzyc, bo w nocy płatki prawie całe wciągają w siebie. Ja to takie pysznosci potrafiłam zrobic, ale przestalam, bo szybko przesadzam i moje owsianki to wielkie bomby kaloryczne Pamiętam jedną pyszną.... płatki,wiórki,aromat pomaranczowy,śliwka i żurawina suszona i to tak razem na budyniu.... po prostu niebo w gębie!
Własnie czytalam, ze jesli się chce miec kokosową to najlepiej zostawić z wiorkami na noc i jeszcze zalac mlekiem kokosowym.

Dziewczyny ja dzis w lidlu dorwalam nie mleko kokosowe, ale taki sok kokosowy, bez cukru oczywiscie :P chyba ponad 80% to sok z kokosa i potem cos tam jeszcze. Planuje dolewac do mleka
No Ci powiem że zaleję sobie tym mleczkiem na noc i dodam wiórki
Będzie pycha, też tak mi się wydaję...

Cytat:
Hahaha Ale wam wiadomosc pierdzielnełam Kochane
Mamy coś wspólnego

Cytat:
http://kotlet.tv/mleczko-kokosowe tutaj przepis na mleko Jak widac nie jest trudne
ZROBIĘ

Boże ile ja rzeczy muszę zrobić i upiec:mdl eje:
Tylko kiedy?

Stary 2013-03-20, 19:34   #1129
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Do matury przygotowuje się cały rok, a nawet 3 lata. Nocek nie planuje zarywac, bo po 22 moj mozg przestaje pracowac ok i idzie w tryb "spimy" :P A uwazam, ze zawsze jest czas na zdrowe jedzonko Na studiach zapewne będzie inaczej, bo bedę siedziala i w bardzo krotkim czasie uczyla się tego co tutaj uczę się cały rok. Ale wszystko przed nami! Czekolady się wystrzegam jak szatana! Grzecznie herbatki ziołowe pije, ale był moment, że musialam sie wspomagac kawami, bo nie wyrabialam zupełnie.

Ja bym powiedziala, ze wieczorem mogą tak działac :P Najgorzej siadac z miską owocow przed spaniem, bo to sam cukier wtedy, ale z rana dają dobra energie i witaminki
A to co podkresliłam to zawsze mowie o warzywach- nie bac się ich, bo to nie od nich wam tyłek rośnie

U mnie były metalowe Dzis juz zostały dwie na takie duże muffiny, a w poniedzialek byly jeszcze na 3 wielkosci. Ja się nie zdecydowalam, poniewaz cena tyłka nie urywala, a jeszcze nie wiem na ile bym to wykorzystala i czy nie znajde lepszych. Bo ja zawsze za nimi patrze i uwierz, ze w granicach tej ceny dostaniesz w większosci marketow Jedyne na to się załapałam to na podłuzna blaszke za 10zł, bo jak będe węgle wprowadzac to chyba chleb sobie własny upiekę i mi sie przyda

A i ja tez znalazlam przepis na masło orzechowe, ale w moim nie ma zadnej oliwy. W sumie to potrzebuje prazonych orzeszkow ziemnych (ja lubie posolone :P) i je dobrze zmiksowac- nic więcej Więc na pewno kiedys zrobie
Też z takiego założenia wychodzę. Nie żebym się całe 3 lata liceum uczyła i przygotowywała, bo ja z tych mało spędzających czas na uczeniu , ale przed maturą nie siedziałam nocami i nie kułam tydzień przed. I tak całych 3 lat się w takim krótkim czasie nie da się nadrobić. Także uznałam, że co mi w pamięci zostało w ciągu tych 3 lat nauki, czego nauczyłam się na bieżąco powinno wystarczyć, I wystarczyło A ludzie, którzy kuli 2 tygodnie przed maturą wszystko po kolei "bo trzeba" nie mieli lepszych wyników. A nie jestem super mądra O czymś to świadczy - lepiej przed maturą zrobić chill i pójść na piwko A na studiach to zależy jaki kierunek, jaki przedmiot. Są takie gdzie trzeba na bieżąco się uczyć, bo dużo materiału. Są takie gdzie wystarczy być na wykładzie i jest łatwo czy usiąść dzień-dwa przed egzaminem/kołem i poczytać notatki. Też zależy od samej osoby, mi najlepiej uczy się tuż przed egzaminem/kołem, a nie tydzień-dwa tygodnie przed.

To akurat wiadomo, że owoców się na noc nie je Piszę o tym od dawien dawna. W końcu to same węglowodany w formie fruktozy.
Warzyw to się nie boją, po prostu nie lubią jak już Ja mam takie uczucia do nich, więc nie jem niewiadomo jakich ilości na siłę

Dowiedziałam się, że u nas już o 10 w poniedziałek nie było ani jednej dużej formy na muffiny Także kupię gdzie indziej.

Też takie masło chcę zrobić, same orzeszki zmiksować, dodać troszkę soli i voila

Zjadłam sobie deserek mały - 200 g serka homo Emilki z łyżką kakao i stewią (musiałam dać aż 5 kropel - zwykle daję max 3 - bo za dużo kakao dałam i gorzkie było). Na kolację będą dwa chlebki z polędwicą i ogórkiem.
Stary 2013-03-20, 19:37   #1130
bialaczekoladka
Zakorzenienie

matko ale jestem zmemłana
dzisiaj wycisnelam z siebie wszytskie soki
zakwasy na brzuchu po marnych abs zyc mi nie daja
ale dobrze ze w ogole cos czuje
Cytat:

Na wadze dzis 59, 8! Po prostu 5 z przodu-do tego ciagle dazylam! Teraz byle niezawalic
O prosze! Pieknie moja droga

Cytat:
Bardzo podoba mi sie ta dziewczyna http://nocoty.pl/gid,15428581,kat,1,...?ticaid=510433
Nie za chuda, nie za gruba, lekko umięśniona, tak w sam raz
Dla mnie ma jednak za kiepskie ciało, udaa słabiutkie

Cytat:
Powiedzieli mi właśnie pierwszy raz że schudłam
(w sumie pierwszy raz mama mi powiedziała, ale mama to mama )

AAAAAAAAA !!!!
Co za szczęście
Patrz, kolejna!!! Nic tylko sie cieszyc
Cytat:
Treść usunięta
No nie? Jak ja sobie przypomne moje kucie na mature! Stosy białych czekolad szłyyyyyy

Cytat:
To jak można codziennie te banany i w ogóle to ja sobie zjem to
BANANOWE ZŁOOOO

Oooo !!!
Wykonczycie mnie tymi przepisami
Dajcie nam chociaz do dwojki dobic niedobre wy

Cytat:

Muszę kupić ten blender z lidla, jesteście zadowolone z niego?
Jak już nie będzie to muszę zamówić inny, bo mam tylko dużego robota kuchennego, fajny do ciast, dużych wypieków, koktajli, siekania warzyw, ale przydałby mi się taki ręczny

-
Mi tez dziewczyny narobiły ochoty na ten blenderek
Odziwo nie wiem jak ja funkcjonuje bez
Ale na bank juz nie ma ich w moim Lidlu
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:44   #1131
Arschen
Wtajemniczenie

kretko ja jadłam ten serek wiejski 5% ale zawsze połowę czyli 100g bo jednak to 5% a nie 2/3%.Nie było nigdzie Light to jadłam ale jak znalazłam ten 3% to wole go jeść i nie mieć wyżutów sumienia ooo chodzby dlatego ze moje śniadanie jest spore a tak to mnie kalori bedzie i Soubiczowo

To był JOKE Pan sympatyczny ale oni czasem kłamią żeby tylko kupić bo jak go zapytałam to odrazu kiwną głową nawet sie nie zastanowił...ale wazne że jest z kurczaka i napewno nie przekracza tych 10%tłuszczu tak myslei tylko 2 plasterki dziennie

deserek cały czas sie chłodzi Zrbiłam w kuflu do piwa Nie wiem czy bedzie coś widać ale napewno opowiem jak smakowało Napewno pyszne bedzie

głowa mnie boli

Oglądam pogode to co sie dzieje w PL to jakaś paranoja

ćwicze

Edytowane przez Arschen
Czas edycji: 2013-03-20 o 19:45
Stary 2013-03-20, 19:48   #1132
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Dla mnie ma jednak za kiepskie ciało, udaa słabiutkie
A czemu?

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
kretko ja jadłam ten serek wiejski 5% ale zawsze połowę czyli 100g bo jednak to 5% a nie 2/3%.Nie było nigdzie Light to jadłam ale jak znalazłam ten 3% to wole go jeść i nie mieć wyżutów sumienia ooo chodzby dlatego ze moje śniadanie jest spore a tak to mnie kalori bedzie i Soubiczowo

To był JOKE Pan sympatyczny ale oni czasem kłamią żeby tylko kupić bo jak go zapytałam to odrazu kiwną głową nawet sie nie zastanowił...ale wazne że jest z kurczaka i napewno nie przekracza tych 10%tłuszczu tak myslei tylko 2 plasterki dziennie

deserek cały czas sie chłodzi Zrbiłam w kuflu do piwa Nie wiem czy bedzie coś widać ale napewno opowiem jak smakowało Napewno pyszne bedzie

głowa mnie boli

Oglądam pogode to co sie dzieje w PL to jakaś paranoja
Według mnie mogłaś spokojnie jeść cały serek
Mniej kalorii? A czy Ty niedawno nie narzekałaś, że jesz ich za mało i dlatego nie chudniesz?

To to fakt, sprzedawca wszystko zrobi żeby sprzedać. Ale kurczaczek jest ok

Deserek, pokaaaaaaaa!

Paranoja na całego, jutro pierwszy dzień wiosny, a tutaj śnieg po kostki Nosz kurde, ja kocham zimę, ale taką w grudniu, styczniu, lutym, nie niemal POD KONIEC marca!
Stary 2013-03-20, 19:50   #1133
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
A czemu?

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Według mnie mogłaś spokojnie jeść cały serek
Mniej kalorii? A czy Ty niedawno nie narzekałaś, że jesz ich za mało i dlatego nie chudniesz?

To to fakt, sprzedawca wszystko zrobi żeby sprzedać. Ale kurczaczek jest ok

Deserek, pokaaaaaaaa!

Paranoja na całego, jutro pierwszy dzień wiosny, a tutaj śnieg po kostki Nosz kurde, ja kocham zimę, ale taką w grudniu, styczniu, lutym, nie niemal POD KONIEC marca!
ostatnio mi sie uzbierało kalori bo na 2śniadania wcinam owianke chodz dzisiaj nie jadłam

zaraz ide jeść mjego 1,5 banana pierwszego od 3miesiecy

ćwicze
Stary 2013-03-20, 19:54   #1134
Ladywithweapon
Zadomowienie

Kala mam ten sam problem- masa przepisow, tylko kiedy?!

Kretka ja potrzebuje powtorek, bo mam słabą pamięc i dużo mi to daje, ale np. z matmy nie da sie w tydzien nadrobic calego materiału. O powtorkach bardziej mysle o geo, bo np. mape da sie powtorzyc, podobnie jak działy- wazniejsze rzeczy sa wytłuszczone, a moj zeszyt jest lepszy od wszelkich vademecum- jakby to przepisac i opracowac to bardzo dobra ksiazka geograficzna by wyszla, bo jestem dosc ambitna z tego przedmiotu
A jesli chcesz orzeszki to są w lidlu fajne- takie już uprazone i solone. Ja kupilam paczke, ale musze najpierw wyjesc to co mam albo jak chociaz wyczyszcze jeden sloiczek (nie widze z tym problemu, bo juz dzis widzialam slad po łyzce- mama się dorwała.... a potem stłukła mi jeden słoiczek, ale miala przełozyc do nowego )
Przepis ja znalazlam na "moje wypieki"

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Czekoladko ja sie zgdzadzam- mnie jakos tez ta babka nie podchodzi... ale kazdy ma swoj gust

A jak dla mnie super-seksi ciałko ma ona http://www.yellmagazine.com/suicide-...suicide/52076/ od zawsze nie mogę się na nią napatrzec. Taka figura, ze po prosu padam! talia, pełen tyłek, piersi....
Stary 2013-03-20, 19:58   #1135
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladko wywołuje cię! Do dietki marsz!

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

post gigant

Kochana jestem jestem dietuje
Tylko teraz mam intensywny tydzien, tak wiec jestem z rana i pozniej dopiero wieczorkiem
Narazie nie narzekam

mleczko kokosowe

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Nie jem tego, co zabronione
jadłam dziś jajecznicę i sałatkę, sałatkę i 200ml jogurtu naturalnego i kostke twarogu z cynamonem, sałatki było baaaardzo dużo, ale to mnie nie tłumaczy. Jutro na obiad będzie już mięsko
eee panna wymiatasz
u mnie tez bez miesnie, bo nie przepadam za kurakiem
wcisne w siebie na weekend bo TZ lubi rosołek w weekendy wiec sie przyczaje na jakas piers i cos tam zmontuje
Stary 2013-03-20, 20:00   #1136
Ladywithweapon
Zadomowienie

O! Mama mi zupe zrobila i o niej zapomnialam! Jutro wcisne na obiad- można, co nie? Ogorkowa- nie zagęszczała mi śmietaną specjalnie. Jedyne co złe to ziemniaki, ktore wyciągne i marchewka, ktora jest posiekana wiec nie wyciągnę :P

Jutro rano robię omlet ze szpinakiem i szynka! Posmakował mi
Stary 2013-03-20, 20:05   #1137
Arschen
Wtajemniczenie

:m dleje:

ćwicze
Stary 2013-03-20, 20:06   #1138
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu?

Moze tak - mam swoj zupelnie odmnienny ideał

Co do pogody to ja tam sie ciesze ze jest zimno, przynajmniej nie zmuszam ludzkosci do obserwowania turlajacego sie hipopotama

Cytat:
Kala mam ten sam problem- masa przepisow, tylko kiedy?!

Czekoladko ja sie zgdzadzam- mnie jakos tez ta babka nie podchodzi... ale kazdy ma swoj gust
Jezu ja tez bym chciala tyle zrobic pysznych rzeczy
Juz mam dwa plany na swieta i pewnie to co zrobie sama bede jadła bo nikt nie tknie

Napewno sernik z morelami, ananasem i zurawina i chociaz wiem ze zabroniona ale co poradze, nie wytrzymam!!!
Stary 2013-03-20, 20:11   #1139
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio mi sie uzbierało kalori bo na 2śniadania wcinam owianke chodz dzisiaj nie jadłam

zaraz ide jeść mjego 1,5 banana pierwszego od 3miesiecy
Zdjątko! Zdjątko!

Cytat:

A jak dla mnie super-seksi ciałko ma ona http://www.yellmagazine.com/suicide-...suicide/52076/ od zawsze nie mogę się na nią napatrzec. Taka figura, ze po prosu padam! talia, pełen tyłek, piersi....
Według mnie ta pokazywana przez Indrę ma ładną figurę, CHOĆ dodałabym jej trochę cyca i nie wiem jak tyłek wygląda. A tyłek to ważna rzecz Bo jak płaski to lipa

Ta co pokazałaś ma ładny tyłek, talię, plecy Ale cyc taki średni. No dół ma fajny, ale góra taka za drobna, o. Oczywiście piszę co ja widzę

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
:m dleje:
AŻ TAK? Więcej szczegółów, pragnę więcej szczegółów!

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Moze tak - mam swoj zupelnie odmnienny ideał
A jaki? Poka fotkę Każdy ma swój ideał, wiadomo, jestem ciekawa Twojego
Stary 2013-03-20, 20:13   #1140
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości