|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
like a monkey
![]() czy w Waszych lidlach były jakoś teraz (według gazetki od poniedziałku) formy na muffiny, takie metalowe? Chciałam kupić tą większą (na więcej niż 6 babeczek), ale TŻ był dziś i nie widział a ją kcem!
|
#1113 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby Ci ten banan nie wsiąkł w biodra ![]() No człowiek od małpy ponoć, nie ? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
tylko bez obrażania się czy coś
dzisiaj na śniadanko była owsianka z masłem orzechowym i kiwi, potem na pierwszych zajęciach kawa z mlekiem (mam zarąbisty kubek termiczny i teraz kawę noszę ze sobą, sasasa ), na II śniadanie nerkowce i migdały, jogurt naturalny i jabłko. Na obiad kanapka z serem, polędwicą, kiełkami rzodkiewki i papryka z fetą
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
w gazetce widziałam metalowe. Przynajmniej na takie wyglądały, tym bardziej, że były czarne, a się czarnych silikonowych nie robi
za 19,99.
|
#1118 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem przeszczesliwa
![]() Kto by pomyslał ze zwykły serek wiejski może tak cieszyć Kupiłam serek wiejski light!!! ![]() teraz codziennie na śniadanko bedzie bez zadnych obaw stołował serek 2% ![]() 2 miesiace na to czekałam żeby łaskawie Polski sklep zaopatrzył sie w pikatnice light bo co chwile sie o niego pytałam Bóg mnie wysłuchał a i dzisiaj bede po obiadku jadła ten deerek z bananem hihihi zaraz ide do Lidla po banana i wiorki kokosowe ale bedzie uczta Zrobie Wam pozniej fote ![]() a tak pozatym na śniadanko był Omlecik wielowarzywny 2Ś jabłko bo musiałam wyjść... ![]() teraz wrociłam to zjadłam 2 placuszki z tunczyka bo zostały ze wczoraj Na obiadek bedzie coś mięsnego
|
|
#1121 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1122 |
|
Wtajemniczenie
|
jeżeli dożyje
to wam pokaże Być może z rozkoszy i złego banana padnę i sie nie obudzę Dziewczyny pytanie można szynke kurczak pieczony?innej nie było Pan mi powiedział ze chuda ale wiadomo faceci sie nie znają chyba nie umre od takiej szynki?
![]() Edytowane przez Arschen Czas edycji: 2013-03-20 o 16:26 |
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nieładnie jem, tzn. zgodnie z dietą, ale za mało, nie mam czasu przygotować sobie jakiegoś mięsa czy coś...
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu nie chciałaś serka 5% jeść? Konieeecznie pokaż zdjęcia bananaowego zła Cytat:
![]() Myślę, że można. Albo nawet jeśli średnio można, to nie umrzesz na pewno Pan głupi nie jest, to, że jest mężczyzną nie znaczy, że się nie zna
|
|
#1125 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masło to ja jem przez was :P Dodaje łyzeczke do owsianki, a dzis zjadlam jeszcze jedną przed zumbą, żeby troche sie doładować. Zagryzłam orzechami włoskimi I jak juz pisalam z tego co wiem to kupne owoce suszone mają bardzo duzo cukru. Zapewne więcej niż ten banan. Dajmy, ze 4morele zastąpią mi banana, ale jak pokroje całego banana to akurat jeden kawałek+troche owsianki mi sie fajnie dzieli, a 4 morele to co? Owsianka sama w sobie nie jest słodka ani nic i ja potrzebuje czegos więcej do smaku Tabletek brac nie chce, bo juz biore na włosy itp., a uwazam, ze witminy z posiłkow są najlepsze. Jeden banan mi nie zaszkodzi. A lepiej sie czuje, bo mialam teraz przerwe w jedzeniu i bóle kręgosłupa wrociły Więc chyba cos mi dawały... Przeciez jedzenie jednego banana czy łyzki masła to chyba nie najwazniejsze zasady SB? Nie jestem super-ścisła w dietce, bo spokojnie mam czas, żeby zrzucic 5kg Tobie zajęło to 2 miesiące, wiec i mi spokojne sie uda w koncu, ale nie mam wielkiego parcia, bo chyba najgorzej nie wyglądam Mi mama mowi tylko, ze stanęłam i że mogę jeszcze schudnąć. więc gratuluje skoro nawet mama zauwazyla to na pewno schudłas! ![]() Furry Sue z kazdego spadku nalezy się cieszyc!Cytat:
Wysiłek jest, bo tyram jak nigdy, ale dobrze mnie to przygotowuje do życia. Dzis to dopiero usiadłam w domu, bo wpadłam szybciej tylko ubrac dres i na zumbe! Ale jutro zostaje w domu, ale budzik właczam, wstaje i pisze prace... A i mozna do mnie Lady- nawet polecam! Do matury przygotowuje się cały rok, a nawet 3 lata. Nocek nie planuje zarywac, bo po 22 moj mozg przestaje pracowac ok i idzie w tryb "spimy" :P A uwazam, ze zawsze jest czas na zdrowe jedzonko Na studiach zapewne będzie inaczej, bo bedę siedziala i w bardzo krotkim czasie uczyla się tego co tutaj uczę się cały rok. Ale wszystko przed nami! Czekolady się wystrzegam jak szatana! Grzecznie herbatki ziołowe pije, ale był moment, że musialam sie wspomagac kawami, bo nie wyrabialam zupełnie.Cytat:
Kala (na kompie moge rozwinac temat :P) polecam ogolnie przygotowywac sobie owsianki wieczorem- rano płatki sa miekkie itp., tylko więcej mleka musisz uzyc, bo w nocy płatki prawie całe wciągają w siebie. Ja to takie pysznosci potrafiłam zrobic, ale przestalam, bo szybko przesadzam i moje owsianki to wielkie bomby kaloryczne Pamiętam jedną pyszną.... płatki,wiórki,aromat pomaranczowy,śliwka i żurawina suszona i to tak razem na budyniu.... po prostu niebo w gębie! Własnie czytalam, ze jesli się chce miec kokosową to najlepiej zostawić z wiorkami na noc i jeszcze zalac mlekiem kokosowym. Dziewczyny ja dzis w lidlu dorwalam nie mleko kokosowe, ale taki sok kokosowy, bez cukru oczywiscie :P chyba ponad 80% to sok z kokosa i potem cos tam jeszcze. Planuje dolewac do mleka Cytat:
A to co podkresliłam to zawsze mowie o warzywach- nie bac się ich, bo to nie od nich wam tyłek rośnie U mnie były metalowe Dzis juz zostały dwie na takie duże muffiny, a w poniedzialek byly jeszcze na 3 wielkosci. Ja się nie zdecydowalam, poniewaz cena tyłka nie urywala, a jeszcze nie wiem na ile bym to wykorzystala i czy nie znajde lepszych. Bo ja zawsze za nimi patrze i uwierz, ze w granicach tej ceny dostaniesz w większosci marketow Jedyne na to się załapałam to na podłuzna blaszke za 10zł, bo jak będe węgle wprowadzac to chyba chleb sobie własny upiekę i mi sie przyda Arschen ale sobie dogadzasz tymi pysznosciami :P I jak tam deserek? Neyra ja kupilam kalafiora i chyba jutro sobie puree, bo mnie zaciekawiło Cytat:
ja wczoraj bylam po 19 w domu, a na dzis uszykowalam sobie sałatke i obiad do szkoly :P Po prostu wystrzegaj się wszystkiego co zabrionione- ja zawsze mam w lodowce jedzonko, ktore moge wykorzystac jak nie mam czasu nic innego jesc.Hahaha Ale wam wiadomosc pierdzielnełam Kochane Czekoladko wywołuje cię! Do dietki marsz! ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- http://kotlet.tv/mleczko-kokosowe tutaj przepis na mleko Jak widac nie jest trudneA i ja tez znalazlam przepis na masło orzechowe, ale w moim nie ma zadnej oliwy. W sumie to potrzebuje prazonych orzeszkow ziemnych (ja lubie posolone :P) i je dobrze zmiksowac- nic więcej Więc na pewno kiedys zrobie
|
|||||
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Ahhhhh, lubię perwery takie
Nie Bóg tylko sprzedawca... Super kochana że dostałaś Cytat:
Ja w piątek zrobię sobie ![]() Widzę, że moja nazwa się przyjęła A ja po turbo jestem, i dziś po prostu PA-DA-ŁAM ![]() Masakra jakaś to była... ![]() Ale to uczucie po to naprawdę "błogostan" i endorfinki szaleją ![]() |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jadłam dziś jajecznicę i sałatkę, sałatkę i 200ml jogurtu naturalnego i kostke twarogu z cynamonem, sałatki było baaaardzo dużo, ale to mnie nie tłumaczy. Jutro na obiad będzie już mięsko
|
|
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak dobrze działają i do tego jeszcze masz spadki, więc nic dodać, a ująć wcale ![]() Cytat:
Będzie pycha, też tak mi się wydaję... ![]() Mamy coś wspólnego Cytat:
Boże ile ja rzeczy muszę zrobić i upiec ![]() :mdl eje:Tylko kiedy?
|
|||
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale przed maturą nie siedziałam nocami i nie kułam tydzień przed. I tak całych 3 lat się w takim krótkim czasie nie da się nadrobić. Także uznałam, że co mi w pamięci zostało w ciągu tych 3 lat nauki, czego nauczyłam się na bieżąco powinno wystarczyć, I wystarczyło O czymś to świadczy - lepiej przed maturą zrobić chill i pójść na piwko A na studiach to zależy jaki kierunek, jaki przedmiot. Są takie gdzie trzeba na bieżąco się uczyć, bo dużo materiału. Są takie gdzie wystarczy być na wykładzie i jest łatwo czy usiąść dzień-dwa przed egzaminem/kołem i poczytać notatki. Też zależy od samej osoby, mi najlepiej uczy się tuż przed egzaminem/kołem, a nie tydzień-dwa tygodnie przed.To akurat wiadomo, że owoców się na noc nie je Piszę o tym od dawien dawna. W końcu to same węglowodany w formie fruktozy.Warzyw to się nie boją, po prostu nie lubią jak już ![]() Dowiedziałam się, że u nas już o 10 w poniedziałek nie było ani jednej dużej formy na muffiny Także kupię gdzie indziej.Też takie masło chcę zrobić, same orzeszki zmiksować, dodać troszkę soli i voila ![]() Zjadłam sobie deserek mały - 200 g serka homo Emilki z łyżką kakao i stewią (musiałam dać aż 5 kropel - zwykle daję max 3 - bo za dużo kakao dałam i gorzkie było). Na kolację będą dwa chlebki z polędwicą i ogórkiem.
|
|
#1130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
matko ale jestem zmemłana
![]() dzisiaj wycisnelam z siebie wszytskie soki ![]() zakwasy na brzuchu po marnych abs zyc mi nie daja ![]() ale dobrze ze w ogole cos czuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nie? Jak ja sobie przypomne moje kucie na mature! Stosy białych czekolad szłyyyyyy ![]() Cytat:
![]() Dajcie nam chociaz do dwojki dobic niedobre wy Cytat:
Odziwo nie wiem jak ja funkcjonuje bez ![]() Ale na bank juz nie ma ich w moim Lidlu
|
|||||
|
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
kretko ja jadłam ten serek wiejski 5% ale zawsze połowę czyli 100g bo jednak to 5% a nie 2/3%.Nie było nigdzie Light to jadłam
ale jak znalazłam ten 3% to wole go jeść i nie mieć wyżutów sumienia ooo chodzby dlatego ze moje śniadanie jest spore a tak to mnie kalori bedzie i Soubiczowo ![]() To był JOKE Pan sympatyczny ale oni czasem kłamią żeby tylko kupić bo jak go zapytałam to odrazu kiwną głową nawet sie nie zastanowił...ale wazne że jest z kurczaka i napewno nie przekracza tych 10%tłuszczu tak mysle i tylko 2 plasterki dziennie deserek cały czas sie chłodzi Zrbiłam w kuflu do piwa Nie wiem czy bedzie coś widać ale napewno opowiem jak smakowało Napewno pyszne bedzie ![]() głowa mnie boli Oglądam pogode to co sie dzieje w PL to jakaś paranoja
![]() Edytowane przez Arschen Czas edycji: 2013-03-20 o 19:45 |
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
A czemu?
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Mniej kalorii? A czy Ty niedawno nie narzekałaś, że jesz ich za mało i dlatego nie chudniesz? ![]() To to fakt, sprzedawca wszystko zrobi żeby sprzedać. Ale kurczaczek jest ok ![]() Deserek, pokaaaaaaaa! Paranoja na całego, jutro pierwszy dzień wiosny, a tutaj śnieg po kostki Nosz kurde, ja kocham zimę, ale taką w grudniu, styczniu, lutym, nie niemal POD KONIEC marca!
|
|
#1133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodz dzisiaj nie jadłam ![]() zaraz ide jeść mjego 1,5 banana pierwszego od 3miesiecy
|
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
Kala mam ten sam problem- masa przepisow, tylko kiedy?!
Kretka ja potrzebuje powtorek, bo mam słabą pamięc i dużo mi to daje, ale np. z matmy nie da sie w tydzien nadrobic calego materiału. O powtorkach bardziej mysle o geo, bo np. mape da sie powtorzyc, podobnie jak działy- wazniejsze rzeczy sa wytłuszczone, a moj zeszyt jest lepszy od wszelkich vademecum- jakby to przepisac i opracowac to bardzo dobra ksiazka geograficzna by wyszla, bo jestem dosc ambitna z tego przedmiotu A jesli chcesz orzeszki to są w lidlu fajne- takie już uprazone i solone. Ja kupilam paczke, ale musze najpierw wyjesc to co mam albo jak chociaz wyczyszcze jeden sloiczek (nie widze z tym problemu, bo juz dzis widzialam slad po łyzce- mama się dorwała.... a potem stłukła mi jeden słoiczek, ale miala przełozyc do nowego ) Przepis ja znalazlam na "moje wypieki" ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Czekoladko ja sie zgdzadzam- mnie jakos tez ta babka nie podchodzi... ale kazdy ma swoj gust ![]() A jak dla mnie super-seksi ciałko ma ona http://www.yellmagazine.com/suicide-...suicide/52076/ od zawsze nie mogę się na nią napatrzec. Taka figura, ze po prosu padam! talia, pełen tyłek, piersi.... |
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana jestem jestem dietuje ![]() Tylko teraz mam intensywny tydzien, tak wiec jestem z rana i pozniej dopiero wieczorkiem ![]() Narazie nie narzekam ![]() mleczko kokosowe Cytat:
![]() u mnie tez bez miesnie, bo nie przepadam za kurakiem ![]() wcisne w siebie na weekend bo TZ lubi rosołek w weekendy wiec sie przyczaje na jakas piers i cos tam zmontuje
|
||
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
O! Mama mi zupe zrobila i o niej zapomnialam! Jutro wcisne na obiad- można, co nie? Ogorkowa- nie zagęszczała mi śmietaną specjalnie. Jedyne co złe to ziemniaki, ktore wyciągne i marchewka, ktora jest posiekana wiec nie wyciągnę :P
Jutro rano robię omlet ze szpinakiem i szynka! Posmakował mi
|
|
|
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() :m dleje:
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogody to ja tam sie ciesze ze jest zimno, przynajmniej nie zmuszam ludzkosci do obserwowania turlajacego sie hipopotama ![]() Cytat:
Juz mam dwa plany na swieta i pewnie to co zrobie sama bede jadła bo nikt nie tknie ![]() Napewno sernik z morelami, ananasem i zurawina i chociaz wiem ze zabroniona ale co poradze, nie wytrzymam!!! |
||
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak płaski to lipa Ta co pokazałaś ma ładny tyłek, talię, plecy ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- AŻ TAK? Więcej szczegółów, pragnę więcej szczegółów! A jaki? Poka fotkę Każdy ma swój ideał, wiadomo, jestem ciekawa Twojego
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

a ją kcem!

żeby łaskawie Polski sklep zaopatrzył sie w pikatnice light bo co chwile sie o niego pytałam Bóg mnie wysłuchał