|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#30361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
ktoś buta zgubił
|
|
#30362 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() fotki oblukam w domku i zaleglosci tez nadrobie ![]() podroz minea w miare git, tylko dupa strasznie boli od tego siedzenia, troche sie pokimalo i git, o rano byl przystanek w koninie i olka dzida do kibla ![]() pogoda niezbyt ciekawa, mam nadzieje zejutro bedzie lepiej no to spadam, papa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#30363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30364 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co robić
kilka koleżanek dopadło mnie dziś, że widzą że mam problemy i że załatwiły mi wizyte u psychologa a jeśli sie nie zgodze to one powiedzą wychowawczyni i to dojdzie do dyrektora ... wychowawczyni i tak wie, ale powiedziałam jej że sobie dam rade ... co mam teraz zrobić ?
|
|
#30365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może i ma, ale co to za życie gdy nikogo nie obchodzisz Cytat:
, przeżyjesz wspaniałe emocje, trzymaj się i ciepło się ubierz na mecz, nie chcemy żebyś wróciła z Wa-wy chora |
||
|
|
|
#30366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia, czy coś sugerujesz
|
|
|
#30367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#30368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jest aż tak źle ?
|
|
|
#30369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#30370 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, ale zapewne pokutują za grzech rodziców
chociaż nie ma w nich żadnej winy to jednak cierpią ... tak jak cierpią chorzy ludzie którzy też nie zawinili a cierpią za kogoś, żeby ktoś inny był zbawiony ...bo to zabrzmiało tak jakbyś sie tak czuła ...
|
|
#30371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli chcesz iść do psychologa, do którego cię zapisały to przyjmij ich propozycję, a jeśli uważasz to za przymus to po prostu wyraź swoje zdanie, że dziękujesz im za zainteresowanie ale własne problemy chcesz rozwiązać sama i jeśli będziesz czuła potrzebę pójścia do psychologa to zapiszesz się na wizytę z własnej woli |
|
|
|
|
#30372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#30373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ludzie chorują bo po prostu tak jest, albo dopada ich jakieś choróbsko nie z ich winy albo w wyniku prowadzenia niezdrowego trybu życia i wg mnie nie trzeba od razu przypisywac temu kontekstu religijnego, poza tym ludzie chorzy nadal są wśród nas więc chyba nie powinno się porównywać tych dwóch sytuacji ale tak nie jest, bo moja rodzina mnie wspiera i wiem że mogę na nią liczyć |
|
|
|
|
#30375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
postaw sprawę ostatni raz jasno i powiedz, że dyskusja jest już zamknięta i nie zamierzasz więcej rozmawiać z nimi na ten temat |
|
|
|
|
#30376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze ![]() ehh chyba zdecyduje sie na tego psychologa pozatym pójde tam dla Mateusza, on tez nie ma łatwego życia musze zycć dla niego może kiedyś by mi nie zależało na tkaiej pomocy ale teraz duzo sie zmieniło ... no i matura, musze ją jakoś zdać nigdy nie będzie dobrze jeśli nie poukładam jakoś tego wszystkiego a teraz mam szanse chociaż cholernie sie boje tam iśc to nie będe uciekać przed tym, przed problemami jak tchórz chociaż teraz i tak jest lepiej, już sie nie tne, nie biore żadnych leków, nie pije ... i chce żyć
|
|
|
#30377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle to jestem im wdzięczna że mi załatwiły tą wizyte, że tak sie przejmują ...
|
|
|
#30378 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
ja tylko na momencik bo zaraz sie bede zbierac na autobus i do domku Tylko szkoda ze pada Fotki z dzisiejszego trenigu Milanu Roni ![]() Fifi dajesz dajesz ![]() I Buffi dla Oli
|
#30379 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski w ten weekendzik
![]() nie mam za bardzo czasu, bo zaraz pedze do kosciola si ja ...wieczor jest nasz ;P a no i zapomnialam dodac... kahn zawieszony w lidze mistrzow naj eden mecz + kare finansowa (przez te spory o antydopingowe testy :l)... lucio dostal tylko kare fnansowa ... za to samo 'przewinienie' :l .... bommi ma prawo zagrania... kurccze... jak by bez olliego damy rade? oni nam to chyba specjalnie zrobili...
|
|
#30380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze , mam dzisiaj wieczorem szwabski , ale cóż ... Przynajmniej z chłopakami z Bayernu dogadam sie ohne Probleme .
|
|
#30381 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dopiero wpadam bo zaraz po lekcjach byłam na zakupach :0 a potem miałam dentystę u mnie znowu pada i zimno ale za to weekend |
|
|
|
#30382 |
|
Zakorzenienie
|
i za Małysza bo wygrał
|
|
|
|
#30383 |
|
Zakorzenienie
|
|
#30384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Ola wiem że dzisiaj byłaś pod Sheratonem i widziałaś chłopaków czekamy na wieści 'z frontu' i za jutrzejszy mecz |
|
|
|
|
#30385 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie widziałam tych fotek, muszę to ponadrabiać, bo jest ich coraz więcej Cytat:
A ja chciałam zdawać angielski, ale stwierdziłam, że za dużo byłoby nauki razem Cytat:
|
|||
|
|
|
#30386 |
|
Zakorzenienie
|
za Simona Ammana
)
|
|
#30387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musze aż tak nieszczęśliwie wyglądać jeśli mnie tam zabierają ... kurcze może ostatnio siedziałam osowiała i smutna ale to przez tą sprawe z Mateuszem, teraz jest juz naprawde dobrze ... a przynajmniej powinno
|
|
|
#30388 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, dzieki za fotki
kurcze Wisełka przegrała 0:2 z Odrą Wodzisław Wisła Kraków przegrała w Wodzisławiu z Odrą ostatni mecz fazy grupowej Pucharu Ekstraklasy 0:2. Oba gole sprokurował Nikola Mijailović. i jeszcze żółtą kartke Nikola dostał Baszcza nie ma to przegrali, proste
|
|
#30389 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze dwa bardzo smutne teksty
![]() Dobry nasz Panie Jezu Chryste bardzo gorąco proszę Ciebie: nie chcę żyć dłużej na tym świecie Zabierz mnie prędko stąd do siebie! Tatuś pijany wrócił do domu, rozbitą flaszkę trzymał w dłoni Mój Anioł Stróż gdzieś sobie poszedł, bo mnie przed biciem nie obronił Mamy od wczoraj nie ma w domu nic nie mieliśmy na śniadanie, więc zabierz mnie do nieba, Jezu, mnie i siostrzyczkę moją Hanie Tam się spotakmy z babcią Rózią co zawsze piekła nam kołacze i była dobra, lecz umarła Hania do dzisiaj za nią płacze Będziemy grzeczni i posłuszni Wystarczy nam trochę mleka, chleba i kredki dla Hani jesli będą a dla mnie... dla mnbie nic nie trzeba Ja sam potrafię wszystko robić: garnuszki umyć, chleba pokroić niech tylko zawsze będzie jasno, bo się po ciemku Hania boi Tatuś dziś rozbił dwie żarówki i świece się skończyły właśnie więc zapaliłem gaz w kuchence żeby nam było troche jaśniej Lecz tatuś zgasił płomyk łokciem tak się zatoczył, trzasnął drzwiami i poszedł A tu ciemno, i my w kaciku całkiem sami Wiem, że zakręcić kurek można zaraz to zrobię chwilka mała.... Niech tylko Hania mocniej zaśnie tyle się dzisiaj nacierpiała Tu nam wygodnie na podłodze, za taboretem i ławeczką Nawet poduszkę Hani dałem, lecz trudno uśpić głodne dziecko O, jeszcze wzdycha, ciszej, ciszej... A mnie tak słabo, Matko Święta! Wszytsko się wkoło mnie kołysze Coś miałem zrobić? Nie pamiętam... Gdzie jestem? Jak mi w uszach szumi.. Noc za oknami jest ciemna, głucha Jezu, modliłem się do Ciebie, wierzę że wkrótce mnie wysłuchasz....... Ty byłaś piękną dziewczyną A on był pięknym chłopakiem Ja niepotrzebną kruszyną Rzuconym w złe gniazdo ptakiem Ty miałaś włosy z obrączek Jego trzymałaś za ręce Moich nie chciałaś rączek Nie trzeba ci było więcej Dziś miałabym 16 lat Tyle, co ty wtedy mamo Dziś cieszyłby mnie ten świat I przeżyłabym to samo Mamo, nie chciałam umierać, Dlaczego mnie nie kochałaś? Nie miałaś prawa mi życia odbierać, Chociaż mi je dałaś Mamo, mamusiu Dzieci się boją zastrzyków Cyganek i kominiarzy Ja bardzo się boję śmietników Tam leżą szczątki mej twarzy Dzieci chcą tulić lalki Ja do ziemi tulę się z lękiem Ktoś wrzucił do umywalki Moje ciało ciepłe i miękkie Myślisz masz aniołka w niebie, Chociaż go nie ochrzciłaś On nie modli się za ciebie Ty na to nie zasłużyłaś...
|
|
#30390 |
|
Zakorzenienie
|
Mauro Cantoro ucierpiał w pierwszej połowie dzisiejszego meczu w Wodzisławiu. Argentyńczyk musiał udać się do szpitala, gdzie założono mu szwy. - Nie wiem, czy osiem, czy dziewięć, nie patrzyłem - śmiał się po meczu Mauro, na którego działało jeszcze znieczulenie.
- Po siedmiu dniach będę miał wyjęte szwy. Rana jest głęboka od korka, którym wjechał w moją łydkę zawodnik Odry - wyjaśniał Mauro Cantoro, wskazując na prawą łydkę. Pomocnik nie będzie przechodził badań, trzeba poczekać aż rana się zagoi. - Nie będę trenował chyba przez jakieś dziesięć dni, ale oczywiście ja chciałbym trenować już pojutrze. Dzisiejszy uraz oznacza, że Mauro Cantoro nie znajdzie się w kadrze na najbliższy mecz ligowy z Koroną w Kielcach. Szkoda, że tak smutnym akcentem zakończył się mecz, którego stawka była tak niewielka. Podobnie o pechu może mówić Nikola Mijailović, który z szatni również wychodził utykając. - Boli mnie noga, ale też brzuch, odezwały się skutki operacji - mówił po meczu obrońca, któremu zdiagnozowano uraz przywodziciela. - Dawno nie grałem na miękkim boisku - tłumaczył "Niko", który nie trenował z Wisłą między rundami i nie jest jeszcze gotów na rozegranie pełnego meczu. ojej moje biedne chłopaki za nich
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

kilka koleżanek dopadło mnie dziś, że widzą że mam problemy i że załatwiły mi wizyte u psychologa a jeśli sie nie zgodze to one powiedzą wychowawczyni i to dojdzie do dyrektora ... wychowawczyni i tak wie, ale powiedziałam jej że sobie dam rade ...

czy jest aż tak źle ?

.