Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 20:50   #931
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Z dzieciństwa pamiętam jeszcze Dynastię, Powrót do Edenu i Savannah
ja też plus jeszcze nieśmiertelna Moda na Sukces
Stary 2013-03-20, 21:01   #932
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Pamiętam z Dynastii że Alexis jadała mini kanapeczki z kiełkami lucerny
o raju, Dynastia, kiedy to było

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
volume million lashes mi się nawet podobal, chyba 2 razy go miałam. Natomiast ten jest naprawdę kiepski, ciekawe jak go zużyję. Mimo, że maluję się codziennie to zawsze długo mam tusz i jestem w szoku jak mozna zużyc tusz np w miesiąc
Ja też się zastanawiam ile trzeba tuszu nakładać, żeby wykończyć go w miesiąc. Mnie tusz do rzęs starcza tak na 4-6 miesięcy. Używam codziennie, dwie warstwy i jeszcze mama sobie ode mnie regularnie "pożycza".

Cytat:
Ja parę godzin przed gotowaniem nacieram przyprawami, czasem tylko tak podaję, a jak mam sos tajski słodko-pikantny, to z tym sosem, pycha jest

Chyba nie chcę wiedzieć

Też macie takiego lenia przed okresem?
Ja zawsze mam lenia Ale chyba nie powinnam się chwalić.

Kupiłam sobie dzisiaj w Biedronie czekoladowe lizaczki na patyku z Minnie Mouse. Drogie toto, ale takie urocze, musiałam sobie czymś humor poprawić. Tylko ludzie się trochę na mnie dziwnie gapili jak konsumowałam na przystanku.
Widzę, że temat zszedł na seriale, ja praktycznie nic nie oglądam.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:45   #933
Ramona_85
Zakorzenienie

kurczę, nie lubie oglądam online, bo mam wrażenie że dzien mi ucieka kiedys nienawidziałam ogladać filmów na dvd, tylko w TV

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
ja też plus jeszcze nieśmiertelna Moda na Sukces
dzis obejrzałam jeden odcinek masakra nie oglądałam od pół roku w ogóle i z jednego odcinka dowiedziałam sie co się przez ten czas wydarzyło tak tam fabuła tempo ma

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Desperatki mnie akurat pupy nie urwały.
Wszystkie seriale ściągam i oglądam na komputerze, bo od prawie 8 lat nie mam telewizora i dobrze mi z tym

Też mnie nie ciągnie do Greys Anatomy, jakoś ilość sezonów mnie przeraża, bo np House MD obejrzałam tylko pierwszy i ostatni sezon, zabrałam się za drugi, ale poległam
to Cię pocieszę, że my żeśmy dopiero dorobili się telewizora płaskiego
do tej pory stał kineskopowy, ja zbytnio nie lubię TV, wolę neta, a mój TŻ miał czas tylko w weekendy, i to nie wszystkie, tak co drugi, trzeci. A był już rozmangesowany kineskop przez te skoki napięcia, bo ciągle nam prąd wyłączają i taka tęcza na ekranie była
dopiero po ostatnim skoku jak prądu nie było przepalił sie moduł jakis za grosze, ale ze mój mąż próbował sam naprawić i gdzieś jeszcze prąd trzymał się na płytce, to jak go kopnął i nim rzuciło, to płytka pękła i koszt urósł to 800 zł, więc trza było kupić nowy TV

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
a zaraz nasze Tap Madel lubię te castingi oglądać, bo potem się nudno robi
hmm, dużo lasek z Poznania, plus jedna z Koninai Leszna, robi się tak wielkopolsko
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:45   #934
aga_s83
Raczkowanie

[QUOTE=kasztanka3;39886984]Mnie też się pierwszy sezon Revenge bardziej podobał
Polecam (ze wszystkich seriali ogółem, nie tylko z obyczajowych):
One Tree Hill (moja największa miłość, zaczęłam oglądać w 2003 i oglądałam do końca, dorastałam razem z bohaterami ),
Friday Night Lights
October Road,
Gilmore girls,
Jezioro marzeń (czasem mnie korci, żeby to jeszcze raz od początku obejrzeć, serial mojej młodości, tak jak One Tree Hill ),
australijski Winners & Losers (ale nie ma żadnych napisów do niego, ani polskich ani angielskich, niedługo trzeci sezon ),
Dexter,
pierwsze pięć sezonów Supernatural,
tegoroczny Nashville,
Life Unexpected (ale też pierwszy sezon dużo lepszy od drugiego),
Rodzinę Borgiów.
Jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

te oglądałam a kilka innych kojarzę;-)
jakiś czas temu zaczęłam oglądać serial justified. niestety na stronie na której go oglądam, tylko część można obejrzeć a potem się płaci...
nie znacie jakiś stron z darmowym oglądaniem?a może któraś z Was wie czy ten serial leci na jakimś polskim kanale?
Stary 2013-03-20, 22:03   #935
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Z pomadek kupiłam ostatnio Wibo Eliksir, taki dość mocny jasny róż, podoba mi się i nie wysusza za bardzo
Taka, tylko na moich ustach inaczej wygląda, niż u tej dziewczyny
Ta Evelline to moja pierwsza pomadka od bardzo długiego czasu bo mam same błyszczyki Cóż na wiosnę czas na malutką zmianę..na wiosnę, tylko gdzie ona jest
Cudowne lata uwielbiam, tylko często ryczę na tym serialu, jakoś tak jest skonstruowany, że mnie wzrusza Kiedyś oglądałam z moim tatą, teraz z córką, tak więc jest uniwersalny bardzo

Cytat:
Tudorów to ja pochłonęłam

a House'a to ja sobie tak wybiórczo czasami obejrzę jak w tv leci i nie mam nic do roboty, a zaraz nasze Tap Madel lubię te castingi oglądać, bo potem się nudno robi
Ja Tudorów także namiętnie oglądałam, właśnie w oryginale, ale z youtube, co było dość uciążliwe. Ten serial jakoś po kilku minutach mnie połykał jakoś, obsada super, zdjęcia, muzyka.. tylko spać później nie mogłam zupełnie już przez te wszystkie sceny (nie łóżkowe, raczej te ociekające krwią)
Cytat:

kinomaniak znów działa, więc może tam spróbuj. Ale na iitv przy większości seriali też jest możliwość wyboru z lektorem/bez.
Dzięki, muszę więc tam zajrzeć
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:39   #936
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
a gdzie lecą te seriale?? pierwsze słyszę, ja tylko oglądam "Gotowe na wszystko" i "Dr House". Nie ma Fox'ów, ani tym podobnych kanałów
ja wszystko oglądam online wtedy kiedy mam czas
☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Ja na iitv oglądam te wymienione. Ale wciąż nie mogę dorwać dobrej strony z serialami w oryginale bo na tym iitv to prawie wszystkie są tłumaczone. Jeśli ktoś zna linka do jakiejś to bardzo proszę o podesłanie
jak wchodzisz w ep to na dole kliknij "zobacz linki do pozostałych hostingów". I tam można wybrać wersję z lektorem bądź napisami lub wersję oryginalną z różnych serwerów
Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
jakie tyle postów jednego dnia

Zgłaszam się jako anonimowa serialoholiczka na bieżąco oglądam:
"How I Met Your Mother"
"Big Bang Theory"

"The Vampire Diaries"
"Niskozatrudnieni"
"Girls"
Zaczęłam też Rodzinę Borgiów

Ponadto wiele seriali oglądałam i porzuciłam: min. Glee, Weeds, Secret Diary of a Call Girl, Pretty Little Liars, The Lying Game. Tych które obejrzałam od pierwszego odc do ostatniego i już nie są kręcone, nie dam rady wymienić
te 2 uwielbiam
Cytat:
Dobrze, że są dziewczyny z kociołka widziałam to streszczenie

A Plotkara to był mój serial! Ale już dobrze, że się skończyła, przyszedł na nia czas.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

książka była zdecydowanie lepsza
Plotkarę też oglądałam, zawsze nie mogłam się nadziwić tym intrygom ja bym sie pogubiła w takiej rzeczywistości haha

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Kasztanko wypróbowałam odżywkę i jestem bardzo zadowolona
ladnie pachnie, wygładza, nabłyszcza i takie lżejsze się robią, lepiej się układają chyba Marion zostanie ze mną na dłużej
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:46   #937
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

jak wchodzisz w ep to na dole kliknij "zobacz linki do pozostałych hostingów". I tam można wybrać wersję z lektorem bądź napisami lub wersję oryginalną z różnych serwerów
O, dzięki, tak zrobię
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 05:43   #938
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Ale się nie wyspałam bardzo często nie mogę spać, strasznie to irytujące...
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:43   #939
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ja tez jeszcze spie

i do tego ta zima nie poszła wcale

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

ja tylko w TV oglada seriale czy filmy, zadnych DVD, zadnego kina

a greysow zaczelam teraz jak nowy sezon leci i nawet nawet

przełaczam w srode po polskim ze szpitalem na ten z greysami i wiecznie w szpitalu jestem od 20.40 do 22

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam MF False Lash Effect, a ostatnio dołączył do moich ulubieńców MF Clump Defy
tez mam oba, musialam ten nowy sprobowac, na poczatku jakos mi nie urwal pupy, ale teraz ok, tylko musz emalowac te czescia wgieta

a teraz w rossku chyba najtaniej jest, bo 36,99 jakos tak

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Lenia raczej nie, można powiedzieć, że cała chodzę ale z nerwów na wszystko i wszystkich
tak jak ja, chociaz ostatnio mi pzreszlo o dziwo, a tam maz wiedzial i mowil : o za 3 dni @

i apetyt mam straszny

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:59   #940
alamirka
Moderator

Siemaneczko z rana Jak się serialowo zrobiło Ja z tych nowych to tylko Dexter Ale chętnie wracam do staroci. Na płytach trzymam wszystkie sezony BH 90210, Melrose Place, Ally McBaal, Friendsów, Sunset Beach itd. Mam nawet jeden jedyny tasiemiec Zbuntowany Anioł, bo pamietam go z czasów jak się jeździło na wieś do babci i tam z nią oglądałam Milli i Ivo To z sentymentu do babci, bo już nie żyje..

Czasem sobie popatrzę na jakieś powtórki na TVP Seriale, teraz lukam sobie Savannah i Cudowne lata, a na jakimś tam innym na Dynastię zerkam, tak co parę odcinków, pamiętam jak byłam mała jak moim wymarzonym księciem był Dex Dexter, łolaboga, śnił mi się normalnie Teraz jak na niego patrzę to się śmieje i wspominam

Ja tv mieć muszę, koniecznie. Ale to tylko dla sportu, NBA i mecz w nogę tylko i wyłącznie na wielkiej plazmie. I tylko na to włączamy Wpinam sobie też pendriva z filmem czy serialem, bo nie lubię na kompie oglądać.
A i zapodaję sobie tvn24 jak sprzatam. to chyba tyle

Wczoraj mój wrócił do domu z szampanem, ni to z gruszki, ni z pietruszki. Owaliliśmy w łóżku, a rano wstałam z połamanymi korzonkami. Ale chyba nijak nie da się tego połączyć Chyba nie wstanę dzis z wyra

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
ja tez jeszcze spie

i do tego ta zima nie poszła wcale
eh no, zima nie poszła wcale, w nocy u mnie dowaliło na maksa śniegu, mgła że nic nie widać i właśnie wyczytałam na onecie że mooooże w drugiej połowie kwietnia się poprawi
A w ten weekend ma spaść gdzie niegdzie nawet do -20, boże zlituj się nad nami
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:03   #941
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ja sportu zadnego nie ogladam, w ogole mnie to inetersuje, kiedys lubilam jazde na łyzwach

i jest tyle kanałow sportowych, ze tam powinno to byc, a nie jak cos, to wiecznie zabieraja zwykle kanaly

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 09:05   #942
Percival
Raczkowanie

Witajcie
Alamirka, oglądałyśmy te same seriale Łącznie z Aniołem, ale to fajne było, komedia taka, a co do innych tasiemców moja babcia zawsze mówiła, że jej się w tych latynoamerykańskich filmach podobają stroje i ludzie - inni niż w naszych szarych produkcjach i chyba coś w tym jest.
Ostatnią moją namiętnością byli Zagubieni, ale po którymś sezonie mi przeszło i teraz nie ogądam nic, chyba że przez przypadek na coś trafię, niedawno np. widziałam kilka odcinków Północ-Południe, ale przestali dziady nadawać.
A sporty lubię oglądać zimowe (komentarze na Eurosporcie do biathlonu, lepsze niż kabaret), siatkówkę i ręczną, ale mam alergię na te ich "studia" przed, w trakcie i po meczu i "ekspertów" tam wsytępujących
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:07   #943
Esti10
Zakorzenienie

Jak fajnie czar wspomnien o serialach o tyly mi przypomnialyscie fajnych z dawnych lat fajnie tak powspominac
Z tych dawnych to ogladalam: Cudowne Lata,Dzien za dniem, Dynastia, Polnoc -Poludnie Autostrada do nieba, Siodme Niebo, Gilmore Girls, Ich piecioro, Jezioro marzen, Domek na prerii, Droga do Avonlea, One Tree Hill, BH 90210,
Ally McBaal, Friends, Sunset Beach, Savannah, Druzyna A, Mac Gyver, Na wariackich papierach, Detektyw w sutannie to tyle co sobie przypomnialam z tych starych fajne byly te seriale
A z tych nowszych to: Chirurdzy, Prywatna praktyka, Gotowe na wszystko,Bracia i siostry, Rodzina Borgiow, Zakazane imperium, Dwoch i pol.
Ktos jeszcze pisal o Zbuntowanym aniele Ja jeszcze pamietam Manuele
I tez duzo na necie teraz ogladam raczej nie w tv glownie na zalukaj

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2013-03-21 o 09:09
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:13   #944
alamirka
Moderator

Ej a pamiętacie serial "Pełna chata" ? Ja jeszcze to oglądałam

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Percival, ja oglądam studio przed piłką nożna jak jest Gmoch. Bosz, ja ja go lubię. Za te reklamy Lidla również Te jego niesmiertelne schematy rysunków
Stary 2013-03-21, 09:13   #945
Ervisha
Zakorzenienie

Ja to oglądałam w dzieciństwie Herkulesa, Xenę, W krainie mitów, M jak miłosć

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 09:13   #946
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
j\

tak jak ja, chociaz ostatnio mi pzreszlo o dziwo, a tam maz wiedzial i mowil : o za 3 dni @

i apetyt mam straszny
A ja się martwię bo nie mam spóźnia się ze 3 tygodnie a potomka się nie spodziewam jutro gin...

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:14   #947
alamirka
Moderator

Ja ze sportów zimowych to tylko skoki
Stary 2013-03-21, 09:16   #948
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
A ja się martwię bo nie mam spóźnia się ze 3 tygodnie a potomka się nie spodziewam jutro gin...
a nigdy tak nie mialas?

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Ja ze sportów zimowych to tylko skoki
na skoki to mam alergie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-21, 09:19   #949
alamirka
Moderator

U zapomniałam o klasykach, Gliniarz i prokurator, Policjanci z Miami , Przystanek Alaska i Miasteczko Twin Peaks, które teraz troszku wiecozrami oglądam na CBS Drama.
Ale Domek na prerii to też był czad
I do dziś oglądamy z moim Colombo, no ale to juz z tych starszych.

Teraz nie robią juz takich klasyków

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
a nigdy tak nie mialas?

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

na skoki to mam alergie
Czemu? Ja alergię to mam na ta cholerną Kowalczyk, którą niedługo to juz chyba zobaczę jak lodówkę otworzę..

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
Dobrze że jutro masz lekarza, to podstawa.
Skoro wiesz że to nie dzidziuś, to sprawa się rozwiąże. Latami się borykałam z takimi opóźnieniami, a to pogoda, a to stres, a to się przytkało i trza było zastrzykiem odetkać kurek, jak to mój mówił
Wszystko się na pewno wyjaśni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 09:20   #950
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

tez to wszystko ogladalam

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-21, 09:20   #951
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, do tamtej Biedry muszę się przesiadać. Tam się najczęściej korkuje przez ten przejazd kolejowy

ja przykrywam gazą i na to gumka recepturka wokół słoika.
Nie wiem czy mam w domu gazę. Ale jak wlewam do nich wodę i chcę odsączyć to częśc kiełków zostaje na tej bawełnianej ściereczce

Stary 2013-03-21, 09:21   #952
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

a bo niedosc, ze zima w tych skokach, a ja juz nia rzygam za przeproszeniem, to nieraz jak sie gdzies poszlo, to wpatrzeni w to ludki, a ty siedzisz jak ta upa i myslisz po co przyszlam

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-21, 09:24   #953
alamirka
Moderator

Cytat:
a bo niedosc, ze zima w tych skokach, a ja juz nia rzygam za przeproszeniem, to nieraz jak sie gdzies poszlo, to wpatrzeni w to ludki, a ty siedzisz jak ta upa i myslisz po co przyszlam
A no tak Dla mnie skoki to jedyne co mi umila zimę. Przynajmniej wtedy sezon trwa to jest co pooglądać w ten ziąb na dworzu. Ale wiesz co, sezon skoków kończy się w ten weekend a zima będzie trwac dalej. A to ci żarcik w tym roku
Stary 2013-03-21, 09:28   #954
Ervisha
Zakorzenienie

[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39886687]

oooo! a nadzienie wychodzi w nich takie bardziej sypkie, czy zwarte?
bo moja mama gdzies kiedyś na wycieczce jadła i było zwarte, ale nie umie go teraz odtworzyć, zawsze jej wychodzi sypkie... [/QUOTE]
Zwarte Na woreczek kaszy gryczanej dodaje się 150-200g twarogu do tego przyprawy (sól, pieprz ziołowy) i zagniata Jeśli nie chce się lepić to trzeba dodać jeszcze więcej twarogu to one zlepia całość. Ale twaróg musi być półtłusty bo chudy jest za suchy..... Jak już chcesz koniecznie dać chudy to ten z Biedronki Delicate się nada bo on taki wilgotny jest

Stary 2013-03-21, 09:30   #955
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
A no tak Dla mnie skoki to jedyne co mi umila zimę. Przynajmniej wtedy sezon trwa to jest co pooglądać w ten ziąb na dworzu. Ale wiesz co, sezon skoków kończy się w ten weekend a zima będzie trwac dalej. A to ci żarcik w tym roku
i panowie co skacza to takie chudziny, nie ma na kim oka zawiesic

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-21, 09:31   #956
alamirka
Moderator

Cytat:
i panowie co skacza to takie chudziny, nie ma na kim oka zawiesic
Ano, no wyjątkowo mało urodziwi są
Stary 2013-03-21, 09:32   #957
Ervisha
Zakorzenienie

U mnie chlebek wyrasta po raz drugi... Mam nadzieję, ze tym razem będzie idealny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 09:33   #958
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Ano, no wyjątkowo mało urodziwi są
gdzies niedawno widzialam Adama, jeju na buzi to juz jakby z 60 lat mial, bo jak chuda twarz to zwisa okropnie i zmarchy widac

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
U mnie chlebek wyrasta po raz drugi... Mam nadzieję, ze tym razem będzie idealny

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-21, 09:33   #959
Ervisha
Zakorzenienie

A tak zapytam jak przepłukujesz te kiełki? Wlewasz wodę do słoika a potem wylewasz tą wodę przez gaze, którą jest obwiązany słoik ?

Edytowane przez Ervisha
Czas edycji: 2013-03-21 o 09:43
Stary 2013-03-21, 09:33   #960
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

a na ile go potem masz ten chleb, to tylko dla siebie pieczesz?

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości