![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
![]()
![]() |
#932 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam sobie dzisiaj w Biedronie czekoladowe lizaczki na patyku z Minnie Mouse. Drogie toto, ale takie urocze, musiałam sobie czymś humor poprawić. Tylko ludzie się trochę na mnie dziwnie gapili jak konsumowałam na przystanku ![]() Widzę, że temat zszedł na seriale, ja praktycznie nic nie oglądam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#933 | ||
Zakorzenienie
|
kurczę, nie lubie oglądam online, bo mam wrażenie że dzien mi ucieka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- dzis obejrzałam jeden odcinek masakra nie oglądałam od pół roku w ogóle i z jednego odcinka dowiedziałam sie co się przez ten czas wydarzyło tak tam fabuła tempo ma ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() do tej pory stał kineskopowy, ja zbytnio nie lubię TV, wolę neta, a mój TŻ miał czas tylko w weekendy, i to nie wszystkie, tak co drugi, trzeci. A był już rozmangesowany kineskop przez te skoki napięcia, bo ciągle nam prąd wyłączają i taka tęcza na ekranie była ![]() dopiero po ostatnim skoku jak prądu nie było przepalił sie moduł jakis za grosze, ale ze mój mąż próbował sam naprawić i gdzieś jeszcze prąd trzymał się na płytce, to jak go kopnął i nim rzuciło, to płytka pękła i koszt urósł to 800 zł, więc trza było kupić nowy TV ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasztanka3;39886984]Mnie też się pierwszy sezon Revenge bardziej podobał
![]() Polecam (ze wszystkich seriali ogółem, nie tylko z obyczajowych): One Tree Hill (moja największa miłość, zaczęłam oglądać w 2003 i oglądałam do końca, dorastałam razem z bohaterami ![]() Friday Night Lights ![]() October Road, Gilmore girls, Jezioro marzeń (czasem mnie korci, żeby to jeszcze raz od początku obejrzeć, serial mojej młodości, tak jak One Tree Hill ![]() australijski Winners & Losers (ale nie ma żadnych napisów do niego, ani polskich ani angielskich, niedługo trzeci sezon ![]() Dexter, pierwsze pięć sezonów Supernatural, tegoroczny Nashville, Life Unexpected (ale też pierwszy sezon dużo lepszy od drugiego), Rodzinę Borgiów. Jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- te oglądałam a kilka innych kojarzę;-) jakiś czas temu zaczęłam oglądać serial justified. niestety na stronie na której go oglądam, tylko część można obejrzeć a potem się płaci... ![]() nie znacie jakiś stron z darmowym oglądaniem?a może któraś z Was wie czy ten serial leci na jakimś polskim kanale?
#935 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudowne lata uwielbiam, tylko często ryczę na tym serialu, jakoś tak jest skonstruowany, że mnie wzrusza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Kasztanko wypróbowałam odżywkę i jestem bardzo zadowolona ![]() ladnie pachnie, wygładza, nabłyszcza i takie lżejsze się robią, lepiej się układają ![]() ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Ale się nie wyspałam
![]()
#939 | ||
Zakorzenienie
|
ja tez jeszcze spie
![]() i do tego ta zima nie poszła wcale ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- ja tylko w TV oglada seriale czy filmy, zadnych DVD, zadnego kina ![]() a greysow zaczelam teraz jak nowy sezon leci i nawet nawet ![]() przełaczam w srode po polskim ze szpitalem na ten z greysami i wiecznie w szpitalu jestem od 20.40 do 22 ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() a teraz w rossku chyba najtaniej jest, bo 36,99 jakos tak ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() i apetyt mam straszny ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Moderator
|
Siemaneczko z rana
![]() ![]() ![]() ![]() Czasem sobie popatrzę na jakieś powtórki na TVP Seriale, teraz lukam sobie Savannah i Cudowne lata, a na jakimś tam innym na Dynastię zerkam, tak co parę odcinków, pamiętam jak byłam mała jak moim wymarzonym księciem był Dex Dexter, łolaboga, śnił mi się normalnie ![]() ![]() Ja tv mieć muszę, koniecznie. Ale to tylko dla sportu, NBA i mecz w nogę tylko i wyłącznie na wielkiej plazmie. I tylko na to włączamy ![]() A i zapodaję sobie tvn24 jak sprzatam. to chyba tyle ![]() Wczoraj mój wrócił do domu z szampanem, ni to z gruszki, ni z pietruszki. Owaliliśmy w łóżku, a rano wstałam z połamanymi korzonkami. Ale chyba nijak nie da się tego połączyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- eh no, zima nie poszła wcale, w nocy u mnie dowaliło na maksa śniegu, mgła że nic nie widać i właśnie wyczytałam na onecie że mooooże w drugiej połowie kwietnia się poprawi ![]() ![]() A w ten weekend ma spaść gdzie niegdzie nawet do -20, boże zlituj się nad nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
ja sportu zadnego nie ogladam, w ogole mnie to inetersuje, kiedys lubilam jazde na łyzwach
![]() i jest tyle kanałow sportowych, ze tam powinno to byc, a nie jak cos, to wiecznie zabieraja zwykle kanaly ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Alamirka, oglądałyśmy te same seriale ![]() Ostatnią moją namiętnością byli Zagubieni, ale po którymś sezonie mi przeszło i teraz nie ogądam nic, chyba że przez przypadek na coś trafię, niedawno np. widziałam kilka odcinków Północ-Południe, ale przestali dziady nadawać. ![]() A sporty lubię oglądać zimowe (komentarze na Eurosporcie do biathlonu, lepsze niż kabaret), siatkówkę i ręczną, ale mam alergię na te ich "studia" przed, w trakcie i po meczu i "ekspertów" tam wsytępujących ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Jak fajnie czar wspomnien o serialach o tyly mi przypomnialyscie fajnych z dawnych lat fajnie tak powspominac
![]() Z tych dawnych to ogladalam: Cudowne Lata,Dzien za dniem, Dynastia, Polnoc -Poludnie Autostrada do nieba, Siodme Niebo, Gilmore Girls, Ich piecioro, Jezioro marzen, Domek na prerii, Droga do Avonlea, One Tree Hill, BH 90210, Ally McBaal, Friends, Sunset Beach, Savannah, Druzyna A, Mac Gyver, Na wariackich papierach, Detektyw w sutannie to tyle co sobie przypomnialam z tych starych fajne byly te seriale ![]() A z tych nowszych to: Chirurdzy, Prywatna praktyka, Gotowe na wszystko,Bracia i siostry, Rodzina Borgiow, Zakazane imperium, Dwoch i pol. Ktos jeszcze pisal o Zbuntowanym aniele Ja jeszcze pamietam Manuele ![]() I tez duzo na necie teraz ogladam raczej nie w tv glownie na zalukaj ![]()
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2013-03-21 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Moderator
|
Ej a pamiętacie serial "Pełna chata" ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Percival, ja oglądam studio przed piłką nożna jak jest Gmoch. Bosz, ja ja go lubię. Za te reklamy Lidla również ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Ja to oglądałam w dzieciństwie Herkulesa, Xenę, W krainie mitów, M jak miłosć
![]()
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#947 |
Moderator
|
Ja ze sportów zimowych to tylko skoki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- na skoki to mam alergie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | ||
Moderator
|
U zapomniałam o klasykach, Gliniarz i prokurator, Policjanci z Miami , Przystanek Alaska i Miasteczko Twin Peaks, które teraz troszku wiecozrami oglądam na CBS Drama.
Ale Domek na prerii to też był czad ![]() I do dziś oglądamy z moim Colombo, no ale to juz z tych starszych. Teraz nie robią juz takich klasyków ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Skoro wiesz że to nie dzidziuś, to sprawa się rozwiąże. Latami się borykałam z takimi opóźnieniami, a to pogoda, a to stres, a to się przytkało i trza było zastrzykiem odetkać kurek, jak to mój mówił ![]() Wszystko się na pewno wyjaśni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
tez to wszystko ogladalam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mam w domu gazę. Ale jak wlewam do nich wodę i chcę odsączyć to częśc kiełków zostaje na tej bawełnianej ściereczce
#952 |
Zakorzenienie
|
a bo niedosc, ze zima w tych skokach, a ja juz nia rzygam za przeproszeniem, to nieraz jak sie gdzies poszlo, to wpatrzeni w to ludki, a ty siedzisz jak ta upa i myslisz po co przyszlam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39886687]
oooo! a nadzienie wychodzi w nich takie bardziej sypkie, czy zwarte? bo moja mama gdzies kiedyś na wycieczce jadła i było zwarte, ale nie umie go teraz odtworzyć, zawsze jej wychodzi sypkie... ![]() Zwarte ![]() ![]() ![]()
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
U mnie chlebek wyrasta po raz drugi... Mam nadzieję, ze tym razem będzie idealny
![]()
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
gdzies niedawno widzialam Adama, jeju na buzi to juz jakby z 60 lat mial, bo jak chuda twarz to zwisa okropnie i zmarchy widac
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
A tak zapytam jak przepłukujesz te kiełki? Wlewasz wodę do słoika a potem wylewasz tą wodę przez gaze, którą jest obwiązany słoik ?
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2013-03-21 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
a na ile go potem masz ten chleb, to tylko dla siebie pieczesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.