| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-03-22, 09:33 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Powitajmy nową modkę

Jako że Mariqa ze wzgledów zdrowotnych nie może już tak często zaglądać na forum MzK  , przewijalnią będzie się opiekowała teraz Rzabba  , powitajmy ciepło naszą nową moderatorkę   | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 10:28 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Dot.: Powitajmy nową modkę

Rzabbo gratuluje   no to teraz bedziesz miec trzecie dziecko pod opieka  Wszechstronna Kobieta   
				__________________  C & NI know we have our problems 13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 12:32 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Re: Powitajmy nową modkę

Witaj Rzabbko  mamy nadzieje, że się z nami nie umęczysz za bardzo     Ojej a co Mariqą  dużo zdrówka dla naszej kochanej moderatorki  niech szybko wraca do zdrowia  . Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2007-03-22 o 15:45 | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 12:32 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-12 
				 | 

Rzabciu, to, że zostajesz tu Modką łagodzić będzie nieco ten wielki żal rozstania. Jesteś wspaniałą Osobą i odpowiednią na to miejsce  Ja dziękuję kochanym współforumkom za ten czas wspólnie spędzony razem na forum, za życzliwosć, opanowanie i tworzenie przyjaznej atmosfery  Nigdzie nie było mi tak dobrze, jak wśród Was. Będę zaglądać na Mzk, ale bardzo rzadko. Chętnie natomiast spotkam się z Wami w realu i zapraszam na spotkania wizażanek lubelskich    Dziękuję jeszcze raz   
				__________________ C'est la vie - cały twój Paryż dwie drogi na krzyż Knajpa, kościół, widok z mostu | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 12:35 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Mariqa zdrowia ,mnostwa zycze   Rzabba ,gratulacje i usciskaj maluszki   | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 12:52 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Mariqo wracaj nam do zdrowia szybciutko.  Witamy Rzabbe ciepło i serdecznie  buziaczki dla Ciebie i maluszka     
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 15:20 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Mariqo dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich dzieciaczków   Zaglądaj do nas tak często jak tylko będziesz mogła  Dziękujemy za wspaniałe moderowanie  Rzabbo witamy Cię serdecznie jako modkę    Również życzę abyś nie miała z nami większych kłopotów  Buziaki dla ślicznych córeczek   
				__________________ Alicja   | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 15:31 | #9 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Mariquo zycze Ci duzo zdrowka!! Rzabbko gratuluje,jestes jak najbardziej odpowiednia osoba na to miejsce,nam udzielilas juz przeciez mase cennych rad   
				__________________  Dziecko jest miłością, która stała się widzialna  http://b1.lilypie.com/Vk1Lp1.png | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 15:50 | #10 | 
| Rzabbocop | 

Ja również witam serdecznie wszystkie mamusie i dzieciaczki   Mam nadzieję, że nie będę upierdliwa jako mod   | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 16:46 | #11 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Mariqo ogromne wielkie podziękowania za Twoją pracę na forum składa Watka z Marianką  i życzymy dużo dużo zdrówka   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-03-22, 19:48 | #12 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Mariqa - to bardzo przykra wiadomość - przede wszystkim, jeśli chodzi o problemy zdrowotne.  Skoro wcześniej nie miałam okazji - teraz - słowa uznania - daję Ci szóstkę za moderatorstwo  .  Życzę zdrowia. I pozdrawiam oczywiście Rzabbę   | 
|     |   | 
|  2007-03-22, 19:58 | #13 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Gliwice 
				 | 

Cytat: 
   Rzabbciu choć z Toba zwykle spotykam się na innym forum to tu witam serdecznie jako modke. I życze by Ci sił starczyło pozdrowienia dla dziewczynek | |
|     |   | 
|  2007-03-22, 23:36 | #14 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Mariqa, to dzięki Twojej ogromnej pracy to forum tak wspaniale się rozwinęło. Spędziłaś tu mnóstwo godzin, włożyłaś wiele serca w to, by stworzyć ciepłą atmosferę. To forum to część Ciebie. Zawsze służyłaś mądrymi radami, będzie Ciebie tu bardzo, bardzo brakować.  Jeszcze będzie pięknie, jeszcze będzie wspaniale... - wciąż sobie to powtarzam, a łzy stają w oczach... Cieszę się, że to właśnie Rzabba przejęła Twoje obowiązki, tak jak napisałaś - to wspaniała osoba. Gratulacje dla nowej Moderatorki   
				__________________ Życie jest takie, jakie widzisz je we własnej głowie.   | 
|     |   | 
|  2007-03-23, 15:21 | #16 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Krosno:-) 
				 | 

Mariqo dzięki za wszystko  . Trzymaj się i dużo, dużo zdrówka   Rzabba gratuluję awansu   | 
|     |   | 
|  2007-03-23, 20:39 | #17 | 
| Wtajemniczenie | 

To ja też sie przyłączam do życzeń dla Mariqi  tak się przyzwyczaiłam do Ciebie... taki czuwający ukryty duszek  zawsze mi się wydawało że wszystko co napiszę zostanie przez Ciebie przeczytane  (tak naprawdę bladego pojęcia nie mam o pracy modków) i jakby co to coś doradzisz   Domyślam się że problemy z oczkami nie pozwalają Ci spędzać tyle czasu przy komputerze  Będziemy tęsknić   | 
|     |   | 
|  2007-03-23, 20:47 | #19 | 
| Rzabbocop | 

| 
|     |   | 
|  2007-03-23, 21:17 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

Mariqa   strasznie mi przykro. Jeszcze raz słowa uznania dla Twojej wiedzy i życiowej mądrości. Szczerze Cię podziwiam. Wybór Rzabby bardzo mnie cieszy. Gratuluje   
				__________________ Zapraszam na mój blog turystyczny: http://blog.palcem-po-mapie.pl/ "Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.