|
|
#1801 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://www.polarsport.pl/product/392...TX%20WOMEN%27S Mierzyłam jeszcze skórzane z goretexem, bardzo wygodne, choć cięższe - co sądzisz o takiej budowie latem? http://www.polarsport.pl/product/387...OMEN%27s%20GTX Jaka konferencja? Przeczytałaś już całą?
|
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taka decyzja góry, nie wiem czemu.
Cytat:
![]() O, to możemy się jutro spotkać w centrum Myślałam, że mieszkasz przy pętli Mały Płaszów Cytat:
Dobrze, że nanu nany mi na pocieszenie zostaną ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Chodzi pewno o wczorajszą o Broad Peek. Też to śledzę i zastanawiam się co się stało
|
|
#1803 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Copyraptor
|
6^m, tylko ja nie będę miała zbyt dużo czasu, więc możemy się na jakąś konkretną godzinę umówić? I miejsce? Bo muszę szybciochem jechać do domu, bo znajomy po mnie przyjeżdża na basen.
Strasznie żałuję, że zabierają flo, lubiłam ich rzeczy...nanu nanę lubię mniej, co dość dziwne, bo wydaję tam więcej $$
|
|
|
|
#1805 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mnie niestety strasznie zdenerwowała, bo podkreśliła, że zdobyli szczyt całą grupą na siłę i zbyt późno.
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę nanu nanę. Z likwidacji Flo cieszy się K., bo dla niego to był taki "różowy sklep" Ja nie oglądałam, czytałam tylko artykuły. Coś się w ogóle wyjaśniło?
|
|
#1807 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ale fajne rzeczy tam były, do pieczenia na przykład, lubiłam tam zachodzić jak były promocje. I można było kupić zawsze jakiś prezent tam. 13.15 dla bezpieczeństwa, dobrze? Bo o 13 kończę wykład będę pod pomnikiem Adasia.
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też nie jestem zadowolona ![]() Już drugi lubiany sklep mi likwidują Kiedyś w Krakowskiej było This&That czy coś takiego. Też fajne rzeczy tam mieli
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w pierwszy dzień wiosny!
![]() Trzymamy dzisiaj kciuki za Hard! ![]() I jakby ktoś chciał 'przybić piątkę' na urodziny kochanej Antosi to również zapraszam ![]() https://www.facebook.com/events/561985760493031/
|
|
#1810 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Jakbyś się lepiej poczuła to daj znać. A co Ci w ogóle jest ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39858396]A może by tak... ekspresowe awanti?
[/QUOTE]nie widzę tego Cytat:
Cytat:
fajna opcja ale można zbankrutować przy codziennym zamawianiu zapytaj zapytaj to bym zrobiła w weekend akurat mam suszone pomidory i nie bardzo miałam pomysł do czego je dodać w moim mocno ograniczonym kulinarnym repertuarze ![]() Cytat:
![]() 6m nie wiem. nawet nie pamiętam czy już to przekazałam czy nadal mam, a tym bardziej czy jest tam hydrolat. Jeżeli potrzebujesz takiej informacji na już (wiem, że teraz jest to już nieaktualne, bo się poumawiałyście) to napisz wieczorem smsa. Tobie mogę podrzucić wszystko, jak kukułka byle wieczoremCytat:
wrzuciłam w google i do 06.2013r. rzeczywiście flo ma zniknąć z rynku
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#1812 | |
|
Konto usunięte
|
Czeka, czekam
![]() Cytat:
Już dawno nie |
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1816 |
|
Copyraptor
|
W naturze na poczcie glownej wyprzedaz koncowek i limitek, cale koszyki cieni (catrice, essence i rozne inne), lakiery, maskary, blyszczyki, szminki, ozdoby do paznokci i rozne takie, od minus 30 do minus 70
i cienie kobo za 8 zeta. Jakby ktos chcial sie docienic, jak ja, to polecam
|
|
|
|
#1817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Konto usunięte
|
Hiper jak się czujesz za kierownicą?
|
|
|
|
#1819 |
|
Konto usunięte
|
Poza tym na te "promocje" w Naturach trzeba uważać, bo zazwyczaj wygląda to tak, że powiedzmy puder z limitki X normalnie kosztuje 11,99 zł, a na wyprzedaży cena tego samego pudru to 12,99 zł, przeceniona z 16,99 zł. I jak żyję tak na prawdziwej promocji w Naturze widziałam tylko kosmetyki wybrakowane, pokruszone i przetermonowane. Reszta ma cenę zawyżoną lub w najlepszym przypadku taką samą jak w dniu wprowadzenia.
|
|
|
|
#1820 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39900702]Wkłady KOBO są aktualnie w Naturze na promocji po 6,99 zł/sztuka. IMO wkłady są znacznie bardziej opłacalne niż cienie w opakowaniu (oszczędność miejsca i kasy), a kasetka 10-tka Inglota kosztuje 15 zł.[/QUOTE]
Też widziałam te za 7. I mają paletkę na 4 cienie za 10zł, ładna taka tylko mają tam mocno pokićkane z kolorami. Znalazłam sobie koralowy cień w pudełeczku, numer 107. Zobaczyłam, że są same wkłady trochę tańsze, więc stwierdziłam, że wezmę, ale jako ten sam nr. 107 (ta sama nazwa) wisiały dwa zupełnie różne cienie co prawda oba z tonacji różowawej, ale to jednak były inne - jeden trochę jaśniejszy, drugi dużo ciemniejszy. No więc wzięłam ten w pudełeczku, bo mi bardziej odpowiadał.---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39900890]Poza tym na te "promocje" w Naturach trzeba uważać, bo zazwyczaj wygląda to tak, że powiedzmy puder z limitki X normalnie kosztuje 11,99 zł, a na wyprzedaży cena tego samego pudru to 12,99 zł, przeceniona z 16,99 zł. I jak żyję tak na prawdziwej promocji w Naturze widziałam tylko kosmetyki wybrakowane, pokruszone i przetermonowane. Reszta ma cenę zawyżoną lub w najlepszym przypadku taką samą jak w dniu wprowadzenia.[/QUOTE] Nie no, kobo zazwyczaj kosztuje kilkanaście zł, a te w pudełeczkach faktycznie były przecenione - cienie my essence kupuję regularnie bo lubię, i one na stoisku kosztują 7-8zł, a w pudełeczkach były za 4-5 na przykład. |
|
|
|
#1821 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co ja nie lubię górskich butów skórzanych. Sama nie wiem czemu . Zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie tego rodzaju, które kupiłaś.Generalnie gdyby stan moich finansów na to pozwalał to miałabym trekkingi lżejsze na słoneczne letnie dni i cięższe, na bardziej wymagające warunki ![]() 2. Ta z Broad Peaku 3. Nie, coś Ty, dozuję ją sobie, bo mi żal, że się skończy niedlugo ![]() Cytat:
A czy się coś wyjaśniło? I tak i nie. Słowa Berbeki skierowane do Artura Małka, żeby połączyli się liną przy schodzeniu, żeby nie schodził sam, bo to niebezpieczne są dla mnie dowodem tego, że to alpinista starej daty i że nie żyje tylko dlatego, że nie chciał zostawić najsłabszego samego. Zła jestem (nie znam szczegółów organizacyjnych, więc nie wiem kogo obwiniać), że w obozie IV nie czekala zadna dwójka "w pogotowiu". ¯Ze wyprawa nie byla powiekszona o dwóch himalaistów w dobrym stanie, którym nie zalezy na wejsciu na szczyt (Szerpowie byliby pod tym wzgledem idealni) i którzy w razie problemów u osób atakujacych szczyt moglyby wyjść im na przeciw z pomocą. A tak... Adam i Artur po ataku szczytowym nadawali się tylko do zagotowania wody i nie było szans na uratowanie życia Tomkowi. No a Maciek... moralność nie pozwoliła zostawić mu człowieka w potrzebie i zapłacił za nią najwyższą cenę. Mam nadzieje, że to nie wzgledy finansowe i ogromna potrzeba oszczedzania na wszystkim, ale np. problem z dostaniem pozwolenia spowodował, ze skład ekipy był tak mały .
|
|
#1822 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Ja nie mówię, że tak nie jest, po prostu ja nigdy tak nie widziałam, więc mówię żeby uważać. Ale fakt, że ostatnio bardzo rzadko bywam w Naturze. Jak ryba w wodzie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Copyraptor
|
Dla mnie to wyglądało tak, jakby ktoś poprzekładał albo komuś się coś pomyliło, bo opakowanie/nazwa/numer były identyczne, a kolory zupełnie inne...także trzeba uważać i nie patrzeć tylko na numerek, ale na kolor też
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39901218]
Jak ryba w wodzie [/QUOTE]![]() I zazdroszczę Ineso a ty wkręciłaś się już w jazdę autem?
|
|
#1825 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1826 | |||
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39895044]
Szkoda, że już się umówiłam...[/QUOTE] To odwołaj, albo umów się tam - knajpa, jak knajpa ![]() Nooo chodźźź, avon Ci dam ![]() Cytat:
Ale to tak daleko![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39900702]Wkłady KOBO są aktualnie w Naturze na promocji po 6,99 zł/sztuka. IMO wkłady są znacznie bardziej opłacalne niż cienie w opakowaniu (oszczędność miejsca i kasy), a kasetka 10-tka Inglota kosztuje 15 zł.[/QUOTE] Ooo, rozumiem, że metalowe i nadają się bez podklejania? A to dobre cienie są? Cytat:
Ja mam czasem dobre dni i śmigam, a czasem popełniam takie błędy, że sama siebie się boję i tż nie pozwala mi samej jeździć Ja mam problem z koncentracją.Cytat:
|
|||
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
No własnie że mogą zaszkodzić
byłam przekonana, że to jakieś odosobnione głosy |
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1830 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, które są zainteresowane treningiem GTX.
Byłam dziś na podstawowym poziomie i nie wynoszono mnie z sali, czuję się świetnie. Ćwiczenia są intensywne, ale nie za ciężkie. Prawdę mówiąc nie rozumiałam, czemu panowie nie wykonywali wszystkich powtórzeń, tylko padali, ja sobie spokojnie skakałam, machałam czy co tam, a przecież cieniarz ze mnie ![]() Cytat:
![]() Ceny mnie zaskoczyły, odwołuję to co pisałam Lence, że za 400 zł można kupić świetne buty bez promocji. Reklamują, że mają promocje na buty do -50%, ale nie widziałam większej obniżki jak 20%. Gdybym miała z kim chodzić w zimie, to bym miała 2 pary Zimowe na raczki. Kuzyn mnie wyciąga na Mt Blanc, ale niech się puknie w głowę. Cytat:
Jak słyszałam, że obaj zdobywcy wyszli na ratunek, ale byli zbyt słabi i zawrócili, to byłam strasznie zła, że nie przyprowadzili szerpów do obozu. Od początku byłam pewna, że MB zginął jak bohater. W tak niskiej temperaturze i przy tak rozrzedzonym powietrzu zamarudził, by nie zostawiać kolegi, a gdy już zdecydował się go zostawić, był zbyt osłabiony, by bezpiecznie zejść. Szkoda, że nie korzystał z radia i nie mógł się na wszelki wypadek pożegnać... Cytat:
Coś za coś. Cytat:
Cytat:
A zauważyłaś, jacy oni są przystojni? A ja głupia poszłam z kolegą i w buciorach zamiast w szpileczkach z brzydszą koleżanką...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-03-21 o 20:31 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

Skończyło się na tym, że czytały opakowania i suma summarum wzięłam Hylo-comod niebieski.
Czasem sama nie wiem co mam o tym myśleć