|
|
#781 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta 3d chili
Hej dziewczyny ! Tez chcialabym schudnac, mozecie mi podac jakas strone gdzie znajde rozpisana diete i wszystkie potrzebne do tego rzeczy??
dzieki bardzo!! |
|
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
No jasne, masz racje, że lepiej
Ale ja czasami nie wytrzymuje tej niepewności Jeden plus jest taki, że jak widzę, że mi przybyło, albo mało ubyło to raczej powstrzymuje się od grzeszków, jakoś mnie to motywuje :P
|
|
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
mogę się dołączyć?
![]() dietę kupiłam już z miesiąc temu, ale dopiero dzisiaj w końcu zaczęłam ![]() rano zjadłam kanapki z polędwicą i ogórkiem, przekąski nie było, bo za późno wstałam, a obiad właśnie skończyłam - pieczony łosoś z pomidorem i mozarellą - oba dania bardzo sycące mam też zamiar zacząć biegać, od dzisiaj (choć pogoda nie zachęca )
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3987873 8]mogę się dołączyć?
![]() dietę kupiłam już z miesiąc temu, ale dopiero dzisiaj w końcu zaczęłam ![]() rano zjadłam kanapki z polędwicą i ogórkiem, przekąski nie było, bo za późno wstałam, a obiad właśnie skończyłam - pieczony łosoś z pomidorem i mozarellą - oba dania bardzo sycące mam też zamiar zacząć biegać, od dzisiaj (choć pogoda nie zachęca )[/QUOTE]Cześć Sunprince! ![]() Powiem zupełnie szczerze, że zadziwia mnie Twój jadłospis............ bo u mnie jest trochę inaczej może jednak czymś się różnią te nasze diety?
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3987967 2]zmieniłam jedynie rybę, u mnie był filet z soli bodajże? ale zrobiłam zamiast niego łososia
[/QUOTE]a dla jakiej grupy wiekowej i z jaką aktywnością fizyczną? Myślałam, że różnią się tylko porcjami, ale chyba czymś jeszcze ![]() U mnie w pierwszy dzień na śniadanie był kefir z bananem, przekąska to pomidory z ziołami a na obiad filet z kurczaka duszony w warzywach z ryżem na ostro. Hm.... ciekawe
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#788 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() z tego co czytałam zanim zaczęłam dietę, to poszczególne posiłki można sobie zamieniać (tzn np. śniadanie z 3 dnia zjeść dnia ósmego itp) - dlatego u mnie jest jak jest ![]() jest tu parę rzeczy, których na pewno nie przełknę, więc będę jadła tylko to co lubię ![]() o, cytat z diety: Cytat:
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-03-20 o 16:03 |
||
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3987998 8]ahh, bo Ty mówisz o dniach, myślałam, że chodzi o konkretne dania
![]() z tego co czytałam zanim zaczęłam dietę, to poszczególne posiłki można sobie zamieniać (tzn np. śniadanie z 3 dnia zjeść dnia ósmego itp) - dlatego u mnie jest jak jest ![]() jest tu parę rzeczy, których na pewno nie przełknę, więc będę jadła tylko to co lubię ![]() [/QUOTE] a, ok, to wiem, to się nie zrozumiałyśmy
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Pokażę Wam coś odnośnie zamieniania dań z diety i....moje zdjęcie zostało dołączone!
![]() http://www.facebook.com/Dieta3D - pierwszy post
|
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie, po jakim czasie otrzymałyście plan diety? Ja w niedziele wieczorem zamówiłam i opłaciłam i nic jeszcze nie dostałam i się niepokoję bo ze strony wynika że dietę otrzymuję się od razu. Miałaś któraś tak?
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam od razu, jak tylko opłaciłam (a że wybrałam konto w tym samym banku to wpłata była natychmiastowa). Ale zamawiałam wersję elektroniczną
|
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Iwoneczka - jaką wersję zamówiłaś? |
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze śniadanie - omlet z otrąb pszennych niezbyt mi smakuje, zupełnie bez smaku. Dodałam na wierzch 6 plasterków banana i jest lepiej.
|
|
#795 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może do spamu wpadło? |
|
|
|
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam elektroniczną wersje. Do spamu na pewno nie ;/ wysłałam tam kilka maili wczoraj i dzwoniłam dziś (ale oddzwaniają do klienta tylko po uprzednim nagraniu się) i nic, cisza... 40 dychy w błoto...
|
|
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno zareagują, nie wierzę, że nie wyślą, skoro zapłaciłaś
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Witaj, Właśnie przyjeliśmy Twoje zamówienie na system Dieta 3D. W momencie otrzymania płatności na nasze konto bankowe, automatycznie otrzymasz e-mail'em plik PDF z Twoim systemem Dieta 3D. Dziękujemy za złożenie zamówienia i życzymy powodzenia w osiągnięciu Twojego celu. Pozdrawiamy Zespół Diety 3D Chili" a po 2 minutach przyszedł kolejny mail z PDFami z dietą i pozostałe pliki. Dostałaś tego pierwszego maila? Może coś z adresem e-mail było nie tak? Napisz do nich maila i dołącz dowód przelewu - na pewno zareagują. Możesz jeszcze spróbować zareagować na facebooku bo jest ich profil. |
|
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
21 dzień za mną, jutro ważenie.. Cudów się nie spodziewam, ale ważne, żeby spadło cokolwiek Dziś był kurczak z warzywami + szpinak, znowu obiad ucieszył moje kubki smakowe A jak wam idzie? Wiem, że jeszcze troche czasu zostało, ale jak zamierzacie przetrwać święta? Ja chyba pozwolę sobie na małe grzeszki, ale mniejsze niż co roku ..
|
|
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
No i się zważyłam.. Moja waga troche wariowała, ale ostatecznie zatrzymała się na 58,9, czyli tygodniowy spadek -1kg, w sumie po trzech tygodniach -5,5kg
Może nie dużo spadło, ale i tak się cieszę, bo bardzo chciałam po całym miesiącu zobaczyć mniej o 6kg i (nie zapeszając) chyba się uda |
|
|
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje!
Cieszę się razem z Tobą! ![]() Ja mam nadzieję, że we wtorek kiedy wejdę na wagę zobaczę magiczną 5 z przodu
|
|
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
Ale fajne macie wyniki!!
wszystkim BARDZO GRATULUJĘ! ja pewnie tyle aż nie zgubiłam, bo 5kg to mi się dużo wydaje jak na miesiąc, ale ogólnie czuję się rewelacyjnie!! Bardzo dawno nie miałam takiego dobrego samopoczucia Wciąż mam problem trochę z wzięciem się za ćwiczenia w domu, bo jak wracam wieczorem to już po prostu nie mam czasu ale liczę na to, że w końcu się zmobilizuję
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie leczo mi się dusi
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś dorsz - jestem pełna obaw, bo nigdy nie jadłam dorsza, a ogólnie ryb/mięsa/warzyw gotowanych na parze bardzo nie lubię.
Taka głodna jestem, a jeszcze ok 2 godziny do obiadu
|
|
#805 | |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę
uwielbiam to leczo!Cytat:
Za pierwszym razem bardziej mi smakował, jakiś mi się trafił dorsz o mniej 'rybnym' aromacie ;P W sumie w przepisie jest podany olej albo oliwa (nie pamiętam), ja nie dodawałam, bo trochę dziwne mi się wydało dodawanie tłuszczu do gotowania na parze, ale może wyszłoby mniej suche?
|
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#808 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() miałam zamiar zrobić dorsza, ale jak piszecie, że nie dobry to wolę nie próbować :p lubiłam kiedyś ryby bardzo, ale niestety po dukanie, na myśl o rybach na parze zbiera mi się na wymioty ![]() Po 4 dniach zastoju (waże się codziennie) :p w końcu -0,4 łącznie 4,6 kg w 2,5 tygodnia, i też bym chciała po miesiącu mieć łącznie o 6 kilo mniej jak Wy
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj nawet do makaronu ze szpinakiem dodałam jeszcze papryczki jalapelo. No chyba, że w posiłkach dla młodszej grupy wiekowej (ja mam dla grupy 30+) jest mniej przypraw.Ale np. herbata z 5g startego imbiru jest bardzo ostra (nadal jednak do wypicia).
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Ale ja czasami nie wytrzymuje tej niepewności
Jeden plus jest taki, że jak widzę, że mi przybyło, albo mało ubyło to raczej powstrzymuje się od grzeszków, jakoś mnie to motywuje :P

)

..