Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 17:16   #3331
xestrellax
Rozeznanie

Question Dot.: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV

A, przypomniało mi się, że jeszcze w zeszłym roku kupiłam taką zabiście różową sukienkę mini Z czarnymi dodatkami nieźle wygląda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mi6rvxB7t91qdogoho1_500.jpg (42,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_miaomyzxOc1qkv30do1_500.jpg (52,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_miatr7X6Of1qamnojo1_500.jpg (65,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mibcaf96Sy1qdlx8eo1_500.jpg (45,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mioovmUPtT1qbkae6o1_500.jpg (67,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mioowpteuq1qbkae6o1_500.jpg (72,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mjscwxOihi1qkv30do1_500.jpg (51,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mjw8p4didV1qfrtudo1_500.jpg (38,1 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-03-21, 17:17   #3332
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV

Cytat:
Napisane przez xestrellax Pokaż wiadomość
Ja wiem, że i tak w większości przypadków buty przetrwają 1 sezon, albo po jakimś czasie mi się po prostu znudzą, więc wybieram to rozwiązanie

Serio? To pomyslowe jednak
Ja bym mogła kupować dużo butów ale obcasów

No. Po doświadczeniach z kasą w kieszeniach już wiem że na 99% kasa z kieszeni wypada podczas tańca i trzeba sprawdzać czy jeszcze tam jest. A jak mam w skarpetce w trampku to nie muszę się martwić że wypadnie tylko same drobne trzeba wkładać.
Stary 2013-03-21, 17:21   #3333
xestrellax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chwala Pokaż wiadomość
To dobrze, że ich nie widać . Ja znam dwie takie dziewczyny. Jedna do niby blogerka, więc obstawiam, że podąża za modą. Druga natomiast od stóp do głowy obrana na czarno, w skórę i ćwieki i nienawidzi rocka/metalu (fanka hip hopu). A tak to tylko jakieś akcenty jedynie widuję.
Ciekawe jak ją postrzegają znajomi, którzy też słuchają hip hopu, bo to jednak dziwne chyba i dla jednych, i dla drugich.
Stary 2013-03-21, 17:23   #3334
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Swoją drogą kurcze jakoś mnie zawsze dziwiło podejście "nie ubiorę tego nigdy więcej, bo ktoś-tam nosi takie samo" To tylko ciuchy
ale ktoś naprawdę tak robi? to nie jest takie czcze gadanie? bo spotkalam się z tym tylko na wizażu, nigdzie indziej. tak samo jak z historiami o paniusiach które do szkoły idą z małą kopertówką + książki w reklamówce, no jak żyję nigdy czegoś takiego nie widziałam

Cytat:
A mam taką modnisię w grupie na uczelni, oj mam. Jest po prostu niesamowita. Chodząca wystawa Zary i Kasz kasz (wybaczcie ignoranctwo, ja naprawdę nie wiem jak to się pisze, nigdy nie widziałam tego sklepu ). A do tego puste to to, że jak się odzywa to normalnie echo dudni.
chyba masz na myśli sklep Cache Cache, ale to taka niezła bieda (mam namyśli generalnie ich wzornictwo), to się nie ma chyba czym chwalić że się tak ubiera, postawiłabym ten sklep raczej na równi z tym różowym Butikiem niż ą ę Zarą

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Fajna
Chcę creepersy.
ja też tylko ciągle są jakieś ważniejsze wydatki

a tak w ogóle to nie wiem gdzie wy mieszkacie, ale ja na zadupiu a lasek przebranych na rockowo widze mnóstwo, chociaż większość na organizowanych imprezach/eventach, na ulicy mniej

Edytowane przez abiblabla
Czas edycji: 2013-03-21 o 17:27
abiblabla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:31   #3335
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za dzieciaka wkładałam drobne do butów. Niestety często wpadały pod stopę i potem trzeba było przed sklepem zdejmować trampki
Tak samo robiłam

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ale nie starczy mi miejsca na spisanie wszystkich kapel (wątek gotycki umarł) No ale ok, spróbuję:
Bauhaus, Sisters of Mercy, Fields of the Nephilim, The Mission, Christian Death, Pink turns blue, the Cure, Love like Blood i wiele innych, to z tych typowo rokowych
Za te dwie chylę czoła, dawno się nie spotkałam, żeby ktoś ich słuchał.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:34   #3336
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Na ulicy, na żywo, trzy razy widziałam dziewczynę w Litach, więc chyba nie wszystkie
Ja chyba ani razu nawet

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:35   #3337
xestrellax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
chyba masz na myśli sklep Cache Cache, ale to taka niezła bieda (mam namyśli generalnie ich wzornictwo), to się nie ma chyba czym chwalić że się tak ubiera, postawiłabym ten sklep raczej na równi z tym różowym Butikiem niż ą ę Zarą

a tak w ogóle to nie wiem gdzie wy mieszkacie, ale ja na zadupiu a lasek przebranych na rockowo widze mnóstwo, chociaż większość na organizowanych imprezach/eventach, na ulicy mniej
1. Możliwe Nie wiem czy jest czy nie ma się czym chwalić, w każdym razie potrafi ludzi zanudzać opowieściami, jak to ona i jej mama już wręcz zżyły się z personelem, dostają jakieś super zniżki i nawet kiedyś dała ekspedientkom prezenty na Wielkanoc Naprawdę. Jak to usłyszałam, myślałam, że padnę. Poza tym jej "chwalenie" nie jest zwykle takie dosłowne, raczej jest wyczuwalne w jej sposobie chodzenia, mówienia, ubierania się, minach itd. Bardzo się wywyższa. Do tego utworzyła sobie kanał na YT, z którego cały rok ma mega bekę, choć ona myśli, że jest taka fajna, piękna i kul.

2. Ja większość czasu spędzam w P-niu, a mieszkam ok. 25 km od niego, czyli też na zadupiu, ale nie widuję lasek tak przebranych/ubranych. Tzn. są pojedyncze sztuki, ale w hurtowych ilościach to nie
Stary 2013-03-21, 17:37   #3338
Chwala
Zadomowienie

Cytat:
Ciekawe jak ją postrzegają znajomi, którzy też słuchają hip hopu, bo to jednak dziwne chyba i dla jednych, i dla drugich.
Szczerze mówiąc nie wiem nawet czy zadaje się z osobami, które zwracają uwagę na ubrania typowe dla subkultur . W każdym razie wśród naszych wspólnych znajomych nikt nigdy nie skrytykował jej ubioru głośno (o jakiś plotkach nic mi nie wiadomo )

Dziewczyny w litach widziałam parę razy na mieście, ale dosłownie mogę na palcach jednej ręki policzyć.
Stary 2013-03-21, 17:39   #3339
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Oooo dokładnie o to mi chodzi Na przykład na studniówce TŻ ja i dziewczyna jego kumpla byłyśmy praktycznie identycznie ubrane i nikt nie widział problemu
Na mojej studniówce jakaś dziewczyna miała taką samą sukienkę, jak moja przyjaciółka. Dziewczyna na początku popłakała się, ale potem jakoś się ogarnęła

Cytat:
W mojej szkole jest dziewczyna, która wygląda super. Ubiera się w bardzo rockowym klimacie, ale nie słucha tego rodzaju muzyki. Mi to nie przeszkadza, bo mogę na kogoś fajnie ubranego popatrzeć

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja chyba ani razu nawet
Ja miałam nawet raz na nogach lity, ale takie z DeeZee, czy czegoś w tym stylu. Niewygodne były i śmierdziały chińskim klejem.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:39   #3340
xestrellax
Rozeznanie

Cytat:
Ja chyba ani razu nawet
Ja raz na wydziale, raz w Rossmanie (laska była przez to wyższa od swojego chłopaka, biedny), a raz widziałam jak dziewczyna w Litach pomykała na tramwaj, przez tory i w ogóle, i to była pierwsza osoba jaką w Litach widziałam, i jak zobaczyłam, jak ona sobie w nich radzi, to przyznałabym jej jakiś medal. Szła jakby nigdy nic, ja w o połowę niższych obcasach mam śmierć przed oczami
Stary 2013-03-21, 17:41   #3341
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
2. Ja większość czasu spędzam w P-niu, a mieszkam ok. 25 km od niego, czyli też na zadupiu, ale nie widuję lasek tak przebranych/ubranych. Tzn. są pojedyncze sztuki, ale w hurtowych ilościach to nie
Ja po Poznaniu dużo kursuję, moje rodzinne miasto też nie jest takie małe, a mało widzę tak ubranych dziewczyn, jakaś skórzana kurtka to ok, ale żeby były na rockowo ubrane tak ogólnie to nie.

książki
Stary 2013-03-21, 17:42   #3342
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
ale ktoś naprawdę tak robi? to nie jest takie czcze gadanie? bo spotkalam się z tym tylko na wizażu, nigdzie indziej. tak samo jak z historiami o paniusiach które do szkoły idą z małą kopertówką + książki w reklamówce, no jak żyję nigdy czegoś takiego nie widziałam
Serio serio

Cytat:
Znaczy ja akurat mówiłam typowo o litach, bo u siebie na "zadupiu" ludzi w klimacie mam tyle, że nikogo w sumie "dziwny" wygląd nie dziwi

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:42   #3343
Jigoku
Zakorzenienie

Ja dzisiaj się wybrałam w moich a la litach na wydział, bo miałam tylko wykład i powoli się przyzwyczajam do tej wysokości

książki
Stary 2013-03-21, 17:57   #3344
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

ja też tylko ciągle są jakieś ważniejsze wydatki

No dokładnie

Ja mieszkam w średnim mieście Niewiele ponad 100 tysięcy ludzi. Ale ze 4 laski u mnie w liceum mają lity. A na ulicy też je widuję.

Cytat:
Ja dzisiaj się wybrałam w moich a la litach na wydział, bo miałam tylko wykład i powoli się przyzwyczajam do tej wysokości
A te Twoje ile mają?
Stary 2013-03-21, 18:03   #3345
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie

Ja mieszkam w średnim mieście Niewiele ponad 100 tysięcy ludzi. Ale ze 4 laski u mnie w liceum mają lity. A na ulicy też je widuję.

A te Twoje ile mają?
10,5 cm Niestety są dziwnie wyprofilowane, bo w innych butach o tej wysokości nie czuję tego aż tak.

książki
Stary 2013-03-21, 18:05   #3346
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Ano tak Mnie kuszą te na koturnie jeszcze, ale znowu by było od TŻ "Przecież ty masz całą szafę butów!!!" Poza tym plusy/minusy (zależy jak się na to spojrzy) posiadania kosztownych hobby - 1000 razy się zastanawiam zanim kupie jakiś ciuch czy buty "Bo jakbym dorzuciła jeszcze trochę kasy to mogłabym sobie już kupić to i to, a przydałoby mi się"
Przygotowanie zdjęć do dyplomu będzie mnie kosztować minimum 500 zł Poza tym zbieram na moto-wakacje, muszę "tylko" spodnie i buty sobie kupić - każde to wydatek około 800 zł

Cytat:
I nadal nie wyglądać jak pół miasta Chociaż ja i tak najczęściej odwiedzam SH i sklepiki no name. Też można znaleźć ciekawe rzeczy, a ile taniej! a ja lubię mieć dużo, niż jedną ale drogą rzecz. Przypuśćmy mając 100 zł jestem w stanie kupić dwie pary butów, a niektórym nie wystarczyłoby na jedną. Ja wiem, że i tak w większości przypadków buty przetrwają 1 sezon, albo po jakimś czasie mi się po prostu znudzą, więc wybieram to rozwiązanie
W przypadku ubrań to tak, ale butów - nieeeee. Za bardzo lubię buty i się do nich przywiązuję Kupowałam kiedyś z eko skóry, starczały na max pół roku a potem przez następny rok marnowałam czas na szukanie skórzanych odpowiedników Z torebkami mam to samo. Kupuję 1-2 ale raz na kilka lat. Nie lubię mieć wielu torebek, nie kręci mnie to
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:27   #3347
dominikahh
Wtajemniczenie

też rzadko widzę dziewczyny ubrane 'na rockowo'. ramoneska albo workery, jakieś ćwieki tak, ale przeważnie wszystko osobno. chociaż na wydziale mam dziewczynę, która się bardzo fajnie ubiera

ja nie mam co nosić. kompletnie, jeszcze lekko przytyłam i nie mogę zalozyć nic obcisłego na górę ale obiecałam sobie, że jak schudnę z 5 kg to pójde do lumpa
Stary 2013-03-21, 19:38   #3348
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
10,5 cm Niestety są dziwnie wyprofilowane, bo w innych butach o tej wysokości nie czuję tego aż tak.
Ale niektóre buty są tak źle wyprofilowane że chodzić się nie da.. Kupiłam kiedyś botki, takie strasznie fajne, dałam 100 zł, ubrałam potem na imprezę i okazało się że nie da się w nich chodzić dłużej niż 5 minut od tamtej pory spędzam w sklepie bardzo dużo czasu jak kupuję obcasy i robię w nich bardzo dużo rundek po sklepie.
Stary 2013-03-21, 19:42   #3349
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Przygotowanie zdjęć do dyplomu będzie mnie kosztować minimum 500 zł Poza tym zbieram na moto-wakacje, muszę "tylko" spodnie i buty sobie kupić - każde to wydatek około 800 zł
Haha, coś o tym wiem - kumpel mnie z tego powodu przebił przy zestawieniu "ile wydaliśmy na buty w 2012 roku"

Cytat:
Ale niektóre buty są tak źle wyprofilowane że chodzić się nie da.. Kupiłam kiedyś botki, takie strasznie fajne, dałam 100 zł, ubrałam potem na imprezę i okazało się że nie da się w nich chodzić dłużej niż 5 minut od tamtej pory spędzam w sklepie bardzo dużo czasu jak kupuję obcasy i robię w nich bardzo dużo rundek po sklepie.
Ja zawsze robię jaskółki jak kupuję obcasy bosko to musi z boku wyglądać

Stary 2013-03-21, 19:42   #3350
yellow bird
Raczkowanie

Dziewczyny gdzie kupić czarną ramoneskę z tym takim zamkiem na "skos"... Miałam już wypatrzoną w H&M ale zanim się doczekałam dopływu gotówki kurteczek brakło (i na all też nie ma)
Stary 2013-03-21, 19:48   #3351
trupiegi
Zadomowienie

Ja się na początku studiów ubierałam jak wieśniara, bo miałam górnolotne rzeczy w głowie. Potem, zawstydzona swoim bezguściem (adidaski do płaszcza ), tak na III roku, postanowiłam coś ze sobą zrobić. I tak trafiłam na Wizaż, do działu metamorfozy. (Stare dzieje ). Eksperymentowałam i dopiero jakoś na V roku określiłam swój styl jako kobiecy rockowy. A teraz to wyglądam jak czarna plama (nie licząc dzisiejszych fioletowych rajstopek, w których chodzę po domu - outfit domowy ).
Mam lity z kolcami, ale zakładam je tylko do pubu, na koncerty, jak gdzieś wychodzę z chłopem. Kiedyś poszłam w nich na uczelnię, a profesorka, taka na oko 60-latka powiedziała: "Ale fajne buty"!
Tak więc poznanianki, nie zobaczycie mnie za często w tych butach, szkoda mi ich do chodzenia na co dzień.

W załączniku fota jak na co dzień się ubieram (uwaga, zdjęcie zrobione zostało 18 marca 2012, a dziś jest 21 marca 2013 i śnieg. Pewnie już niektóre z Was widziały tę fotę w czasach, gdy prowadziłam jeszcze blog). Czerń, czerń i czerń. Jestem melancholikiem i lubię dziwną muzykę.
W drugim załączniku robiłam sobie jaja z pańciowatego stylu. Wklejam na poprawę humoru.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0441 - Kopia.jpg (296,8 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture0345.jpg (32,5 KB, 115 załadowań)
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 20:01   #3352
RosemarieV
Rozeznanie

Wciągnęło mnie dzisiaj przeglądanie zdjęć z pokazów mody
Nawet połowa z tych rzeczy nie nadawałaby się do noszenia, ale kilka strojów naprawdę mi się spodobało.
Chętnie wrzuciłabym jeszcze kilka, ale nie wiem czy którąkolwiek z Was to zainteresuje, a nie chcę zaśmiecać wątku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg .,,.,..,,..jpg (33,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,,.,..jpg (36,0 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,.,.,,..jpg (16,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,.,.,,.jpg (27,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002_426x639 (1).jpg (16,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 006_426x639.jpg (33,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008_426x639.jpg (23,8 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 019_426x639.jpg (31,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00100h_426x639 (1).jpg (34,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alessandrarich_005_2000_426x639_1.jpg (22,0 KB, 23 załadowań)
RosemarieV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 20:04   #3353
natalkaa7522
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.

Pokaż więcej
Stary 2013-03-21, 20:04   #3354
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yellow bird Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie kupić czarną ramoneskę z tym takim zamkiem na "skos"... Miałam już wypatrzoną w H&M ale zanim się doczekałam dopływu gotówki kurteczek brakło (i na all też nie ma)
Jeśli jakimś cudem studiując w Kraku masz dom rodzinny jakieś 50-60km na zachód od Krk to Ci mogę polecić centrum skórzane, w którym kupiłam swoją Ale to też jeszcze dochodzi pytanie czy skóra czy ekoskóra i jakie fundusze

Stary 2013-03-21, 20:04   #3355
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RosemarieV Pokaż wiadomość
Nawet połowa z tych rzeczy nie nadawałaby się do noszenia, ale kilka strojów naprawdę mi się spodobało.
Chętnie wrzuciłabym jeszcze kilka, ale nie wiem czy którąkolwiek z Was to zainteresuje, a nie chcę zaśmiecać wątku
Dawaj, ja lubię takie rzeczy!
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 20:07   #3356
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Fajne niektóre!

Stary 2013-03-21, 20:10   #3357
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ostatnia Dawaj

Ja na studiach ubierałam się... dziwnie: glany z klamrami do kolan, zakolanówki czarne albo w kolorowe paski, czarna mini albo moro, pasek z ćwiekami, bluzka z jakimś nadrukiem własnego pomysłu typu "soviet tanks? No, thanks!", albo siateczkowa, albo przezroczysta-gotycka, bransoletka z łańcucha rowerowego i naszyjniki z krzyżem Albo po prostu czarne sukienki mini + zakolanówki. Żałuję, że nie mam zdjęć w tych dziwaczniejszych zestawach.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 20:12   #3358
RosemarieV
Rozeznanie

No to dalsza część..

2

To ostatnie wydaje się kiczowate, ale sam pomysł na spódniczkę mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ,..,.,.,,..jpg (12,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,,.,. (2).jpg (20,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,.,,.,.,..jpg (14,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,.,.,.,,..jpg (74,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002_426x639.jpg (23,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 005_426x639 (1).jpg (20,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00010h_426x639 (1).jpg (29,8 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00010h_426x639.jpg (23,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 010_426x639.jpg (20,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg .,...,,..jpg (31,2 KB, 29 załadowań)
Stary 2013-03-21, 20:14   #3359
RosemarieV
Rozeznanie

3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 011_426x639.jpg (19,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (19,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 014_426x639.jpg (36,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00020h_426x639_1.jpg (24,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 022_426x639 (1).jpg (23,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 022_426x639.jpg (33,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 023_426x639.jpg (26,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 025_426x639.jpg (26,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00030h_426x639 (1).jpg (27,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00030h_426x639.jpg (26,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2013-03-21, 20:14   #3360
Redhaired Witch
Nindżopesz

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1363893136 <- super
Do takich dziwacznych powiewających ciuchów mam słabość: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1363893136

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości