|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ed Hardy - Hearts & Daggers. Używał ktoś?
Na KWC jest mało informacji o tej wodzie perfumowanej,bo mało osób ją zrecenzowało. Chodzi mi o jakieś skojarzenia z zapachem,trwałość. Zapach jest dostępny tylko przez internet,próbki znalazłam jedynie z USA,gdzie opłata za dostarczenie kosztuje więcej niż próbka -.- Planuję zakupić w ciemno, ale nie mogę znaleźć wątku na żadnym forum. Jak jest gdzieś na jakiejś stronie to albo z 1 lakoniczną recenzją albo bez. Z góry dziękuję za odpowiedź!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ed Hardy - Hearts & Daggers. Używał ktoś?
Tak się składa, że mam próbkę tego zapachu.
![]() Zapach jest owocowo-waniliowy, w stylu sezonowych Escad - podobny moim zdaniem do Viva La Juicy JC. Otwarcie jest mocno owocowe (czuję tu porzeczkę i cytrusy), po kilku godzinach na pierwszy plan wychodzi wanilia. Trwałość - rewelacyjna. Jeden "psik" trzymał się na nadgarstku cały dzień, co więcej - ten psik tworzył za sobą całkiem pokaźny ogon, bo kilka osób pytało czym pachnę. Przy czym muszę w tym miejscu nadmienić, że na mnie długo i intensywnie pachną wszelkie perfumy, więc moja opinia odnośnie trwałości nie jest miarodajna. Próbkę zużyłam, zakupu pełnowymiarowej flaszki nie planuję. Ten zapach niczym szczególnym się nie wyróżnia - ale może się podobać wielbicielkom owocowych zapachów. Na plus trwałość i ogon (na mojej skórze) ![]() Edytowane przez Malabar Czas edycji: 2013-03-21 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ed Hardy - Hearts & Daggers. Używał ktoś?
Dziękuję,właśnie o coś takiego mi chodziło!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.