Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 16:00   #2041
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Co to za gnomek z tego mojego dziecka, nigdy nie odespi w nocy tylko zawsze w dzień już śpi 3 godziny!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 16:06   #2042
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Jasta - jakaś taka biała ta wiosna u Ciebie. U nas wczoraj było ciepło 9C ale dzisiaj zimno i śnieg pada.

Chyba będziemy musiały odtańczyć taniec słońca. 3 lata temu pomogło więc może i teraz pomoże

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 16:09   #2043
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Zawsze jak mała idzie spać to po przeczytaniu książki pytam z kim chce dziś spać. Wtedy wymienia przeważnie "lalka z warkoczykami i czerwona" czasem coś tam jeszcze. dziś przed spaniem pytam jej z czym chce spać, ona pokazuje na półkę i jęczy jak małe dziecko jakby mówić nie umiała. Znów pytam, ona na to:"z różową", pokazuję jej wszystkie różowe lalki, nie trafiam, zaczynam się irytować i mówię ciut podniesionym tonem "Weruś, powiedz mi dokładnie, bo za chwilkę nic Ci nie podam" na co ona "no głucha jesteś? mówię, że ta różowa, z kitką, co leży koło książeczek"

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Tak, pamiętam ten taniec hehe.. może warto to powtórzyć

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 16:48   #2044
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Zgapiłam ten tort od Ciebie i masę maślaną na drugi też (faktycznie w smaku ohyda ale fajnie się nią dekoruje). Nos zrobiłam z lukru w tubce, który został po pierniczkach (zresztą ala pierniczki robimy prawie codziennie na biszkoptach i mam różne kolory tych lukrów, w tesco są). Wąsy z gorzkiej czekolady - rozpuściłam kilka kostek w rondelku z wodą, wlałam do woreczka z odciętą "końcówką" (minimalnie), wycisnęłam na papierze do pieczenia wąsy, oczy, kontury kokardki i do lodówki. Tort (oczywiście z milki wayów) posmarowałam masą z mascarpone dość grubo, położyłam czekoladowe dekoracje, obsypałam wiórkami (dociskając te wiórki zwłaszcza na bokach). Kokardę wypęłniłam masą różową z drugiego tortu i udekorowałam kuleczkami. Proste, serio. Wkleję zdjęcia tortów z bliska.

Przyszła Ci kurteczka z C&A? Zadowolona jesteś z niej?

.
piękne torty wąsy i oczy też będe z czekolady robiła, myślałam żeby strzykwaką je zrobić. A kokarde chyba z masy lukrowej

Asia tort z tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-brzoskwiniowy

a wygląd z tego http://www.przyslijprzepis.pl/przepi...-hello-kitty-6

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:26   #2045
machaj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczuszkę Śliczne są! Jak nowe zupełnie. Mina Michała bezcenna Jak pisałam trochę przykrótkie ale albo mama doszyje coś albo tz będzie karnisz obniżał tuż nad okno... I dziękujemy jeszcze za gratisy, ten ręcznie robiony piękny (tylko powiedz mi co to) Dziękujemy bardzo
Teraz poproszę na PW dane do przelewu i kwotę

Machaj oczywiście zapomniałam - trzymam mocno kciuki za egzamin... Tak CI się tylko wydaje że nic nie wiesz Ja też tak miałam a poszło lekko. Oczywiście wszystkiego co mi potrzebne było dowiedziałam się tuż przed wejściem od brata koleżanki z którą się broniłam
jak prasowałam zasłonki to Kala pytała dla kogo są... powiedziałam że dla Michałka... więc kala stwierdziła że namaluje dla niego obrazek... jest na nim samochód i Michałek (to małe zielone z boku)... namalowała jeszcze czołg ale został w domu...

ciesze się że się podobają! jak już je zawiesisz to wstaw zdj

ja już jeden egz mam za sobą ale i tak się stresuje... nie wiem jak ja mgr zrobię jak licencjatami tak się stresuję

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Zawsze jak mała idzie spać to po przeczytaniu książki pytam z kim chce dziś spać. Wtedy wymienia przeważnie "lalka z warkoczykami i czerwona" czasem coś tam jeszcze. dziś przed spaniem pytam jej z czym chce spać, ona pokazuje na półkę i jęczy jak małe dziecko jakby mówić nie umiała. Znów pytam, ona na to:"z różową", pokazuję jej wszystkie różowe lalki, nie trafiam, zaczynam się irytować i mówię ciut podniesionym tonem "Weruś, powiedz mi dokładnie, bo za chwilkę nic Ci nie podam" na co ona "no głucha jesteś? mówię, że ta różowa, z kitką, co leży koło książeczek"

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Tak, pamiętam ten taniec hehe.. może warto to powtórzyć
boska jest

jasta- świetne torty!! normalnie mój to była katastrofa!! pokazywałam wam go już? i ile śniegu u was!! to chyba jakieś stare zdj!! u nas spadło co prawda ale 5 cm i na 2gi dzień stopniał teraz tylko błoto zostało!!
no i dziś jest pierwszy dzień wiosny! przynajmniej w moim kalendarzu... a codziennie na niego patrze i odliczam ile dni do egzaminu...

jeszcze na szybko zdj wstawię...

aa dziś mi koleżanka napisała że już są listy przyjętych do przedszkola... ale nie wiem czy Kala się dostała bo na necie jeszcze nie ma a do przedszkola nie chce mi się specjalnie iść... może w przyszłym tyg....

wszytko z urodzin kali...
na pierwszym.. Kala 15 minut przed przyjsciem gosci zasnęła na kanapie przed tv
na ostatnim zdj model współczesnej rodziny 2+2

Edytowane przez machaj
Czas edycji: 2013-03-23 o 23:28
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 18:55   #2046
P0P70
Zakorzenienie

Machaj - śliczna rodzinka. To dziecko na 4 łapach to dziewczynka czy kopeć (tak na chłopców mówi Oliwka). A Kalina coraz większa i ładniejsza. MAsz jakieś jej zdjęcie z rozpuszczonymi włosami?

Stary 2013-03-21, 19:17   #2047
megi-megi
Zakorzenienie

Machaj - Kalina jak zawsze - piękności (od razu pomyślałam, czy moja będzie miała po mnie kręcone włosy ) I ten tort, co jest na zdjęciach to ta Twoja katastrofa? Bo chyba w takim razie nie wiesz o czym mówisz... Gdyby ten Ci spadł, a później Kalina chciała go znów złożyć to wyglądałby jak moja katastrofa - no i gdyby jeszcze coś się do niego przykleiło - np. pozbawione gustu kolory
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 19:25   #2048
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Machaj - śliczna rodzinka. To dziecko na 4 łapach to dziewczynka czy kopeć (tak na chłopców mówi Oliwka). A Kalina coraz większa i ładniejsza. MAsz jakieś jej zdjęcie z rozpuszczonymi włosami?
pamiętam z dzieciństwa jak mi tak ciotki mówiły jak ty wyrosłaś, jak wyładniałaś/jesteś już taka duża i ładniejsza - to znaczy, że brzydka byłam wcześniej???przez ten tekst niecierpialam spędów rodzinnych

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:45   #2049
evitka21
Zakorzenienie

bao, to faktycznie ciulowy ten plan masz...ale może za to jakichś zastępstw nałapiesz

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

a wiesz, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - nie Evi???
taaaa.....

nataszka
, pięknie księżniczka pozuje

darusia, twoje damy rozkoszne

oliwka, a będzie ci się chciało myć takie drewniane żaluzje?

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
to jest nienormalne,że nauczycieli zwalniają,przecież dzieci uczących się nie ubywa
daj spokój, godziny obcinają, np. z historii od 4 klasy teraz będzie tylko 1h tyg. (a religia ma się dobrze i nadal dwie). U mnie też w 6 klasach były 3h ang a teraz 2h..,podziałów nie ma na grupy...

machaj,
trzymam

jasta
, dziewczyny cudne, a torty to przeboskie!!!

pop
, twoje dzieci to są cudy po prostu. A już rozwój Nataszki to cud nad cudy. I top bez rehabilitacji. Komu opowiadam to nie wierzą
I super, że macie takie szczęście do lekarzy z prawdziwego zdarzenia

asia
, oba rowerki fajne. Ale poza tym to się nie znam, to fachowej rady nie udzielę. Ale taki kij z tyłu to się na pewno przyda na początku

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
wszytko z urodzin kali...
na pierwszym.. Kala 15 minut przed przyjsciem gosci zasnęła na kanapie przed tv
na ostatnim zdj model współczesnej rodziny 2+2

Cytat:
pamiętam z dzieciństwa jak mi tak ciotki mówiły jak ty wyrosłaś, jak wyładniałaś/jesteś już taka duża i ładniejsza - to znaczy, że brzydka byłam wcześniej???przez ten tekst niecierpialam spędów rodzinnych
ty to masz problemy

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

a wiecie co, ja nie wiem, ale nie dostałam tego kuponu z HM. Nawet się wypisałam i zapisałam i znów nic. Tylko zaproszenie żebym sobie weszła na ich stronę...

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:49   #2050
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:

Toś mi dowaliła.
Każdy ma takie teksty. JA spędów rodzinnych nie lubiłam bo wszyscy zawsze chcieli mnie całować.
A z tekstów nigdy nie lubiłam jak ktoś mi mówi: Dobrze wyglądasz.

Stary 2013-03-21, 20:36   #2051
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

A mnie draznily teksty ze sie poprawilam
Za to moje ciotki sie wkurzaly jak bylysmy u babci na podworku to babci sasiedzka psiapsiola mowila ze ja jestem jej najladniejsza wnuczka,i ciotki jej nie lubily

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 21:20   #2052
koglus
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Sara świetny pomysł na dekoracje szwarcwaldzkiego!!!!
ja juz go 2 razy robiłam z blaszki 30 cm srednica czyli ok. 1,5 porcji wszystkiego

o łał!!!!! cudna... a usta chyba czerwona szminka malowane tez tak miałam jak mała byłam

jejusiu.... koszmar normalnie.. az ciarki miałam od czytania

oo jeju jak zazdroszczę.. bo u mnie jest katastrofa... nie mamy ciuszków.. a juz 104/110 chodzimy... moje dziecie przerpsło wszystkie inne dziewczynki nawet te 2 lata starsze

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

TAK TAK.. STARE POSTY WASZE.. ale nadrabiam wiec sie ustosunkowuje do zaległości
Pocieszenia cię ze u mnie to samo , rozdalam ubranka ledwo chodzie niektóre nowe, tak szybko wyrasta.Teraz. Kupuje na 110/116 bo jak ja mierzylam to ma 110 masakra a jeszcze 3 lat nie skonczyla. Niektóre bluzy ma na 128.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Zapomniałam fotki tortów wstawić. I jeszcze pokażę wam, jak u nas wygląda drugi dzień wiosny
Jakie piękne i apetyczne, chyba przegapilam przepisy, czy możecie go podać jeszcze raz

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 21:42   #2053
monka23
Zakorzenienie

Jasta sliczne dziewczynki, rzeczywiście nie podobne , a za torty wielki SZACUN , piękne no , mnie by szlag trafił jakbym miała te ciapki na nich robić . Zjedliscie je ?! Tosz to wielkie torty .

Machaj trzymam kciuki i krocze tak na zaś żebyś zdała . Co ja mówię na bank sie obronisz tylko kwestia na co . Piękne te pierwsze zdjęcie , mała wymiata . Tort tez piękny , co ty bredzisz .

Megi ty jeszcze tu

Darusia jeszcze raz dzięki , jak cos znajdę konkretnego to ci pokaże linka oka ? moze juz ktos moja wizje w jakiś sposób przedstawił .

Koglus ej no ja dziś byłam kupować w next bluzy dla kuzynki córki , mała w grudniu skończyła 3 latka , a ona do mnie zebym brała 116 . No szok . A na tych bluzach pisze 6 lat . Wzięłam bo lepiej zeby było za duze niż za małe . Mała nie jest gruba ale ubita i wysoka .

Asiulek no to fest , ciekawe czy teoria potwierdzi sie przy następnym okresie

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-21 o 21:43
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:06   #2054
JASTA79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
czyżby w tle anowe cukierki??
cukierki polecane przez Anę ale się okazało, że waniliowe to nie mój smak . Dziwne upodobania ma po mnie Agatka - ona zrobi wszystko za .... łyżeczkę tranu. Co do tortów to już Sara wstawiła linki, bo ja właśnie od niej "kotka" zgapiłam. A drugi to właściwie nie tort tylko ciasto upieczone w okrągłej formie i udekorowany jak tort (jasny biszkopt + wiśnie zalane galaretką + ciemny biszkopt + piana ze śnieżki z galaretką + jasny biszkopt).

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jasta - jakaś taka biała ta wiosna u Ciebie. U nas wczoraj było ciepło 9C ale dzisiaj zimno i śnieg pada.

Chyba będziemy musiały odtańczyć taniec słońca. 3 lata temu pomogło więc może i teraz pomoże
Szkoda gadać na temat wiosny u nas. Tak czekałam na pierwsze jej oznaki, już kwiatuszki zakwitły mi przed domem a tu w czwartek jak zaczęło sypać .... to teraz mam półtora metrowe zaspy na podwórku (na balkonach metrowe warstwy śniegu) i iglo. Teraz to już zaczynam się obawiać szybkiej wiosny, bo jak to wszystko się stopi to trzeba będzie kajak zakupić.

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
ja już jeden egz mam za sobą ale i tak się stresuje... nie wiem jak ja mgr zrobię jak licencjatami tak się stresuję

jasta- świetne torty!! normalnie mój to była katastrofa!! pokazywałam wam go już? i ile śniegu u was!! to chyba jakieś stare zdj!! u nas spadło co prawda ale 5 cm i na 2gi dzień stopniał teraz tylko błoto zostało!!
no i dziś jest pierwszy dzień wiosny! przynajmniej w moim kalendarzu... a codziennie na niego patrze i odliczam ile dni do egzaminu...

jeszcze na szybko zdj wstawię...
Kala urocza a tort też śliczny. Gratuluję zdanego egzaminu. Co do daty, to faktycznie się pomyliłam i dopiero przed godziną się gapnęłam, że dzisiaj 21 a nie 22. A zdjęcia to niestety są robione dzisiaj a na pocieszenie oglądałam wieczorem pogodę i u nas nadają kolejne opady śniegu. No normalnie mnie zasypie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość

Jakie piękne i apetyczne, chyba przegapilam przepisy, czy możecie go podać jeszcze raz
Sara już podała
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:06   #2055
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
podwałam przepisy do torta wyżej

Jasta doszła kurtka, bardzo fajna

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:16   #2056
libra777
Zakorzenienie

Dlaczego jesteście tak krytycznie nastawione do swoich wypieków???
pierd.oli.cie jak potłuczone ,torty wyszły przepiękne bo serce tam w nich jest
Dzieci coraz ładniejsze
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:16   #2057
JASTA79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Jasta sliczne dziewczynki, rzeczywiście nie podobne , a za torty wielki SZACUN , piękne no , mnie by szlag trafił jakbym miała te ciapki na nich robić . Zjedliscie je ?! Tosz to wielkie torty .
Dobrze, że mój mężulek tego forum nie czyta, bo chyba zacząłby się zastanawiać czy na pewno to jego dzieci. Torty nie były zbyt duże, trochę goście zjedli a resztę rozdałam. Właściwie to nie wiem czy były dobre, bo ich nawet nie spróbowałam. Wystarczyło, że je zrobiłam.
Stary 2013-03-21, 22:19   #2058
libra777
Zakorzenienie

Megi znam przypadek że córka (moja koleżanka) zabrała matce kręcone włosy ,przed porodem miała kręcone a jak ją urodziła to prawie się wyprostowały a córka baran an głowie
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:30   #2059
JASTA79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dzieci coraz ładniejsze

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a wiecie co, ja nie wiem, ale nie dostałam tego kuponu z HM. Nawet się wypisałam i zapisałam i znów nic. Tylko zaproszenie żebym sobie weszła na ich stronę...
Aż sprawdziłam, zapisałam się i mam kupon do 11.04. Może masz pocztę na onecie, tam nie przychodzą kupony. Załóż sobie "tymczasowego" maila np. na tlenie i dostaniesz kuponik.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 22:31   #2060
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia ja miałam rolety na prowadnicach i nigdy nie miałam żadnej wilgoci. Ona nie jest przyczyną rolet tylko braku właściwej cyrkulacji powierza w pomieszczeniu, czyli zwyczajnie przewietrzania. Macie zbyt szczelne okna i prawdopodobnie nie do końca sprawne kanały wentylacyjne. Do tego jak się nie ogrzewa pomieszczenia to można sobie całkiem sporego grzyba wyhodować. Normalnie nie powinno być żadnej wody na oknach czy ścianach w mieszkaniu. Ściany czasem przemarzają ale to osobny temat. Stare okna też często mają wysoką przepuszczalność cieplną i przy dużej różnicy temp. na zewnątrz i wewnątrz i też pojawia się woda.

Bao no masz kijowe te godziny. To wkurza w każdej pracy jak masz okienka. Może jakieś zastępstwa wpadną albo przynajmniej będziesz mogła na okienkach na bieżąco papierologię uzupełniać zamiast zabierać do domu.

Daria dziewczyny super Rysunki bombowe
Jak dobrze że się wreszcie odezwałaś

Machaj Kalinka jak zawsze urocza

Jasta torty piękne a dziewczyny
I jak ja mam teraz tort z hello kitty robić jak Twój taki fajny

Nataszka Amelka wraca do formy
Stary 2013-03-21, 22:31   #2061
monka23
Zakorzenienie

Tak wlasnie czytam ze zima jeszcze troche potrwa , ja za ponad tydz jadę do pl i nie wiem jakie szmaty brac dla czubkow czy zimowe kurtki czy juz wiosenne , lekko ocieplane ,czy kozaki , czapki zimowe rękawiczki itd. Masakra .
Miałam zamiar pozabierac bluzy i kurtki wiosenne polbuty plus gumiaki i wsio .
A dla siebie w kozakach jechać czy takich do pol łydki ? Bo jakieś polbuty na bank wezmę .Dodatkowo jakieś kozaki szpile mam w pl bo zapomniałam zabrać to jak cos na impre bedą .
Niechce brac bagażu podręcznego , miałam spakować sie w torbach i teraz mam stresa . Mam nadzieje ze to ostatni mroz .
Stary 2013-03-21, 22:41   #2062
megi-megi
Zakorzenienie

Ja dalej tutaj - jakie Wy miłe jesteście w ogóle i pozbyć się i włosy zabrać... :P
Mi niedawno po Igorze zaczęły się kręcić jak człowiekowi, bo od porodu to różnie było. Igorowi się zaczęły prostować, a mi kręcić. A tu kolejne już czai się na skręt.

U mnie nuuudy.... tylko jakieś lenistwo mnie dopadło i nic mi się nie chce. A podobno przed P ma się werwę i siłę - to chyba ja nigdy nie urodzę.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Monka - a byłaś w Next oglądać gumowce? A skąd Ty jesteś w PL?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:43   #2063
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem czego one chcą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 22:48   #2064
monka23
Zakorzenienie

Megi a tych gumiakow to nie ma , patrzyłem w 3 . One chyba tylko dostepne sa on line . Ja w woj. Opolskiego .
Ja nawet nie pamietam czy powera miałam przed porodem . E no wiesz ty masz termin na za 2 dni to nie marudz , jeszcze po terminie nie jesteś . Ja sie musiałam bujac 10 dni po .
Stary 2013-03-21, 22:55   #2065
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Moje dziecko jest już zdrowe
Dowód? Sukienki

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
postaram się wam moje dziewczynki pokazać niestety zdjęcia z telefonu
cudne sa

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
monka nie wiem czy chodzi ci o coś takiego bo nie wiem czy kończyć czy zacząć coś innego
e zdolniacha z ciebie fajowe to

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:56   #2066
ania p
Zakorzenienie

Pop chyba ja gorzej piekę od Ciebie , więc nie robię tego wcale

Padam na pysk .. zafundowałam sobie dziś ćwiczenia na TRX
http://www.google.pl/search?q=trx&hl...ih=705#imgrc=_

Monka i LIbra polecam , można sobie takie cudo przymontować do sufitu

Także wybaczcie przeczytałam i idę kimać , bo ja nie wiem czy ja jutro wstanę z łóżka
Stary 2013-03-21, 22:58   #2067
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

W niedzielę robiłam urodzinki moich szogunów, skromne bo w czwartek nas zasypało i dopiero w sobotę dało się wyjechać na zakupy (torty ubierałam jak już goście dzwonili do drzwi). W sumie dobrze, że nie szykowałam dużo, bo połowa gości nie dojechała. Był tylko teścio z córkami (którzy przyjechali tylko na 2 godzinki) i moi rodzice, brat z żoną i córeczką.
torciki wygladaja smakowicie a dziewczynki jakie eleganckie

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 23:02   #2068
nataszka25
Zakorzenienie

Machaj cudna jest mała, na gołe giraski
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 23:07   #2069
P0P70
Zakorzenienie

Ania- te gumy to tak trochę skomplikowania wyglądają. A co kupilas w naxsie?

Stary 2013-03-21, 23:08   #2070
monka23
Zakorzenienie

Ania a przygarniesz mnie do siebie , jak mnie tz spakuje i bilet kupi w 1 stronę , wątpię zeby mnie mama z powrotem chciała ledwo co sie pozbyla . A tak serio to widziałam juz . Narazie mnie nie kręci , ale tez fajna forma ćwiczeń . Tera tyle tego jest ze jest w czym wybierać , i człowiek nie nadazy za tym co wychodzi i co promują , oferują .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-21 o 23:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości