![]() |
#2761 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję kolejnych miesięcy! Ale ten czas leci. Niedługo będzie rocznica 2 kreseczek na teście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Konto usunięte
|
A, Debrah - ja motam tak: http://www.dzieciologia.blogspot.com...osimy-sie.html i Dorka sama się wtula z główką. No i ona zaczyna mi w ogóle bardzo ładnie ją trzymać w pionie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
Trzeba pediatry pytać, bo dziś właśnie wyczytałam na blogu jakiejś dziewczyny. Pisała, że jaj córka była dokarmiana raz na dobę butelką i pediatra kazał trzymać się tabeli dla MM.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale czy to takie naprawdę super ważne? Pamiętajcie, że te tabele ciągle się zmieniają, Agata rodzona w maj 2010 i całkiem ine zalecenia były - nie wierzę, że naprawdę konieczne zmiany w ciągu 3 lat się okazały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Rozeznanie
|
Lubcia pisała, że odezwie się, jak wyjdą ze szpitala (czyli jutro), bo tam nie ma internetu i że dziękuje ciotkom za kciuki.
![]() --------------------- Jej, jaki zły dzień dzisiaj miała moja malutka. ![]() ![]() Po kąpieli cyca pociumkała może 10 minut, już nie chciała, poleżała trochę i w końcu zasnęła. Moje biedactwo. I w ogóle to się podziało. Nie wiem, czy tylko dzisiaj tak, ale po prostu odwidziała jej się butla. ![]() ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-21 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
NAWIJKO- zmien mi na liscie na 24 lata, przeciez to juz dawno było a ja ciągle młoda wiekiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
Jako, że wróciłam z kąpieli to się pochwalę bo wcześniej zapomniałam.
Brzuch zniknął całkiem, pępek się chowa, mam wrażenie, że się to stało w jedną noc i znienacka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Rozeznanie
|
A co do ubranek, to te rozmiary to o kant dupy rozbić.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39911201]Dziewczyny, ale czy to takie naprawdę super ważne? Pamiętajcie, że te tabele ciągle się zmieniają, Agata rodzona w maj 2010 i całkiem ine zalecenia były - nie wierzę, że naprawdę konieczne zmiany w ciągu 3 lat się okazały
![]() A jakie byly wtedy zalecenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
Malgogaj- już którys raz Cie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja sie sluchac bede swojej pediatry, super babka, fajne ma podejscie do dzieci a jak widzi Pietraszka to zakochana
![]() Swoja droga Szajka moze na nia trafilas w szpitalu? Taka blondyna na boba scieta? U Illusion po fryzjerze pewnie kieca lata po calej chalupie ![]() Szaja ale Ty masz elastyka prawda? A natibaby probowalas juz? Musze isc spaaaaac.....
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak nie zostala roztargana ![]() ![]() a mnie sie nie chce spac ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
Szaja: tyle, że Dorka na tej fotce śpi. A jak nie śpi? Kręci głową, rozgląda się? Nie odgina jej się wtedy trochę do tyłu,. co byłoby widać gdybyś zrobiła np zdjęcie z profilu?
Lady: od taaak, pewnie prędko się nie doczekamy zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Mi też zmień na 25, bo już 2,5 miesiąca się odmładzam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta, a ja z kolei bardzo często widzę użytkowniczki: lkasia i aplikacja24 (czy ona się u nas nie udzielała na początku?).
Yellow, no to jesteś już w klubie, jak widzę, teraz czekamy na jakieś info o Tobie i fotę. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-21 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- nomenklaturabinominalna dawno się nie odzywała... ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
Black, będzie tutorial do tego makijażu sunset?!
![]()
#2781 |
Zakorzenienie
|
Kochana, niestety nie robiłam step by step, bo on wbrew pozorom wcale nie jest trudny, ale mogę wstawić na HoT i objaśnić, co po kolei robiłam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nancy, mnie uczyli by kapac na glodnego. Minimum 1-2h po karmieniu. Kapieszi od razu po dostawiasz do piersi. U mnie dziala. Koze nie wiem jak plakac z glodu, jak tylko znajdzie sie w wannie, to o placzu zapomina i robi rozanielona minke. Debrah, odkad Yae sie urodzila, to tez o kolejnych dzieciach myslec zaczelam... Little, ja bylam na kontroli wczoraj, po czterech tygodniach od porodu, i mamy dielone swiatlo w sypialni. Takze wczesniej na pewno mozna, ale chyba lepiej, zeby lekarz zajrzal co i jak. Ewadylewska, po kontroli dostalam tez pozwolenie na kapiel w wannie, z czego natychmiast z rozkosza skorzystalam. Bomba, relaks niesamowity, prawda? Fewcia, ja zwykle karmie z obu, no chyba, ze Yae wczesniej usnie i jej nie dobudze. Czy ktoras bedzie tak dobra i wyjasni pojecie dobocyca? Wczoraj obie bylysmy na badaniu kontrolnym i obie mamy sie bardzo dobrze. Tylko musialysmy swoje odczekac, bo poslizg byl niezly. A potem obie mialysmy wszystkiego dosc az do wieczora, kiedy to znajomi wpadli. Teraz czeka nas maraton odwiedzinowy. Z kolejnych roznic w opiece nad niemowlakiem, to podawanie witaminy K. Zrozumialam, ze w Polsce krople sie stosuje, codziennie? Jak dlugo? U mnie witamina K jest podawana w formie syropu: 1ml raz w tygodniu przez 2miesiace. I jeszcze pytanie: znacie masc Cicalfate z Avene? Myslicie, ze nadaje sie ona na podrazniona pupe? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-03-22 o 03:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Wtajemniczenie
|
![]()
No i w końcu nie pojechaliśmy na ip bo Blanka zasneła a nie chciałam jej budzić i wozić po nocy,ale w końcu miałam czas żeby zastosować wszystkie domowe sposoby i chyba jest lepiej ,najważniejsza okazała się kąpiel bo nie chwaląc się od 3 dni się nie myłam przez tąa
chorobę ![]() I od razu trochę lepiej,tylko ten kaszel nieszczęsny:-( Myślicie że mogłabym kupić sobie syrop na kaszel dla dzieci? Podziałał by? |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zadomowienie
|
Co prawda nie na kaszel ale na orzeziebienie to ten syrop prenatal grip care.
A u nad zimaaaaaaa, bislo i psda,. A ja chcialam na spacer z niunia ![]()
#2785 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Dziecie moje nie spalo dzis od 23 do 2-30. A od 1 to juz regularny koncert, probowalismy z TZ wszystkiego, w koncu cyc go uspokoil- swoja droga nie mam innej recepty na niego, to niedobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2787 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Nic straconego! Ją cały czas poza nie myślę o studiowania prawa,a jestem troszkę starszą od Ciebie ![]() Cytat:
ją swoje zapakowalam do wysłania koleżance z pracy,bo też mi troszkę zostało. [QUOTE=sylwietta1988;39909 841]u nas tak samo ![]() Cytat:
brawo za tygodnie! ![]() Cytat:
są do d... :p |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
Moja Blanka miała chyba dzisiaj pierwszy atak kolki. Wpadła nam w nocy w taka histerię że niczym nie szło jej uspokoić:-( prezyla się,brzuszek twardy:-( płakala a ją nie wiedziałam co robić,jak jej pomoc :-(:-( to było straszne! Ale to moja wina,Durna matka zjadła wczoraj zupę pomidorowa to ma za swoje! Tak to jest posłuchać się mamusi:-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
Abbbuuuuu u nas co nocka to gorzej, chlip chlip, mlay spal wczoraj od 10-15 potem wieczorem tez machnal sobie drzemeczke dluzsza no i w nocy nie chcial juz spac
![]() Poza tym snily mi sie tak okropne rzeczy,tak przerazliwie sie o Pietraszka balam ze sobie nie wyobrazacie, obudzilam sie cala zaryczana i mimo, ze akurat byl moment gdzie mlody spal to musialam go wziac na rece i przytulic z calej sily, nigdy o nikogo sie tak nie balam, glupi sen a ile zlego czlowiekowi robi:/ ![]() Lenova martwie sie o Ciebie, ten kaszel powinien zobaczyc lekarz.... ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Fewcia, ale po pomidorowce??? Ja pomidorowa jem od samego poczatku wlasciwie....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.