|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
mathilda-będzie lepiej, musi być...
|
|
#9452 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kochana ale na razie nie będzie i wiem co mówie, może z czasem...
|
#9453 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zdecydowac sie nie moge.. a co oprocz geografii zdajesz? bo ja jakbym chciala geografie rozszerzona to i pewnie matematyka rozszerzona by sie przydala, a z tym juz bedzie ciezko.. Chociaz lubie matematyke, ale sama materiału nie wiem czy dam rade przerobic. Hm.. Nie dam rady :PCytat:
no to juz Ci powodzenia w nauce zycze napewno pojdzie Ci swietnie ![]() A u mnie dzisiaj wiatr straszliwy... I wiecie co sie stalo.. rusztowanie, ktore bylo przy moim bloku sie przewrociło na ulice.. cud ze nikomu nic sie nie stalo i ze zadne auta tam wtedy nie staly i ze zadnych szyb w sąsiednim bloku nie powybijało, a było blisko.. Ale masakrycznie to wygladało brrr..
|
|
#9454 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja zdaję: francuski (rozszerzony) i geografię (rozszerzoną) - bo te dwa przedmioty liczą mi się na studia, no i polski, ale chyba podstawowy, bo mi się nie liczy. I tyle. Matematyka? Zdecydowanie nie.
|
|
|
#9455 |
|
Zadomowienie
|
lolitka-zdaję: polski (wiadomo
), angielski, matematykę, wos i historię, wszystko rozszerzone... właśnie męczę średniowiecze
|
|
#9456 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale matematyka + histroia? hmm na jakie to studia takie cos potrzebne?![]() a orientujecie sie cos moze nt. matury miedzynarodowej? trudniejsza od naszej? (oprocz tego ze w j. ang )
|
|
#9457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No u mnie ekhm..koles jest chyba innej orientacji.. :co ol: Ale..nie chce mi sie o nim pisac bo mi niedorbze.. Cytat:
Nie jestes sama Ja tez nie mam totalnie pojecia na co isc..I to wlasnie jest najgorsze.. Cytat:
![]() Ojej..mial brodke.. Jak mi to strasznie przypomina..Jak bdiesz w stanie to napisz..W kupie razniej..I pomozemy A teraz 3maj sie kochana Krowka-udanej imprezy Agosek-jak ja Ci zazdroszcze takie uczenia sie!!! I gratulujeJa dalej jestem chora. Tylko teraz juz coraz gorzej Boli mnie wszystko, glos mam jak jakis zul.. hehPS.musialam troche emotek usunac
|
|
|
#9458 |
|
Zadomowienie
|
lolitka-http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=3741974&po stcount=8485 <-leniuch jestem i nie chciało mi się pisać, więc musiałam poszukać
, a matma jest czasem dodatkowo punktowana, z resztą po coś chodzę przez 3 lata do mat-fizu
|
|
#9459 |
|
Zadomowienie
|
blaque Zdrowiej szybciutko
Szczerze nie wiem, co miałabym jeszcze napisać o M, co by Was zainteresowało Za to jutro jesteśmy umówieni, więc zapewne będę miała mnóstwo newsów
|
|
|
|
#9460 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) sciska jak sobie o tym pomysle brrr.. ale na cos sie w koncu kiedys zdecydowac trzeba bedzie..Cytat:
jeju jak ja sie matury boje !!![]() ale niepotrzebnie Wam tu mysl o maturze wniosłam ;p dzisiaj piatek i perspektywa weekendu ahh lubie piatki
|
|
#9461 |
|
Raczkowanie
|
hej
! Bardzo fajny watek, ja tez jestem '89 Tez sie boje matury, ale jak dobrze, ze nie musimy zdawac maksy obowiazkowo !! Bogu dzieki... ja zdaje angielksi,polski i biologie a jako 4 to (chyba) chemie... Boje sie, ale co tam
|
|
|
|
#9462 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przerwę te gadanie o nauce, HA!
WYGRALI! Do tego w szkole wszystko spoko, udana wizyta u fryzjera, mile spędzony wieczór... Ahhh... żyć nie umierać. Aż głupio mi tak pisać ![]() Z 4 rzeczy, na których mi dzisiaj zależało, udały się 3. Ta czwarta gorzej, przez moje dziwne usposobienie albo coś, no ale może w końcu kiedyś się rozwiąże. Wolę się skupić na pozytywach. 3:2 wygrali ![]() Agosek podziwiam Cię. Szczególnie za historię i jej połączenie z matematyką
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9463 |
|
Zadomowienie
|
Pobudka dziewuszki!!!
![]() Pisać jakie plany na weekend ![]() [koniecznie muszę się oderwać od porannego zamieszania...;]] |
|
|
|
#9464 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu ja tu wczoraj nic nie napisałam
![]() ![]() wpadłam tylko na chwilę na neta bo muszę sprawdzić jaki dojazd tzn. o której jadą autobusy, bo do Plazy chcę jechać z koleżanką, ale nie dziś ![]() eh, i mapkę z parkami narodowymi muszę na geografię wydrukować bo mamy spr. ![]() trzymajcie się
|
#9465 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ostatnio ile razy bym tu nie weszła, to wy o maturach ...
nie męczy was to? |
|
|
|
#9466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestać!
|
|
#9467 |
|
Zadomowienie
|
Krowko wszystkiego naj z okazji urodzil
duzo zdrowia, szczescia, spelnienia wszystkich marzen, udanej imprezy, szybkiego wydania dowodu zlapalam dola ;/ nawet jesc mi sie nie chce ;/
|
#9468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie smutaj ![]() Impreza była super, jestem wycieńczona, opisze więcej później i dodam zdjęcia
|
|
|
#9469 |
|
|
Turystyka na Akademii Ekonomicznej w Krakowie.
A jak się nie dostanę, to może na prywatną uczelnię na fotografię.. ![]() Ehh.. właśnie przerabiam pierwszy dział geografii.. Muszę ją zdać!
|
|
#9470 |
|
Wtajemniczenie
|
Krówko - ja również życzę wszystkiego naj naj naj
a teraz lecę pisać analizę na polski
|
#9471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powodzenia, napewno Cisie uda a uczysz sie normalnie z podrecznikow do trzech klas tylko ze rozszerzonych czy z czegos innego?Krówko - ja tez sie do zyczen dołączam wszystkiego najlepszego
|
|
#9472 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za zaprzestaniem gadania na temat nauki! Heh.
Wczoraj z koleżanką nawet przy piwie gadałyśmy o szkole, aż koledzy zaczęli się stawiać KRÓWKO Wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyystk iego najlepszego najwiekszego i najfajniejszego Ci życzę! Moja siostra też ma dziś urodziny - trzynaste ![]() A i jeszcze dwie ciocie... Popularna data, heh.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9473 |
|
Zadomowienie
|
KBM Wszystkiego naj naj naj
Muszę to napisać... Randka się udała ![]() ![]()
|
|
|
|
#9474 | |
|
|
Cytat:
![]() KBM, czekamy na zdjęcia.
|
|
|
#9475 |
|
Zadomowienie
|
Krówko przyłączam się do życzeń
( nie pisze bo nie mam już siły, nic się nie układa )
|
#9476 |
|
Zakorzenienie
|
krowa stoooo laaaaat stoooo lat
Alatienka wiecej szczegolow prosze kurcze, tak wieje ze o malo mi dzis glowy nie urwalo i srednio mi sie chce isc na te Wilki.
|
#9477 |
|
Zakorzenienie
|
Krówko Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Witaj w gronie starych dup hehe
) Twoje zdrówko!!!I wklejaj zdjęcia! Aha i abyś podążała ścieżką prawości, ścieżką prawdziwego Jedi A jeśli o mnie chodzi to możecie się już tylko za mnie modlić. Nic już nie poradzę na moją głupotę
|
#9478 |
|
Zadomowienie
|
laylaaa Co ja na ten temat mogę powiedzieć...
To było nasze pierwsze spotkanie sam na sam, więc zachowaliśmy umiar Byliśmy w bardzo fajnym lokalu. Wypiliśmy coś ciepłego i nawet za mnie zapłacił, chociaż to ja zapraszałam Baaardzo fajnie się rozmawiało. A zważywszy na to, że obydwoje nie jesteśmy zbytnio wygadani [z charakteru] to naprawdę poszło nam wspaniale ![]() Co do Wilków. Byłam na ich koncercie [uwielbiam] i naprawdę sądzę, że powinnaś pójść Nie będziesz żałować. A jeśli nawet to bardziej się żałuje, że się czegoś NIE zrobiło
|
|
|
|
#9479 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa zgadzama się z Alatienką idź na ten koncert, warto i też lubię wilki
|
#9480 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Fuksją
Jak dobrze, że teraz zaczną mi się rekolekcje. Krówko kochana wszystkiego naj naj najlepszego Wirtualny kwiatek dla Ciebie Zdjęcia poproszę żeby były do jutra, bo ja dziś wieczorem wychodzę na osiemnastkę kolegi, a chce je zobaczyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

mężczyźni?... I dlaczego nie tam gdzie ja?! 

ale zdecydowac sie nie moge.. a co oprocz geografii zdajesz? bo ja jakbym chciala geografie rozszerzona to i pewnie matematyka rozszerzona by sie przydala, a z tym juz bedzie ciezko.. Chociaz lubie matematyke, ale sama materiału nie wiem czy dam rade przerobic. Hm.. Nie dam rady :P
.
napewno pojdzie Ci swietnie

Za to jutro jesteśmy umówieni, więc zapewne będę miała mnóstwo newsów