Krakowianki - XXII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 20:51   #1831
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - XXII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A zauważyłaś, jacy oni są przystojni? A ja głupia poszłam z kolegą i w buciorach zamiast w szpileczkach z brzydszą koleżanką...
A ola_gie z chłopakiem

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 21:20   #1832
cholernarejestracja
Copyraptor

Malla, nie wprowadzaj dziewczyn w błąd powtarzasz, jaki to ty nie jesteś cienias, i wszystko takie łatwe, i nie wiem czy wynika to z chęci kokietowania, czy czego jeszcze...ale to przecież nieprawda. Byłam z Tobą na fitnessie, i cienias to byłam ja - jako osoba zupełnie niewysportowana byłam po treningu bardzo zmęczona, a ty się nawet nie spociłaś i skomentowałaś, że nie jesteś zmęczona i było bardzo łatwo. W dodatku regularnie chodzisz na fitnessy, chodzisz po górach, sama widzisz, że inni na treningach wymiękają, więc czemu wciąż powtarzasz, że jesteś taka słaba i bez kondycji?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 21:24   #1833
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Malla, nie wprowadzaj dziewczyn w błąd powtarzasz, jaki to ty nie jesteś cienias, i wszystko takie łatwe, i nie wiem czy wynika to z chęci kokietowania, czy czego jeszcze...ale to przecież nieprawda. Byłam z Tobą na fitnessie, i cienias to byłam ja - jako osoba zupełnie niewysportowana byłam po treningu bardzo zmęczona, a ty się nawet nie spociłaś i skomentowałaś, że nie jesteś zmęczona i było bardzo łatwo. W dodatku regularnie chodzisz na fitnessy, chodzisz po górach, sama widzisz, że inni na treningach wymiękają, więc czemu wciąż powtarzasz, że jesteś taka słaba i bez kondycji?
może to zależy od punktu odniesienia przy trenerce fitness, która regularnie i intensywnie ćwiczy od kilkunastu lat, będzie słaba, natomiast przy mnie, która no. wymięka, jak ma przez kilkanaście sekund oprzeć ciężar ciała na ramionach, będzie mistrzynią świata.

krótka piłka: potrzebuję fryzjera bo już nie mogę na siebie patrzeć. takiego który mnie nie skrzywdzi, a nieco ogarnie włosy, do 50zł, nie w Hucie, z krótkimi terminami zapisów (czyli do świąt)

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 21:25   #1834
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Tak się smucę z Wami od wczoraj, ale właśnie zdałam sobie sprawę, że z rzeczy, które kupiłam i jestem zadowolona to tylko szatkownica do jajek. Lubiłam ten sklep, ale ceny mieli wyśrubowane, a na wyprzedażach to, co mnie interesowało znikało.
Ja mało rzeczy stamtąd mam. Ale fajny sklep do oglądania
Dzisiaj byłam i wyszłam z niczym. Większość przeceniona tylko o 30%.
Czekam na likwidację tego w Bonarce.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
6m nie wiem. nawet nie pamiętam czy już to przekazałam czy nadal mam, a tym bardziej czy jest tam hydrolat.
Jeżeli potrzebujesz takiej informacji na już (wiem, że teraz jest to już nieaktualne, bo się poumawiałyście) to napisz wieczorem smsa.
Wychodzi na to że masz dalej Czy mogłabyś w takim razie zostawić Kasi?
Z hydrolatem już nieważne, zastanawiałam się czy zamawiać ale chyba tam był.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
No proszę
Kasiencja ma moje opakowanie po odżywce? Jak się zgodzi to mogę jej przekazać ten balsam

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
ale mamy czas az do starcia z prawdziwą depresją
https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
A czy się coś wyjaśniło? I tak i nie.
Słowa Berbeki skierowane do Artura Małka, żeby połączyli się liną przy schodzeniu, żeby nie schodził sam, bo to niebezpieczne są dla mnie dowodem tego, że to alpinista starej daty i że nie żyje tylko dlatego, że nie chciał zostawić najsłabszego samego.
Zła jestem (nie znam szczegółów organizacyjnych, więc nie wiem kogo obwiniać), że w obozie IV nie czekala zadna dwójka "w pogotowiu". ¯Ze wyprawa nie byla powiekszona o dwóch himalaistów w dobrym stanie, którym nie zalezy na wejsciu na szczyt (Szerpowie byliby pod tym wzgledem idealni) i którzy w razie problemów u osób atakujacych szczyt moglyby wyjść im na przeciw z pomocą. A tak... Adam i Artur po ataku szczytowym nadawali się tylko do zagotowania wody i nie było szans na uratowanie życia Tomkowi. No a Maciek... moralność nie pozwoliła zostawić mu człowieka w potrzebie i zapłacił za nią najwyższą cenę.
Mam nadzieje, że to nie wzgledy finansowe i ogromna potrzeba oszczedzania na wszystkim, ale np. problem z dostaniem pozwolenia spowodował, ze skład ekipy był tak mały .
Straszne to. Ale jak MB był takim typem człowieka to byłoby mu bardzo ciężko żyć z tym, że zostawił młodszego kolegę wiedząc, że umrze Co innego gdyby tę decyzję podjęli w trójkę.
Czytałam właśnie, że A i A próbowali wyjść na pomoc i też mnie zdziwiło, że w bazie nie było nikogo więcej. Chociaż jeśli T zasłabł krótko po zejściu ze szczytu to zanim pomoc by dotarła i tak by było za późno.
Wcześniej mówili jeszcze coś o jakims Pakistańczyku, który ruszył z pomocą. On nie był w ich ekipie?
Zastanawia mnie jak wygląda taka baza. Namiot i ognisko?
Stary 2013-03-21, 21:27   #1835
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cienias to jestem ja, przedwczoraj miałam problem z wczłapaniem (bo wejściem bym tego nie nazwała) na czwarte czy tam nawet trzecie piętro... Wstyd
Stary 2013-03-21, 21:34   #1836
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
krótka piłka: potrzebuję fryzjera bo już nie mogę na siebie patrzeć. takiego który mnie nie skrzywdzi, a nieco ogarnie włosy, do 50zł, nie w Hucie, z krótkimi terminami zapisów (czyli do świąt)
skoro masz takie wymagania to nie pomogę tani, nie w Hucie i jeszcze, żeby miał termin w gorącym przedświątecznym okresie (najbliższe 7 dni)

Stary 2013-03-21, 21:37   #1837
kasiencja
Pani Buka

no to może być też po świętach, ale reszta wymagań aktualna

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 21:46   #1838
WrednaMyszka
Zakorzenienie

kasiencja, https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1043. To nie Huta
Kiedyś chodziłam też do Piotra Karnafała, Hair Club na Żabincu, ceny też jakoś 40-50 zł, byłam zadowolona, ale przestałam jeździć, bo w godzinach szczytu długo się stamtąd wyjeżdżało.

Stary 2013-03-21, 21:55   #1839
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Bo byłaś po raz pierwszy od dawna, a ja chodziłam regularnie, więc mój organizm nie był zaskoczony używanymi mięśniami.

Gdybyś ćwiczyła tyle co ja, podnosiłabyś jedną ręką fortepian, a moim osiągnięciem jest co najwyżej wytrzymanie pełnej ilości powtórzeń.

Z górami kiepsko niestety. W lecie będę mogła chodzić sama, ale zimą nie chcę, więc grzeję dupkę w domu.
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie jak wygląda taka baza. Namiot i ognisko?
Jakie ognisko?
Stary 2013-03-21, 22:02   #1840
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Bo byłaś po raz pierwszy od dawna, a ja chodziłam regularnie, więc mój organizm nie był zaskoczony używanymi mięśniami.

Gdybyś ćwiczyła tyle co ja, podnosiłabyś jedną ręką fortepian, a moim osiągnięciem jest co najwyżej wytrzymanie pełnej ilości powtórzeń.

Z górami kiepsko niestety. W lecie będę mogła chodzić sama, ale zimą nie chcę, więc grzeję dupkę w domu.

Jakie ognisko?
No to najwyraźniej nie jesteś tak cienka, skoro chodzisz od dawna, Twój organizm nie jest zaskoczony, dużo ćwiczysz i wytrzymujesz no. Po prostu moim zdaniem trochę przesadzasz mówiąc, że coś było turbołatwe bo ty wytrzymałaś, jednocześnie pisząc, że ileśtam osób nie dało rady.
Stary 2013-03-21, 22:09   #1841
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cholerka ćwiczy mega dużo, tak wszystkich zawstydziła w obwarzankach, że przestały się w ogóle odzywać
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:19   #1842
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie ognisko?
No nie wiem Przecież nie ma tam schroniska, a sporo oni tam śpią i ktoś na nich czeka to chyba muszą się jakoś ogrzewać
Stary 2013-03-21, 22:37   #1843
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Cholerka ćwiczy mega dużo, tak wszystkich zawstydziła w obwarzankach, że przestały się w ogóle odzywać
No, właśnie od tygodnia mam przestój ale dziś byłam na basenie, idę odmeldować. Z tym, że ja po moich 45 minutach steppera jestem zmęczona i spocona
Stary 2013-03-21, 22:45   #1844
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Widziałyście projekt, który wygrał konkurs na mural Galerii Krakowskiej? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Szary, bury...

Stary 2013-03-21, 22:51   #1845
lily92920
Zakorzenienie

Ja już planuje dietę od dawna i co, nie chce mi się Kocham jeść
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 22:56   #1846
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no, kobo zazwyczaj kosztuje kilkanaście zł, a te w pudełeczkach faktycznie były przecenione - cienie my essence kupuję regularnie bo lubię, i one na stoisku kosztują 7-8zł, a w pudełeczkach były za 4-5 na przykład.
O to szok, bo ja zdanie o wyprzedażach w Naturze mam takie jak Hiper
Cytat:
ooo, jakie???

A zauważyłaś, jacy oni są przystojni? A ja głupia poszłam z kolegą i w buciorach zamiast w szpileczkach z brzydszą koleżanką...
Całe skórzane, bez membrany. http://www.polarsport.pl/product/390...%20WOMEN'S
Obeszłam wszystkie sklepy w centrum i tylko jeden model był dla mnie naprawdę wygodny notabene mocne wiązanie butów to dla mnie taka katorga że po ~10 przymierzonych parach miałam bąbel (sic) na ręce
Nie zauważyłam, że są przystojni Ale jeden to facet mojej znajomej
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
A ola_gie z chłopakiem
No a kto mi lepiej doradzi
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

A nie mówiłam Ci kiedyś o dobrej fryzjerce na Kurdwanowie? U mnie na osiedlu też jest fajna jakby co
Cytat:
J
Kasiencja ma moje opakowanie po odżywce? Jak się zgodzi to mogę jej przekazać ten balsam
Tak, dałam jej puste opakowanie To przekaż, proszę mam Ci coś za niego dać?
Cytat:
Widziałyście projekt, który wygrał konkurs na mural Galerii Krakowskiej? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Szary, bury...
Nie podoba mi się.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja już planuje dietę od dawna i co, nie chce mi się Kocham jeść
High five!

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 23:03   #1847
mmmmmm
Zakorzenienie

Myszka też mi się taki smutny wydaje ten mural

Cytat:
Tak, dałam jej puste opakowanie To przekaż, proszę mam Ci coś za niego dać?
Nie, nic
A w Twoim opakowaniu serio nic nie było? Nic a nic?
Stary 2013-03-21, 23:06   #1848
ola_gie
Zakorzenienie

A ja w ogóle dostałam dzisiaj masę prezentów, bo odebrałam zamówiony przedwczoraj blenderek, zgarnęłam od Kasiencji zamówienie bb (dzięki Hiper ) i jeszcze przyszła mi z USA przesyłka ze stempelkami, która mogła iść miesiąc, a dostałam ją po tygodniu

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Nie, nic
A w Twoim opakowaniu serio nic nie było? Nic a nic?

Nie
Cośtam pod światło było odrobinę widoczne, ale jak się dotknie palcem to i tak jest suche

Tak właśnie.
Stary 2013-03-21, 23:08   #1849
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
No to najwyraźniej nie jesteś tak cienka, skoro chodzisz od dawna, Twój organizm nie jest zaskoczony, dużo ćwiczysz i wytrzymujesz no. Po prostu moim zdaniem trochę przesadzasz mówiąc, że coś było turbołatwe bo ty wytrzymałaś, jednocześnie pisząc, że ileśtam osób nie dało rady.
Oj tam, oj tam, jestem mega cienka w stosunku do efektów, jakich można by było się spodziewać po uprawianych aktywnościach. Zgadnij, kto najwolniej schodził z gór, gdy pojechałyśmy z dziewczynami Zdarzały mi się zajęcia, po których trzeba było mnie zdrapywać z podłogi, a instruktorka niewzruszona wyginała się w pełnym makijażu

Mój organizm ma bardzo ograniczone możliwości, płuca wcześniaka są mało wydolne, w spirometrii zawsze wychodzi, że oddycham skrzelami, bo płucami to raczej nie Chodziłam przez parę miesięcy na doskonalenie pływania, a nie przepłynę kraulem dwóch metrów, najczęściej kręcę się w kółko Nie przerzucę piłki przez siatkę przy zagrywce, nie trafię kijem bilardowym w bilę, nie trafię rzutką w tarczę i zdecydowanie nie chciałabyś mnie widzieć na treningu łuczniczym, jeśli Ci życie miłe Mam fatalną koordynację, podstawowy obrót w salsie wykonam tylko w zwolnionym tempie i z odliczaniem, bo inaczej plączą mi się nogi. Mimo to uwielbiam ruch i endorfinowy zastrzyk, jaki mi daje

Mięśniaki dziś wymiękły przy podskokach ze skrętem. Widać, że trenują tylko siłowo, zaniedbują aeroby i dlatego marudzą "nie dam rady", "ile jeszcze"... To urocze Instruktorka do mnie "o, tak właśnie trzeba to robić", a panowie leżą i paczają. Jogin - pakerzy 3:0. W niedzielę chyba znowu się wybiorę, bo na takich zajęciach jeszcze nie byłam i jestem ciekawa, jak będą wyglądać kolejne. Żeby nie było, spociłam się jak szczur, nawet w pachwinach (wyglądało, jakbym się posikała, okropność). Odkąd używam blokera, pocą mi się dziwne miejsca...
Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość

w wątku też
Cytat:
No nie wiem Przecież nie ma tam schroniska, a sporo oni tam śpią i ktoś na nich czeka to chyba muszą się jakoś ogrzewać
Topią wodę z lodowca butlą z gazem, ale ogniska nie mieliby z czego rozpalić, skoro wokół lód i skała. Brykietów nie noszą ze sobą A jak marnie płonie ogień na takiej wysokości...
Cytat:
Szary, bury...
Srebrny, futurystyczny Bury to mi właśnie pięty podgryza, chyba głodny.
Cytat:
Całe skórzane, bez membrany. http://www.polarsport.pl/product/390...%20WOMEN'S
Obeszłam wszystkie sklepy w centrum i tylko jeden model był dla mnie naprawdę wygodny notabene mocne wiązanie butów to dla mnie taka katorga że po ~10 przymierzonych parach miałam bąbel (sic) na ręce
Piona! Pisałam wczoraj na FB, że mam odciski od wiązania Mierzyłam trochę tego, spędziłam w sklepie godzinę.

Wyglądają dobrze Daj znać, jak się sprawują, ostatnie buty górskie bez membrany, jakie miałam, to były martensy W moich poprzednich "płynna guma" na czubku zaczęła pękać po 4 latach.
Stary 2013-03-21, 23:15   #1850
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja tego w sumie nie rozumiem, na basenie pływam godzinę, przepływam 1-1,5 kilometra i nie czuję zmęczenia, mogłabym pływać jeszcze drugą godzinę. Po 45 minutach steppera modlę się, żeby się czas skończył, a na aerobiku w ogóle wymiękam

Ola, jakie stempelki? Pochwal się, uwielbiam takie rzeczy wczoraj łaziłam po empiku i macałam.

Ja wczoraj odebrałam zamówienie od Mistrzyni, dziś od 6^m, i nie mogę się doczekać środy i BB i cieni od Gg a już zupełnie się nie mogę doczekać spotkania z Ineso i odbioru eko-jedzonka
Stary 2013-03-22, 00:21   #1851
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja tego w sumie nie rozumiem, na basenie pływam godzinę, przepływam 1-1,5 kilometra i nie czuję zmęczenia, mogłabym pływać jeszcze drugą godzinę. Po 45 minutach steppera modlę się, żeby się czas skończył, a na aerobiku w ogóle wymiękam
Może powinnaś ćwiczyć na Księżycu
Stary 2013-03-22, 01:34   #1852
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Piona! Pisałam wczoraj na FB, że mam odciski od wiązania Mierzyłam trochę tego, spędziłam w sklepie godzinę.

Wyglądają dobrze Daj znać, jak się sprawują, ostatnie buty górskie bez membrany, jakie miałam, to były martensy W moich poprzednich "płynna guma" na czubku zaczęła pękać po 4 latach.
Mam nadzieję, że będę miała niebawem okazję je sprawdzić i że będę zadowolona
Cytat:

Ola, jakie stempelki? Pochwal się, uwielbiam takie rzeczy wczoraj łaziłam po empiku i macałam.
http://mycutestamps.com/shopping.html

Mam zestawy: "Miss you", "Hello doodle" i "Spunky Nature" - wzięłam takie najbardziej uniwersalne, jakieś kwiatki i inne bzdety
Likwidują sklep i stempelki są w śmiesznych cenach, ale mnie już na nic nie staaaać a wzięłabym więcej!

Tak właśnie.
Stary 2013-03-22, 01:45   #1853
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja nie do końca rozumiem, to są takie naklejki, czy gumowe te stampy, czy jak się tego używa? *ignorancja*
Stary 2013-03-22, 06:37   #1854
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
No najbardziej to Szerpom, bo oni są bardzo biedni, a rodząc się na 4tys metrów mają świetne warunki fizyczne do himalaizmu i nie zależy im na górskich sukcesach tylko na zarobieniu $ na przetrwanie
Acha, nie wiedziałam, że tak to działa, myślałam, że mówisz o innych himalaistach
Cytat:
Przecież znam patent od vexgirl Tylko jak mi się kilka kolorów wymieszało na mix to co, mam się w Kopciuszka bawić i oddzielać ziarneka?
Cytat:
Malla, nie wprowadzaj dziewczyn w błąd powtarzasz, jaki to ty nie jesteś cienias, i wszystko takie łatwe, i nie wiem czy wynika to z chęci kokietowania, czy czego jeszcze...ale to przecież nieprawda.
Mam podobne odczucia. Rozumiem Malla Twoje argumenty, ale nie zmienia to faktu, że i tak jesteś bardziej wytrzymała niż osoby, które nie ćwiczą lub zaczynają.
Mnie po miesiącach braku ruchu wykończyło 50 min. jogi dla początkujących, gdzie prawie cały czas się stało, albo siedziało. Wysiłkiem było samo utrzymywanie prostej sylwetki i napięcia mięśni.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Cienias to jestem ja, przedwczoraj miałam problem z wczłapaniem (bo wejściem bym tego nie nazwała) na czwarte czy tam nawet trzecie piętro... Wstyd
Piąteczka
Cytat:
notabene mocne wiązanie butów to dla mnie taka katorga że po ~10 przymierzonych parach miałam bąbel (sic) na ręce
Dla mnie też, wiecznie mi się rozwiązują. Chyba, że mi tż zawiąże
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 07:40   #1855
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Szary, bury...
Strasznie mi się nie podoba, byłam za pawiem... Ciekawa jestem, który projekt wygra na AGH
Stary 2013-03-22, 08:44   #1856
2016070953
Konto usunięte

wróciłam - cześć pisemna zdana, ustny w plecy
realnie do ustnego będę podchodziła w sierpniu, bo na termin czerwcowy nie wiem czy się fizycznie uda załatwić papierologię
ale i tak powinnam się cieszyć że udało mi się zdać część pisemną za pierwszym razem.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 08:46   #1857
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Przecież znam patent od vexgirl Tylko jak mi się kilka kolorów wymieszało na mix to co, mam się w Kopciuszka bawić i oddzielać ziarneka?
No nie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Strasznie mi się nie podoba, byłam za pawiem... Ciekawa jestem, który projekt wygra na AGH
Widziałaś, jakie projekty nie przeszły do drugiego etapu?
1. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
2. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Według mnie o wiele ładniejsze od tych, które przeszły

Stary 2013-03-22, 09:06   #1858
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
realnie do ustnego będę podchodziła w sierpniu, bo na termin czerwcowy nie wiem czy się fizycznie uda załatwić papierologię
ale i tak powinnam się cieszyć że udało mi się zdać część pisemną za pierwszym razem.
:tuli:
Wielkie za zdanie pisemnego! Przecież to już duży wyczyn Następnym razem będziesz już wiedzieć co i jak, dzięki temu będziesz troszkę pewniejsza, coś jeszcze poczytasz i będzie dużo lepiej

Akumulator mi padł w autku I to na dodatek jak już go w całości odśnieżyłam i odskrobałam z lodu
Stary 2013-03-22, 09:16   #1859
2016070953
Konto usunięte

Dzięki OMD, dużo osób mi to mówi, cieszę się oczywiście z tego pisemnego. ale porażką było to, że ustny był w tym samym dniu co pisemny. Poza tym jak weszłam na ustny to już na wejściu widziałam że komisja jest nastawiona na anty, przewodniczący komisji coś zaczął gadać że zdałam, i że jest to wiele i tak nie wiele i mi pod nos podsunął moje wyniki pisemnego (w sumie 78 pkt miałam, 5 pkt zadanko, reszta test). I potem zadawał pytania, które w większości były dziwne i poniekąd związane z tym co powinny ale nie do końca. Trafiłam na wrednego osobnika który z takich dziwnych zachowań jest znany.

Na bogini przecież to jest egzamin a nie konkurs wzorowego ucznia żeby mieć maksymalną ilość punktów!!!

poza tym to by było za piękne gdybym zdała całość od razu.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 09:29   #1860
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość

Hard, gratulacje Teraz będzie Ci łatwiej zdać ustny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości