|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
ustny na pewno będzie zdany następnym razem Cytat:
![]() kable rozruchowe wożę już w bagażniku - też na wszelki wypadek.
|
|
#1862 |
|
Konto usunięte
|
Gratuluję, Hard!
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już skorupa zaczyna puszczać to wtedy wychodzę i zmiatam
|
|
|
#1864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak Ci zazdroszczę, że jesteś już tak daleko w tym wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
Ja parkuję na ulicy przed blokiem. Jak było to wielkie oblodzenie i mój samochód był odladzany to też był odpalony-jakiś dziadek zwrócił uwagę, że nie wolno tak kopcić pod blokiem i co ludzie sobie w ogóle wyobrażają....
|
|
|
#1865 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hiper- włosy są super!
jeszcze raz dziękuję![]() Cytat:
Cytat:
![]() z Kasiencją widziałam się wczoraj, ale jakoś zgadamy się po weekendzie. Kasiencja ok? Cytat:
nie rozumiem tego. Kraków jest w ogóle szary i bury, a już zwłaszcza właśnie okolice dworca więc dlaczego by tego nie rozjaśnić, żeby było weselej i milej popatrzeć? Cytat:
![]() widać może nie można mieć wszystkiego, ale najważniejsze, że zdałaś 50%. To też pokazuje, że tak na prawdę byłaś porządnie przygotowana. Wg mnie dużo trudniej jest zdać pisemny niż ustny, a na ustnym to już jest widzimisię komisji, bo mogą oblać nie tyle że za brak wiedzy ile za wszystko co im się wymyśli- tego nie da się zweryfikować Cytat:
Cholerka- ![]() essence crystalliced, rozświetlacz w płynie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...w-plynie.html- zużycie minimalne - oddam za kg bananów- Cholerka te rzeczy oddam za jakieś czekolady czy coś w tym stylu - essence stay all day- 2 cienie ledwo maźnięte palcem nr 01 i 02 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAQ&d ur=1398 Cholerka skleroza
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Czy możecie polecić jakieś sympatyczne czytelnie w Krakowie gdzie można spokojnie się pouczyć z własnych materiałów? Rajska - wiadomo. Ale atmosfera i kolejki zaczęły mnie męczyć i szukam jakiegoś mniej tłocznego odpowiednika. Pomożecie?
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odśnieżanie mam właśnie albo jak wracam od TŻta czyli pod blokiem albo jak z uczelni czyli też na osiedlu
|
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Poza tym Malla, brak koordynacji a brak kondycji, to jednak dwie różne rzeczy .
|
||
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Ile razy w tygodniu jeździsz autem? Bo ja codziennie i codziennie muszę odśnieżać, czasami nawet dwa razy dziennie (jak wracam z uczelni, a potem jak wracam np. od TŻta). Możliwe, że to jednak ja się więcej naodśnieżam
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- No jest...
|
|
#1871 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem zła |
|
|
|
|
#1872 |
|
Konto usunięte
|
dzięki dziewczynki
widać wszelakie ustne egzaminy mają w sobie coś z "ty nie zdasz, bo nam się twoja gęba nie podoba" - czyli tak jak było na studiach ![]() racja, nie da się mieć wszystkiego bo to by było za piękne gdyby wszystko za łatwo przychodziło - nie doceniało by się. pisemny fakt - jest ciężko zdać, bo testy są jakie są i zadanka też :/ OMD - jakbyś chciała jakieś materiały to się podziele z Tobą jak zdam ten ustny
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Aaaa, to u Ineso
|
|
|
#1874 |
|
Konto usunięte
|
bardzo mnie też podbudowało to co mi napisał kolega z pracy
było to bardzo miłe i takie serdeczne kurcze on naprawdę mnie lubi, pamiętam jak kiedyś byliśmy sami w pracy to puszczał mi fajną muzykę i teraz się zorientowałam że to była płytka z muzyką związaną z 50 twarzy Greya he he a w ogóle to on mi często puszcza taką fajną muzę jak sobie siedzimy w pracy jak nie ma naszej szefowej bo ona nam zawsze puszcza jazz - też to fajne ![]() W Wawie jak byłam sama w pokoju bez tv i radia miałam nieco czasu na przemyślenia i doszłam do wniosku że czasem przesadzam i wyolbrzymiam pewne rzeczy i że powinnam z niektórymi osobami zakończyć kontakty ( nie chodzi tu bynajmniej o Was ). I takie tam....
|
|
|
|
#1875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem czemu dziadki czy nie-dziadki mają się czepiać o odpalanie samochodu pod blokiem. to co masz go przepchnąć 200m dalej? Cytat:
Cytat:
fajnie czasem tak się wyciszyć i pomyśleć- ważne żeby to było konstruktywne. no i przekuć to jeszcze na działanie.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1876 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Masz jakiś określony czas (rok, ileś sesji egzaminacyjnych itd.) na zdanie wszystkich części?
|
|
#1877 |
|
Konto usunięte
|
tak - muszę podjeść do ustnego w ciągu 12 mcy od daty ostatniego podejścia żeby pisemny nie stracił ważności, planuję podejść w sierpniu bo na czerwiec się mogę nie wyrobić z papierami.
dziwak dziwakiem ale taki egzamin kosztuje - ergo, dlatego chyba im zalezy żeby nie od razu wszyscy zdali - tak jak na studiach - gdzie warunki i powtarzanie roku też kosztują :/ Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-03-22 o 12:14 |
|
|
|
#1878 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1879 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale zupełnie nie ma czego. Po prostu mam świetnego instruktora Cytat:
![]() 2. Tak, metalowe, wielkości inglotowych. Jakościowo dobre, ale nie wszystkie kolory. Świetne są perły, satyny, ale maty straszliwie się kruszą... Mimo, że mają śliczne kolorki i niezłą pigmentację. Cytat:
No to gratki! Ale co się martwisz? Większość masz już za sobą! Nie wierze w to co czytam! Dżi-dżi zadowolona z farbowania Cieszę się, że wyszło i polecam się na przyszłość
|
|||
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
wczoraj też pisali egzamin ludzie po aplikacji adwokackiej i spotkałam dziewczyne która rok temu nie zdała i pisała powtórny egzamin, jak nie zda teraz to musi aplikację powtarzać :/
dzięki Hiper
|
|
|
|
#1881 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdzie za pocztą?
|
|
#1882 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Uuuuuups Cytat:
|
||
|
|
|
#1883 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Sznurówki najlepiej wiązać na podwójną kokardkę, wtedy się nie rozwiązują. Gorzej, że zdarza im się to, gdy akurat chcemy je rozwiązać ![]() Cytat:
![]() A ustne to niestety często widzimisię egzaminatora... Ile trwa załatwianie papierów, że do czerwca nie zdążysz? Cytat:
Projekty na AGH też fajne, w ogóle fajna sprawa z muralami
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-03-22 o 13:07 |
||||
|
|
|
#1884 |
|
Konto usunięte
|
Malla jakbym chciała zdawać w czerwcu, papiery musiałabym wysłać najpóźniej 5 kwietnia.
a do papierów muszę dołączyć decyzję odmowną jaką mi oni przyślą, a przyślą ją pewnie 5 kwietnia
|
|
|
|
#1885 |
|
Konto usunięte
|
Osobiście uważam, że na fryzjerze nie ma co oszczędzać, nawet jeśli wydaje nam się, że chcemy "jedynie" włosy wycieniować. Dobre cięcie to inwestycja, nie tylko w nasze dobre samopoczucie, ale rownież i w czas spędzany rano przed lustrem. Dobry fryzjer wie, że jest dobry i się ceni, więc kwota do 50 zł raczej to wyklucza (chyba, że po znajomości). Uważam, że w praktyce dobry fryzjer = dobre cięcie zaczyna się od 70 zł wzwyż. Wolę zapłacić 100 zł raz na 3 m-ce, niż 50 zł co miesiąc, bo włosy nie będą mi się układać.
|
|
|
|
#1886 |
|
Copyraptor
|
A ja mam proste włosy, zarówno pod względem kształtu jak i trudności cięcia, i nie chcę wydawać nawet tych 50zł na podcięcie końcówek, bo to naprawdę ciężko spieprzyć. Jak mam przypływ gotówki to wydam, ale obecnie wolę przyoszczędzić.
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1888 |
|
Konto usunięte
|
No widzisz, a nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że dobre cięcie potrafi domknąć łuskę włosa i dzięki temu włosy się mniej rozdwajają. I w drugą stronę - niedoświadczona fyzjerka może spowodować, że włosy będą się mocniej rozdwajać. Nie mówiąc już o tym jak wasze wlosy będą się układać.
|
|
|
|
#1889 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39921195]No widzisz, a nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że dobre cięcie potrafi domknąć łuskę włosa i dzięki temu włosy się mniej rozdwajają. I w drugą stronę - niedoświadczona fyzjerka może spowodować, że włosy będą się mocniej rozdwajać. Nie mówiąc już o tym jak wasze wlosy będą się układać.[/QUOTE]
Wiesz co, korzystałam już z usług różnych fryzjerek - takich za 15 zł, i takich za 170. I żadne cięcie, za żadną cenę, nie sprawiło magicznie, że końcówki przestały mi się rozdwajać na dłużej niż 2 miesiące. Ja mam włosy do łopatek, noszę je zawsze rozpuszczone, ocierają się o ubranie, gniotą się jak siedzę, śpię i tak dalej. Nie sądzę, żeby cięcie mogło je przed tym jakoś magicznie uchronić, będą się rozdwajać i tyle, takie mam włosy po prostu i też mało o nie dbam, w porównaniu z maniaczkami włosowymi. Chodzę do fryzjera co 2-3 miesiące na podcięcie końcówek, często do jakiegoś salonu u Pani Krysi bo akurat go mijam na jakimś osiedlu, więc, no, nie wydam na to stówki. Nie stać mnie na to i uważam, że nie warto
|
|
|
|
#1890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ruszam auto jakieś 3 może 4 razy w tygodniu. Czasem mi aż szkoda, że stoi taki biedny pod tym blokiem W mieście nie jest mi tak bardzo potrzebny-tyle co podjechać czasem gdzieś dalej lub skoczyć na zakupy. W domu go dużo bardziej wykorzystywałam i teraz na samą myśl, że będę tydzień tam bez auta robi mi się słabo![]() Cytat:
![]() Nie wiem jeszcze gdzie iść pobrać jedne dokumenty ale to już na fb Ci napiszę jakoś w weekend z prośbą o pomoc i instrukcje ![]() Cytat:
![]() Dziwi mnie to tym bardziej, że nie odpalam i nie gazuje samochodu np o 6 rano gdy większość bloku śpi...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

ustny na pewno będzie zdany następnym razem 

Jak już skorupa zaczyna puszczać to wtedy wychodzę i zmiatam
I tak Ci zazdroszczę, że jesteś już tak daleko w tym wszystkim