|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
kocurr!!!! ubije gumowym mloteczkiem
ciesze sie, ze wszystko w porzadku!!! |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
mobilizacja jak przed sanepidem ![]() piekny, mały czlowiek!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Kocurku
|
|
|
|
#1595 |
|
Konto usunięte
|
OK, wzięłam prysznic i wychodzę
Do później
|
|
|
|
#1596 | |||
|
Zakorzenienie
|
WITAM!
Cytat:
To tak jak ja!! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39917308]No to ja może je napiszę, kto wiem, może pójdzie łatwiej: - mini Tesco - targ - po drodze cmentarz (bo akurat żeby przejść z jednego miejsca do drugiego przechodzę przez cmentarz) - zaścielić łóżko - doładować zmywarkę - ogarnąć z grubsza mieszkanie (dosłownie z 3 rzeczy) - zrobić sobie obiad i odpoczywać... TŻ ma dzisiaj wychodne, więc mam popołudnie dla siebie.[/QUOTE] PERSE! mi sie najbardziej ten ostatbi podoba punkt ( a raczej jego czesc) Zaciskam!!!! ![]() IZA!!!!!!!!!!!!!!!! nie no ten gosciu ma cos z głowa!!! Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Esesko, Zosia cudowna
Cytat:
Cytat:
Nie wyobrażam sobie gotowania 2 dań codziennie, to jak cały etat w pracy a tu jeszcze jakieś ciasto, coś tam, coś tam Ja gotuję tylko w weekend, bo Małżonek wtedy przyjeżdża a później cały tydzień odgrzewam i dojadam - w poniedziałek z soboty, we wtorek i środę z niedzieli, w czwartej zjadam tradycyjnie jajecznicę i w piątek zaczynam gotowanie dla Męża nie wiem co to będzie, jak zamieszkamy w końcu razem ![]() Cytat:
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wrocilam ze spaceru, kroto bylysmy bo wieje. boli mnie glowa mam katar i @ - czyli pelnia szczescia
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#1599 |
|
Konto usunięte
|
Uff wróciłam.
W sumie nie kupiłam połowy rzeczy, które zaplanowałam, ale jakoś dzisiaj mi się totalnie odwidziało, ta pogodaaaaaaaaa ![]() Mam obiad i mam śniadanie na jutro i styknie :P I tak muszę jutro wyjść, bo nie dostałam nigdzie palmy już. A TŻ idzie do fryzjera, to mi przyniesie ciężkie rzeczy. |
|
|
|
#1600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie ja z tych niecierpliwych ![]() Cytat:
mój bratanek też na początku nie ciągnął cyca a później jak się przyssał, to prawie 2 lata ciągnął bratowa wspomagała się laktatorem - dużo jej to pomogło.Cytat:
tego się trzymamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba schizuję wczoraj po pracy padłam i spałam, dziś w nocy wstawałam do toalety a teraz wydaje mi się, że mam taki pełny brzuch tzn. podbrzusze i znów mi się spać chce...oczywiście zdaję sobie sprawę, że to o wiele za wcześnie na jakiekolwiek objawy ale jakoś tak pozytywnie się nastawiam wiem, że nawet gdyby teraz się nie udało to następnym razem się uda
Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-03-22 o 15:40 |
|||||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
a jka mieszkacie?
![]()
|
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że wszystko ok |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy kochane
Odespałam ten cały stres....młody nie chciał kopać za bardzo od wczoraj więc na wizyte szłam zestresowana jak... Pani a jak to jest miec takie szczęście w domu?? Jesteś zmęczona? Nie masz jakiś humorków??? Dzis mnie naszło jak to będzie..czy sobie poradze...czy się nadaje na mame...
|
|
|
|
#1604 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() na kluski wbijaj i jak? już jest? Cytat:
Cytat:
muszę rodzinkę wykarmić, nie pracuję narazie, więc mam więcej czasu, no i bardzo lubię "kucharzyć"
|
|||
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, oddzielnie - on we Wrocławiu, ja w Częstochowie
Ja mam tutaj mieszkanie, które właśnie skończyłam remontować, dobrą pracę (od 17 lat tę samą), z dobrą atmosferą. A mój Małżonek pracę we Wrocławiu, z której jest zadowolony i chorą mamę, którą się opiekuje. No i widzimy się tylko w weekendy
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#1606 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1607 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do palanta to koleżanka powiedziała mi że ostatnio płakał bo nie dostał do adpocji dziecka które mieli dostać.A on i jego żona mają już po 40 lat.Tak szczerze to wogóle mi go nie żal ![]() Byliśmy dziś z tż w agencji pracy tymczasowej przez którą ja pracuje.Ja byłam podpisać umowy a tż zapytać o prace.Pani z agencji powiedziała mu że jest szansa żeby go przyjąc do mnie na magazyn
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku. Zwłaszcza u Kooocurki
![]() A mnie tak bardzo boliiiii... chyba nie wytrzymam ![]() Dziś podał mi drugą tabletę, ledwo zdążyłam do domu dojechać i się zaczęło......
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
Santom, cieszę się, że chociaż fizycznie jest ok.
Ja na przytulanki długo po # nie miałam ochoty... Esia, malinkę?! Oj, kocha Cię Córa, kocha! ![]() Lunka, cieszę się, że wracacie już do domku! Mam nadzieję, że szybko się dotrzecie z synkiem. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się rozkręcić karmienie. Jeśli masz taką możliwość, to może umów się z doradcą laktacyjnym. I przykro mi z powodu dziadka Kocur, super wieści! Tylko siedź już grzecznie na pupie, co? ![]() Iza, najpierw chciałam pisać "Co za palant!". Później doczytałam o tej nieudanej adopcji i już sama nie wiem, co myśleć... Dziwny człowiek... Co oczywiście nie zmienia faktu, że się zachował wobec Ciebie okropnie ![]() I trzymam kciuki za pracę dla męża! ![]() Pani, daj znać potem, jak wizytacja przebiegła No, właśnie... Elizka milczy coś ostatnio... A od Moni jakieś wieści są? |
|
|
|
#1613 | ||
|
Rozeznanie
|
Oczywiście z przyjemnością zamieszczę zdjęcie tego co wymodziłam w mojej "big" łazience
![]() Cytat:
![]() Cytat:
IZA ty to masz z tym kolesiem niezłe jazdy ![]() KOCURKU kamień z serca, cudownie że wszystko jest w porządku MEASIA teraz to się porządnie wygrzej bo co jak co ale pogoda nie sprzyja spacerowaniu ELIZA gdzie się podziewasz? RENA zaciskam kciuki za pozytywny teścik, kiedy robisz? PANI jak wizyta teściowej? ![]() PERSE co kupiłaś? EWEL co u Ciebie? Jak się czujecie?
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dość długie cykle 31-32 dni...normalnie mnie kusi - przez Ciebie ![]() Cytat:
no właśnie sama nie wiem termin @ mam na 27/03
|
||
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
Wadera, przytulam...
Lekarz Ci dał jakieś wskazówki? Anusia, jak już wygonisz robotników, to pokażesz nam zdjęcia? ![]() Rena, jeśli masz 31-32 dniowe cykle, a teraz jesteś w 24 dc, to Ci teraz test nie wyjdzie miarodajny. Ja bym poczekała jeszcze tydzień. Ja robiłam w dniu spodziewanej @. I wtedy wyszedł. Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2013-03-22 o 18:46 |
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Rena zrób jutro
Jak będzie negatywny i nie będzie @ to najwyżej powtórzysz za kilka dni.
|
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
Anusiu a same rzeczy do jedzenia, mięsko, pieczywo, nie kupiłam jedynie warzyw i owoców, bo już bym nie uniosła. Jutro mi TŻ dokupi.
Miałam jakiś ból kości łonowej przy chodzeniu. Ale położyłam się spać i przeszło. Nie wiem, co to znowu.... |
|
|
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
Może poczekaj do poniedziałku, pośpiech jest nie wskazany w tych sprawach. Doskonale wiem że ciężko wytrzymać ale chyba dasz radę a myślę że w poniedziałek będzie już na 100% wiarygodny test.
Wiadomość dla Agatki: " Jeśli przeczytam jeszcze raz na "pewnym forum" twoje pesymistyczne myślenie to nie będę patrzeć na nic tyko przełożę przez kolano i dam porządnego klapsiora Proszę się niczego nie doszukiwać i myśleć pozytywnie ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Z przyjemnością, ale najpierw muszę ich pogonić ![]() Remont miał trwać dwa tygodnie a nie wiem czy w trzech się zamkną, ostatnio przez tych fachowców zalałam sąsiadkę Ręce, cycki opadają nie mam już do nich siły. Wcześniej pilnował ich Tż przez dwa tygodnie teraz ja zaczynam od poniedziałku i chyba zrobię z nimi porządek ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39926693]Anusiu a same rzeczy do jedzenia, mięsko, pieczywo, nie kupiłam jedynie warzyw i owoców, bo już bym nie uniosła. Jutro mi TŻ dokupi. Miałam jakiś ból kości łonowej przy chodzeniu. Ale położyłam się spać i przeszło. Nie wiem, co to znowu....[/QUOTE] Może przemęczyłaś się troszkę tym chodzeniem po sklepach
|
#1619 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, bo czasami przy chodzeniu w ogóle łapią mnie jakieś dziwne bóle, głównie z boku brzucha, teraz na dole. Nie wiem czy to te więzadła, czy coś innego. Dopóki nie boli mnie podbrzusze, to nie schizuję za bardzo. No i ważne, że po odpoczynku przechodzi.
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Koocurek tak się cieszę !!
Rena ja tez mam cykle długie....nawet ok 40dni...a w tym cyklu test zrobiłam....w 26dc i test wyszedł ale ja wiem że teraz owu miałam wcześnie bo 10-11dc!! Jestem tego pewna! Iza brak słów na tego palanta ale ta sytuacja wszystko tłumaczy....sam nie może mieć dzieci to się mści na innych!! brak słów....!! Wadera Cie mocno Kochana!! Santom trzymasz się jako??
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

coming soon lipiec'2016

ciesze sie, ze wszystko w porzadku!!!

ja k gin pozwoli to może basen? jak myślicie?

Bylismy sami na jadalni ja parzyłam herbate,on coś tam robił.Tam zawsze idzie radio.Nagle zaczeli mówić o in vitro.A on do mnie"Słuchaj uważnie"ja"
Nie wiem o co ci chodzi

twoje pesymistyczne myślenie to nie będę patrzeć na nic tyko przełożę przez kolano i dam porządnego klapsiora