|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
podkręcasz mnie i zaczęłam rozważać szybsze zrobienie tego testu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój plan: poczekam do wtorku - tak jak planowałam - no chyba, że nie wytrzymam |
|||
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
nie bić....
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Perse kochana oszczędzaj się i uważaj na was
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko dziewczyny mają racje,uwierz w wasze szczęście i nie myśl negatywnie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1626 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Wedrea!!!
RENA! kurczemoze choc kilka dni poczekaj choc do mnie w tamtym roku na wiosne bocian przyleicał. mamnadzieje ze do Was tez przylecie kochane staraczki!!!! AGATKO! ![]() PERSE! dobrze ze odpoczywasz... Zosia opanowała dzis nowa umiejetnośc - plucie ![]() chyba jej sie przyda jak jej diete bede rozszezac i cos jej nie posmakuje. Babcia wyszła cała opluta ale i tak szczęsliwa!!! |
|
|
|
#1628 |
|
Konto usunięte
|
Hahahaha
dla Zosi
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Luna gratulację
i współczuję z powodu dziadka ![]() Medi cieszę się, że zdałaś egzamin Esia jak szybko rośnie Zosia ![]() Oliś odkrył swoje rączki, cały czas je do buźki bierze, poza tym udaje mi się z nim czasem pogadać, ślicznie już głuży Wczoraj wieczorem znowu miał jakiś atak, chyba brzuszek go bolał, bo strasznie krzyczał, a mi aż się płakać chciało. Teraz go babcia nosi i tak się zmieniamy, bo cały dzień uwagi wymaga
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zosia zdolniacha ![]() Perse odpoczywaj jak najwięcej, bo jak urodzisz (a czas szybko zleci), to czasu będzie mniej ![]() Agatka głowa do góry i włączamy tylko pozytywne myślenie
Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-03-22 o 19:20 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
Maga
Rena wiem, wiem Dzisiaj zresztą mam taki niedorobiony dzień :/ Nic mi się nie chce... Jutro przyjeżdża mama mi umyć okna. I zaczyna się. Rok temu dokładnie tydzień przed świętami też mama przyjechała umyć mi okna i wybierałyśmy kolor wózka (tylko, że to było już miesiąc później). A potem przyszedł wtorek :/ |
|
|
|
#1632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet troszkę bardziej niż troszkę wszystko wskazuje na to, ze to jednak ja będę zaczynać wszystko od nowa. Szef ma mi dać referencje, już z nim rozmawiałam, i zacznę czegoś szukać we Wrocławiu. Ale Szefowa twierdzi, ze nie ma mowy. Bardzo dobrze nam się razem pracuje - aż mi się płakać chce, jak o tym myślę Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39927413]Maga Rena wiem, wiem Dzisiaj zresztą mam taki niedorobiony dzień :/ Nic mi się nie chce... Jutro przyjeżdża mama mi umyć okna. I zaczyna się. Rok temu dokładnie tydzień przed świętami też mama przyjechała umyć mi okna i wybierałyśmy kolor wózka (tylko, że to było już miesiąc później). A potem przyszedł wtorek :/ [/QUOTE] Perse, błagam Cię
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
perse no kolejna |
||
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39927413]I zaczyna się.
Rok temu dokładnie tydzień przed świętami też mama przyjechała umyć mi okna i wybierałyśmy kolor wózka (tylko, że to było już miesiąc później). A potem przyszedł wtorek :/ [/QUOTE] uciekam do sypialni - bo coś mnie podbrzusze kłuje a zresztą jutro do pracy idę :/ miłego wieczoru kochane
Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-03-22 o 19:40 |
|
|
|
#1635 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
Esia, chyba za szybko pochwaliłam wczoraj Zosię...
Maguś, dziękuję ![]() I brawa dla Olusia! A mały nadal ulewa? Agatko, przyłączam się do apelu dziewczyn ![]() Wika, nie dziwię Ci się, że Ci się płakać chce... Hmm, ciężka sytuacja. Mam nadzieję, że wszystko się "jakoś" ułoży ![]() Perse, ech... Ja się zastanawiam... Czy te wspomnienia się kiedyś zatrą? Czy w końcu uda nam się przestać myśleć o tamtych strasznych chwilach? Ja się czasami czuję tak, jakbym po raz enty oglądała jakiś film mając nadzieję, że jednak tym razem ten koszmar skończy się happy endem... Że nie usłyszę tych przykrych słów od gina. Że nie wyjdę zaryczana z IP, tylko z receptą na lutkę i zaleceniem odpoczynku... |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39927746]Przede mną trudny miesiąc[/QUOTE]
Oj kochana u mnie dzisiaj mija rok i 5 miesięcy. chodzimy z Olisiem często na cmentarz i nie raz mi łezki lecą...
|
#1638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie Artuś codziennie kopie, a jednak mimo to codziennie, dzień w dzień staje mi przed oczami tamten wtorek. Czasami wizyta, czasami poród. Słowa lekarza... Święta chyba już zawsze będą mi się trochę z tym kojarzyć, w końcu w Wielki Piątek pochowałam swojego synka... Tylko w niedzielę nie było żadnego cudu
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39927746]Przede mną trudny miesiąc - wszystko wraca, nie dość, że rocznica, to jeszcze za chwilę ten sam etap ciąży... Spodziewajcie się zatem chyba większej ilości takich wpisów...[/QUOTE]
wszystko będzie dobrze!! heh....kto to mówi.... ![]() ja się żegnam na dziś....idziemy się poprzytulać do Tż....który i tak nas oleje ![]() JANA widze Cię!! co u Ciebie??
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-03-22 o 19:58 |
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz nie bede potrafila myslec pozytywnie w ciazy... mimo, ze swoje stracilam wczesnie, to cala ta radosc zabral smutek... i teraz wiem, ze jesli zajde w kolejna ciaze, to bede czekala na "ten" dzien. nie wiem, boje sie ze z gory zaloze, ze poronie, ze to nie ma prawa sie udac... juz teraz walczylam z tym przeswiadczeniem, staralam sie nie przywiazywac i co? nawet agatke pocieszalam, ze przeciez nic 2x sie nie zdarza... ech... do duszy z tym wszystkim...
|
|
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39927413]
I zaczyna się. Rok temu dokładnie tydzień przed świętami też mama przyjechała umyć mi okna i wybierałyśmy kolor wózka (tylko, że to było już miesiąc później). A potem przyszedł wtorek :/ [/QUOTE] [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39927746]Przede mną trudny miesiąc - wszystko wraca, nie dość, że rocznica, to jeszcze za chwilę ten sam etap ciąży... Spodziewajcie się zatem chyba większej ilości takich wpisów...[/QUOTE] Perse ![]() Cytat:
Też ciągle widze swój scenariusz,te straszne słowa i potem tą straszną pustke.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Santom
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-22 o 20:04 |
|||
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę mi odrzucać czarne scenariusze bo inaczej nieźle po tyłku dostaniesz.Teraz jak patrzę na Stasia to tak bardzo mi wstyd, że nie wierzyłam, że mi się uda, stawiałam go na straconej pozycji... Pewnie za to ciągnie mnie za włosy
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Perse,Eliza mam pytanie czy miałyście poprawke tatuażu?
Czy nie macie prześwitów?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-22 o 20:10 |
|
|
|
#1644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam iść 2 miesiące po zrobieniu tatuażu, ale no już nie zdążyłam Po urodzeniu Arturka planuję zrobić tatuaż na plecach, to wtedy poproszę o poprawkę tego. |
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39928447]Ja troszeczkę mam na ostatniej literce, ale tego prawie w ogóle nie widać.
Miałam iść 2 miesiące po zrobieniu tatuażu, ale no już nie zdążyłam Po urodzeniu Arturka planuję zrobić tatuaż na plecach, to wtedy poproszę o poprawkę tego.[/QUOTE] Tak długo tatuaż się goi?Czy poprawka jest w cenie?Przepraszam że zadaje tyle pytań
|
|
|
#1646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tatuaż miałam wygojony po tygodniu Potem on sobie wnika w skórę i dopiero po jakimś czasie widać, gdzie realnie brakuje tuszu. A poprawka to miało być jakieś 10-20 zł, ale ja za sam tatuaż płaciłam 80, a więc niewiele.
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39928541]Nie nie
Tatuaż miałam wygojony po tygodniu Potem on sobie wnika w skórę i dopiero po jakimś czasie widać, gdzie realnie brakuje tuszu. A poprawka to miało być jakieś 10-20 zł, ale ja za sam tatuaż płaciłam 80, a więc niewiele.[/QUOTE]Dziękuje za odpowiedz W planach mam też róże na łopatce
|
|
|
#1648 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A o pielęgnacji na pewno wszystko Ci powiedzą, w razie czego służę pomocą
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
ja na szybciora ![]() Perse przytulam, ciary mnie przechodzą jak piszesz o Dawidku ![]() Cytat:
Pamiętam wszystko, dokładnie. Która była godzina jak jechałam do szpitala po raz pierwszy, którędy jechaliśmy. Słowa lekarki. Powrót do szpitala wieczorem. Usg, zakrwawioną leżankę po nim. Noc, poranne usg, zabieg.... Wszystko, jakby to było wczoraj. Po drodze do szpitala mijaliśmy pełno ludzi, bo akurat był WOŚP i przygotowania do światełka do nieba... Nie myślę o tym codziennie. Nie popadłam w jakąś paranoję. Ale pamiętam bardzo dobrze. I za każdym razem to wspomnienie wyciska ze mnie łzy. |
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już powoli dopada świąteczny smutek ... Miały to być pierwsze święta z Kamilkiem ...
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Jak będzie negatywny i nie będzie @ to najwyżej powtórzysz za kilka dni.
podkręcasz mnie i zaczęłam rozważać szybsze zrobienie tego testu 
twoje pesymistyczne myślenie to nie będę patrzeć na nic tyko przełożę przez kolano i dam porządnego klapsiora

nie bić....
Staram się, nie przemęczam się za bardzo i zawsze odpoczywam po zrobieniu czegokolwiek.

dla Zosi 

chyba nie wytrzymam
wszystko wskazuje na to, ze to jednak ja będę zaczynać wszystko od nowa. Szef ma mi dać referencje, już z nim rozmawiałam, i zacznę czegoś szukać we Wrocławiu. Ale Szefowa twierdzi, ze nie ma mowy. Bardzo dobrze nam się razem pracuje - aż mi się płakać chce, jak o tym myślę